Да ли сте нормални ви јеботе? Па у исламском свету је хомосексуализам кажњив каменовањем до смрти. Кад их саватају доле мухамеданци... ајој, треба спречити ово крвопролиће, јес да су болесни али су ипак људи.
Да ли сте нормални ви јеботе? Па у исламском свету је хомосексуализам кажњив каменовањем до смрти. Кад их саватају доле мухамеданци... ајој, треба спречити ово крвопролиће, јес да су болесни али су ипак људи.
Па зар их нису каменовали и у Београду, у чему разлика?
Pa ako ne uvidjas razliku, onda imas mnogo dublji problem nego sto je parada...
Нисам мислио на разлику између Саудијске Арабије и нас него између тога како ће се провести у Београду или Новом Пазару...користе и исте пароле ''Крв ће се лити али геј параде неће бити'', камен им не гине ни у једном ни у другом граду а могуће су и осе у флашама...
Iskreno,boli me dupe i za jedne i za druge.
I jedni i drugi samo traže nešto od države,i teraju inat celom narodu,a kad treba da se uradi nešto,nigde ih nema. Tako da što se mene tiče,slobodno nek se pobiju i potamane.
S tim što odmah kažem da bih gejeve još i žalio. Njih i mogu da podnesem i razumem u nekoj meri. Ali za one zarasle zadrte voline dole i njihove hodajuće zamotane multi-praktik objekte(kako ih oni tretiraju) me apsolutno zabole.
Пријатељу, да ја могу да бирам, хрвата, шиптара, бошњака, македонаца, бугара, мађара, немаца, енглеза, француза, цигана, педера, транџи, педофила, некрофила и других не би било на европском континенту, да се разумемо. Али ми је страшно да ови људи толико желе да их неко убије, а мислим да би мухамеданцима највише стали на жуљ.
Jel oće i jedni i drugi da teraju inat narodu? Oće. Pa,nek se teraju onda zajedno.
Na kraju krajeva,sve te zarasle jajare dole se izjašnjavaju kao Bošnjaci,zar ne? Divno. Znači, kad bude pičvajz, naši,ako imaju i trunku mozga, će slobodno JEvropi moći da kažu da Srbija tu nema nikakvu odgovornost,nego ima tzv. bošnjačka manjina iz Novog Pazara.
Pa nek se zato lepo obrate glavnim im ''partnerima'' i zemljacima - Bosancima i Kurcima.
Jao,pa sreća da nisam pravnik i da nisam političar u Srbiji Pa,karao bih uz pomoć tih ljudskih i međunarodnih prava sve redom. I Evropu, i gejeve i Zukorlića... sve redom.