Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rodjendanski poklon (pitanje za ljepsi pol)  (Pročitano 23903 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Ubaci citat
Velika je razlika i između kačenja slike na zid i zavlačenja iste ispod kreveta..........

ne bas u ovom slucaju, da bi je okacila ili cuvala moras prvo da je primis...
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 22:59:41 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
a gledaj ovako, da ti neko pokloni garderobu u stilu Mitra Mirića, i ti iz poštovanja prihvatiš, ne brišeš podove njom, ali, spakuješ je negde. I danas sutra taj neko  te pita: a što ne nosiš ono?
šta, obući ćeš iz poštovanja, smišljati izgovore svaki put, pustiti da sam zaključi i da se  oseti više poniženim nego da si mu odmah rekao.....

Orfa: drugarica je to tek kasnije rekla, nakon što je ona, iz nekog svog, naglašavam, nama nepoznatog, i opet naglašavam, o kome ne sme ili ne želi da priča, razloga odbila....

« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 23:05:39 od suuuzi »
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Garderoba je nesto sasvim drugo ne znam sto  bih bilo kojoj devojci poklanjao garderobu Smile ali primio bih i to odelo u stilu mitra mirica pa bi organizovao tematsko vece i na njemu ga nosio Smile Smile

Citat
Orfa: drugarica je to tek kasnije rekla, nakon što je ona, iz nekog svog, naglašavam, nama nepoznatog, i opet naglašavam, o kome ne sme ili ne želi da priča, razloga odbila....
sve to moze lepo da se kaze uz prikladno izvinjenje ..... ali u svakom slucaju bih se ne prijatno osecao Wink
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 23:08:04 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Tebi je garderoba nešto sasvim drugo, njoj je slika.... kakve veze ima, ne pričamo o poklonu kao poklonu već o odbijanju bilo kakvog poklona.... ajd' i načinu, gde, ovde nemamo jasnu sliku kako je to uradila.... i suvišno je zalaziti dublje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa ja bih primio i tu garderobu cak i da je najruznija na svetu .... shvatam ja da ti znas da menjas teze ali ne shvatam sta oces da postignes Smile

navescu ti dva primera : ortaku smo za osamnesti rodjendan poklonili vibrator on se nasmejao i dao ga mojoj bivsoj i rekao joj da je njoj vise potreban nego njemu Smile znaci cak i tako glup poklon moze da se iskoristi na pravi nacin Smile

drugi: moja majka je mom rodjaku koji ima kajlu od 150 grama i koja kosta neke silne pare poklonila lancic od 100 evra i kad mu je rekla ako hoces da ga utopis ili nesto slicno on se skoro smrtno naljutio .... zato sto ona misli da je on toliko ne postuje Wink

Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 23:18:33 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
a gledaj ovako, da ti neko pokloni garderobu u stilu Mitra Mirića, i ti iz poštovanja prihvatiš, ne brišeš podove njom, ali, spakuješ je negde. I danas sutra taj neko  te pita: a što ne nosiš ono?
pa jedino da je debil pa da ne skonta da to decko/djevojka ne nosi jer mu/joj se ne dopada. ne moras pitati za te stvari, valjda su ocigledne.
u svakom slucaju je to mnogo suptilniji nacin da nekom kazes da mu se ne svidja poklon i ujedno je i mnogo prihvatljiviji.

* iz price pokretaca teme, djevojka je izricito rekla da nije luda da kaci svoj portret na zid (cudno,ali ok) i da nece da 'to' unese u kucu. mislim, ja sam poprilicno okrutna nekad s rijecima, ali to je i za mene bas odvratno.
i cak i da sam tako prokleto iskrena sa svima, smogla bih snage pa prihvatila to ako je vec osoba koju kao volim jelte, cijenila bih barem trud.  
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 23:19:25 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
da.... biće da je tako  
Tvoja majka možda u tom trenutku nije imala za više, ali, ipak je znala da taj čovek voli zlato i nakit, i predlog je bio bespotreban, a ovde se govori o devojci za koju ne znamo šta njen lik na platnu za nju predstavlja.. (?)
a ovaj primer sa ortakom je suvišan, jer, ortaku ste iz zafrkancije poklonili vibrator a dovoljno ga poznajete da znate kakvu će reakciju izazvati...

Citiram:
"nije je cak ni uzela, kaze izvini ali ja to stvarno ne mogu da uzmem i unesem u kucu"

« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 23:32:48 od suuuzi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
U svakom slucaju nije trebala da upotrebi takav recnik Wink

Zar nije jednostavnije: "Iz sentimentalnih razloga ne mogu da prihvatim ovaj poklon drago mi je sto si mislio na mene ali stvarno ne mogu da ga primim! "

Takva recenica nikoga ne bi naljutila Smile

ovaj citat je mozda bolji Wink

Citat
Moja djevojka, kaze da je totalni promasaj a njena najbolja drugarica kaze "nije umrla da joj sliku poklanjas". 
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 23:36:01 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Ma daj, sentimentalni razlozi, nije nego..... Ti se koristiš takvim izrazima? Trebalo je roman možda da mu napiše?
Ja, lično, u takvoj situaciji, rekla bih: Izvini, ali, stvarno ne mogu to da prihvatim....
dakle, nešto slično onome što je i ona rekla....
A ti se uhvatio drugarice i ne puštaš...
Ovo za promašaj, pre će biti da je on izvukao nego da je čuo od nje.... U tom slučaju dok se smarač ne vrati... stop.... što se mene tiče...
e, sad može  Smile 
taj tvoj na kraju svakog posta počinje da iritira : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
pa i to bi bilo bolje nego da mi kaze da joj je najbolja drugarica rekla to i to Smile sta mene zabole sta njena najbolja drugarica kaze Wink ako joj se moji pokloni ne svidjaju moze da se nosi u p.m. zajedno sa svojom najboljom drugaricom Wink

e sad moze  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.