Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rodjendanski poklon (pitanje za ljepsi pol)  (Pročitano 23972 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa kad bi svi radili ono sto im se cini postenim, mnogo bi povrijedjenih ljudi bilo. A iskreno, ne znam ni kako bi ijedno drustvo opstalo kad bi se svi tako ponasali.
Prema tome, treba se nauciti nekim manirima, ne treba biti ni toliko sebican i misliti samo na sebe, sebe, sebe ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Upravo, ona nije mislila na sebe, mislila je na njega.... Jer da je prihvatila nešto što ne želi sad, pa drugi put, treći, peti, dok je on ubeđen da je ona oduševljena (čitaj živi u svetu laži) kod nje bi se rađala ta sumnja da jednostavno nisu jedno za drugo jer se ne poznaju dovoljno, vremenom bi puklo. Ovako, upoznao je još jednu njenu stranu koja im u ovom slučaju nije ni najmanje ugrozila vezu, bar kako on kaže.... 
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
da, bas je mislila na njega... tj mislila je ako je on mazohista pa voli da ga pljuju...

.. i nije ugrozila vezu jer je on klinac pa sve trpi .. to moze sve suptilno da se kaze... valjda je bitan trud i zelja a ne samo da se omastis za nesto ...

na stranu poklon koji je diskutabilan, njeno ponasanje nije... vrlo je prosto..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
A gde je on tačno naveo njeno ponašanje? Pročitaću još jednom celu temu, ali, čini mi se, ispravi me ako grešim, da on nigde nije naglasaio bilo kakvo neprikladno ponašanje s njene strane.
Što se poklona tiče, poklon je fenomenalan.... samo ne vidim zašto tolika frka oko njenog ponašanja, tačnije odbijanja poklona, kad je to nešto najrazumnije što je mogla da uradi ako ne želi tu sliku....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa ono, rekla je da 'tu stvar' nece da unosi u kucu i da je kaci na zid,'nije luda'.

Izbor rijeci je krajnje nekulturan, ako nista. Da ne pricam o samom postupku odbijanja poklona za rodjendan od strane osobe koju kao volis.
I pusti se toga, 'ona bi njega zavaravala, on bi zivio u iluziji'. Mogla je primiti poklon i poslije mu suptilno dati do znanja da ne voli tu vrstu umjetnosti, da navede bilo koji kretenski razlog, stagod.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Moje misljenje je da se poklon ne odbija Wink Koliko god ti se ne svidjao mozes da ga stavis u neku fijoku ili slicno pa ce taj sto je poklonio videti da se to nesto tebi ne svidja ako ima i malo mozga Wink

Tako da ta prica o stvaranju "sveta lazi" nema nikakvog osnova Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Ona je njemu uz izvinjenje rekla, šta je rekla.... to treba naglasiti... I što bi se opterećivala smišljajući razloge kasnije kad može u startu da mu kaže šta ima i misli?
A je l' ti draže Orfa da vidiš da neko briše podove u stanu majicom koju mu pokloniš i ti to vremenom shvatiš ili primetiš, šta god, ili lepo da ti kaže: izvini, ali, ja ovako nešto nikada neću obući, ne želim da je uzmem.
Razmisli malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Postoji razlika izmedju cuvanja poklona (koji ti se ne svidja) i brisanja poda sa njim.

Jebote ja cuvam i cedulje sa rukopisom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Velika je razlika i između kačenja slike na zid i zavlačenja iste ispod kreveta..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kad bi mi rekla ne mogu da primim poklon iz tog i tog razloga izvini stvarno onda bih rekao okej odvescu te negde na veceru posto imas dobar razlog da ne primis taj poklon moram nesto uraditi za ovaj poseban dan Smile Smile

Ali ako bi mi rekla "necu da uzmem poklon zato sto mi je drugarica rekla da je ruzan i necu svoju sliku da drzim na zidu kuce(zar slika mora da se drzi na zidu?) onda bih verovatno bio bar duplo vise grub nego sto je ona bila kad je to rekla Wink Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.