Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rodjendanski poklon (pitanje za ljepsi pol)  (Pročitano 23874 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
slazem se sa SF-om... meni bi se licno vrlo dopalo da mi neko pokloni moj portret... e sad, sto se njoj ne dopada, ne znam... mozda joj se cini da bi izgledalo narcisoidno kad bi okacila svoju sliku na zidu...  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
odusevila se skoljkici sa mora,a slici nije?
svi smo mi razliciti, mozda djevojka ne voli slike...a i 20 joj je godina, sasvim normalna reakcija, jos uvijek nije sazrela  Smile  Smile

btw. pokloni meni jednu, pa's da vidis kako cu se obradovati  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije problem u ukusu,koliko u nacinu na koji reagujemo kada dobijemo poklon.

bilo kakav.

posebno ako nam ga pokloni voljena osoba.

pretpostavljam da si pazljivo procitala sta je decko napisao.

ona sliku nije htijela ni da primi....

njeno pravo,naravno.

ali vrlo interesantno,kada razmislim da mi nikada nije palo na pamet da vratim poklon za rodjendan.
koliko god da mi se,mozda, i nije dopao nikada ne bih vratila nekome poklon...

koliko neko treba da bude zreo da ima potrebu ne povrijediti nekoga koga navodno voli? Smile
ja ne bih rekla da su 20 godina malo...za neke stvari....
mozda se ne razumijes u umjetnost,ali pretpostavimo da si lijepo vaspitan Smile

no dobro...
mozda se previse iznenadjujem... Smile

« Poslednja izmena: 13. Dec 2008, 21:48:10 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
ooops...nisam skontala da nije htjela da primi sliku, mislila sam da joj se ne svidja Kao poklon.....pardon, moja greska...

E pa nemam rijeci, i da, nije u pitanju koliko se razumijes u umjetnost nego koliko ti je stalo do osobe od koje Poklon dobijes ( pa makar to bio i kamen) a jos ruznije kada poklon ne zelis ni da primis.....Nevaspitana djevojka, totalno!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Pa dobro, zašto je osuđivati. Svako ima svoj neki razlog zbog čega odbija ili prihvata poklone. Konkretno za sliku, što je izuzetno lepa ideja i nesvakidašnji čin, ne vidim razlog, no ona vidi. Iskreno, i ja sam to jednom uradila, nije bio poklon u vidu pretmeta, ali, bilo je nešto od srca a što  nisam mogla da prihvatim, sa dobrim razlogom, o kome nikad nisam govorila....   Tako da, batali to, znaćeš za ubuduće, što je opet jedna korist u svemu tome, a ako nema volje da ti kaže šta se mota po njenoj glavi, ne sili je, i ne sili sebe da skontaš.... Ako vam je i posle toga lepo ne opterećuj se bespotrebnim razlozima.... Što se slike tiče, okači je kod sebe, i tako ona u kući ima ko zna koliko ogledala, ali ti nju kod sebe u sobi nemaš baš uvek : )
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Pa... i nije stvar u osudjivanju postupka... koliko u osudjivanju nacina...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
način.... šta, je l' mu možda bacila sliku u lice? Nije, ili makar ja nisam pročitala da jeste, jednostavno je odbila, sa rečima da je promašaj itd. i šta sad.... Hajdemo njega da osuđujemo što je napravio taj promašaj?     Ako je siguran da je sitnice kao što su školjka i šta je već pomenuo, meda i sl. oduševljavaju, šta se, da izviniš, ku*či sa uljanim portretima... Ako nisi siguran u nešto, ako ne poznaješ dovoljno osobu kojoj poklanjaš, ili se raspitaj prethodno, ili idi na sigurno. Ovakvi ispadi najčešće i izazovu kontraefekat.... mada, kao što rekoh, biće siguran za ubuduće....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ponašanje te devojke je, na prvom mestu, nevaspitano.

Jedna od prvih stvari kojoj te uče kad si mali i kad si još uvek ''tabula rasa'' je da budeš ljubazan kad primaš poklone, ma šta o njima mislio.
Neki se mogu ponašati drugačije pod parolom ''Ja sam svoj, ja sam drugačiji''.
Ne, ti si samo nekulturan i nevaspitan.

Isti je slučaj i sa ovom princezicom koja ne želi da prihvati svoj portret. Da joj je poklonio mrtvog pacova, ili 10.000 eura, pa da razumem zašto ''ne može da prihvati poklon'' (mada bi ovaj drugi odbila, ali malo sutra)... Ovako je samo ispala nekulutrna devojčura.

Uostalom, ne možeš osobi bez stila pokloniti nešto sa stilom - ne poklapaju se. Wink
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 19:12:06 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Devojka je kuchketina.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Bambina, utvrdili smo da odlično poznaješ teoriju psiho sveta, ali, manjka ti prakse.... Znamo mi da ti znaš šta je kućno vaspitanje, i svakako ne možeš reći za devojku koja odbija poklon da je nevaspitana, niti bilo ko može reći da je kučka, naravno, možete al' uz svoje nebulozne razloge koji je verovatno i ona imala kada je poklon odbila. Ti što uče o prihvatanju poklona, treba da obrate pažnju da time decu uče i o osnovnim, prvim koracima lažnog predstavljanja i stava koje se kasnije širi i produbljuje. U svakom slučaju poštenije je odbiti poklon, kako god, nego ga prihvatiti sa lažnim osmehom, oduševljenjem, a potom ga baciti, proslediti, ili ćušnuti u neki ćošak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.