Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Родитељи, шта вам гледају деца  (Pročitano 25942 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Ma pustite decu da gledaju ono sto im se dopada, sami ce se pronaci. Uvek se pronadju Smile
A ako bas ima potrebe, cenzurisite.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Vec rekoh, mi nismo imali ogranicenja za filmove pa smo gledali Svarcenegera i Stalonea po ceo dan i ne ispadosmo masovne ubice kojima je nasilje jedino resenje za sve probleme Smile

A sta ima lose u tome da deca gledaju Diznijeve crtace? Pa sigurno nece da uzimaju "dating" savete iz njih kada dovoljno odrastu a bolje da gledaju nesto gde su svi lepi i gde ima hepienda nego da gledaju neki program koji ih uci da je savrseno u redu da (u realnom zivotu) psujes, pljunes nekoga, prosipas mu vodu iz case kada te naljuti itd  Smile Ove pouke jesu istinite gledano iz perspektive odraslog ali da li zaista mislite da deca tako razmisljaju kada gledaju crtane filmove? A i kada vec pomenuse Diznija sto ne pomenuse "Kvazimoda" gde su glavni likovi grbavac i ciganka. Tu bas nije sve tako savrseno Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Hahaha, tipično dečije, sto puta sam čula istu priču. Sreća pa nema opasnih posledica
Ima posledica.Brza je kao zec i odlično vidi. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Citat
evo samo da analiziraš Toma i Džerija..koliko puta se Tom zapalio,ostao bez repa...

Ili je dobio otekle prste zbog nakovnja koji mu je pao na nogu, ili ga je udarila pegla u glavu jer je jurcao ko lud... a deca su se smejala i zapamtila da ne naleću na dasku za peglanje i da se ne lupaju čekićem po prstima. I maravno da su petarde i šibice zapaljive.
ali im ostane i to da se od nakon pola sekunde vraćao u prvobitno stanje,zašto njihove modrice i rane tako brzo ne prolaze..sve to njima prodje  bar jednom kroz glavu.

Brano Smile Smile nama su servirali priču o spanaću Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 23:43:49 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ovo sad nema veze sa crtacima,ali ima sa programom.

Program na TVu vise nije odvratan samo na Pinku,vec i na ostalim televizijama.

Evo,sad bio na B92 neki film o nekom Americkom crncu kik-bokseru(a u Ruskom zatvoru ),gde se izmedju ostalog dalo videti kako neki drugi baja lomi jednom ruku,kako ovaj njemu lomi nogu,pa kako se mlate i mlate...  Smile

I dal je to normalno da se pusta u 12 sati????????

Otkako su im uveli one regulative da moraju da stave obavestenje za koji je uzrast,sve je postalo jos gore.
Ranije su takodje pustali sranja tokom dana,ali bar ne ovakva.Ili bar ne tako cesto.
A sad?Sad kad bi ih pitao kako to rade tako,samo bi rekli "A,pa mi stavimo lepo upozorenje 18+ ,i eto,sve je reseno".  Smile Zloupotrebljavaju to.  Smile
Jer sta ima veze ako stave,kad je dovoljno da klinac promeni kanal i naleti na to,ili jos bolje,i verovatnije-da klinca,a i roditelje,boli uvo sta pise,i da uzme i gleda takva sranja...

Sramota je koliko nam je ocajan program danas.Raspad,ali potpuni raspad.Sve sto se da videti,osim standardnih usranih vesti na svakih pola sata,i politickih emisija, su ili Farma,ili sapunice,ili Grand,ili idiotski ili stari filmovi.  Smile

Ne znam sta je gore po drustvo-Farma i Grand ceo dan,ili ovakvi idotski nasilni filmovi u podne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
moz misliti malo kik boksa i slomljena ruka  Smile
odrasli smo sa rambom,rokijem,predatorom,terminatorom,brus lijem,nindzama pa sta nam fali
nije do dece i gledanja nego do roditelja
meni nikad nije palo napamet da umem da letim kad sam gledao supermena  Smile
sad sve u picku materinu ovo nasilno,ovde se vidi sisa,ovde ovo ono
tom i dzeri i dusko dugousku pretnja po nasu decu
vala bas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
moz misliti malo kik boksa i slomljena ruka  Smile
naravno... gde mi bi pamet.  Smile pa,to je upravo ono cemu deca treba da se uce.  Smile

Smile
odrasli smo sa rambom,rokijem,predatorom,terminatorom,brus lijem,nindzama pa sta nam fali
nije do dece i gledanja nego do roditelja
Sta nam fali?pratis li ti vesti,covece? gledas li malo po ulicama na sta lice danasnja deca?

Mi smo se tu jos i izvukli dobro.Ali drugi narodi,i druge,mladje generacije,nisu.

Pogledaj na netu spisak svih pucnjavi po skolama u Americi.Ima ih oko sto dosad.
Prva je bila 1968.,tokom 70ih dve,tokom 80ih 5,tokom 90ih 40,tokom 2000ih,50!

Batali ti mene tih prica "roditelji su krivi",i slicno-reci ti meni,da li je normalno da dete u 12:00 gleda na B92 kako jedan drugom lomi nogu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
a sto nije  Smile

slomljena noga iz filma je to napravila od njih  Smile

deca po americi  Smile

ili je dete nevaspitan debil pa ce praviti sranje ili je dete normalno pa shvata stvari oko sebe
uvek je bilo i bice bez obzira sta pustili na tv pogotovi filmovi i crtani ima gorih stvari koje uticu na decu tv je najmanje zlo

u ostalom idi gledaj u sunce ili tako nesto  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 18:48:47 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
aha,znaci,svi oni na svetu,sve studije,svi podaci,svi roditelji,jednomrecju-svi oni koji kazu da nasilje iz filmova utice na decu,svi oni izmisljaju i nemaju pojma?

kako da ne.  Smile

uvek je bilo i bice bez obzira sta pustili na tv pogotovi filmovi i crtani ima gorih stvari koje uticu na decu tv je najmanje zlo
TV je medju najgorima. Smiley

slomljena noga iz filma je to napravila od njih  Smile

deca po americi  Smile
Nije,genije,ali utice na to. Smiley to prvo tako krene-aj se igramo,pa se onda naloze,pa pocnu i da treniraju taj "sport",i onda vecina njih zaista i postanu propaliteti.

A sto se americkih pucnjava tice-da nije mozda da je i ovo laz?  Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/School_shooting#North_America
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
amerika
to nema nikakve veze stim sto se puska moze kupiti u apoteci i u prodavnicama odma pored papers pelena i cetkica za zube  Smile

rambo je kriv za sve
kako da ne  Smile
kampanja zaludnih i kojekavih verskih dusebriznika protiv televizije
e nece proci 
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 19:22:48 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.