Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Родитељи, шта вам гледају деца  (Pročitano 25810 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Majstor Bob? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@hkj
Za tebe jedan Ruski crtac da se smiris malo  Smile
e,doobro,znam da se zezas,al aj ne smaraj vise s time.  Smile

Opet tvoj strah od Azijata...  Smile

I nemoj mi reci da nisi gledao Robotech?
Nije to moj strah od Azijata,vec cudjenje tvom licemerju i zameni teza.tipa-nisu Azijati opiceni sumanuti insekti,nego je ostatak sveta tupav.  Smile

Narod,tj. grad(Tokio) koji jede na ulici,jebe na ulici(javni jebarnici),kenja na ulici,tusira se na ulici(javna kupatila),pa cak i spava na ulici(cubicle-hoteli),gaji ljubimce na ulici(da,ima i radnji gde ides samo da bi proveo vreme sa psom,jer nemas mesta u kuci da bi ga uzeo)gradi gorblja na podvoznjacima,kuce od 2m2,i slicno... svakako ne moze biti potpuno normalan.

Imaju oni mnogo kvaliteta i ja ih cenim i postujem zbog mnogo stvari.ali da su i oni,i Koreanci,i Kenjazi sumanuti do bola,u to nema sumnje.Da si odgledala emisiju o zivotu u Tokiju,ne bi ti pisala te hvalospeve.

Tako da ne znam sta sad popujes s tim "nisu oni sumanuti,nego smo mi ludi",kad je dovoljno samo pogledati neki njihov crtac i zapitati se sta su oni smrkali kad su ga pravili.  Smile

I,ne,nisam gledao Robotech.Niti Pokemone,Digimone,Jajomone,i slicne govnarije...
Jedini njihov crtac koji sam mogao da svarim,i to samo kad nije bilo nista drugo,je Shaman King.ali to je samo zato sto je radjen uz Americku produkciju,te su ga oni kolko tolko normalizovali.Da nije bilo toga,bio bi verovatno jos jedno Zmajevo Jaje - skupina gomile poremecenih likova koji imaju beskonacno snage,beskonacno moci,beskonacno znanje,beskonacne zivote,beskonacnu magiju,i,naravno,beskonacno epizoda,u kojoj se sve svodi na isto-makljanje i skakanje po lobanjama,nogama,kostima,mlevenje mesa,arlaukanje debilnih fraza,i osvajanje titule najboljeg tepaca.  Smile

i tako 194239520528210578321 puta...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 15:19:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
Majstor Bob? Smile

Da Majstor Bob smorio sam se 1 epizodu sam gledao samo i to je bilo  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Citat
Nije to moj strah od Azijata,vec cudjenje tvom licemerju i zameni teza.tipa-nisu Azijati opiceni sumanuti insekti,nego je ostatak sveta tupav.  Smile

Ne, nego sam rekla da mi se gadi zapadnocentricni sistem vrednost iliti zapadno-imperijalisticki sistem vrednosti ili kokakolizacija i globalizacija planeta koja nas je dovela do toga da je merilo normalnosti rijaliti show u kome se najgori primerci ljudskog roda bore za malo popularnosti.
Citat
Majstor Bob? Smile

Da Majstor Bob smorio sam se 1 epizodu sam gledao samo i to je bilo  Smile

Znaci, ti imas 5 godina?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Ne. Smile Ali volim sa vremena na vreme da pogledam dobar crtani film,ali na kanalima sve sto ima jesu crtani za uzrast do 7 godina i inace nista ne valjaju to sam hteo reci. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
,ne,nisam gledao Robotech.Niti Pokemone,Digimone,Jajomone,i slicne govnarije...

i vide se da nisi gledao robotek kad si uspeo da ga stavis medju ova sranja  Smile

veca pretnja od japanskih crtaca su skupstina,dvor,farma,VB,domace serije rekortne gledanosti,domace serije rekordne gledanosti al na pinku,latino americka govna,onuri i ostali turci,lea kis,jelena i ostala kobile sa pinka,zvezde granda............ i posle svih ovih sranja neko vidi nesto lose u japanskim crtacima

mislim ako je ovo najgore e onda do mojega najbolje da zivimo ko amisi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne, nego sam rekla da mi se gadi zapadnocentricni sistem vrednost iliti zapadno-imperijalisticki sistem vrednosti ili kokakolizacija i globalizacija planeta koja nas je dovela do toga da je merilo normalnosti rijaliti show u kome se najgori primerci ljudskog roda bore za malo popularnosti.
Pa,gadi se i meni taj egoizam.ja cesto zovem EU samo-proklamovanim politicko-kulturolosko-ekonomsko-vojno-naucno-itd... centrom univerzuma.Sto znaci da se i meni gadi ta njihova uobrazenost.
Ali to sto mi se ne svidja njihov stav u nekim stvarima,ne znaci da mi se ne svidja sve.ne znaci da smatram sve njihovo takvim.Sto se tice ukupnog mentaliteta,Evropa je tu daleko bolja nego Azijati.Kazem-cenim ja njih za mnoge stvari,ali da su pukli-jesu odavno.bar u nekim sferama zivota.
veca pretnja od japanskih crtaca su skupstina,dvor,farma,VB,domace serije rekortne gledanosti,domace serije rekordne gledanosti al na pinku,latino americka govna,onuri i ostali turci,lea kis,jelena i ostala kobile sa pinka,zvezde granda............ i posle svih ovih sranja neko vidi nesto lose u japanskim crtacima
aha,ona dobra stara logika - "bar je bolje od ovoga". bas se pitam gde bi covecanstvo bilo danas da se u svemu vodilo tom logikom...  Smile  "Aj jedemo koru od drveta.nije bas dobra,al je bar bolja od peska..."  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Ne. Smile Ali volim sa vremena na vreme da pogledam dobar crtani film,ali na kanalima sve sto ima jesu crtani za uzrast do 7 godina i inace nista ne valjaju to sam hteo reci. Smile

I South park na MTV ili kojoj vec stanici...

No, dobro...

Citat
i vide se da nisi gledao robotek kad si uspeo da ga stavis medju ova sranja  Smile

Oprosti mu... On nije gledao Robotech. Smiley

A tek Sablju i Zvezdane serife... ihaj...
Mada... u moj srcu je prvo mesto ipak rezervisano za Voltrona..

Ah... divni.. divni.. divni 3K... unistise ga krvnici... pljuc!

Citat
Sto se tice ukupnog mentaliteta,Evropa je tu daleko bolja nego Azijati.Kazem-cenim ja njih za mnoge stvari,ali da su pukli-jesu odavno.bar u nekim sferama zivota.

Opet gledas iz vizure...

Nebitno.. necu dalje... jednom ces uviditeti gresku u svom zakljucivanju... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Oprosti mu... On nije gledao Robotech. Smiley
ma,prepuklo mi srce,i zavristase mi klikeri.
Opet gledas iz vizure...

Nebitno.. necu dalje... jednom ces uviditeti gresku u svom zakljucivanju... Smiley
kad mi dodjete na kucu obuceni u Pokemone i Gokue i spremni da bacite kaRe-hare talas na mene?  Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 17:33:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
No, little buddy...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.