Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 22:47:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rock And Roll - Izazov Hriscanstvu  (Pročitano 66342 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Citat: Lauda
I ti mi se nesto cimas za hriscansrvu, a pop nisi!

Ne diraj mi brata svojim glupim komentarima koji nemaju veze sa onim sto je on postovao.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Citat: cbbj
Citat: Lauda
I ti mi se nesto cimas za hriscansrvu, a pop nisi!

Ne diraj mi brata svojim glupim komentarima koji nemaju veze sa onim sto je on postovao.

Jeste, i ja kazem .... Smiley))))))))))))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne kopajte teme iz naftalina.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Cuj, Gazda, ja sam relativno nov na Forumu, a i retko mogu da ga vidim. Kada dodjem i procitam ovo, to za mene nije tema iz naftalina, nego nesto aktuelno. I dokle god takav komentar tu stoji o mom bratu, za mene je to aktuelno.

E, sada, postoji veoma jednostavno resenje, a to je da se neaktuelne teme iz naftalina obrisu, jer ko god novi bude dolazio ovde nalazice teme koje su mu aktuelne i nisu iz naftalina. Prema tome, vreme je da uvedes red na forumu, kao sto si sa opovima na kanalu, ako smem da sugerisem dok jos imam ovo malo vremena u ful modu.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Citat
Pevacica STIVI NIKS grupe FLIRVUD MEK iskusna je vestica. U slobodno vreme ona se bavi starovelsanskim vezbama za vestice. Izdala je solo-plocu pod naslovom Bela Dona na kojoj je snimljena pesma o vesticama koje treba slusati.

Stivi Niks je na pocetku jednog koncerta stupila na pozornicu pred publiku, uzela mikrofon i zaurlala: "Ovj je koncert posvecen svim vesticama sveta!" Staklena kugla njeno je pomocno sredstvo i tu kuglu mozemo pronaci na milionima prodatih long plej ploca Rumors.
Citat

Zelim samo istaknuti da Stevie Nicks nikada nije negirala, ali ni potvrdila da je vestica. Imam sve albume Fleetwood Maca i Stevie Nicks i mogu reci da na njenom albumu Bella Donna ne postoji pesma o vesticama koje treba slusati (!?!). Sto se koncerta tice, verovatno je doslo do zabune, jer ona ne urla u mikrofon o tome kako koncert posvecuje svim vesticama sveta, vec uvek pre nego sto izvede pesmu Rhiannon kaze: "This is a song about a Welsh witch (Ovo je pesma o velskoj vestici). kristalna kugla se nalazi na albumu Rumours i na mnogim drugim albumima Fleetwood Maca/Stevie Nicks.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ah, da... Zeleo bih dodati jos samo to da vece sranje u zivotu nisam procitao. Slusam vecinu grupa koje su navedene na onoj smesnoj "crnoj listi" i za sve ovo vreme, gle cuda, nisu uspeli da me nateraju da se poklonim njegovom paklenom visocanstvu  Smile. Isto tako kada bih slusao crkovne horove po 12 sati dnevno to me ne bi nateralo da verujem u boga. Ja sam ateista zato sto mislim da bilo ko ko ima barem malo smisla za trezveno rasudzivanje i ko ima barem povrsna poznavanja iz oblasti hemije, fizike i biologije ne moze progutati bajke o bogovima, ovakvim ili onakvim. Ono drkanje o Zepu, Stevie i Floydu me stvarno iznerviralo!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U zivotu nijesam procitao veceg idiotizma.Za mene,koji zaista dobo poznajem rock muziku,i koji  uvijek slusam sa zadovoljstvom,ovo postaje jos veca uvreda.
Prije svega,jedini pravac u modernoj muzici koji je skoro potpuno vezan za satanizam je takozvani Crni(Black) Metal,koji se razvio u Engleskoj sa grupom Venom(ciji je frontmen kasnije javno rekao da su njegovi stihovi u stvri bili PARODIJA na okultno i satansko),a razvio se u Skandinaviji tokom devedesetih.Taj stil je danas skoro pokopan,i nema mnogo black metal grupa.
Sto se tice rock grupa,tu ovaj ignorant koji je ovo napisao pocinje sasvim da bulazni.Pored toga sto je muzcki totalni ignorant,izgleda da i pripada onom dijelu takozvanih vjernika koji svojim zelotizmom i retrogradnoscu samo stete sredini u kojoj zive.
A sad da se pozabavimo njegovim glupostima.Prvo,mislim da ne postoji covjek u Srbiji i Crnoj Gori koji bolje poznaje Pink Floyd od mene(dragi forumasi,vjerujte mi da se ne hvalim),i mogu reci da oni nemaju nikakve,ali bas nikakve veze sa satanizmom niti sa okultizmom.Sta treba uraditi-treba pomno citati njihove stihove i  vidjeti sta su oni htjeli da kazu.A zaista ih nije lako shvatiti,jer nose filozofsku i pravu umjetnicku sadrzinu u sebi.A pogotovo grupe kao sto je Pink Floyd ne mogu da shvate zatucani klerofasisti.Uzasno je sto takva suluda ideologija postoji u XXI vijeku.
Sto se tice ostalih rok grupa pomenutih,sve nonsens do nonsensa.Black Sabbath su bili duboko hriscanska grupa,i njihovi stihovi su anti satanisticki.Medjutim,da bi se to shvatilo treba ih procitati,a ne vjerovati predrasudama.O vezama Lenona i satane necu ni da pricam,jer su rijeci isuvise vrijedne da se trose na jednu takvu besmislicu.Sympathy for The Devil je po ocjeni velikog broja kriticara jedno od najboljih poetskih ostvarenja druge polovine XX vijeka,a ne satanisticka himna.Da ne pricamo obesmislicama takozvanog "obrnutog slusanja".Samo cu reci da sam pjesmu "Stairway To Heaven" obrnuto slusao 4 puta,i da nikakve satanisticke poruke u njoj nema,kao ni u "Hotel California".
E sada je glavno pitanje-zasto se ovakvi idiotizmi pojavljuju?Odgovor je jasan-zato sto Pink Floyd,Lenon i ostala ekipa podsticu ljude da misle svojom glavom,dok ovim drugim institucijama(tipa crkve,raznih lobija i slicno) vise odgovara da ljudi budu sundjeri koji spremno upijaju sve sto im se servira.E pa nece moci!Ovakvi tekstovi samo pokazuju kolika je vasa zatucanost,koliko u stvari vi zelite zlo svijetu,koliko zelite nekakvo Orvelovsko drustvo u kom se umovi kontrolisu.E pa to ce vam biti o kukovo ljeto.Kako rekose Floydovi-WE DON'T NEED NO THOUGHT CONTROL!!!!
« Poslednja izmena: 14. Jan 2006, 16:27:42 od Andrija66 »
IP sačuvana
social share
You are young and life is long and there is time to kill today
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andrija66

Bravo! Bis!    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zahvaljujem.Evo upravo sada uzivam uz Black Sabbath.
IP sačuvana
social share
You are young and life is long and there is time to kill today
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bata Zivojinovic partizan mitraljezac
Stevo Zigon Kriger mrski okupator

Pravo umetnika da se stavi u ulogu zla.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 22:47:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.