Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:05:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rock And Roll - Izazov Hriscanstvu  (Pročitano 67814 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
ja licno volim Geogiane, sa pneumama i orgulju. Bach i ostali. Oni su suberzivnije od Death metalu, i ponekad nisu ni toliko verski. Nego bas su na probudjenju, iz tog vida da hajde upoznaj se sa Istinom, ne sa ` bozjom istinom` nego sa Istinom. I postoji razlika bas zbog crkvu.
A to vec da neki metalci postavljaju pitanje `protiv crkvu` to sa tom elanom je placeno bas od starnu crkva da bude mogucno sa nekim vestackom subverzijom naci nove `vernike`.
Sa tom muzikom bas je to problema da vestacki je za probudjenju, i za nista nije dobro osim za negativan verski ispovest. Sto ce funkcionisati  u detetim zivotu u kasniju etapu kao dinamiziranje za to da bude dosadan i hipokrita vernik.Malogradjanin, ko su bili uvek najpotrebniji za vlastu.A ne za veru.
to znaci da i ko je vernik i ko nije vernik metal bi bilo potrebno videti da je dosadan iz verskih vida.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
za RavenDark
Nikako ne mislim da ljudi treba da se klanjaju ljudima kao ljudima, mislim da ljudi treba da se klanjaju ne samo svestenicima, patrijarsima i duhovnim licima(citaj crkvenim ili kako hoces, ynas sta mislim) vec trebamo svi jedni drugima da se poklanjamo, klanjajuci se na taj nacin Hristu bogu nasem koji obitava u svakom od nas i koji je dao svoj zivot za svakog od nas ponaosob.Ito ljubljenje ruke, nema veze sa rukom, mi ne ljubimo ruku svesteniku sto je on dobar, nego na taj nacin simbolicno ljubimo ruku Hristovu. Tonije sustina nase vere i ako to i ne uradimo ne ynaci da se necemo spasti.
 druga stvar koju navodis a koja se tice Hristove tajne vecere poslednje vecere) koja je , kao sto i ti sam rece, opisana u svetom pismu, oprosti ali nisu Jehovini svedoci jedini ti koji imaju taj obred. Sveta Liturgija predstavlja Tajnu veceru koju je Hristos ostavio svojim svetim ucenicima rekavsi "Ovo cinite u moj spomen, jer kad god telo moje jedete i casu moju ispijate, smrt moju objavljujete" ili " Ko ne jede telo moje i ne pije krv moju nema u sebi zivot". Na svakoj Svetoj Liturgiji Duhom svetim vrsi se ovo"pretvaranje" vina i hleba u Telo i Krv Hristovu, i svaka liturgija je zajednica vernih sabranih na Tajnoj veceri , i svaka Liturgija je nova tajna vecera na kojoj se objavljuje , stradanje, pogrebenje i najvece medju svim Vaskrsenje Hristovo jer kako kaze apostol Pavle, savremenik Gospodnji, "Uzalud je vera nasa ako Hristos nije Vaskrsao".
Nazalost, mnoge stvari danas koje se mogu sresti kod crkvenih ljudi nemaju veze sa hriscanstvom, to i ja primecujem i svako ko ne zatvara oci, ali ima mnogo i divnih ljudi koji na pravi nacin prenose i svedoce Hristovu istinu, van svih formi i normi i sa puno ljubavi i truda. Bilo bi mi drago ako bi procitao o vladici Porfiriju iz manastira Kovilj koji je divan jedan covek koji organizuje kampove za lecenje od narkomanije i koji je covek pun lčjubavi Hristove. Kada ga pogledas ili stanes pored njega kao da si se pricestio. Patrijarh Pavle isto. Tog coveka jedino ko nije video nije mu pomogao, bilo duhovno bilo telesno. I sam osecaj mira kada stojis pored njega jednostavno ti govori da je taj covek nesto posebno. Bila sam pored obojice, i govorim ti osvom licnom unutrasnjem iskustvu, najiskrenije. Ja sam za mnoge stvari bila skeptik do svoje 19 godine, dok me ljudi poput pomenute dvojice nisu potpuno razoruzali, veruj mi narec. Ja ti ne sugerisem samo ti pricam o svojim najdubljim osecanjima. Hristos boravi u svacijem srcu,samo se mi toliko zaprljamo svojim gresima da on od nas i ne moze da dela kroz nas same. A i nece, jer kazem ti mi smo slobodna bica i On sam nece da se suprotstavlja samom sebi i dan staje na put slobodnoj volji koju nam je sam dao po rodjenju.Veliki pozdrav za tebe, Bogotrzitelju! Smile
Znas duso nekome je zivot bio majka a drugom maceha. Meni je nazalost bio maceha tako da gledam na stvari ja bar mislim realnije od mnogo ljudi koji nisu prosli ono sto sam ja prosao. Tako se i postavljam prema crkvi i religiji. Ja mislim da nicija ruka treba da ljubljena (osim ako nije u pitanju dama). Ja ne simboliziram popove kao neku trafo stanicu izmedju mene i boga. I ne gledam na njih na nista vise od obicnih ljudi. Svi oni vajni sveci koji su nastali posle biblije ja ne priznajem. Jer su bili proglaseni od strane ljudi da su sveti, i neki kazu prosvetili se. Kako je to moguce da smrtni ljudi proglase nekog svetim? Ko smo mi? Isto tako imam problem da prihvatim vajne careve koje su za zivota poubijali gomile ljudi i onda se posle pokajali ili sta vec, zamonasili se i postali sveti. To ne ide nikako. A sa poslednjom vecerom sam se izgleda pogresno izrazio. Hteo sam da kazem da oni slave samo taj jedan dan i nijedan drugi, bas kao sto pise u bibliji. Za razliku od mnogih sto se klanjaju idolima i slavama koja je postala puka formalnost, a i da nije opet ne bi trebalo da se radi, ali ljudi i dalje to rade.
Ja nemam poverenja u Crkvu niti popove, jos pogotovo te najvece u Crkvi . Ti mozda to osecas jer volis tu religiju ali ja na primer bio sam pored mnogo popova i ni pored jednog nista nisam osetio. Ali kako kome. Ja trazim svoj put i ne verujem da lezi u i jednoj crkvi ili instituciji.
Ja se samo nadam da si izabrala pravi put.
Jesi li ih pitala sta misle od Metal muzici?
Citat
"Zasto naplacuju vencanja, sahrane, krstenja? Zasto traze pare, kad sam Isus hrist rece da daju znanje onako kako su ga i dobili. Sve je to zaboravljeno."
TO NIJE U REDU ! Tu se slazemo. Hristos je rekao " NA dar ste dobili na dar i dajte". To i ja osudjujem i stalno brujim pprotiv toga. Ali znam , takodje, da nisu svi takvi svestenici, skoro sam bila kuma na krstenju, kada smo pitali telefonom Crkvu Sv. arh. Gavrila u Zemunu, koliko kosta krstenje, ljudi su se blago receno zgrozili. Rekli su da krstenje ne moze da kosta, da je to sveta tajna. Veruj mi dala sam svesteniku i vise nego sto su mi u drugim crkvama rekli da "kosta krstenje", zato sto su me odusevili jer su normalni u ovim smutnim vremenima. I svestenik u Crkvi u Krupnju, kada sam se krstavala, a imala sam 19 god. nije hteo da cuje ni da uzme novac koji sam mu davala posle krstenja rekavsi mi da je to blagoslov za Crkvu kada se neko u mojim godinama krstava i prilazi veri. Tako da znas, u svakom zitu ima kukolja brate moj, negde vise negde manje, ali bez toga ne moze. Pozdrav! Smile

Pa vidis tu izgleda svako ima svoju samoupravu. Ja sam do sada nasao sam kukolj. Necu da kazem da nema ispravnih, ali sigurno ima vise kukolja. Mnogi postaju Crkvena lica zarad novca ili te neke moci, malo je onih koji stvarno veruju. Uvek se setim sta je moj deda pricao, da za vreme rata i pre i posle rata popovi su uvek imali da jedu i piju dok je narod gladovao. Zasto imaju onoliko zlata i para, krune i skiptare. Isus nije imao nista od toga, bio je prosto obucen. Tako je i sada. Oni imaju pare, uvek su imali moc i novac dok narod nije imao nista. Prvi su na celu ratova i politike. Sto nikad ne smeju biti. Meni je drago da si ti nasla nekog dobrog, ja nisam. Ja sam ranije oprastao dok su mene gazili. Ne oprastam vise.
Od nekog vernika su napravili revoltera, i ja ne gledam na crkvu ocima ljubavi jer ce to da zaslepi moj vid, niti gledam ocima besa je ce da pomuti moj vid. Gledam ocima mojih iskustava i mojeg istrazivanja i ono sto vidim ni malo mi se ne svidja. BLack metal je za razliku od svih stvarih, koliko opasan toliko i dobar jer govore vecinom ono sto ja mislim i osecam. Black metal (noviji) nije nastao putem Satanizma vec je nastao protivu Crkve, i otvara um da koristis razum za razliku od druge krajnosti koja trazi da verujes i volis i ne pitas mnogo.
Ti za sada imas samo jedan deo slike, treba ti i drugi. I ja ti ne trazim da pridjes ikojoj strani, ali preispitaj i stranu koja je protiv (ne mislim na satanizam)
Pozdrav Sestro! Smile
ja licno volim Geogiane, sa pneumama i orgulju. Bach i ostali. Oni su suberzivnije od Death metalu, i ponekad nisu ni toliko verski. Nego bas su na probudjenju, iz tog vida da hajde upoznaj se sa Istinom, ne sa ` bozjom istinom` nego sa Istinom. I postoji razlika bas zbog crkvu.
A to vec da neki metalci postavljaju pitanje `protiv crkvu` to sa tom elanom je placeno bas od starnu crkva da bude mogucno sa nekim vestackom subverzijom naci nove `vernike`.
Sa tom muzikom bas je to problema da vestacki je za probudjenju, i za nista nije dobro osim za negativan verski ispovest. Sto ce funkcionisati u detetim zivotu u kasniju etapu kao dinamiziranje za to da bude dosadan i hipokrita vernik.Malogradjanin, ko su bili uvek najpotrebniji za vlastu.A ne za veru.
to znaci da i ko je vernik i ko nije vernik metal bi bilo potrebno videti da je dosadan iz verskih vida.
Ko je Geogian? Black metal je stvoren od strane crkve?  Smile Jao odakle si to izvukao keve ti? To nije istina, Black metal je protiv teza bezumlja i slepog hodanja po mraku (odredjene grupe ne celina) otvara i siri horizonte uma za razliku od svih drugih zanrova muzike. Negativan verski ispovest? nista ja tebe ne razumem, pisi bre normalno. Metal je dosadan iz verskih vida? Jao sto ti lupas pa to nema nigde le le  Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 18:50:07 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;

Kad crkva i crkvenjaci uspeju da mi izazovu osećanja koja imam dok slušam ovo, tog trenutka postajem vernik. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
Citat
Znas duso nekome je zivot bio majka a drugom maceha. Meni je nazalost bio maceha tako da gledam na stvari ja bar mislim realnije od mnogo ljudi koji nisu prosli ono sto sam ja prosao. Tako se i postavljam prema crkvi i religiji. Ja mislim da nicija ruka treba da ljubljena
Opet ti kazem ne mislim da se zbog toga neko spasava ili ne spasava(mislim na to ljubljenje ruke). Spasavamo se miloscu Bozjom i smirenjem , ali istinskim smirenjem iz kojeg izviru ljubav, plemenitost, saosecajnost i druge svete vrline. Svi mi imamo svoj krst i niciji nije ni lak ni tezak nego taman onoliki koliko moze da nosi svako od nas. Bog brine o nama i daje nam da nosimo samo onoliko koliko proceni da mozemo, a On je bezgresan.

Citat
Svi oni vajni sveci koji su nastali posle biblije ja ne priznajem. Jer su bili proglaseni od strane ljudi da su sveti, i neki kazu prosvetili se. Kako je to moguce da smrtni ljudi proglase nekog svetim? Ko smo mi?

Ne mogu pojedinci da proglase nekoga svecem. To nije moguce ni po kanonima. Postoji procedura za to. Svete Bog izbira, i daje nam ih da nam budu svetlost u mracnim tunelima zivota. Oni postoje da bi jacali nasu veru, ugledavsi se na njihove svete primere njihovih zaista svetih zivota. Bog nam ih pokazuje. Bila sam u poseti vise manastira gde se nalaze mosti svetih ljudi. Njihova su tela netrulezna i mirisna. Ako hoces i mozes bilo bi  mi drago da posetis neku od tih svetinja, pa da se sam uveris u istinitost mojih reci. Ja te ne ubedjujem nemoj pogresno da me shvatis, ja samo zelim da na ovom forumu pokazem i stavim neko svoje licno iskustvo koje nije neka teorija, vec nesto prozivljeno. A kada kazes ko smo mi. Mi smo ikone Boga zivoga, stvoreni po podobiju Bozjem, mi smo bogoliki i Gospod nam je tako mnogo dao i mnogo mozemo ako hocemo i ako nam On pomogne. Hiljadu puta u zivotu sam se uverila u to. Jeste da smo gresni i padamo neprestano ali nas On dize svojom svetom rukom i nadahnjuje za nove borbe, za zivot.

Citat
Isto tako imam problem da prihvatim vajne careve koje su za zivota poubijali gomile ljudi i onda se posle pokajali ili sta vec, zamonasili se i postali sveti. To ne ide nikako.

Kad sam se obracala i meni je to zvucalo cudno i pomalo licemerno. Medjutim kada se setimo ko je prvi usao u Raj,, time nam je sam Hristos sve pojasnio. RAzbojnik sa Krsta. On je prvi stanovnik raja, upravo samo zato sto se pokajao i pomolio Gospodu rekavsi @Seti me se Gospode kada dodjes u Carstvo svoje@ Gospod mu je na to rekao @Vec sutra(na veliku subotu) bices sa mnom u Carstvu Bozjem@. Onda mi je sve jasno. Istinsko pokajanje je ono sto od ljudi pravi duhovne gorostaste.

Citat
Ja nemam poverenja u Crkvu niti popove, jos pogotovo te najvece u Crkvi . Ti mozda to osecas jer volis tu religiju ali ja na primer bio sam pored mnogo popova i ni pored jednog nista nisam osetio. Ali kako kome. Ja trazim svoj put i ne verujem da lezi u i jednoj crkvi ili instituciji.
Ja se samo nadam da si izabrala pravi put.
Jesi li ih pitala sta misle od Metal muzici?

Ni ja nemam poverenje u mnoge od njih i imam veliki razlog za to. Ali u Crkvu , kao telo Hristovo, i Hrista kao glavu te Crkve kako pise u svetom pismu Novog Zaveta, imam apsolutno poverenje, a vera i znaci poverenje. Naravno opet pominjem , poznajem mnogo divnih i vladika i svestenika, koji su zaista divni i blagocestivi ljudi puni ljubavi Bozje. Ne moze se sve banalizovati i generaliyopvati. A sto se tice svestenika pa sam hristos Polaze ruke na dvanaestoricu apostola i kaze im @ Evo vam dajem moc, sto svezete na zemlji bice svezano, sto razresite bice razreseno@. Tako se to apostolsko prejemstvo prenosi vekovima sa episkopa na episkope i na svestenike, po tim Hristovim recima iz Novog Zaveta , Biblije. Ali Hristos im kaze takodje @ Nece svako ko mi govori ava Oce uci u Carstvo Nebesko@ Svestenici su svestenici po blagtodati a ne po tome sto su nesto dobri. Ukoliko oni ne ispunjavaju ono sto im je nalozeno da ispunjavaju kao naslednici apostola Hristovih oni ce za to dati odgovor samome hristu, a Hristos kaze @ Ako neko sablazni jednog od ovih mojih malih, bolje bi mu bilo da je vodenicni kamen obesio o vrat i bacio se u dubine morske@. Mi postujuci svestenstvo ukazujemo postovanje tim Hristovim recima i samome Hristu, a to sto oni ne valjaju oni ce za to da odgovaraju mnogo vise nego laici koji iz neznanja grese.

Citat
Meni je drago da si ti nasla nekog dobrog, ja nisam. Ja sam ranije oprastao dok su mene gazili. Ne oprastam vise.
Od nekog vernika su napravili revoltera, i ja ne gledam na crkvu ocima ljubavi jer ce to da zaslepi moj vid, niti gledam ocima besa je ce da pomuti moj vid. Gledam ocima mojih iskustava i mojeg istrazivanja i ono sto vidim ni malo mi se ne svidja.

Definitivno da mnoge stvari koje vidjamo po Crkvi izazivaju revolt u nama samima, jer oni koji treba da su nam svetila, zagasise svoje lampe. Ali treba pronaci i verovati da postoje i svetle tacke, poput vladike Porfirija, i mnogih divnih vladika monaha, uopste hriscana i ljudi.Postavicu ti na dnu jedan link ako mozes, imas vremena da procitas, upravo od vladike Porfirija. Covek je covek samo onoliko koliko je spreman da oprosti. Nama se svakoga casa mnogo toga prasta, pa smo i mi duzni da prastamo. U tome nema niceg loseg, pa i sam znas kako se osecas kada nekom oprostis. Vidim da si ok. lik i verujem da nije bas tako kao sto pises, ipak ti i dalje prastas. Smile

Citat
BLack metal je za razliku od svih stvarih, koliko opasan toliko i dobar jer govore vecinom ono sto ja mislim i osecam. Black metal (noviji) nije nastao putem Satanizma vec je nastao protivu Crkve, i otvara um da koristis razum za razliku od druge krajnosti koja trazi da verujes i volis i ne pitas mnogo.
Ti za sada imas samo jedan deo slike, treba ti i drugi. I ja ti ne trazim da pridjes ikojoj strani, ali preispitaj i stranu koja je protiv (ne mislim na satanizam)
Meni je bolno kada cujem black metal, ali kazem ti razumem te ljude. Ljudi koji jednostavno jos uvek traze Boga, tragaju za istinom. Mnogi od njih ce je i naci, neki ne. Ja sam ranije slusala i metal i punk i i oi punk i drogirala se i opijala, ali mi je Gospod pomogao i hvala mu, i poslao mi je mnogo divnih ljudi  koji su mi takodje pomogli resim mnoge dileme, i da stanem na svoje noge i krenem u borbu, koja se zove zivot. Zelim svakom da dodje sebi i da se nadje u ovom zivotu. I tebi , brate moj dragi, svako dobro od Gospoda i veliki i srdacan pozdrav! Smile
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 17:26:39 od Pokrov »
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Pokrov
Hvala sestro, iako se ne slazemo u nekim stvarim ja nemam nista protiv tebe, zelim ti srecu. Amen
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
I ja tebi brate. Ne bi valjalo kada bi smo se oko svega slagali. I ja tebi yelim svaku srecu i svako dobro! Pozdrav! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim ne bi bilo lose kada bi se slagali o vecini stvari, bar ja tako mislim.  Smile
A jesi li ikad slusala Black ili nisi? Spominjala si punk, metal i tako to! Sto to je Black bolan? Njihova poruka ili muzika?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja volim (baš volim  Smile ) "Child in time"
ali volim (ma oduševljeno volim  Smile ) i "Agni Parthene" !

Smile
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Nemam Pojma
"Agni Parthene" ko i je to i sta ti je to?
Da li ti mislis da muzika izaziva Hriscanstvo ili ga preispituje?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:05:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.