Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Road to world cup 2006.  (Pročitano 26717 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
mob
Samsung Galaxy S8
Ćić-mi, ćić-mi, jedini čovek koji je makazicama sam sebe pogodio u glavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
jer se vraca standardni Duljaj

mislim da se ne vraca Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
vraca se na raspolaganje, ali da li ce igrati ne znam. Vise bih volio njega da vidim, stabiliniji je i bolje se zna sa Dedom Djordjevicem, Vukicem i ostatkom ekipe, pogotovo u half-liniji, ali i izbor Nadja takodje ima moju punu podrsku.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Kežman: "Neka 'gori' Marakana!"

Posle devet kola, pet pobeda i 4 remija, ceo trud koji su igrači fudbalske reprezentacije SCG, stručni štab i Savez uložili u kvalifikacije za odlazak na SP2006, "prelomiće" se kroz 90 minuta utakmice sa Bosnom i Hercegovinom. Pravedno ili ne, ohrabrujuća vest je da u poslednjih 90 minuta odluke "Plavi" tim ulazi predvođen nadahnutim Matejom Kežmanom.

Čovek odluke u Viljnusu, momak u koga će i za dva dana na spuštanju zavese u kvalifikacijama biti uprte sve oči fudbalske javnosti. Na poslednje tri utakmice državnog tima postigao je isto toliko golova, mreže trese kao od šale iz meča u meč, a kad je tako onda nema ni brige za Iliju Petkovića.

Litvanski bunker razbio je u 43.minutu i tako širom sebi i saigračima otvorio vrata slave. Mondijal je na pragu, a Beograd čeka spektakl za pamćenje.

"Prvi put od kada sam u reprezentaciji držimo sve konce u našim rukama i ako ne uspemo pred punim stadionom da pobedimo Bosnu onda i ne bi trebalo da idemo u Nemačku. Imamo dva boda prednosti, odličan tim, domaći teren, podršku, sve...Ne znam kad ćemo da uspemo ako ne sad," jasan je Mateja Kežman.

Tenzija se već oseća u vazduhu. Izabranike Blaža Sliškovića sigurno će dočekati paklena atmosfera na stadionu Crvene zvezde.

"Neka gori Beograd, neka gori Srbija i Crna Gora, neka gori Marakana. Da jednostavno istopimo protivnika u takvoj vrelini i da izgore čim istrče na teren. Neka znaju gde dolaze i da nemaju kod nas šta da traže! Sad svi moramo da budemo jedno telo i jedna duša, podrška naroda nam je preko potrebna. Očekujem zaista veličanstven događaj i utakmicu kakvu nikada u karijeri nisam igrao. Voleo bih da to ujedno bude i najlepši dan u mom životu!"

Navijači će sigurno očekivati i nove golove od Mateje Kežmana.

"Znam šta mi je zadatak i konačno sam počeo da ga ispunjavam u ovim kvalifikacijama. Osećam se fenomenalno, odavno nisam bio u boljoj formi, a sadašnji način igre u reprezentaciji mi u potpunosti odgovara. Puno je šansi, dosta lopti za nas iz napada, što ranijih godina nije bio slučaj. Došao sam do proseka da iz dve šanse dajem jedan gol, a to je ono što se od mene traži. Selektor mi veruje i ja mu vraćam. Zajedno smo na istom zadatku, idemo dalje do kraja."

Tri boda iz Viljnusa brzo su arhivirana, na redu je završni udarac.

"Nismo slavili ni minuta u Litvaniji, odmah smo se okrenuli ka sledećoj utakmici i danu u kome možemo da našem narodu priuštimo neizmernu sreću. Biće to veliki događaj za sve nas, mnogo smo radili da bi došli u ovu situaciju i sad nam ostaje da završimo posao."

Čovek za pobede – Mateja Kežman. Udarna igla plavog tima koja bi trebalo da nas u sredu od 20,30 lansira i put Mondijala...
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Bolić: "Nemam strah od Marakane"

AP

Ako je suditi po optimizmu navijača Bosne i Hercegovine, onda se Kežmanu, Krstajiću, Gavrančiću, Miloševiću... u sredu uveče na Marakani crno piše. Odmah nakon što je sudija Alain Hamer iz Luksemburga odsvirao kraj meča na Bilinom polju protiv San Marina i pobede od 3:0, krenula je navijačka euforija i „pretnja” da Beograd sada mora pasti.

"Sada se, nakon svega okrećemo sredi i meču u Beogradu," rekao je kapiten Sergej Barbarez. "Nismo imali sreće, rezultati u ovom kolu nisu nam išli u prilog, ali na Marakani sami odlučujemo o svojoj sudbini. Pokušaćemo da nešto uradimo, nadam se da ćemo u tome i uspeti."

Kapiten i najvažniji igrač u postavci Blaža Sliškovića zaradio je u meču sa San Marinom jedan udarac, pa ga je selektor morao pri kraju da zameni.

"Dobio sam udarac u rebra, ali nema dileme da ću do Beograda biti apsolutno zdrav i spreman za igru," precizirao je Barbarez.

Meč u Beogradu s posebnim emocijama dočekuje Elvir Bolić, nekadašnji igrač Crvene Zvezde. On je sa tri gola torpedovao San Marino, a priseća se i svoje prve utakmice na beogradskom stadionu.

"Kad kao mlad igrač izađete na Marakanu noge vam se odseku, ali u sredu neće biti tako. Godine su igranja iza mene i nagomilano iskustvo. Žao mi je zbog rezultata u pretposlednjem kolu kvaliofikacija, ali su oni realni. Srbija i Crna Gora i Španija su kvalitetnije reprezentacije od Litvanije i Belgije, a nama ostaje da pobedom stignemo do baraža za Nemačku," kaže Bolić.

Treći Bolićev gol na Bilinom polju bio je i stoti selekcije Bosne i Hercegovine u dosadašnjim utakmicama. Ovaj fudbalskii veteran danas slavi i 34. rođendan, a najveći poklon bio bi mu trijumf u Beogradu:

"Želeo bih slavlje ostaviti za sredu. Da pobedimo, pa da slavimo," kaže Bolić.

Svakako da će Sliškovićeva uzdanica u sudaru sa izabranicima Ilije Petkovića biti i Hasan Salihamidžić, prvotimac minhenskog Bajerna. On je u jednom momentu bio i na udaru navijača u Zenici, jer su smatrali da je namerno zaradio žuti karton u meču sa San Marinom i da mu je to bila parna opomena. Čuli su se zvižduci i ružna skandiranja. U poluvremenu je ipak utvćeno da popularni Braco do San Marina nije imao javnih opomena i da će se naći u startnih 11. Do zabune je došlo, jer su neki sarajevski mediji pisali da od ranije ima karton i da bi ga novi odvojio od selekcije.

"Znali smo da nema bojazni za Salihamidžiića što se tiče kartonam," rekao je nakon utakmice sa San Marinom Blaž Slišković. "Objasnio mi je i da nije čuo zvižduk sudije i da je nakon toga šutnuo loptu. Mnogo nam on znači. Neće igraču Srbije i Crne Gore biti svejedno kada zna da je preko puta njega Salihamidžić, a ne neko drugi."

Ono što Sliškovića može da raduje je i podatak da su „žuticu” preležali Zlatan Bajramović i Mirsad Bešlija. Fudbaler Šalkea aposlutno je spreman dok Bešlija još oseća posledice povrede zadnje lože. Očekuje se da se ipak pojavi na travljaku stadionu Crvene Zvezde, kao i Kenan Hasagić, doskora prvi golman bh tima. On je, kako je objasnio sarajevskim medijima, pauzirao protiv San marina upravo zbog žutog kartona. Navodno ga Slišković nije želeo izložiti riziku i eventualno ostati bez njega.

"Putokaz za Beograd su nam naše igre u Valensiji i Viljnusu - kaže Hasagić. - Tada smo dokazali kvalitet. Očekujem da u Beogradu budemo još i bolji. Moramo ići na pobedu. Što se mene tiče ne bojim se njihovih napadača. Imamo mi lek za Kežmana i ostale," rekao je Hasagić.

Odmah nakon trijumfa nad San Marinom selektor je svojim izabranicima dao slobodno do sinoć. Morali su se javiti u sarajevski hotel „Holidej in” do 18 časova, a onda ih je odveo na trening na stadion Koševo. Prema ranijem planu do meča u Beogradu Slišković će sa reprezentativcima raditi na taktici, s osnovnim zadatkom da ih što više odmori i oporavi od napora protiv San Marina i psihički spremi za iskušenja koja ih očekuju u ovom duelu. Sigurno je da u avionu za Beograd neće biti i Muhameda Konjića. Ovaj stameni igrač Derbi Kauntija zbog poteškoća sa vidom nije bio ni u protokolu za utakmicu u Zenici, a nakon meča pozdravio se sa saigračima i otputovao u Englesku.

Bosansko-hercegovačka ekspedicija u Beograd je stigla u ponedeljak oko podne, a baza „A” tima je hotel „Prezident” u Kovilovu. Mlada selekcija odmah sa Surčina odlazi u Novi Sada gde u utorak igra sa vršnjacima poslednju kvalifikacionu utakmicu za odlazak na evropski šampionat.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Hahahahahaha... Usralo ih protiv Litvanije, a Spancima nije ulazilo i sad oni nesto kontaju da su jaki... Smile Smile
Jedan njihov navijac rece: Slabi su iz prekida...  Smile Smile
Gavrancic, Krstajic, Nemanja, Mladenovic, a jos kad se vraca Zigic! Oni nama da daju go iz prekida...
Nema sanse!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
mob
Samsung Galaxy S8
Bice 3:0 za nas, a majmun ulazi u 89. minutu, mora covek da dodje do stotke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Basta prekomandovan u A tim za mec protiv bosne!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
mob
Samsung Galaxy S8
Već četvrti naš, sad se čeka Bole Janković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Peti! (Mladenovic, Dudic, Lukovic, Zigic i sad Basta)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.