Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Road to world cup 2006.  (Pročitano 26655 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Zigic ce da igra, ali ce igrati i Salihamidzic izgleda, jer je to bila neka dezinformacija koja je prostrujala, ali s obzirom kako taj covjek igra za reprezentaciju i kako cuva noge i ponasa se kao smeker, dao bog da igra na Marakani. Procitajte koji post navijaca iz BiH, i procitacete kako mu ti isti **** mater u usta i slicno kako se ponasa i kako igra.
Otprilike, ta BiH ima tri i po igraca da nesto valjaju dok su nasi poprilicno pokriveni na svakoj poziciji.
Jevric - Super stabilan, dobro postavljanje, siguran u sebe malo i zbog tradicije.
Gavrancic- Ne igra na svojoj poziciji ali sasvim dovoljno dobar na beku, dobar glavom i eventualno opasan iz prekida (sutem ili glavom).
Vidic- jak, dobar, rijetko, gotovo nikad ne kiksa, ne boji se duela ni starta.
Krstajic - zna ponekad da kiksne u nekim momentima (u Sloveniji napravio faul u 90. minutu iz kog smo primili gol za 1:1), ali juce i najbolji u odbrani, najiskusniji.
Lukovic - slab u defanzivi juce, vidi se da je neuigran sa ostatkom linije, malo se gubio, bolji u ofanzivi
Nadj - Super zamjena za Duljaja, izuzetno pozrtvovan, ima problem kadtreba nesto da pokaze u napadu ali to i nije njegova uloga, obzirom da nije bio odavno u rep. super juce
Djordjevic - ocigledno covjek sa najboljim pregledom i najboljim rjesenjima kad ima loptu, zna stati, zna zagraditi, iznuditi faul, smiriti, izuzetno psihicki stabilan igrac.
Deki Stankovic - Nije imao vremena da pokaze, ali tehnicki i takticni najobuceniji nas igrac, svjesno zrtvovana njegova ofanzivno-kreativna strana iz Intera dok igra za reprezentaciju
Mladenovic - izuzetno dobro odgovorio na postavljanje na poziciju koja nije njegova, dobro pomagao odbrani u vazdusnim duelima, sto je protiv Litvanije bilo potrebno.
Vukic - ne zna se bas sta taj covjek igra, koju poziciju u rep. (neki vezni iza napadaca), i vidi se da nije skroz u takmicarskom pogonu, ali kad se vrati u formu doci ce do izrazaja njegova tehnicka strana, koju je pokazao prilikom postizanja gola.
Kezman - zna covjek igrati na te polulopte i otpatke, a i ocigledno je da mu je trebao taj jedan go da razbije tu psihicku barijeru, mada sam mislio da to nema veze, ali ocigledno da njemu ima.
Zigic - Nije se bas naigrao protiv Litvanaca, ali s obzirom da ljudi igraju samo kosarku, kod njih su i fudbaleri abortirani kosarkasi pa je njemu bilo tesko, ali opet na njega moraju paziti po dva halfa pa odvlaci paznju s drugih napadaca
Ljuboja - Jest namjestio go, ali je jedan promasio i kao da mu fali zalaganja, trcanja. Valjda ce mu promjena kluba donijeti napretka u igri

tako da stvarno nema da se plasimo...

P. S. Da li ce Petko zvati jos koga pred ovaj mec ili ce se zadrzati na ovome? Ima na klupi i Ilica i Boskovica kao i Mladenovica da zamjene Dekija, ko bi mogao da igra u srijedu?
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Posto su male sanse da Deki zaigra Koroman bi bio najbolje resenje da pocne, ostalo ne treba menjati.

Vukic ce se vremenom vratiti u formu sigurno sam jos par utakmica da odigra u kontinuitetu.
Nadj - zamena Duljaja ali ipak Duki je mnogo bolji od njega
Lukovic - odbranu nismo menjali i sigurno mu je tesko da se uklopi pogotovi u defanzivu ali Krstajic i Vidic ce sigurno zatvoriti svaki njegov eventualni kiks.
Gavrancic - odlicno se snasao na desnom spoljnom imajuci u vidu da je citavu karijeru igrao stopera odlican udarac i odlican u skoku
Krstajic - Vidic - odlicni stoperi, Krstajic vec pomalo igra na iskustvo sto i nije toliko dobro za nas reprezentaciju jer vise nismo ono sto smo bili, Vidic sigurno medju 5 najboljih stopera u svetu mislim da je dovoljno receno
Mladenovic - odlican pas i osecaj za prostor, covek koji mnogo znaci za reprezentaciju
Djordjevic - gore je vec sve receno o njemu, meni licno je najzalije sto ga nije ranije bilo u rep. a zbog cega ne znam jer sigurno da je od 94 u svakoj generaciji imao mesta, pas, pregled, sut, dribling i veliku zelju za pobedom sve sto veznom igracu treba on ima
Zigic - igrac koji treba da pocne svaku utakmicu, ima potencijal i treba ga iskoristit, u skoku ne nadmasan
Kezman - polako se uigrava sa Zigicem to bi trebao da nam u narednih par godina bude najjace oruzije, vidi se da se ohrabrio i u reprezentaciji, zabija golove i u Atletiku i ustalio se sto je veoma vazno da ne izgubi kontinuitet utakmica kao u Celziju

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Ne znam, interesuje me kako bi se Sale Ilic snasao na toj poziciji, dobar je tehnicar, kreator mda vec imamo i Vukica i Dedu Djodjevica, ali bi tehnicki inferiorne Bosance s njim ubili u pojam... Mada on ne bi mogao da igra tog spoljnjeg tako dobro kao sto bi igrao na sredini...
Mozda njega proba umjesto Vukica a proba i nesto sa Brankom Boskovicem. treba nam neko sa upotrebljivim centarsutem za Zigica
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Moji dzokeri za SP 2006: Nenada Sakica u odbranu, Sinisu Mihajlovica u sredinu, Dragana Micica u napad  Smile

Inace, ja bih utakmicu protiv Bosnije poceo u sastavu:

Jevrtic, Gavran, Vidic, Krsta, Lukovic (Dragutinovic), Mladenovic, Ilic (Vukic), Nadj, Djordjevic, Kezman, Zigic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Taj Micic mi je vec 2 dana u glavi al' ne mogu coveku imena da se setim...
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ultimativno resenje za napad Smiley Ima 36 godina, ne pamtim da je ikad odigrao tekmu od pocetka do kraja, takodje ne pamtim da sam ga gledao a da nije dao bar jedan gol Smiley Kad je dosao u zvezdu onako celav i nikakav u 26=27 godina izjavio je "Nisam dosao zato sto sam lep, nego da dajem golove" Smiley Covek je dao 47 golova (moguce jos neki posle, nemam full stats) i ima najbolji prosek minuti igre / gol.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Samo sto je u Zvezdi davao golove kad je naknadno ulazio u igru, ne secam se da je dao neki gol ako je poceo utakmicu. A covek je car Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ne secam se da je dao neki gol ako je poceo utakmicu.
A znas li i jednu utakmicu koju je poceo? Smiley

Tim   Ut   Pob   Ner   Izg   Gol razlika   Bodova   
1. Srbija i Crna Gora   9   5   4   0   15:1   +14   19   
2. España   9   4   5   0   13:3   +10   17   
3. Bosna i Hercegovina   9   4   4   1   12:8   +4   16   
4. België/Belgique   9   3   2   4   15:10   +5   11   
5. Lietuva   9   2   3   4   7:8   -1   9   
6. San Marino   9   0   0   9   2:34   -32   0

I poslednje kolo:
Srbija i Crna Gora        Bosna i Hercegovina    
San Marino        España    
Lietuva        België/Belgiqu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Uh, secam se jedne u prvenstvu u dresu Zvezde, igrao je tako loshe da je proveo u igri samo 19 minuta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Ne dirajte mi Micu, Mica je moj sugradjanin, prica se da je svojevremeno potpisao za radnik iz Bijeljine tako sto su ga obrlatili u jednom kaficu za dva bureka (ovo ne podilazim nasem sajtu, vec je to zbilja bilo) i gajbu piva!
Trenutno je najstariji igrac u ligi al opet igra k'o zmaj... Al' odosmo daleko...

Inace, ja bih utakmicu protiv Bosnije poceo u sastavu:

Jevrtic, Gavran, Vidic, Krsta, Lukovic (Dragutinovic), Mladenovic, Ilic (Vukic), Nadj, Djordjevic, Kezman, Zigic

Ne znam kako ce Petko da rijesi pitanje Nadja, jer se vraca standardni Duljaj, koji je malo bolji s loptom, ali je Nadj super odigrao protiv Litvanije pa ce neko od njih dvojice morati da grije klupacu. Ipak mislim da je Duljaj bolje rjesenje jer je smireniji, bojim se Nadjevih startova (jer ako njega neko polomi, taj ce da izadje sa slomljenom nogom s terena). A i ovo je pretjerano zgusnuta formacija na sredini terena, sem Djordjevica i eventalno Mladenovica nema niko da bi mogao da igra na krilu i da eventualno centrira, a i slaba vajda pomoci iz odbrane (sem Lukovica, jer Gavran nema centarsut i cevjek je suvise veliki da bi se od njega moglo ocekivati da se svako malo ubacuje na krilo).

Ma, bice super, jedva cekam... Da vidimo tog Svjetskog prvenstva
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.