Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:04:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Road to Oscar 2010  (Pročitano 13471 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja mislim da che ich neshto ovako.

Jeff Bridges za najbolju ulogu, lik je u poslu vech 60 godina i nije dobio ni jednog Oskara, a vrhunski je glumac. Plus Akademija voli te biografske priche o propalim muzicharima/piscima/glumcima. Iako je Creazy Heart vishe manje smor film - chovjek je stvarno odglumio i bash je svetla tachka tog filma. Za najbolju sporednu ulogu, Christopher Waltz - sigurno, kolichina glasova i medijska pazhnja koju je ovaj lik dobio je velika i skoro slichna onoj koju je Heat Ledger imao proshle godine. Najbolja zhenska sporedna uloga che ich onoj Monique jer je odigrala kontraverznu ulogu o tipichno crnachkom filmu, ali tu che i crnachki lobi da pomogne. Za glavnu zhensku ulogu mi je nekako caka - Sandra Bullock, svi je hvale i smatraju kao favoritom (Zlatni Globus je potvrdio to, mada ja josh nisam odgledao film i ne mogu da nju podnesem kao glumicu), ali jedan od kandidata je i Meryl Streep, zhena koja je jedno 15 puta bila nominirana za oskara , a osvojila je svega 2, s time da je zadnji dobila prije jedno 30-ak godina. To je mozhda i jedina neodluchna situacija. Shto se tiche filma, Avatar il Hurt Locker - mislim da che Hurt Locker, jer jednostavno ne vjerujem da bi film sa onako tupim scenariom  bio dostojan oskara, to bi bilo nisko, chak i za akademiju koja je postala toliko smjeshna u zadnjoj deceniji. Efekte nosi Avatar, a najbolji rezhiser Bigelow. Za najbolji scenario - Basterdsi ili Hurt Locker, ali moslim da che Hurt locker, Basterdsi su nekako previshe neozbiljni za akademiju. Za strani film, nemam pojma, nisam ni jedan gledao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
HTC Sensation
Slazem se sa Dzuksijem za ove nagrade za glumce i glumice...sto se tice filma,uzima ga Avatar(jbg mora se) a najbolja rezija je Bigelow,malo da iznivelisu sve to sa najmanje reakcija...za scenario ce mozda dobiti Serious man,mora i taj film nesto uzeti(ipak Jevrejski lobi,ovo-ono)...sve u svemu, bas tanko ove godine!!!!

Sto se tice ovih strani tu je bas dobra konkurencija...odgledao sam sve,mozda ce onaj Decija prica(Das weisse band) uzeti mada su i Prorok(Un Prophete) i El secreto de sus ojos stvarno odlicni pa nece biti steta kome god ode nagrada!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Koenima nije potreban jevrejski lobi za oskara. Sve sto su do sad dobili su i zasluzili.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
HTC Sensation
Za sve do sada se slazem,ali mislim konkretno na ovu godinu i ovaj novinovani film,cini mi se da su odigrali na kartu Jevreja ove godine....meni licno se film i nije svideo(ili ga ja nisam razumeo kako treba)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Bigelow che sigurno da dobije Oskara, prvi zhenski rezhiser da osvoji nagradu = good press.

A serious man mi se ni najmanje nije svideo. Da li je to zbog jevrejske terminologije ili necheg drugog, ne znam, ali nisam mogao da odgledam film do kraja. Strashno me je smorio. Mnogo su bolje filmove Coeni imali ranije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Bice ipak da film nisi najbolje razumeo  Smile . Za potpuno razumevanje filma je neophodno poznavanje prica iz starog zaveta.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
I dalje mislim da Avatar neche dobit Oskara, pored tog shto je to vishe iskustvo nego film, ako bi i to zanemarili, velika negativnost bi bila, podrzhati tup scenario i CGI efekte preko glume. Ali opet ako je Kameron mogao da dobije Oskara za scenario 97-e - sve je moguche... Smile

E da - za najbolji orginalni scenario ako ne dobije Hurt Locker, Basterdsi sigurno oche. A za adaptirani Up in the Air 100%.

A uvjek mora bit jedno iznenadjenje na ovoj dodjeli, a ovde imam mnogo kandidata koji mogu da iznenade... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ko ce ga znati,oni ga mute sa tim lobijima samo tako.Kao sto vi pisete za Jeff Bridgesa sada ja sam mislio za Mickeya Roorka prosle godine a oni ga dali Seanu Penu zbog gej lobija.Meryl streep je uvek tu ali ne verujem da ce ove godine da osvoji oskara,pre ce Sandra Bullock.Monique ce verovatno za sporednu a za musku sporednu mozda Waltz(Inglorious Bastards).Za glavnu musku mi je favorit Clooney mada mozda daju Reneru(Hurt Locker). Verujem da ce Bastardsi da osvoje makar jedan,Hurt Locker i Avatar i mnogo vise(tu verovatno Avatar za najbolji film)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Aaaa, a shto ima glupih ljudi.  Smile

Hurt Locker producer email upsets Oscar race

An uproar has erupted in Hollywood concerning one of the producers of the acclaimed film The Hurt Locker, who has admitted to directly lobbying Oscar voters.

Voting is set to close Tuesday for the Academy Awards, which are to be presented March 7.

Nicholas Chartier is one of four producers of the Kathryn Bigelow-directed film, running on par with Avatar with nine nominations.

Chartier emailed a message on Feb. 19, which was obtained by The Associated Press, that implored voters to trounce the competition: "I hope you liked Hurt Locker. If you did and want us to win, please tell ... your friends who vote for the Oscars, tell actors, directors, crew members, art directors, special effects people, if everyone tells one or two of their friends, we will win and not a $500m film."

Chartier, likely accidentally, sent the email to his competitors, the producers of Inglourious Basterds and Avatar.

The "$500m film" is an obvious reference to Avatar, helmed by Canadian James Cameron, who happens to be the ex-husband of Bigelow.
'Plain stupidity'

Leslie Unger, spokesperson for the Academy of Motion Picture Arts and Sciences, said the emails violated the academy's rules that prohibit mailings that "attempt to promote any film or achievement by casting a negative light on a competing film or achievement."

Chartier sent out an apology mid-week, saying his "naiveté, ignorance of the rules and plain stupidity as a first-time nominee is not an excuse."

The Academy hasn't decided what action it might take against Chartier and will make an announcement once voting closes on Tuesday at 5 p.m. PST.

One of the possibilities is to take Chartier's name off the ballot. It would be devastating for the producer, who at one point remortgaged his house to raise funds to make the film, which focuses on a bomb disposal unit in Iraq.

Other measures include possibly taking away Chartier's Oscar tickets, and the unlikely option of removing The Hurt Locker from best picture consideration.

Another option is that if The Hurt Locker captures the top film prize, the Academy might decide not to extend membership to Chartier, which it does to most first-time Oscar winners

http://www.cbc.ca/arts/film/story/2010/02/27/hurtlocker-oscars-email.html#ixzz0h2RlvxBW
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ovo mi deluje kao Kameronov marketinski potez.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:04:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.718 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.