Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 07:20:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Road to Oscar 2010  (Pročitano 13424 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kakve veze Kameron ima s ovim? Sam producer Hurt Lockera je ovo uradio. Razumem ja da se chovek uzbudio i da mu je ovo prvi korak do Oskara, ali pravila su toliko jasna i ochita...  Smile

Sad mi sve nekako vuche da ce Avatar zbog ovog da dobije nagradu za najbolji film, a kao utjehu Gigelow za rezhisera. Smile Medjutim, sve zavisi kakvu che Akademija kaznu da odrede za ovog producera. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Cenim da je ovo izrezirano... Na to sam mislio.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Eo chovjeku zabranili da dodje na dodjeli nagrada.

"The Hurt Locker" Producer Banned from Oscars

We recently reported that "The Hurt Locker" producer Nicolas Chartier violated an Academy Awards rule that bans "direct promotional communications with members."

Chartier sent out emails urging voters to support "The Hurt Locker" instead of "a $500 million film. When the Academy learned of his emails, they promised that Chartier would be disciplined. He could face public censure, not be allowed to attend the ceremony, or even have "The Hurt Locker" removed from contention.

The Academy has now made its decision and Chartier will no longer be allowed to attend Sunday's ceremony. The producer will still receive an Oscar if "The Hurt Locker" ends up winning in the Best Picture category.

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=16931&count=0#ixzz0h98i8NEX

Mal mi zhao chovjeka, jest da je ispao nenormalno glup s onim potezom, al ovo mu je prvi film gdje on producer i prva nominacija za Oskara. Shteta da ga ovako udalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sad je ostalo mnogo malo sumnje u pobedu Avatarda.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ugghhhh, ova dodjela za kladionicu je mnogo zaebana. Jednostavno odbijam da povjerujem da film koji nema nominacija za najbolju glumu, sporednu glumu ili chak scenario ima ikakve shanse za Oskara. Chak je i Titanik to imao. Da ne pricham da je scenario mnogo slab i gluma jako losha. Stvarno ako ovaj film osvoji, mislim da che bit mnogo negodovanja. Ali ne shto sam razmishljao, toliko je frke izmedju Avatara i Hurt Lockera, da postoji shansa da che oni podjelit glasove i tako omoguchit Basterdsima da pobjede. To bi svakako skinulo ljagu s Akademije, a i bio bi prihvatljiv rezultat. Ali ostale kategorije su mnogo zaebane:

Najbolji film:

Hurt Locker vs Avatar (uz malu mogucnost  Inglorious Basterdsa)  - moj izbor Hurt Locker

Rezhiser:

Katheryn Bigelow - i ovo je sigurno (prvi zhenski rezhiser s Oskarom)

Najbolji glumac:

Jeff Bridges - ovo je sigurno 100%

Najbolja glumica:

Sandra Bullock vs Meryl Streep (uz moguchnost Gabby Sidibe) -  nekako mi neizvjesno ovo

Sporedni glumac:

Jew Hunter - to je sigurno

Sporedna glumica:

Mo'Nique - i to je sigurno

Najbolji Orginalni scenario:

Hurt Locker vs. Inlorious Basterds - nakon shto sam video da je na dodjeli zlatnog globusa scenarista Hurt Lockera kada je dobio nagradu rekao: Chekam da prozovu tvoje ime Tarantino. Prilichno sam siguran da che Basterdsi da dobiju ovo.

Adaptirani scenario:

Up In the Air - i ovo je sigurno

Crtani:

Up - Pixar, bio i ostao

Strani film:

Kazhu da je favorit White Ribbon al ova kategorija nikad nije sigurna, tako da nemam pojma.

Uglavnom komplikacije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja cu da bacim neku kintu na kladzu obavezno  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Uff i ja totalno.  Smile

U meridianu je vec izasla ponuda ali ima samo 7 ponuda. Proshle godine je Mozzart imao najvishe kategorija i najbolje kvote.

Evo iz meridiana kvote:

Director:

Kathryn Bigelow - The Hurt Locker                                      1.20
James Cameron - Avatar                                                      3.50
Quentin Tarantino - Inglourious Basterds                            25.00
Jason Reitman - Up In The Air                                            50.00
Lee Daniels - Precious: Based On The Novel ‘Push’ By Sapphire    70.00

Film:

The Hurt Locker                                                                      1.70
Avatar                                                                              2.10
Inglorious Basterds                                                            15.00
Up In The Air                                                                    30.00
Precious                                                                            50.00
Up                                                                                    50.00
An Education                                                                    80.00
A Serious Man                                                                  100.00
District 9                                                                          100.00
The Blind Side                                                                  100.00

Glavni Glumac:

Jeff Bridges - Crazy Heart                     1.15
George Clooney - Up In The Air             7.00
Colin Firth - A Single Man                    10.00
Jeremy Renner - The Hurt Locker            20.00
Morgan Freeman - Invictus                    20.00

Glavna glumica:

Sandra Bullock - The Blind Side                                                  1.60
Meryl Streep - Julie & Julia                                                          2.60
Carey Mulligan - An Education                                                  8.00
Gabby Sidibe - Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire         12.00
Helen Mirren - The Last Station                                                 40.00

Sporedni glumac:

Chistopher Waltz - Inglourious Basterds                                   1.03
Woody Harrelson - The Messenger                                   12.00
Stanley Tucci - The Lovely Bones                                           15.00
Christopher Plummer - The Last Station                                   25.00
Matt Damon - Invictus                                                         30.00

Sporedna glumica:

Mo'Nique Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire    1.05
Anna Kendrick - Up in the Air                                           12.00
Penelope Cruz - Nine                                                           15.00
Vera Farmiga - Up in the Air                                                   17.00
Maggie Gyllenhaal - Crazy Heart                                           25.00

Strani Film:

The White Ribbon - Germany                1.65
A Prophet - France                                2.50
The Secret In Their Eyes - Argentina        9.00
Ajami - Israel                                       15.00
The Milk Of Sorrow - Peru                       25.00
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sutra cu da sastavim par tiketa  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Znaci da stavljam sve pare na Avatar za najbolji film posto se ovo ostalo ne isplati da se igra,mada ne mogu da verujem da je na Jeff Bridgesa tako mala kvota.Waltz i Monique dodju kao najvece sigurice,Biggelow mi je dosta sigurna a Bulock mi je nesigurna za tu kvotu iako je moj favorit ove godine
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma ne bi ja stavio ni na Avatara ni na Sandru. Mislim da Locker dobija a Avatar che da zauzvrat pokupi sve ostale nagrade u vezi zvuchnog i tehnickog polja. Bullock je favorit publike i medija ali je Meryl Streep pa chak i ona Gabby mnogo bolje odglumila... Moram sad da ponovo odgledam filmove iz zhenske kategorije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 07:20:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.