zovem se marijana radonjić i imam 23 godine. Prošle godine sam se prvi put slikala za ckm. Od tada je prošlo dosta vremena i mislila sam da su me zaboravili, ali nisu. . . Bila sam presrećna kada su me pozvali i rekli da sam izabarana za najlepšu devojku godine. .
kada bi s e potukli indijski i naš bog , misl im da bi indijski pobedio jer njih ima više . ja bih, ipak, navijala z a našeg od prošlog slikanja za ckm
mnogo sam putovala po svetu i radila kao manekenka. Snimala sam reklamena tajlandu, a potom i u indiji.
u indiji sam snimila i muzički spot i glumila u j ednom bolivudskom filmu. U filmu je bilo mnogo igranja i morala sam da naučim sve korake i tekst pesama. To je bilo teško, ali uspela sam. S ve se može kada hoćeš! u indiji mi je bilo veoma lepo. Bila sam tužna kada sam shvatila u kakvoj bedi živi narod te zemlje i besna kada sam videla raskoš u kojem živi mali broj indijaca. To me je nerviralo, a nervirale su me i krave kojima ne smeš ništa da radiš a one se stalno motaju oko tebe i gledaju te onim njihovim krupnim očima. Sada sam se vratila, ali uskoro ću opet putovati. . .
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)