Tema: riba iz CKM (Pročitano 12669 puta)
|
|
|
12. Feb 2006, 08:40:05
|
Pocetnik
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
8
|
 |
Windows 2000 |
 |
Internet Explorer 6.0 |
|
ljudi jer ima neko neku fotku one ribe iz zadnjeg CKM-a?riba je vise nego fenomenalna.
|
|
|
|
|
|
Clan u razvoju
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
31
|
 |
Windows XP |
 |
Internet Explorer 6.0 |
|
Mis'is hteo si reci, JEL ima neko..............
|
|
|
|
|
|
Legenda foruma
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
36997
|
Zastava |
 |
 |
Windows XP |
 |
Mozilla Firefox 1.0.4 |
|
Aksenija?
|
|
|
|
|
|
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
1
|
 |
Windows XP |
 |
Mozilla Firefox 1.0.2 |
|
ribe iz ckm su nenormalno dobro ali su teske drolje!!!!!!!! bile su u vranju!!!!!! peace
|
|
|
|
|
|
Clan u razvoju
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
46
|
 |
Windows XP |
 |
Mozilla Firefox 1.5.0.1 |
 |
Samsung D600 |
|
Aksenija ili Marijana? Marijana je '81 godiste...isla u 1. BG gimnaziju, fotomode, i vec se ranije slikala za jedan francuski kalendar u toplesu.
|
|
|
|
|
|
Pocetnik
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
8
|
 |
Windows 2000 |
 |
Internet Explorer 6.0 |
|
riba se zove marijana koliko sam ja procitao.ako ima neko njene fotke nek ih kaci.nemoj da vas je sramota
|
|
|
|
|
|
Poznata licnost
I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
4720
|
Zastava |
 |
 |
Windows XP |
 |
Opera 8.0 |
 |
SonyEricsson p900 |
|
Ckm cice sa naslovnice komšinica godine dragi dnevniče. . . zovem se marijana radonjić i imam 23 godine. Prošle godine sam se prvi put slikala za ckm. Od tada je prošlo dosta vremena i mislila sam da su me zaboravili, ali nisu. . . Bila sam presrećna kada su me pozvali i rekli da sam izabarana za najlepšu devojku godine. . kada bi s e potukli indijski i naš bog , misl im da bi indijski pobedio jer njih ima više . ja bih, ipak, navijala z a našeg od prošlog slikanja za ckm mnogo sam putovala po svetu i radila kao manekenka. Snimala sam reklamena tajlandu, a potom i u indiji. u indiji sam snimila i muzički spot i glumila u j ednom bolivudskom filmu. U filmu je bilo mnogo igranja i morala sam da naučim sve korake i tekst pesama. To je bilo teško, ali uspela sam. S ve se može kada hoćeš! u indiji mi je bilo veoma lepo. Bila sam tužna kada sam shvatila u kakvoj bedi živi narod te zemlje i besna kada sam videla raskoš u kojem živi mali broj indijaca. To me je nerviralo, a nervirale su me i krave kojima ne smeš ništa da radiš a one se stalno motaju oko tebe i gledaju te onim njihovim krupnim očima. Sada sam se vratila, ali uskoro ću opet putovati. . .
Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu) 
(30.25 KB, 600x397)
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
|
|
|
|
|
|
Poznata licnost
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
4720
|
Zastava |
 |
 |
Windows XP |
 |
Opera 8.0 |
 |
SonyEricsson p900 |
|
Mistreija resena... 8)
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
|
|
|
|
|
|
Hronicar svakodnevice
Tu i tamo... ovamo i onamo...
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
756
|
Zastava |
 |
 |
Windows XP |
 |
Internet Explorer 6.0 |
|
zaboravila je da kaze da zeli mir u svetu.
|
|
|
|
|
|
Poznata licnost
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
4720
|
Zastava |
 |
 |
Windows XP |
 |
Opera 8.0 |
 |
SonyEricsson p900 |
|
Nije mi samo jasno sta je htela sa kravama da radi.Kaze nervirale je a ne sme nista da im radi... :chuckel:
|
|
|
|
|
|
Hronicar svakodnevice
Tu i tamo... ovamo i onamo...
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
756
|
Zastava |
 |
 |
Windows XP |
 |
Internet Explorer 6.0 |
|
Nije mi samo jasno sta je htela sa kravama da radi.Kaze nervirale je a ne sme nista da im radi... :chuckel:
pa to je da bi pokazala da zna da je krava sveta zivotinja :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
Legenda foruma
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
36997
|
Zastava |
 |
 |
Windows XP |
 |
Mozilla Firefox 1.0.4 |
|
kako je pametna :ballbounce: ](*,)
|
|
|
|
|
|
Svakodnevni prolaznik
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
229
|
 |
Windows 2000 |
 |
Internet Explorer 5.01 |
 |
Samsung SGH 460 DX |
|
Stvarno neke žene nisu stvorene nizašta drugo osim za :jackdirt:
Ja ne mislim, činjenice to rade umjesto mene!
|
|
|
|
|
|
Clan u razvoju
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
42
|
 |
Windows XP |
 |
Opera 8.51 |
 |
Nokia 6233 |
|
Jel ovaj dnevnik neka poshalica na njen racun ili je ona to stvarno pisala!? :weirdface: Jebote kad je neko glup tu nema pomoci...'kad bi se potukli nas i indijski bog on bi pobedio jer ih ima vise...' :shock: no comment.
Covek se uci dok je ziv i redovno umre glup!!!
|
|
|
|
|
|
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
1
|
 |
Windows XP |
 |
Internet Explorer 7.0 |
|
pravopis i sklapanje recenica e jebem ti srbiju , tim modelima bas fali obrazovanja bas neko sto je rekao samo su za shevu, jebiga znate kako ide ili lepota ili pamet nemoze i jedno i drugo , obicno to tako ide sa fotomodelima, manekenkama i go go igracicama nije losa cica mislim na izgled and bust ,mada dupe i butina i nisu bas jaca strana ove devojcice ,(ima takvih polutki ihaj ) fali joj prosirenih recenica ,moze da ima 3 faksa zavrsena i 4 gimnazije ali dzabe svemu u sve drolja da da voli da svrlja opasno a ksenija evo od fuksice marijane link sa slicicama hxxp:|| www. modeltattoo. com/albumS. php?PolID=1 :wave:
|
|
|
|
|
|
Veteran foruma
Legenda foruma
i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
35382
|
Zastava |
 |
 |
Windows Vista |
 |
Mozilla Firefox 3.0.4 |
 |
Nokia N95 8gb |
|
Lock!
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
|
|
|
|
|