Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rialiti serijali opstaju samo u Srbiji  (Pročitano 23484 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ja ne znam ko gleda te gluposti  Smile

Gledaju ljudi, itekako gledaju. Sto vece sranje u kuci to vise zeljni sranja u tudjim kucama.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Срећом и даље има довољно спортских и филмских канала  Smile

Ja odavno zamenio vreme ispred TVa vremenom ispred PCa.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Срећом и даље има довољно спортских и филмских канала  Smile

Ja odavno zamenio vreme ispred TVa vremenom ispred PCa.

такође ... ал тв ми је ту само мало десно па га видим и даље ... ништа као филм одгледан на прескоке или текма где пажњу обраћаш кад коментатор почне да урла шааааансааааа Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
+1

Prokletstvo racunara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Publika je svuda ista, jedina je razlika u kvalitetu produkcije  Smile

Ajde "E", to je kanal koji je u ravni sa Pinkom, samo na globalnom nivou...ali svima drag i obozavan Diskaveri  Smile isto ima pun k..ovaj...kufer tih rijalitija. I tamo se cak i najbolje vidi kolko je publika zapravo krvolocna i tezi onim najnizim porivima - na primeru American Choppers-a, koji su postigli svetslu slavu i zaradili milione i milone dolara, samo i iskljucivo zahvaljujuci svadjanjima izmedju oca i sina.
Postoji gomila rijalitija na tu temu, ali su samo oni zahvaljujuci tom specificnom odnosu oca i sina postigli tolku gledanost i svetsku slavu.

Od Rimskog carstva, pa do dana danasnjeg se nista nije promenilo - ljudi zele krv i nasilje (borbe gladijatora) i sex (orgije) ....i to je to...jednostavno smo takvi  Smile

Don't fight with your nature....embrace it  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 14:56:32 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
а си нашао пример јбте ... мени лично само дигну притисак кад год нешто балаве а не приказују машине. Срећом имају онако подношљив однос делова који дижу притисак и оних које можеш гледати

Мени више иде на живце онај лудак што показује људима каква се све говна могу жива јести ... а све под паролом сналажења у природи ... е то не гледам ни под разно.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
I mislis da bi bili tolko gledani i zaradili tolke pare da konstantno nije bilo ovakvih scena?

Sta je kod njih tolko specijlano, a u pogledu same izgradnje i sklapanja copera, sto nemas u milion drugih emisija slicnog ili istog sadrzaja? Apslutno nista!
Ali oni imaju ono sto drugi nemaju, a to je....

Isto ti je i za onog ludaka sto jede svakava sranja...opet ista prica - Imas gomilu emisija slicnog sadrzaja ali je samo on, do kraja odvratan, eksplicitan i radi stvari koje nemaju mnogo veze sa realnoscu, ali dobro izgledaju na TV-u, pa je i najgledaniji i najpopularniji.

Mozda ti licno, to ne gledas na takav nacin i ne volis to, ali velika vecina ljudi gleda i voli, i producenti to vrlo dobro znaju, kao sto su i Rimljani znali, pa im to i daju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
meni je to npr jedini glup deo emisije Smile to kad se oni kao nesto svadjaju Smile

Cela prica o coperima i o pravljenju istih je full ... Al mislim da je diskaveri ipak toliko popularan zbog emsija o velikim gradjavinama i masinama Smile To svi Srbi vole da gledaju
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma daj, samo oni Kardashiani imaju 912038 reality showova, a da ne pominjem one Hefnerove kurave.
jebi ga,tatine cerke i sinovi...

nisu u zivotu digle nista teze od kasike i kurca,al bitno je da ce celom svetu da emituju sta su danas zdrale,koga su videle,koje cipele kupile,s kim se jebale,i slicno...  Smile

pazno bure najdalje se cuje.

Ajde "E", to je kanal koji je u ravni sa Pinkom, samo na globalnom nivou...ali svima drag i obozavan Diskaveri  Smile isto ima pun k..ovaj...kufer tih rijalitija. I tamo se cak i najbolje vidi kolko je publika zapravo krvolocna i tezi onim najnizim porivima - na primeru American Choppers-a, koji su postigli svetslu slavu i zaradili milione i milone dolara, samo i iskljucivo zahvaljujuci svadjanjima izmedju oca i sina.
Postoji gomila rijalitija na tu temu, ali su samo oni zahvaljujuci tom specificnom odnosu oca i sina postigli tolku gledanost i svetsku slavu.

tako je.Discoveryju je mnoooooogo opao kvalitet zadnjih godina.

ranije je to bio kanal na kom si mogao da slusas o nauci,svemiru,projektima,inzenjerstvu,izumima...

sada je sve to baceno u drugi plan,a u prvi su dosli "American chopper","Ovaj custom","Onaj custom","Ova radionica","Ona radionica"...  Smile

a kad nema njih,onda je na ekranu ona celava budala u emisiji koja je u stvari jedna obicna reklama za NATO oruzja(Future weapons),gde kreten skace od srece sto je flakirani top od 30 mm probio zid jedne kolibe...  Smile

od najboljeg naucnog kanala postao je jos jedno reality-TV smece,u kombinaciji sa malo Americkog vojnog Top-shopa. Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 16:57:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
national geografic ima dobrih stvari Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.