Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rialiti serijali opstaju samo u Srbiji  (Pročitano 23412 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
national geografic ima dobrih stvari Smile
da.

i ja ga cesto gledam.

i History su dobri,i Viasat history,i History channel.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 17:05:57 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
tema sa perspektivom Smile
istina,a i kako da ih ukinu kad se napuniše eura jer su nas pomamili kao stoku Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Sto se tice History-a jednom sam gledao jednu emisiju posle koje sam se jako iznervirao usled kolicine govana koja su izasrali, pa sam taj kanal ukinuo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sto se tice History-a jednom sam gledao jednu emisiju posle koje sam se jako iznervirao usled kolicine govana koja su izasrali, pa sam taj kanal ukinuo Smile
razumem,desava se.

na primer-kad uzmu da uporedjuju kobajagi armije sveta,ili oruzja sveta,pa krenu da seruuuuuuu....  Smile Smile

ali ipak ima i drugih emisija zbog kojih vredi gledati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Histori u svakom slucaju vredi gledati, i te gluposti koje im se kad kad dese vredi pre pogledati nego gluposti koje su redovno ucestale na Pinku, valjda ce i ovaj narod ukapirati koje gluposti gleda, pa ce se i na Pinku konacno pustati nesto normalno, malo kulturno-obrazovno, pa malo sporta, ja mislim da je najveca ekspanzija inostranog sporta u Srbiji bila kada se gledala Serija A na Pinku  (ili se bar meni tako cini, posto se nisam odvajao od serije A), dobro i spanske serije su ok da se pogleda po koja cisto za promenu da bi se udovoljilo zenskoj populaciji ( Smile) i tako, a do tada  Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Mislim da su mnogi ovde pogresno protumacili ovu temu.
Ne radi se o tome da u svetu rijaliti emisije nisu gledane, nego rijaliti sou tipa Farma,VB..koji idu 24 sata,koji imaju live ukljucenja,glasanje..
Znaci problem kod nas za razliku od sveta je sto ovde ima mnogo vecu gledanost u odnosu na druge tv programe,sto su ljudi svih generacija,od male dece pa do baba opsednuti tim emisijama pa manijakalno glasaju kao da je njihov licni zivot u pitanju..potpuna kriva percepcija rijaliti soa i toga nigde u svetu,ni u Hrvatskoj,Italiji,Nemackoj..gde god idu ovakvi 24h live rijaliti nema garantujem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
А у Америци гледају Дисавери, Травел, и Хистори ЕјчДи... па зато науче доста, и то изгледа отприлике овако..

IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Koji debili  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
sramota je...potpuno je sumanuto da na ovoliko stanovnika ide toliko ove vrste sranja na maltene svakoj nasoj televiziji...

i svi su gledani manje- vise...to je vec dijagnoza.

to je da covjek zatupavi...

nije ni lijepo, a ni normalno da se toliko prostora daje kreaturama koje ucestvuju u istim...

da covjek moze i da ima smisla...trebalo bi tuziti drzavu...traziti ostetu za mentalno zdravlje.
gledao- ne gledao ovo smece...ne mozes da se zastitis od toga.
otvoris novine, odes na pijacu, u skoli se klinci bave analizom ucesnika u tim mentalnim orgijanjima, na internetu o njima studije, u svakodnevnom razgovorima se citiraju i koriste se postapalice i umne srackalice pojedinih idiota...da je to epidemija.

jadan je narod koji sebi ovako masovno dozvoljava da ga zatupljuju ,a pri tom i pljackaju.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Не пуцајте у „ријалитије“         
Пише: Миодраг Зарковић      

Контролисани информативни програм

Од правдања „ријалити шоу“ програма само је једна работа узалуднија – критиковање таквих садржаја. Јесте, они су прости, банални и глупави, одржавају се на најнижим страстима гледалишта, истовремено су и вулгарни и досадни… Па шта?! Као такви, „ријалити шоу“ програми нису никакав ни изузетак ни преседан у историји ТВ израза, препуној сличних излета који су границу јавног укуса померали искључиво надоле, у све ниже поноре подилажења људским изопаченостима.

Нараштајима одраслим на заводљивом блештавилу једног МТВ-ја може да изгледа застрашујуће то што данашњи клинци фанатично прате „Велику браћу“, „Фарме“ и „Парове“. Али, ништа мања није била ни згроженост наших родитеља управо тим МТВ-јем, „урбаним“ феноменом који је у ове крајеве стигао осамдесетих, са безначајним временским заостатком у односу на светску премијеру. Тадашњи одрасли били су, сасвим разумљиво, пренеражени крештавим и накарадно обученим водитељима „музичке телевизије“, чије је непрестано кревељење рушило сва правила пристојног телевизијског понашања. Ми клинци смо, међутим, били одушевљени таквим „одупирањем уштогљености“. Док смо схватили да то није било никакво одупирање, већ само успео покушај медиокритета да зграбе новац и славу чистим безобразлуком, ђаво је већ био однео шалу, а за МТВ-јем су нагрнули нови испразни ТВ пројекти и убрзо сасвим потиснули садржајне програме, засноване на даровитости и умешности стваралаца.

У односу на тај културолошки суноврат од пре две, две и по деценије, данашња популарност „ријалити шоуова“ малтене је безопасна. Она је више потврда колико смо као цивилизација већ били пали, него што је сама по себи суштинско посртање. Свеједно, међу овдашњом „интелектуалном елитом“ одомаћило се пљување „ријалитија“. Када по неуништивој Кардељевој формули – све је добро, само народ не ваља – оцењују ерозију друштвеног морала и оскудицу иницијатива на јавној сцени, аналитичари се најчешће позивају на погубне ефекте „ријалитија“. Као да бисмо, само да смо још мало држали сакривене Екрема и Венди, били далеко живахнија и здравија средина. Глупости.

Онаква каква је, Венди ипак не пева песме о Венди. За разлику од „Инсајдера“, који је протекле недеље емитовао „Инсајдер“ о „Инсајдеру“. Ко је онда суштински простији, наметљивији, бескрупулознији и бахатији – Венди или Бранкица Станковић?!

Онакав какав је, Екрем вероватно нема појма да министар Оливер Дулић поседује приватну фирму која послује са, што би рекао Тадић, непристојно великим бројем државних предузећа. Али, када би га неко упознао са тим, па га онда ставио у исти шоу са Дулићем, Екрем би, „транспарентан“ као што га Бог дао, гарантовано у неком тренутку приупитао министра нешто о тој афери. Насупрот томе, Оља Бећковић и Драган Бујошевић су у последњем „Утиску недеље“ два сата седели са Дулићем у истом студију, у емисији која тече уживо, а да нису ни поменули Дулићеву приватну фирму. Ко је онда бескориснији – Оља и Драган, или Екрем?!

Онакви какви су, „аналитичари“ често заборављају да је уредник информативног програма РТС Ненад Љ. Стефановић, водитељ „Сведока“ који верује да оставља озбиљнији утисак: 1) што су му питања дужа, 2) што их изговара спорије. Заборављају и на Оливеру „Упитник“ Јовићевић, чије непрестано трептање, изазвано очигледном тремом, сасвим замењује клима-уређаје. Заборављају и на галерију приучених кадрова који се на фреквенцији „Студија Б“ већ годинама играју телевизије. Једино никада не забораве „ријалити шоуове“ и њихов штетан утицај, које су редовно набрајали у освртима током протеклих празника, у време традиционалног свођења рачуна.

Хајде више да пустимо „ријалитије“, против којих се не можемо борити критиком, него само негледањем. Боље да се мало позабавимо никада једноличнијим, контролисанијим и надобуднијим информативним програмом, који је све мање оно што би морао да буде – ријалити!

Извор: Магазин Печат
Извор: Видовдан Форум
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.