Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:49:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati referenduma  (Pročitano 19384 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Bambi,pa jesu li za tebe EU izdajnici i vjecni protivnici Srbije ili zasto je sada to bitno dali su oni priznali Ustav taj kao dobar....ili ti je bitno kako misle o Srbiji ili nije!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
bambyle
Ne znam da li si to procitao u biltenu SRS-a jer nisi stavio izvor, ali ono sto sam ja procitao (izvor:B92) izmedju ostalog glasi ovako:

Koliko je tekst ustava prihvatljiv i za EU čuće se već početkom novembra, najavila je Nađova.

"Mi smo pažljivo pratili debatu u Srbiji za vreme referendumske kampanje i primili smo k znanju različite stavove kako o sadržaju ustava tako i o načinu na koji je napisan. EU je predložila Srbiji da promene ustava budu u skladu s evropskim standardima. Ocena o svemu biće izneta u izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije, koji bi trebalo da bude objavljen 8. novembra“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vanja jell i ekipo idite u eu pa kad vam daju neki papir da popunite vi pisite cirilicu?
ja sam naviko na latinicu i pisem je skoro uvek ali u nijednoj evropskoj zemlji nisam mogao nista da popunim cirilicom vec samo latinicom i kako sad mi u srbiji treba da imamo i cirilicu i latinicu zasto cela evropa ima samo latinicu a mi sad budale treba da imamo i jedno i drugo bez obzira sto je meni laksa latinica ili nesto mesano ali znam da ce u srbiji i dalje sve moci da se napise latinicom a oko drzavnih dokumenata malo truda ne skodi a sto je najgore ovde se bune sve oni koji pisu cirilicu verovatno bolje od mene aja se ne bunim treba da vas je sramota!
a imate 4 snimka pa i ja cu da nabavim 444 snimka ldpovaca kako duvaju vutru i mrtvi pijani ne rade nista po celi dan!
i nikako da mi odgovorite nesto u vezi siptara ja lepo pitam vanju posto mi srbi ne valjamo a siptari dobri zasto vanja lepo ne ode na jedno letovanje u jednoj 70 clanoj siptarsko domorodackoj porodici posto je ldpovac verovatno ce lepo da ga prihvate pa nek onda lepo posle 2 meseca dodje ovde ili da se nadjemo negde na kaficu pa da mi lepo isprica sve cari njihovog demokratskog i naprednog zivota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
pa i ja cu da nabavim 444 snimka ldpovaca kako duvaju vutru i mrtvi pijani ne rade nista po celi dan!
  Smile

i nikako da mi odgovorite nesto u vezi siptara ja lepo pitam vanju posto mi srbi ne valjamo a siptari dobri zasto vanja lepo ne ode na jedno letovanje u jednoj 70 clanoj siptarsko domorodackoj porodici posto je ldpovac verovatno ce lepo da ga prihvate pa nek onda lepo posle 2 meseca dodje ovde ili da se nadjemo negde na kaficu pa da mi lepo isprica sve cari njihovog demokratskog i naprednog zivota!

srkich, ja se stvarno sad naglasam smejem sam u sobi (i to nenaduvan i trezan)  Smile

ja nisam bio za to da se u preambulu, a pogotovu u referendumskoj kampanji ne govori kako je Kosovo srce, nukleus, srz Srbije. Ti si ga srkich odbranio na referendumu, pa idi u Pristinu da to i proslavis. Mene zaista ne zanima Kosovo.

a prvi deo o cirilici stvarno nisam shvatio. ja pisem cirilicu (kad moram) i latinicu, ako te je to zanimalo.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A zbog cega tebe ne zanima Kosovo, to mi stvarno nije jasno kod svih vas?

Kako vas ne interesuje deo Vase zemlje, ako uopste volite vasu zemlju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Ubice nas zbog off-a, ali da pokusam da razjasnim.

Ne zanima me, zato sto se oko Kosova gubi energija, pare, narodu se mazu oci. Kosovo nije vise nase, izgubio ga je taj levi od dvojice u tvom potpisu. Aman ljudi, dajte da se bavimo opipljivim stvarima koji nas se ticu. Cak i da ostane Kosovo u Srbiji, ja ne vidim da ce meni zivot biti bolji zbog toga?! Izvinjavam se na off-u, i meni je stvarno mucno toliko da pricamo o Kosovu.

Najveća korist za Koštunicu

Sa ocenom da najveću političku korist od referenduma ima Vojislav Koštunica slaže se i analitičar Dušan Pavlović.

On kaže da je Koštuničin DSS sada u poziciji koju najviše voli, a to je da bira. "To je jedna lagodna pozicija srednjeg igrača, koji je u poziciji da ulazi u koalicije sa onima koji su i sa leve i sa desne strane", kaže on.

"Oni su prosto centralna stranka i sada mogu da biraju između dve strane, i DSS upravo želi da bude u takvoj poziciji - da s jedne strane ima DS, sa kojom može da vodi proreformsku, proevropsku i prodemokratsku politiku, a s druge strane ima otvorenu mogućnost saradnje sa Srpskom radikalnom strankom, sa kojom može da vodi više nacionalističku politiku", smatra on.

Pavlović pretpostavlja da će se DSS opredeliti za saradnju sa Demokratskom strankom. To, međutim, nije izvesno i zavisi od toga da li će parlamentarni izbori u Srbiji biti pre ili posle odluke o statusu Kosova.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 18:59:05 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Kosovo ne moze biti nikad off, kao prvo, jer je to srz Ustava.

Ustav i nije pravljen da tebi bude bolje, za to moras da vredno radis i da se trudis, Ustav je pravljen da Srbiji bude bolje, a zadrzati Kosovo je jedini zadatak iz verskih, kulturoloskih i prevasodno ekonomsko privrednih razloga.
Kosovo ce uvek biti nase, u zavisnosti od toga koliko zelimo da bude nase.
I nije ovaj dole izgubio, nego su nam Oteli I okupirali, cisto da skapiras vec jednom, ovi Ameri sto te placaju (LDP) !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
vanja jell i ekipo idite u eu pa kad vam daju neki papir da popunite vi pisite cirilicu?
ja sam naviko na latinicu i pisem je skoro uvek ali u nijednoj evropskoj zemlji nisam mogao nista da popunim cirilicom vec samo latinicom i kako sad mi u srbiji treba da imamo i cirilicu i latinicu zasto cela evropa ima samo latinicu a mi sad budale treba da imamo i jedno i drugo bez obzira sto je meni laksa latinica ili nesto mesano ali znam da ce u srbiji i dalje sve moci da se napise latinicom a oko drzavnih dokumenata malo truda ne skodi a sto je najgore ovde se bune sve oni koji pisu cirilicu verovatno bolje od mene aja se ne bunim treba da vas je sramota!

Nista ja tebe ovde nisam razumeo. Daj pojasni mi ovo molim te. :sadblinky: :sadblinky: Ko je spominjao cirilicu i latinicu? Koga sramota? Zbog cega? Cirilica? Latinica? :sadblinky: :sadblinky: Ja pisem latinicom, jer sam tako navikao. Mogu i cirilicom, nije nikakva frka. Al te svejedno nisam nista razumeo.

a imate 4 snimka pa i ja cu da nabavim 444 snimka ldpovaca kako duvaju vutru i mrtvi pijani ne rade nista po celi dan!

Simptomaticno je da ti sve sa kojima se neslazes trpas u tkzv LDPovce. "Ebe mi se za LDP. A i ti si se zakacio za neke snimke. Vidis, meni snimci nisu uopste potrebni. Bio sam licno prisutan, i znam kako su se stelovali rezultati. Sa sve brojem izbornog mesta, imenima i prezimenima clanova komisije, svedocima.

A zasto "ustavotvorci' nisu mogli da ubede narod da je to za njihovo dobro, i da treba da izadju na referendum? To se nisi zapitao? Pa i pred rat na Kosovu je bio referendum, pa je cak i bangavi Sloba ubedio narod, pa je za JEDAN dan (JEDAN dan bre)izaslo 75 % biraca. Zasto se to nije sad desilo? Da li je zaista sve onako kao sto ti, a i drugi, mislis da jeste? Ili je narod postao gluplji? Koje je tvoje objasnjenje? Daj mi to objasni, a nemoj da se bavis proizvoljnim ocenama drugih ljudi. I NARODA, sto je jos gore.

E tako. Aj sad, zamisli se. Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ustav i nije pravljen da tebi bude bolje, za to moras da vredno radis i da se trudis, Ustav je pravljen da Srbiji bude bolje,

E bisera !  Smile Smile

Ustav je najvisi pravni akt jedne drzave. Drzava je onoliko napredna i bogata, koliko su napredni i bogati gradjani iste, a ne obrnuto. Gradjani cine drzavu, ako nisi to znao.

Kosovo ce uvek biti nase, u zavisnosti od toga koliko zelimo da bude nase.

A to koliko kad zelimo da bude nase, ce svakog jutra odlucivati...ko? Sama recenica ti nema bas nekog smisla.

I nije ovaj dole izgubio, nego su nam Oteli I okupirali, cisto da skapiras vec jednom, ovi Ameri sto te placaju (LDP) !

Oteli su nam ga i okupirali, a taj dole je to tek kasnije saznao. Bio je neobavesten kao i Kostunica. Smile Ajde, mani se.

Izvinjavam se za dva uzastopna posta.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Gradjani cine drzavu, ali gradjani su duzni da cuvaju drzavu, a ne da je rasprodaju kao dedovinu.
Kad porastes pa ukapiras da je drzava svetinja, a ne tvoje dupe, onda se javi. Ako ti se ne svidja, idi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:49:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.