Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Feb 2026, 08:48:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati referenduma  (Pročitano 23219 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jesili to vidio ili si samo cuo,jer u danasnje vrijeme svasta se cuje....a da cestitao cisto sumnjam da PINK ili RTS to nebi prikazali...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
врући телефони ...

то се чува као жешћа паљба по Чеди ако крене много да лаје...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Чуо сам да је Чеда Јовановић, слепо верујући у неуспех референдума, незванично честитао Агиму Чекуу, независност Косова...срамота
цео дан су га вртели на косовским телевизијама, како прича да је референдум неуспео...

Jel to provereno? A referendum i inace zamalo nije uspeo. Cela stvar se morala pogurati na misice.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
врући телефони ...

то се чува као жешћа паљба по Чеди ако крене много да лаје...

Da da sigurno,vruci telefon...znas i sam koliko se doda!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ја рекох да је незванично ...
али не би ме чудило тако нешто од њега...уопште...чак шта више, било би ми очекивано...ипак је он на њиховом платном списку.
Па не може човек радити против газде...

Јел приметио неко да су којим случајем изашли сви шиптари који имају право гласа у Србији, да би нас скоро разбили са овом српском срамном излазношћу...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
A jesili ti bambi primjetio da vecina ljudi na KiM nisu imali pravo da biraju iako su gradjani Srbije!!??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Kako da izadju kad nisu na birackim spiskovima? A nisu izasli ni oni koji jesu.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Eh pa kako je se to moglo desiti da nisu na birackom spisku,meni to izgleda da su neki bas dobro proracunali sta bi bilo kada bi svi mogli da biraju...a dali su neki izasli ili ne to je nebitno svako treba imati svoja prava...i u Srbiji vise od 45% nisu izasli pa sta onda....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Pa vi jos uvek raspravljate latinicom. Znate li da je po Ustavu jedino pismo u Srbiji cirilica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Како ко...ја - ћирилицом одувек
 интернет је међународни...може да пише ко како жели..кинески, арапски, латиницом,ћирилицом
по уставу је на територији републике Србије могуће коришћење латиничног писма тамо где мањине имају законских права на то...
власник овог форума је одлучио да га уради латиничним писмом - то је његов избор и има права на то...јер интернет није у ничијем власништву...

позив за упис у бирачке спискове је важио за све...да су хтели могли су да се упишу...

ЕУ и СЕ позитивно о референдуму

Понедељак, 30. октобар 2006. 13:52

Европска унија (ЕУ) је задовољна "добрим и уредним" одржавањем референдума о Уставу Србије и сада треба очекивати да се после нових избора створи стабилна демократска власт у земљи, рекли су у понедељак званичници ЕУ у Бриселу.

У Европској комисији и другим телима ЕУ проучен је текст српског устава и закључено да представља значајан корак напред у усвајању европских стандарда, као и испуњење важног услова за даљи процес стабилизације и придруживање Србије ЕУ.

У Устав Србије су уградјени кључни европски демократски постулати, посебно кад је реч о стандардима поштовања људских и мањинских права, слобода и одредби о демократском устројству институција власти.

Прошлог петка је то закључио и Политичко-безбедносни комитет ЕУ. Комитет је имао и примедби на недовољно јасно предвидјену независност судске власти у новом Уставу Србије. То се посебно односи на одредбу да је скупштина та која има последњу реч при избору тужилаца и судија, као и нејасноће око лустрације.

Званичници у Соланином кабинету су нагласили да је одлука о расписивању парламентарних и других избора "ствар о којој треба да одлуче српске власти".

"Ми у ЕУ очекујемо наставак тог процеса и да видимо шта ће се даље догадјати, имајући у виду недавне састанке Солане и челника српске владе. Све што је речено у тим сусретима остаје и даље на снази", рекли су званичници у окружењу високог представника ЕУ.

Делегација Парламентарне скупштине Савета Европе (СЕ) у понедељак је такодје позитивно оценила трок референдума у Србији. Референдум за потврдјивање новог Устава Србије протекао је у складу са обавезама које је Србија преузела чланством у Савету Европе, саопштила је делегација СЕ.

Делегација је констатовала да је референдум протекао у складу са вољом демократског изборног тела, у миру и реду, изјавио је на конференцији за новинаре шеф делегације ПССЕ Александер Фоменко.

Штампани и електронски медији пренели су у довољној мери различита мишљења за и против референдума, омогућавајући градјанима Србије да донесу промишљену одлуку, истакао је Фоменко.

Ипак, како је навео, политички мотивисана одлука за убрзаним усвајањем устава није омогућила политичким странкама да спроведу кампању одговарајућег обима, која би омогућила садржајну јавну дебату.

Ни обим обуке службених лица на референдуму није оцењен као довољан, јер она нису имала искуства у спроводјењу дводневног гласања, рекао је Фоменко.

Он је додао да се остале примедбе делегације ПССЕ односе на непрописно затворене гласачке кутије, те на гласачке кабине које су потенцијално компромитовале тајност гласања, као и на квалитет бирачких спискова.

Делегација ПССЕ се распоредила у тимове који су посматрали гласање у Београду и околини, као и у Нишу, Новом Саду, Новом Пазару, Вршцу и Врању, рекао је он.

Фоменко је навео да делегација ПССЕ није била у могућности да посматра гласање на Косову и Метохији, због саопштења УНМИК-а да неће подржати одржавање референдума на територији којом управљају УН, јер је, како је наведено, у току процес о будућем статусу Косова и Метохије.

« Poslednja izmena: 30. Okt 2006, 15:47:16 od bambyle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Feb 2026, 08:48:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.389 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.