Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312663 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Gale10 verovatno je zasluzio mislim zasluzili su. I u poltici je isto kao i u zivotu, koliko radis toliko i zaradis.
Kako radis tako i zaradis. Iskreno meni nije vazno iz koje je ko partije vazno je koliko vredi. Kada se osvrnes 8 godina iza sebe vidis da se nista nije promenilo TI resis da nesto promenis, tako biva obicno.
Strasno je to sto plase onaj vec naplasen narod sa nekakvim sankcijama. .. nije Evropi u intersu to oni su spremni da saradjuju i sa radikalima , pokusace da se tresu nekih mesec dana i posle ce ucutati. J... ti takvu laznu Evropu u kojoj evropljani vec trpe gladni, zaguseni sa kreditima , a kada prikupe neku paricu moraju da je daju drzavi za porez.
Jevropa sa Jevropjanima Smile
Uostalom nije da mi necemo Evropu Evropa nece nas! Pitajte Jevropjece zasto Ne Srbija!
Srbija je stari Evropski narod, neke od najboljih evropske tekovina ovde su utemeljene. Mi smo samo izgubili kompas pod komunizmom, al vraticemo se gde smo bili, samo nam treba jos vremena. Niti ja mislim da su Radikali toliko mracni, pokazala je Maja Gojkovic kako se covek promeni kad je na vlasti, i to na bolje... lako je biti protiv svega kad si opzocija, budi za nesto...nemoj da glasas protiv necega nego za neku ideju.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 19:10:47 od Dr.Christian Troy »
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Vojvodina se nikad nece osamostaliti, jer obuhvata deo teritorije Beograda...a cim neko pipne Beograd eto konsenzusa svih stranaka da se brani drzava  Smile

Koji deo Beograda obuhvata Vojvodina????
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
@ Dr. Chrisitan
Citat
A to se radi Inacenjem sa Evropom?

Pa ja postovanje svog integriteta i suvereniteta ne bi nazvao inacenje sa Evropom. Poljska, Slovacka i Ceska su u svojim razgovroima oko prikljucivanju EU otvoreno pretili da nece ulaziti u EU ili podrzati ustav ako im se ne ispune neki uslovi (Poljska oko sistema glasanja, Slovacka oko nekih izvoznih ili uvoznih taksi..ne secam se sad) pa niko to nije nazvao inacenje sa Evropom! A onda ti nije tesko da zakljucis kakva bi reakcija bila da su oni imali neko svoje Kosovo!

Citat
Slazem se ja, vecina odlucuje, ako imate vecinu napravite vladu, apsolutno legitimno ce to biti, al videcemo dokle cemo stici tako. Ne slazem se sa ovim, Nedam vam Beograd, ako je narod tako glasao glasao je...Al iskreno mislim, da je DSS izasao na izbore a da je otvoreno rekao da ce praviti koaliciju sa SRS, ne verujem da bi presao cenzus. DSS je trazio legitimnost za politiku koju je vodio, i nije je dobio jer je osvojio duplo manje glasova nego prosli put.

Sa ovim bi mogo da se slozim, a za ovo
Citat
Ne slazem se sa ovim, Nedam vam Beograd, ako je narod tako glasao glasao je
dobijas   Smile  Smile  i izvinjenje za onaj prvi post  Smile

Pa niko nema tapiju na Srbiju, demokratska smo drzava, ako vecina jeste za opciju Narodnjaka da tako kazemo, neka bude tako, ako ja mislim da je to pogubno ne znaci da to ne treba da se desi.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680
Vojvodina se nikad nece osamostaliti, jer obuhvata deo teritorije Beograda...a cim neko pipne Beograd eto konsenzusa svih stranaka da se brani drzava  Smile

Koliko je meni poznato, deo Srema u kojem je i Zemun, je izuzet iz Vojvodine, tacnije donji Srem, a da nije, ako se dobro secam nekih karti, deo Zemuna bi pripao Vojvodini, ili bi granica bila bas u Zemunu, dok ovako, Ne morate da se nadate jer ni jedan deo Beograda nece pripasti Vojvodini. Doduse, kako se stvari odvijaju i sad kako razmisljam, nije onomad dzabe ta granica izmedju Beograda i Vojvodine pomerena posle Batajnice, i ispada da je neko racunao da ce se jednom Vojvodina odcepiti, pa je Grad Beograd izuzet iz toga i napravljena jedna celina. Sve mi se cini da nista nije slucajno.....!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Koliko je meni poznato, deo Srema u kojem je i Zemun, je izuzet iz Vojvodine, tacnije donji Srem, a da nije, ako se dobro secam nekih karti, deo Zemuna bi pripao Vojvodini, ili bi granica bila bas u Zemunu, dok ovako, Ne morate da se nadate jer ni jedan deo Beograda nece pripasti Vojvodini. Doduse, kako se stvari odvijaju i sad kako razmisljam, nije onomad dzabe ta granica izmedju Beograda i Vojvodine pomerena posle Batajnice, i ispada da je neko racunao da ce se jednom Vojvodina odcepiti, pa je Grad Beograd izuzet iz toga i napravljena jedna celina. Sve mi se cini da nista nije slucajno.....!?

Gde si komšo  : Smile

Ja zato i pitam, avnojske granice Beograda i Vojvodine se znaju, ta granica je između Batajnice i Stare Pazove (Batajnički vojni aerodrom se nalazi manjim delom u Vojvodini, a delom na teritoriji Beograda).

Ovo o čemu ti govoriš su istorijske i geografske granice, ali te granice nisu pravno validne, jer se bivša SFRJ razdružila po avnojevskim granicama, a ne po geografskim ili etničkim linijama.

Znači, Vojvodina ne zahvata ni jedan deo teritorije Beograda. Donji Srem sa Zemunom ne pripada Vojvodini.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
PAzi i da ti ne dobijes jedan sendvic za ovo sto iznosis.

A ti dva?

Ili ćeš tri?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680
 Smile Smile Smile
komso!!!
Ja to i pokusavam da kazem, da je granica izmedju Beograda i AP Vojvodine na tom mestu gde si i ti napisao, ali nekad nije bilo tako, sto nas u krajnjem slucaju ni ne zanima sada, ali ne mogu da se otmem utisku da je to razgranicenje namerno napravljeno! Kapiras me?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
Ne seri ustaso.

Dan žalosti danas?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dr Christian.........;nismo mi izgubili kompas Evropa je izgubila kompas pod Americkim uticajem. Kako citam i kako sve vidim unapred uopste me ne zanima, ni opozicija ni pozicija. Zivim u laznoj Evropi i od toga imam samo stete. Ne radim za njih a dodjem im svake godine 6-7 hiljada. Gledam kako i sta dalje.....necu dozvoliti da mi deca ili unuci budu Latinska stoka! No posto nece imati gde da se vrate , drzavu polaku gubimo ....pa ostace nas taman toliko za Bg sa okolinom i to kakvog naroda- polu ludog i drogiranog!
Nista vise ne brinem samo se cudim ljudskoj gluposti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
@ Imaginelo

ma pusti ove radikale, to je iskompleksirano do bola. Gambino je posrbljeni Makedonac, ovaj Aleksandar je frustrirana izbeglica, ko zna šta je sve morao da odradi hrvatima da bi pobegao iz Pucareva.

Kao i svi radikali, opterećeni ljudi, neki svojim poreklom, neki nedostojnim životnim iskustvima, neki lošim socijalnim položajem (većina), u svakom slučaju koji normalan čovek može da se pali na radikalske baljezgarije. Pogotovo čovek koji je na svojoj koži osetio ustašku kamu i zlo koje sa sobom nosi svaka fašistička ideologija.

Jadan dečko ne shvata da nema nikakve razlike između velikohrvatske i velikosrpske ideologije, osim u nazivu. Ono što su njemu radili u Pucarevu, to isto su velikosrpski fašisti radili u Škabrnjama, u Srebrenici, u Vukovaru, u Foči, na Kosovu itd.
Ако су теби европејцу вране попиле мозак, не значи да су свима.
Ја знам да је Тадићу и осталим усташама из ДС стало да све Србе поделе по регионалном пореклу, на Македонце, Црногорце, Босанце ,Крајишнике, Косоваре итд, и да временом стекну национални идентитет (ови са почетка то покушавају), али надам се да ћемо вам стати на пут.
Ти си само бедни издајник или непријатељ (ако си неки не-србин) , који не само што мрзи српску нацију, већ и негира наше вековне верске корене који имају утемељење у једној јединој СПЦ.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.