Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312399 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Imas u dodatku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Ne bitno je, pa da je samo jedan zivot unisten, opet mnogo je....
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680
Jeli drustvo, jel' vam nedostaje alexnikolic?  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
@ Imaginelo

ma pusti ove radikale, to je iskompleksirano do bola. Gambino je posrbljeni Makedonac, [b]ovaj Aleksandar je frustrirana izbeglica, ko zna šta je sve morao da odradi hrvatima da bi pobegao iz Pucareva.[/b]

E zaaaatooo izbeglice glasaju za radikale. I glasaće još sto godina. Ako nekome opet nije jasno zašto neka se vrati i pročita post ovog imbecila. Samo gospodo demonokrate, nisu svi Srbi glupi pa da im prodajete muda za bubrege. Kao fol žao vam izbeglica.....sikter!!!
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
E zaaaatooo izbeglice glasaju za radikale.

LOL...

Smile

Ajde... sto lepo ne kazes da SRbijanci glasaju za SRS, dosta je vise svaljivanja odgovornosti na Krajisnike...  Smile

I sad... idemo dalje... tema su izbori, a crvena krvna zrnca mozete da brojite na nekoj drugoj temi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Nisam baš siguran da samo izbeglice glasaju za radikale. Na pokrajinskim izborima radikali su u drugom krugu izgubili u Sremu gde ima najviše izbeglica. A koliko ja znam mnogi Sremci strosedeoci glasaju za radikale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
@ Imaginelo

ma pusti ove radikale, to je iskompleksirano do bola. Gambino je posrbljeni Makedonac, [b]ovaj Aleksandar je frustrirana izbeglica, ko zna šta je sve morao da odradi hrvatima da bi pobegao iz Pucareva.[/b]

E zaaaatooo izbeglice glasaju za radikale. I glasaće još sto godina. Ako nekome opet nije jasno zašto neka se vrati i pročita post ovog imbecila. Samo gospodo demonokrate, nisu svi Srbi glupi pa da im prodajete muda za bubrege. Kao fol žao vam izbeglica.....sikter!!!
U Srbiji se nista tako dobro ne prima kao glupost.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 22:47:53 od Dr.Christian Troy »
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
@ tiger pusti ove jadnike, sad si im ti meta za iživljavanje niskih strasti
Pa zar ima veci jadnik od tebe ? @ tiger imaš li ti ikakvih problema sa mnom ?  Smile

Sa tobom nikad...ti si uvijek barem prema meni fer...i meni si podpuno dobar lik, to sto ne vidimo sve isto, a pa i to je fino bitno je da se ne prepiremo i da se ne vrijedjamo nego argumentovano predstavljamo nase vidjenje...  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@ Imaginelo

Eto sad, i od tebe dobijam kompliment. Lepo. Taman sam se uplašio da ćeš me bar ti pohvaliti, pa da vežem kamen oko vrata i da skočim sa mosta preko Ade, koji će izgraditi gradonačelnik Aleksandar Vučić. 

Ako budem čekao da mi Vučić izgradi most sa koga ću da skočim, živeću 120 godina.  Smile

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Citat
E zaaaatooo izbeglice glasaju za radikale.

LOL...

Smile

Ajde... sto lepo ne kazes da SRbijanci glasaju za SRS, dosta je vise svaljivanja odgovornosti na Krajisnike...  Smile

I sad... idemo dalje... tema su izbori, a crvena krvna zrnca mozete da brojite na nekoj drugoj temi...

Anea, nisam rekao da Srbijanci takođe ne glasaju za radikale. Ali ima dosta ljudi, naročito Zemunaca ( rekao bih mojih, ali su oni daleko od mojih ) koji optužuju izbegle i prognane za popularnost radikala u tom kraju. I kao "zar ne vidite da vam radikali ne misle dobro...opametite se " i te fore, a onda s' vremena na vreme pročitaš ovakav post i jasno ti je u kom čučku grmi zec.

Reci ti meni, da li to liči na post nekoga ko se izdaje za progresivnu snagu, Evropljanina, kosmopolitu? Ja se ne predstavljam takvim , dakle moji postovi mogu da budu i "zabagreli".

Inače, lično sam poreklom i iz Krajine ( blizu gorepomenute Škabrnje- tako da mi ne može svako prodavati pamet ), a eto, igrom slučaja sam i Bosanac i to ni manje ni više nego iz po zlu čuvenih Štrbaca. Jaguar b.p. to zna vrlo dobro jer je meni pročeo da filozofira o Štrpcima i Sjeverinu. Pa kad je video da mi ne može ništa počeo je da deli metke po forumu.

Rođen sam u Zemunu, svog porekla se ne stidim. Eto, ima i "Srbijanaca" koji glasaju za radikale Smile
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.