Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312422 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
pa šta je tu čudno. Tako vi radite pos'o, u čoporu. Još da sam vezan za drvo, pa da me saletite sa svih strana. Onako kako ste se iživljavali nad bespomoćnim ljudima širom "srpskih zemalja".
Što me persiraš , znaš dobro da sam slobodan strelac pa zato ne budali bez veze !  Smile

Uh, zaboravio sam. Ti si najopasniji ovde, mora da si po činu najmanje vojvoda, a možda i nadvojvoda  Smile

Nego, kako nam je Slavko Aleksić, jel još aktivan u Bijeljini ili se i on pritajio i prešao u ilegalu, možda se osunetio da prikrije tragove?

Citat
da malo začinim raspravu, kad kažeš SPC jel misliš na pedofilski deo Sinoda, ili onaj homoseksualni oko Pahomija.
Da li si ti svestan koliko pedofilije ima u katolickoj crkvi? To je i Papa sam priznao...

Za katoličku crkvu me boli qrac, oni imaju "svog" Sv. Petra kome će ići na istinu. Katolici nisu u domenu mojih interesovanja.

@ Aleksandre

Niko te nije vređao, sam si počeo da psuješ, ja sam ti se kulturno zahvalio, prati malo temu. Nemoj da fantaziraš, čitaj kako je napisano.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 22:07:54 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
@Anea  -----Srećom pa nije. Ali niko te ne sprečava da kamenuješ svoju mamu što te rodila tako poremećenog.------

Ovo je za svaku pohvalu znas, svaka ti cast na objektivnosti. Ali nema veze svako brani svoje istomisljenike, samo ne znam da li i ti mrzis dosljake kao i on posto si i ti dosljak.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
@zemunac22

Lepo se vrati unazad pa vidi ko je prvi napisao da sam isfrustrirana izbeglica . Pa onda si lepo poceo i porodicu da vredjas, a sad se pravis fini.

Kakav si ti to covek pljujes napadas pa onda se pravis lud.

Dokazi mi gde sam ja psovao, citiraj me, dokazi imas priliku.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Ljudi, ne preturujte...da li je neko dobar covek ili dobar vernik nema veze koje je vere i nacije il koliko cesto ide u crkvu. Dobar covek i dobar vernik svoju veru pokazuje svakodnevno u ophodjenju prema drugim ljudima, ponasanjem, kulturnim obrascem koje pruza drugima. Ja licno nisam vernik u klasicnom smislu, vec agnostik, i sta? Mene vas bog manje voli?? Nema to veze ...

A ovo, svako ko mrzi drugog coveka, nije dobar covek. Mrzeti nekog samo zato sto je doljak, a pogotovo izbeglica il prognano lice je bolesno. Tad mu treba pruziti ruku, kad mu je najteze. Ne kazem, bilo je dosta kivnih ljudi koji su dosli i u moje mesto, govorili su Dabogda se i ovde zaratilo da vidite kako je nama bilo.... Moj otac ih nikada nije shvatao ozbiljno, znajuci da to iz njih neki bes, strah, razocarenje progovara... Al isto tako nema svrhe prebacivati odgovornost sa sebe na nas odavde jer mi smo jedno, a Srbija je otvorila vrata za svakoga ko je hteo da dodje. Naravno uvek je bilo i bice budala, al to je tako minoran deo al oni su obicno najglasniji pa se stice takav utisak. Moj Grad Novi Sad, je od grada Kulture tih godina postao grad svinjac? Jel mi zao? Nije!  
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Gambi, mala digresija

Jel ti delujes sebi kao da nemas neku vrstu manije gonjenja!? Smile  Smile To je psiholoski problem, mrzis 80% ljudi na planeti Zemlji, otvaras teme tipa "Zasto mrze ... " itd itd ...  Smile Zar se tebi ne cini da postoji problem?

Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S10
još uvek nevidim da je imperator privoleo Anakina tamnoj strani  Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70

Uh, zaboravio sam. Ti si najopasniji ovde, mora da si po činu najmanje vojvoda, a možda i nadvojvoda  Smile

Opasan je igrac,nemo' se zajebavat'... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A da malo vratimo razgovor na mirniji i kulturniji nivo , nema smisla psovati i vredjati ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
@Dr.Christian Troy

Znaci nije ti zao sto su smrdljive izbeglice zajedno samnom napravili od Novog Sada svinjac.
Nije otvorila Srbija vrata nego su Srbi sa punim pravom doslu u svoju maticu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
@Dr.Christian Troy

Znaci nije ti zao sto su smrdljive izbeglice zajedno samnom napravili od Novog Sada svinjac.
Nije otvorila Srbija vrata nego su Srbi sa punim pravom doslu u svoju maticu.
Ne, nema to veze sa tim o cemu ti govoris. Stavi 10 najcistijih ljudi u sobicu od 5 metara i nedaj im da izadju 10 godina... A naravno, imali ste pravo jer ova zemlja nije nista vise ili manje moja ili tvoja...
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.