Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 457 458 460 461 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312869 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
@glavic

Puno seres znas , ja sam izbeglica i ima da glasam za SRS jer je na celu te stranke jedini zivi Srbin koji u javnom zivotu nikada se nije odrekao svih Srpskih zemalja a Srpske zemlju nisu one u kojima zive Srbi nego

Ако ти нико жив не може казати докле допире твоја земља и твоја баштина, потражи кости и гробове, и мртви ће ти истину казати.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Eto... vise ne mogu da se vade na Krajisnike... pobedi DS tamo gde doseljenika ima najvise.. Smile

Sta ce sada Mistreated Smile ..... u Apatinu na jednoj obali  mu Hrvati  na drugoj Tadić , gore EU, dole nerjeseno ......   Smile Smile Smile

Da puni mobilni Smile Smile

P.S. Nije mi jasno, na koju foru su izbeglice iz ratova 90-ih u Srbiji dobijali drzavljanstvo za vrlo, vrlo kratko vreme i tako postajali zombi-glasaci radikala i ostalih retrogradnih stranaka. Odma' su dobili i puno pravo glasa na izborima .... allo, pa jel to normalno?

To (dobijanje drzavljanstva) bi trebalo da bude jedna duga procedura. Tako je u svim normalnim zemljama. Koliko mi je zao tih ljudi, koji su slepo verovali svojim dzelatima (srs-sps) i sve pogubili, zahvaljujuci njima, toliko me i iritiraju svojim skucenim pogledima.

Medjutim, ja imam dva drugara, koji su '95. prebegli u Srbiju (iz RSK), koji su do pre dve god glasali za radikale, sada mi kazu da im je dosadilo da budu topovsko meso i da nemaju nameru da vise gutaju gluposti od strane srs-a. Dakle, glasali su za DS. Mislim da se ova prica reflektovala i u stvarnosti ... Vojvodina je primer za to, otreznjenje je konacno stiglo i Vojvodina me cini ponosnom  Smile Smile Smile

kakis.

a znas kako znam?

pa otkud tebi drugar...? i to ne jedan nego dva? ma daaaajj   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Nego ljudi pogodih da ce SPS prelamati za vladu, a sada se ispostavi da jos pogodih da ce pro-evropske stranke imati 2/3-insku vecinu u pokrajinskoj skupstini...
Evo da cestitamo pripadnicima SRS na osvojenih citavih 5 od 60 mogucih mandata... Hahaha...
Pukli ste u Vojvodini, to je ono sto sam prizeljkivao...
Over and out!  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 14:51:17 od n1tr0 »
IP sačuvana
social share
februar 2003:
"Olos ne moze jos dugo da vlada Srbijom, olos ce morati na dno duboke i mutne reke, gde mu je mesto!" - Vojislav Seselj
"Ako neko od vas vidi negde Zorana Djindjica, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - Tomislav Nikolic

12. mart 2003. - ubijen dr Zoran Djindjic.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_%C4%90in%C4%91i%C4%87
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Glasaci SRS su se samo primirili pred buru tako da ce mo videti na sledecim izborima, a ovaj vecinski sistem je uveden samo da bi se SRS pokusao unistiti ali polako Srbi jos koplja nisu polozili.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
SonyEricsson K750i
mozda je resenje za nastalu politicku situaciju to da se ssp-u pridoda izjava kosovo je srbija
u slucaju da svi ratifikuju u evropi to - znaci da priznaju takvo stanje stvari
i u tom slucaju je moguce verifikovati taj sporazum a vlada ce bez smetnji nastaviti da vlada ...
IP sačuvana
social share
djura mi je oprostio sto me tukao
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mozda je resenje za nastalu politicku situaciju to da se ssp-u pridoda izjava kosovo je srbija
u slucaju da svi ratifikuju u evropi to - znaci da priznaju takvo stanje stvari
i u tom slucaju je moguce verifikovati taj sporazum a vlada ce bez smetnji nastaviti da vlada ...

Zar ti zaista misliš da je Koštunici i Tomi Nikoliću zaista stalo do Kosova?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Zar ti zaista misliš da je Koštunici i Tomi Nikoliću zaista stalo do Kosova?
A Tadicu , Dinkicu i ostalima da li je njima stalo do Kosova ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
PAJTIĆ: UBEDLJIVA POBEDA 'EVROPSKE VOJVODINE'
26.5.2008 8:19 NOVI SAD (Tanjug) - Potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da je Koalicija ''Za evropsku Vojvodinu'', koju čine DS i G17 plus, odnela ubedljivu pobedu u drugom krugu izbora za poslanike Skupštine Vojvodine.
''Ova koalicija je danas osvojila 41 od 60 raspoloživih mandata, dok je Srpskoj radikalnoj stranci pripalo samo pet. Toliko su dobile i grupe građana, četiri poslanička mesta su pripala Mađarskoj koaliciji, dva DŠ-NS, a po jedno SPS-u, Ligi socijaldemokrata Vojvodine i LDP-u'', rekao je sinoć Pajtić na konferenciji za novinare.

MIRČIĆ PRIZNAO PORAZ RADIKALA U VOJVODINI
26.5.2008 8:15 NOVI SAD (Tanjug) - Potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić priznao je poraz radikala u drugom krugu izbora za poslanike Skupštine Vojvodine po većinskom sistemu.
''Čestitam pobednicima, a na nama je da izvučemo pouke i vidimo gde smo pogrešili. Očekivali smo više mandata, jer smo u 14 izbornih jedinica startovali s prve pozicije, odnosno naši kandidati su u prvom krugu osvojili više glasova'', kazao je Mirčić u specijalnoj emisiji TV Vojvodine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
SRBIJI U OVOM TRENUTKU POTREBNA NACIONALNA VLADA
26.5.2008 11:47 BEOGRAD (Tanjug) - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da je Srbiji, koja je od kada postoji evropska država, u ovom trenutku potrebna pre svega nacionalna Vlada, koja će isključivo brinuti o državnim i nacionalnim interesima zemlje. ''Ideja nacionalne Vlade može se ostvariti ako postoji svest o važnosti trenutka u kome se danas Srbija nalazi. A to, pre svega, znači postojanje volje da se donese odluka da Srbija mora samostalno, bez pritisaka i spoljnih ucena da formira nacionalnu Vladu koja će isključivo brinuti o državnim i nacionalnim interesima Srbije'', ocenio je Koštunica u izjavi dostavljenoj Tanjugu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
SRS OPTUŽUJE DS ZA FAŠIZAM

BEOGRAD , 26. maja (Tanjug) - Srpska radikalna stranka optužila je danas Demokratsku stranku da promoviše fašizam, protestvujući istovremeno što su mladići koji su lepili plakate sa likom Mladenovića oslobođeni odgovornosti.

SRS u saopštenju dostavljenom medijima ocenjuje da DS na sve moguće načine pokušava da "fašističku ideologiju unese u sve institucije sistema Republike Srbije" i poziva građane da se tome suprotstave i odbrane "elementarne slobode i građanska prava".

Činjenica da su mladići koji su lepili plakate, pozivajući na "linč političkih neistomišljenika", oslobođeni svake vrste odgovornosti za SRS znači da "fašističko delovanje očigledno nije kažnjivo" i da su se oni koji pozivaju na fizičku likvidaciju i obračun sa ljudima koji misle drugačije "valjda, samo šalili", navodi SRS.

MUP je ranije danas saopštio da je idnetifikovano pet mladića koji su pre neki dan lepili plakate i da su oni članovi DS.

Demokratska stranka je odlučno demantovala umešanost u taj incident.

(Kraj)

Izvor: Tanjug
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 17:07:30 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 457 458 460 461 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.