Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 456 457 459 460 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 313148 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Pa kod mene je dvojka bila DS,ako se dobro secam Smiley (Tadija Kachar)
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Pa kod mene je dvojka bila DS,ako se dobro secam Smiley (Tadija Kachar)

Kod mene nije !!!  A i nemoj da mi kvariš propagandu  Smile Taman me krenulo  Smile  Smile  Smile

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Dačić: Formiraćemo vlast u Beogradu sa SRS i koalicijom DSS -NS

BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je Predsedništvo stranke prihvatilo predlog sporazuma koalicije SPS-PUPS-JS s koalicijom D S S - N S i Srpskom radikalnom strankom o formiranju vlasti u Beogradu, i da će ga uputiti Gradskom odobru SPS-a.

"Predsedništvo SPS-a donelo je odluku da, u skladu sa svojim statutarnim ovlašćenjima, da saglasnost na predlog koalicionog sporazuma SPS-PUPS-JS sa D S S - N S i Srpskom radikalnom strankom na nivou Beograda i da ga uputi na odlučivanje Gradskom odboru Socijalističke partije Beograd", rekao je Dačić.

Prošle sedmice Izvršni odbor Gradskog odbora SPS-a je prihvatio principe budućeg koalicionog sporazuma o formiranju vlasti u Beogradu s radikalima i koalicijom D S S - N S.

O tome je trebalo da konačnu odluku donese Predsedništvo stranke, kako bi se, nakon toga, moglo pristupiti njegovom potpisivanju.

SPS Beograda će sprovesti odluku Predsedništva

BEOGRAD - Predsednik Gradskog odbora SPS-a Aleksandar Antić izjavio je TV B92 da će Gradski odbor sprovesti odluku Predsedništva stranke koje je prihvatilo predlog sporazuma koalicije SPS-PUPS-JS s koalicijom DSS - NS i Srpskom radikalnom strankom o formiranju vlasti u Beogradu.

Antić nije želeo da iznosi druge detalje o jučerašnjoj odluci Predsedništva SPS-a o prihvatanju predloga sporazuma te koalicije.

Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je Tanjugu ranije sinoć da je Predsedništvo SPS-a donelo odluku da da saglasnost na predlog koalicionog sporazuma SPS-PUPS-JS sa DSS - NS i Srpskom radikalnom strankom na nivou Beograda i da ga uputi na odlučivanje Gradskom odboru Socijalističke partije Beograd.

Izvor: RTV

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 09:46:10 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 

SLOBA UMESTO ĐINĐIĆA
Simpatizeri SPS juče oblepili Bulevar Zorana Đinđića plakatima s imenom Slobodana Miloševića

BEOGRAD - Bulevar Zorana Đinđića juče je osvanuo oblepljen plakatima s natpisom „Ulica Slobodana Miloševića“. To je prvi put da se ime pokojnog predsednika SPS, za razliku od imena Ratka Mladića, koristi na natpisima u Bulevaru Zorana Đinđića.

Marko Banić, predsednik Omladinske inicijative Rakovice, koja je, kako smo saznali, i izvela akciju lepljenja plakata, kaže da je njihov cilj bio da skrenu pažnju javnosti na jedan od svojih osnovnih zahteva, a to je rehabilitacija Slobodana Miloševića.

- Da se razumemo, nismo mi protiv bilo koje koalicije. Nama je drago da svi hoće da sarađuju sa SPS. Mi samo želimo da skrenemo pažnju na činjenicu da su SPS i njegovi simpatizeri prethodnih osam godina bili na tapetu, a da sada svi hoće s nama u vlast. Želimo da istaknemo da bi ovako konkretnim gestom, tj. dodelom ulice Slobodanu Miloševiću, pomilovanjem Milanovića ili poništavanjem optužnice za članove Miloševićeve porodice, oni koji žele sa SPS u vlast mogli da pokažu da prihvataju našu stranku onakvu kakva jeste, a ne zato što im treba za formiranje vlasti - objasnio je Banić.

Omladinska inicijativa Rakovice je nevladina organizacija koja okuplja uglavnom mlade ljude, studente i simpatizere SPS. Kako nam je rekao njihov predsednik, ovu akciju su sproveli bez zvaničnog odobrenja SPS.

- Nismo imali vremena da čekamo odobrenje stranke. Odlučili smo da je sada, kad se vode pregovori o formiranju vlasti, pravi trenutak za sprovođenje akcije, koju smo nazvali „Revitalizacija Slobodana Miloševića“ - naglasio je Banić.

LEGITIMAN STAV

Zoran - Baki Anđelković smatra da su članovi Omladinske inicijative Rakovice samo izrazili svoj politički stav i da tu nema ničeg nelegalnog.
- To je izraz političke volje i stava mladih ljudi koji je na ovaj način izražen. Sve dok to ne ugrožava nekog drugog, u tome nema ništa loše - rekao je Anđelković.
Autor:
Gordana Raković

Izvor: Kurir

Bice zanimljivo videti reakciju zutih...Mozda i prihvate promenu naziva ulice  Smile Smile
Tako da umesto imena onoga ko i najmanje zaluzuje da bilo koja ulica nosi ime po njemu...(To u proslosti izjavise brojni Socijalisti...a primetno je da i danas isto misle  Smile  Smile )...Dobijemo ulicu Slobodana Milosevica  Smile
Vec nekako...kao da vidim zute, kako objasnjavaju gradjanima..."Nije to taj Sloba"...i " Izgubili smo Beograd...daj da ne izgubimo i Vladu"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Sad treba svi DS-ovci da uzmu serpe lonce i pistaljke i pravac za vodjom Savom majmunom u odbranu Beograda  Smile Smile Smile Ipak ih je krmak Dacic ispalio  Smile Smile Sutanovac medjutim i dalje hoce da ide sa SPS-om pa makar i podrzavali Vucica u Bg-u  Smile Dinkic sa druge strane ipak nece da bude toliko djubre pa ipak odustaje od vlade ako Bg bude otisao radikalima.Tako je bar sinoc pricao na b92.Ali mozda Mladja vec danas promeni misljenje i kaze da se salio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
Simpatizeri SPS juče oblepili Bulevar Zorana Đinđića plakatima s imenom Slobodana Miloševića

svaka cast. zajeb i po.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Molim vas da ne lupetate , kakva pobeda, pogledajte izlaznost pobedili su samo oni koji dobro zive i naravno glasali su da nastave da dobro zive, a oni koji su u ocajnoj situaciji nastavice da budu u ocajnoj situaciji stim sto vise ni na izbore nece izlaziti.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680

SLOBA UMESTO ĐINĐIĆA

LEGITIMAN STAV[/b]

Zoran - Baki Anđelković smatra da su članovi Omladinske inicijative Rakovice samo izrazili svoj politički stav i da tu nema ničeg nelegalnog.
- To je izraz političke volje i stava mladih ljudi koji je na ovaj način izražen. Sve dok to ne ugrožava nekog drugog, u tome nema ništa loše - rekao je Anđelković.
Jel ovo legitimno ko ono sto je bilo na mitingu za Kosovo u februaru, a sto je Velja rekao!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Izgleda da je sve reseno.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eto... vise ne mogu da se vade na Krajisnike... pobedi DS tamo gde doseljenika ima najvise.. Smile

Sta ce sada Mistreated Smile ..... u Apatinu na jednoj obali  mu Hrvati  na drugoj Tadić , gore EU, dole nerjeseno ......   Smile Smile Smile

Da puni mobilni Smile Smile

P.S. Nije mi jasno, na koju foru su izbeglice iz ratova 90-ih u Srbiji dobijali drzavljanstvo za vrlo, vrlo kratko vreme i tako postajali zombi-glasaci radikala i ostalih retrogradnih stranaka. Odma' su dobili i puno pravo glasa na izborima .... allo, pa jel to normalno?

To (dobijanje drzavljanstva) bi trebalo da bude jedna duga procedura. Tako je u svim normalnim zemljama. Koliko mi je zao tih ljudi, koji su slepo verovali svojim dzelatima (srs-sps) i sve pogubili, zahvaljujuci njima, toliko me i iritiraju svojim skucenim pogledima.

Medjutim, ja imam dva drugara, koji su '95. prebegli u Srbiju (iz RSK), koji su do pre dve god glasali za radikale, sada mi kazu da im je dosadilo da budu topovsko meso i da nemaju nameru da vise gutaju gluposti od strane srs-a. Dakle, glasali su za DS. Mislim da se ova prica reflektovala i u stvarnosti ... Vojvodina je primer za to, otreznjenje je konacno stiglo i Vojvodina me cini ponosnom  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 12:46:59 od littlegirl1 »
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 456 457 459 460 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.