Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
zaista se prijatno iznenadih!! nije me bilo par dan (frka nemoguca), i kad dodjoh a ono sve vrvi od novih aplikacija..
samo da napomenem, ako neko ima n-gage, verzija firmware-a 3.30 nemoj slucajno da instalira CALLRECORDER, koji je sf stavio negde ovde.. ja sam ga skinuo, i instalirao.. i telefon je poceo da brljavi, sam se gasio, nakon razgovora pisti svakih 5 sekundi odredjene tonove tako da mora da se restartuje.. i na kraju, kada sam ga jednom tako ugasio (pre nego sto sam hteo da izbrisem program) telefon je crkao! odnosno firmware.. 1600 dinara sam platio fleshovanje, doduse sada imam verziju 4.03, ali ipak taj program vise ne instaliram, nacicu nesto drugo. ne znam da li se ovo manifestuje i kod ostalih s60 telefona.. u subotu mi je crkao a danas sam ga dobio.. jedva sam preziveo, i onda sam shvatio koliko mi je n-gage neophodan.. kamo srece da je neki siemens bio, pa bih ga fleshovao sam, ovako ti treba speci kabal za fleshovanje.. suck nokia.
i sta bi na kraju ? ima li koji psiloc traveller da je normalan? full i slicno.. imam dva komada na hard disku ali ne radi ni jedan.. odnosno nije krekovan.
1. Bad Habbit koristi google ili lepo idi na psilocov sajt pa vidi. 2. El Radisa , vec sam ti rekao, za flashovanje su te odrali, a uz malo srece i znanja si mogao i bez njega da prodjes, ako sve aplikacije instaliras na mmc, kad se nesto sjebe samo nju formatiras i uzivas dalje. 3. Control Freak cu sad da postavim, jedina starija verzija je za 3650 ali pretpostavljam da radi. 4. Ovo je tema za APLIKACIJE i IGRE, theme, wallpapere, clipove i ostalo postavljajte na temama koje su previdjenje za to.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
@sf, znam, jebiga.. konkretno callrecorder je bio na mmc, ali sam imao par stvarcica u memoriji telefona (jer sam se nesto tripovao pa kao file browser, image viewer, sve to na memoriju telefona ) sada je sve na mmc, i opet je pobrljavio, kada restartujem izbacuje nekih hiljadu errora, i prvi put nece da se upali, onda restartujem jos jednom i on se upali svasta.. a kad izvadim mmc, nema errora
da su me odrali za flesh, jesu.. ali dobro, ja sam otisao u najjaci servis u gradu, nisam hteo da idem u manje.. sta znam kakvi su ovi ostali koji nisu tako jako.. a najjace = najskuplje. sada imam srpski language, i pise kao i srpski t9, ali nece da radi
Kakve to veze ima sta si imao u memoriji telefona? Pa i ja sad imam u memoriji telefona 10ak aplikacija pa mogu da izvadim mmc i startujem telefon i da mi rade i da se prikazuju samo one koje su na telefonu. Ako ti zabode nesto sto je na mmc, izvadis mmc i sve radi.