Nema. Najnoviji full koji imaju su 1.08 , 1.07 , 1.06 , 1.04... od toga postavljam one za koje kazu da rade. Nisam probao, ne treba mi slot, ima boljih igara.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
alo, skinuo sam neef for speed undeground i kad ga hocu instalirati tazi mi s60 skin support, dali mozda imas to?? p.s. imam n-gage jos sam zaboravio rec, normalno instaliram doom, ali mi ga nigdje ne prikazuje, kao da nije instaliran. ajd fala unapre
Prvo, ovo je za download i narucivanje aplikacija. Forum Mobilna telefonija je za pitanja. Drugo, koji si NFS skinuo? Postoji nfs za ngage i ima 10ak mb i nema ga postavljenog ovde, i postoji NFS za obicne telefone tacnije za 6600/7610. Trece. Ocigledno nisi pravilno instalirao Doom, a i doom je matora igra i ne moze bez posebnog patcha da se instalira na mmc, a sumnjam da si instalirao na memoriju telefona.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
za doom ti ne treba patch, bar ne za ovaj koji ja imam na svojo 6600 tj. imao sam presao sam igru i obrisao.Ako nekom treba postovacu, jedino sto zauzima oko 2 mega.
@SerbianFighter Naravno, neke igre koje rade na ng nece da rade na 6600 i obrnuto.Dok neke hoce Moja verzija doom-a je verovatno za 6600 ali jedan probelm sto nema zvuka. :anger: