Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: [Rezultat ciscenja teme za Symbian Download]  (Pročitano 16303 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da, moze i to da bude problem, mada ako ti radi slanje i primanje, onda ne verujem da je to u pitanju. Pisalo je kako neki uredjaji nece da rade sa 6600. Jos nesto sto bi vrlo lako moglo da bude uzrok tvojih problema. Ako si kojim slucajem instalirao SP2, onda nema sta da razmisljas, to je problem. Ja sam napravio tu gresku i instalirao SP2 i najblaze receno izludeo pokusavajuci da podesim bt. Kada sam vratio SP1, sve je bilo OK.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Evo malo novih fajlova da utovarim Smiley

A tu je i symbianware pack, 4mb izuzetnog software-a pod jednom kapom Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
rgpinball.v1.01.n6... (104.96 KB)
*
ownpda_powernaviga... (175.17 KB)
*
ownpda_power_prote... (107.08 KB)
*
need4speedundergro... (237.99 KB)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ajd vidi ako uspes negde da isceprkas ANTI-THIEF 2.0
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ovo sto si okacio je theftalert. To je program koji ne radi na 6600. Nama treba anti-thief 2.0, to je drugi program. Pogledaj prethodne psotove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ovo je jedini koji sam nasao. Definitivno nije 2.0 , ali to vam je sto vam je.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
anti-theif.full.re... (104.35 KB)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E radi ovaj anti-thief 1.0, cak sta vise ne znam u cemu je razlika u odnosu na 2.0. Jedina mana mu je sto ne moze da ode u background, odnosno uvek je aktivan, kada je ukljucen. Znaci kada gledas sta je ukljuceno, on tu mora da stoji. Mozda je to ispravljeno u 2.0.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Bluetooth je ST Lab ali nije u njemu problem, to znam zato sto kada sam prvi put instalirao Bluetooth i PC Suite sve je radilo kako treba. Kasnije je PC Suite nesto poludeo i nije uspevao da pronadje telefon, reinstalirao sam ga i tu krecu muke. Svaki put kada u mRouter pokusam da stikliram com port koji koristi Bluetooth izlazi poruka da je port zauzet.

Komunikacija izmedju telefona i Bluetooth-a postoji jer mogu da koristim Bluetooth-ovu opciju Send a File i Receive a File (u jednom od predhodih postova sam rekao da ovom opcijom file-ovi mogu da se salju jedino u mem telefon, tu sam pogresio jer u opcijama za poruke postoji opcija koja kaze Memory in use MMC)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma pusti Suite i uzivaj, veruj mi... nije vredno truda.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa ne znam onda sta ga muci. Ovo je moj poslednji savet. Meni je zone alarm prijavio da neki delovi pc suite-a pokusavaju da nesto izvedu i ptiao da li da dozvilim ili ne. Ja sam im dozovlio. U suprotnom ne bi radio. Proveri da nije to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 278
mob
Nokia n70
nista od kljuca za medisafe posto onaj patch nesto pobrljavi, aj probaj da nabavis jako mi treba. :|
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.