Da, moze i to da bude problem, mada ako ti radi slanje i primanje, onda ne verujem da je to u pitanju. Pisalo je kako neki uredjaji nece da rade sa 6600. Jos nesto sto bi vrlo lako moglo da bude uzrok tvojih problema. Ako si kojim slucajem instalirao SP2, onda nema sta da razmisljas, to je problem. Ja sam napravio tu gresku i instalirao SP2 i najblaze receno izludeo pokusavajuci da podesim bt. Kada sam vratio SP1, sve je bilo OK.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E radi ovaj anti-thief 1.0, cak sta vise ne znam u cemu je razlika u odnosu na 2.0. Jedina mana mu je sto ne moze da ode u background, odnosno uvek je aktivan, kada je ukljucen. Znaci kada gledas sta je ukljuceno, on tu mora da stoji. Mozda je to ispravljeno u 2.0.
Bluetooth je ST Lab ali nije u njemu problem, to znam zato sto kada sam prvi put instalirao Bluetooth i PC Suite sve je radilo kako treba. Kasnije je PC Suite nesto poludeo i nije uspevao da pronadje telefon, reinstalirao sam ga i tu krecu muke. Svaki put kada u mRouter pokusam da stikliram com port koji koristi Bluetooth izlazi poruka da je port zauzet.
Komunikacija izmedju telefona i Bluetooth-a postoji jer mogu da koristim Bluetooth-ovu opciju Send a File i Receive a File (u jednom od predhodih postova sam rekao da ovom opcijom file-ovi mogu da se salju jedino u mem telefon, tu sam pogresio jer u opcijama za poruke postoji opcija koja kaze Memory in use MMC)
Pa ne znam onda sta ga muci. Ovo je moj poslednji savet. Meni je zone alarm prijavio da neki delovi pc suite-a pokusavaju da nesto izvedu i ptiao da li da dozvilim ili ne. Ja sam im dozovlio. U suprotnom ne bi radio. Proveri da nije to.