Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E interesuje me SF kad ti postavljas ove prog, proveris li imaju li syb virus? Mislim koliko je sigurno skidanje? I postoji li prog na kompu koji detektuje symbian viruse ? tako da ih nadje pre nego ih stavis u telefon?
Ne proveravam programe, a symbian virusi nisu virusi kao za klasican komp, ti kad instaliras symbian virus instaliras poptuno nezaivsnu aplikaciju, dakle u principu ne mozes imati "fajl zarazen" nekim virusom, mozes samo imati fajl - neki virus, a to se ne desava jer su ovo aplikacije koje su ipak dosle sa proverenih mesta. Nisam probao sve, vecinu jesam i nisam imao problema te vrste. Postoje 2 antivirusa za mobilni, ali ni jedan za pc, jer u sustini trebali bi da klasican pc Norton ili Kaspersky imaju podrsku za scan zip fajlova jer se na njihovim sajtovma moze naci specifikacija symbian virusa.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem.
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem.