Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Imam 2 pitanja: 1. Jel postoji još neki fax progam osim Mobillefax-a? 2. Kako instalirati program u .RARu. Prebacio sam Operu u telefon i u FExploreru sam našao datoteku i kad pokušam pokrenuti instalaciju javlja mi : Nepoznat format datoteke
1. Koliko ja znam nema nista osim MobilleFax 2. Rar? Pa rar je format za pakovanje fajlova kao recimo .zip Mozes ga otvoriti iz WinRar-a ili windows comandera Otpakujes i onda vidis ili sis ili jar i njega saljes.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Evo 2 aplikacije za korisnike NGAGE telefona koji nemaju mogucnost skladistenja poruka na mmc kartici. Prvi program to omogucava dok drugi, u slucaju da prvi ne funkcionise omogucava da se poruke automatski forwarduju gde treba.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Sta mislis o ovom programu battery 1.2.? To je valjda onaj program koji bi trebalo da isprazni bateriju do kraja, jel tako? Ranije sam cuo da ako se li-ion baterija isprazni do kraja, da moze da se desi da vise ne moze da se napuni, odnosno da je unistena. Zato su preporucivali cak da se li-ion baterije ne prazne nikada do kraja.
Postavio sam vec opm symbian koji radi sa svim telefonima. Nije poslednja verzija, ali radi korektno i savrseno prolazi registraciju. Sto se battery tice, ne mislim apsolutno nista o tom programu.
Ne videh, sorry. Ma veza mi je uzasna, tako da dok otvorim bilo sta, pa i pretragu to je pravi podvig. Onda ovi dupli postovi, nemogucnost brisanja istih, sve me to ubija.