Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezolucija o Srebrenici i u Evropskom parlamentu  (Pročitano 34286 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ma daj koji vam je ckura... Smile
u srpskoj vec danas skoro niko i ne prica o srebrenici niti o kamenovanju vucica...
pola ljudi i nema pojma sta se desavalo u srbrenici proteklih dana ..nit ih interesuje to.... Smile

malo se i danas na drutvenim mrezama poprilicno puno sere..ali to je..sviranje kurcu...
moraju ljudi negdje da se istresu...a 99.99 % ih i ne zna gdje je uopste srebrenica...

to je tako svake godine...u ova doba..dan dva se podignu tenzije...i narod se opet zabavi sa svojim licnim problemima...kojih svi imaju preko glave...
polovina je mjeseca a novcanici su vec prazni..treba s necim nahraniti djecu do sledece bijedne crkavice
koju politicka govna nazivajhu platom...i penzijom...

kakav rat i kakav kurac....ko ce u rat da povede srpski narod..dodik i vucic... Smile ma ajde u kurac.... Smile

nabijem ja i srebrenicu i rat i sve politicare redom...na svoj kurac....
ne bi rutu jednu dao za njih a kamolli jednu noc proveo u rovu...

mrsssssss bagro...u tri picke materine...jebo li vas otac...nenormalni... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
FUJ GAMADI,sta pisete ovdje
ko je bolan vas napao...je li Srebrenica u BiH ili u Srbiji...ko je kome dosao da siluje zene,djecu ...ko je ubijao djecu od dva tri dana...o kakvim vi mitovima gamadi pisete ???

Па, колико ја знам Ратко Младић није из Србије, као ни Радован Караџић, као и већина бораца ВРС.

А ни хрватски домобранитељ Дражен Ердемовић, који је највише побио људи у Сребреници, није из Србије, није чак ни Србин, а сам је ратовао против ЈНА у Вуковару.

Дакле, о чему ти причаш?

ko je ubijao djecu od dva tri dana...o kakvim vi mitovima gamadi pisete ???

Ја колико знам, у Сребреници су жене и деца евакуисани од стране "србоћетника". Убијање деце од два три дана су вам радили припадници ХВО и ВХ у Травнику и Лашванској долини. Само то сте колективно заборавили, па сад то пројектујете на Сребреницу, јер је тако наредио газда са Запада, који потпаљује мржњу двадесет година после тог рата.

Узгред, кад причамо о женама:

И деци:

Да ли су особе са ових слика "ненаоружани и недужни цивили"?

Женевска конвенција, колико ја знам се односи на ненаоружане цивиле и униформисане припаднике војних формација. Ови са слика нису ниједно. Па ипак су огромна већина муслиманских жена и деце евакуисани, упркос стварима овде показаним. По оваквој логици ипак је Блајбург већи злочин и "геноцид" од Сребренице, јер су побијене усташе биле разоружане, у униформи и после престанка непријатељстава, док је Сребреница почињена током рата, и да ту није било оштре границе између цивила и бораца.

Уосталом, чак и сам Шешељ у Србији, кога код вас сматрају за највећег српског екстремисту, признаје да се у Сребреници догодио злочин. Са друге стране, код вас чак и најлибералнији Бошњаци одбијају да признају да је над Србима почињен било какав, па и најмањи злочин од стране Бошњака. Већ вам се Тадић извињавао у име свих Срба, иако је доказано да Србија нема везе са Сребреницом, док се ниједан бошњачки политичар није извинио породицама побијених српских цивила, који су грађани БиХ а са којима наводно желите да живите у миру.

На тако лицемерним и лажним моралним основама се не може градити помирење, али ја не кривим муслимане за то, већ Запад (тј. САД са сателитима) који овде свесно потпаљује мржњу на тај начин кроз селективно моралисање користећи Бошњаке као изговор своје империјалне политике, а истовремено деклеративно симулира неутралност и пријатељство према свима.

« Poslednja izmena: 13. Jul 2015, 20:05:59 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
@Мунка хејтеру пацифиста... дубок наклон.  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
ko je bolan vas napao...je li Srebrenica u BiH ili u Srbiji...ko je kome dosao da siluje zene,djecu ...ko je ubijao djecu od dva tri dana...o kakvim vi mitovima gamadi pisete ???

prestanite biti gamad i postanite jednom civilizovani...okrenite se zivotu i uzivanju a ne nekim mitovima o nekim bitkama,junacima i ostalim glupostima...ugledajte se na pametne srbe a ne na zlocince
lahko je biti govno od insana a tesko je biti covjek...
procita ovdje 1-2 stranice i zgadi mi se ljudski rod,sta gamad pise ovdje i to jos moderator...znaci onaj koji bi trebao da banuje one koji krse pravila,on pise najvece huskacke gluposti i prvi je medju gamadima
i sada ce on mene banovati,jer ja njemu govorim onako kako jest a on ima virtuelnu "moc" da me banuje
meni se gadi pola ovdje...
procitao sam i par normalnih komentara ali nazalos...gamad preovladava
jadno i kako sa ovakvom gamadi sta normalno imati...cuj uciti od rodjenja dijete da mrze ove i one...pa znas li ti razlog zasto bi neko mrzio ???

Ajde bre bezi u svoju vukojebinu i oplakuj zrtve nad genocidom koji nije ni postojao i koji ste vi izmislili zajedno sa Amerima, Britancima i ostalom bagrom ovog sveta. Pametni Srbi su oni koji postuju svoje junake i njihove borbe za dobrobit srpskog naroda, a ne svakakvi govnari poput ove Sonje Biserko ili Natase Kandic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Čini mi se da se Šofi a.k.a. Moralles a.k.a. Inzko a.k.a. ko će mu popamtiti sve nickove... vratio na forum.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Sofi kao sofran ili?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Da da, Šofran.

Ranije se zvao i Inzko, a nekad davno i ahmet bont 007 i Morales. Imao je još nekoliko nickova, mislim da ni modovi više ne pamte sve.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132

prestanite biti gamad i postanite jednom civilizovani...okrenite se zivotu i uzivanju a ne nekim mitovima o nekim bitkama,junacima i ostalim glupostima...ugledajte se na pametne srbe a ne na zlocince
lahko je biti govno od insana a tesko je biti covjek...
procita ovdje 1-2 stranice i zgadi mi se ljudski rod,sta gamad pise ovdje i to jos moderator...znaci onaj koji bi trebao da banuje one koji krse pravila,on pise najvece huskacke gluposti i prvi je medju gamadima
i sada ce on mene banovati,jer ja njemu govorim onako kako jest a on ima virtuelnu "moc" da me banuje
meni se gadi pola ovdje...
procitao sam i par normalnih komentara ali nazalos...gamad preovladava
jadno i kako sa ovakvom gamadi sta normalno imati...cuj uciti od rodjenja dijete da mrze ove i one...pa znas li ti razlog zasto bi neko mrzio ???

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
И после мени обришу пост кад напишем балије на колац.

Како вас Англосаксонци ложе, а ви се палите, као ономад кад су пујдали на Цејлону Тамиле против Синхалеза и обрнуто, и распаљивали мржњу и циклусе освете, док су они убирали кајмак. Оставили су такво срање тамо, које траје до данас, а Енглези изигравају господу која нема појма шта ти "дивљаци" хоће... Smile

Кад причамо мало о тим "балијама", хајде мало да подсетимо неких заборављених ствари...

Ја се сећам тог рата у БиХ, и колико знам босански Срби нису били сами у том рату.

Колико ја знам, прилично одани савезници Србима су били муслимани Фикрета Абдића, који је био прилично умерен човек. Абдић је формирао своју територију и војску која је била посебна муслиманска држава. Ти људи су се исто тако борили против Алијиних шовиниста и исламиста.

Колико ја знам, Абдић и његови људи су били такође муслимани, тј. "балије". Они су после пораза много горе прошли него Срби, а већина "Бабиних" бораца је поубијана од стране Атифа Дудаковића, који је исто муслиман као они.

У ВРС је такође била чисто муслиманска бригада "Меша Селимовић". Ваљда су и они муслимани?

Исто тако су ратовали међусобно Хрвати у Босни, када су се међусобно убијали ХВО и ХОС (усташка парамилиција на страни Алије). Чак је хрватски ХВО ликвидирао Блажа Краљевића, вођу ХОС-а, који је исто био Хрват. А ХВО је активно сарађивао у неким периодима са ВРС, против Алијиних исламиста.

Тако да у Босни имамо сукоб:

1. Срби против Алијиних муслимана и против Хрвата, и сарадњу Срба са Абдићевим муслиманима против Алије, и такође повремену сарадњу са ХВО против Алије.

2. Бошњаци у сукобу са Србима, Хрватима и сами са собом (у Западној Босни). Касније, под притиском Запада сарадња са Хрватима против Срба и Абдићевих Бошњака.

3. Хрвати у сукобу са Србима и Бошњацима, и сами са собом (ХВО против ХОС-а), повремена сарадња са Србима против Алијиних Бошњака, повремена сарадња са Абдићевим Бошњацима, каснија сарадња са Алијиним Бошњацима против Срба и Абдићевих Бошњака.

Дакле, један изузетно сложен сукоб, који под утицајем пропаганде се поједностављује и представља сада као сукоб Срба против свих осталих, а настао у америчкој кухињи, ради распаљивања трајне мржње међу свима. Са једне стране Амери распаљују мржњу код Хрвата и Бошњака према највећем народу екс. Југославије - Србима кроз пропаганду која оправдава њихову националистичку и шовинистичку митоманију, а истовремено распаљује мржњу код Срба према Бошњацима и Хрватима због очигледног лицемерја и лажности такве пропаганде.

А Амери вешто подмећу игру тим народима, који кидишу једни на друге, док Амер влада. Лепо поделио становништв Балкана на "House Negroes" и "Field Negroes", потпаљује једне против других а он сам ужива.

Као кад напујдани керови у рингу кидишу један на другог до смрти, не примећујући људе који их подстичу да се убијају, док ти исти људи убирају опкладе на њихов рачун и млатећи паре, док ти пси од тога немају ништа, осим што победнички пас добије кофу помија од газде као награду, за разлику од мртвог губитника, иако тај газда њега само користи као средство сопствене зараде.

Гледајте мало колонијалну историју и шта је рађено колонизованим племенима, па онда видите шта нама свима колективно раде.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2015, 20:37:55 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.