Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kako mislite da ce da se zavrsi ova drama u Ukrajini?
Ukrajina ce biti podeljena na Zapadni "Pro-EU" deo i Istocni "Pro-Ruski" deo
41.2%  (68)
Izbice rat izmedju 1/2 Ukrajine i Rusije
8.5%  (14)
NATO ce da intervenise u Ukrajini i na kraju ce da postavi bazu u Zapadnom delu
3.6%  (6)
Cela Ukrajina ima da padne i da dobije datum za EU integraciju
5.5%  (9)
Rusija ce da povrati kompletnu kontrolu nad Ukrajinom
13.9%  (23)
Izbice rat izmedju USA/NATO/EU/1/2 Ukrajine protiv Rusije, i Rusija ce da izgubi
3%  (5)
Desice se nesto sasvim drugo i neocekivano
24.2%  (40)
Ukupno glasova: 122
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 984
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Revolucija u Kijevu: Više od 300.000 demonstranata tražži ostavku vlade  (Pročitano 306348 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
"Postoji zlo, koje preti svakom muskarcu, zeni i detetu ove velike nacije. Moramo preduzeti korake, kako bi obezbedili sigurnost i zastitili nasu domovinu."   Ko je autor?

Dozrdz Bus? -Ne, ovo su reci Adolfa Hitlera, prilikom predstavljanja Gestapoa Nemcima.

Pa u takvom kontekstu mozes uzeti i Kastrovu izjavu...

Citat
"Kada fasizam dodje u Ameriku, nece biti odeven u braon i crne kosulje. Nece biti odeven u visoke cizme. Bice odeven u Najk patike i majice sa smajlijima....Nemacka je izgubila Drugi rat. Fasizam je pobedio. Veruj mi, prijatelju"    Dzordz Karlin

Reci tom Dzrordzu da se vrati u skolu, jer u Nemackoj nije nikad bilo fasizma, vec nacional-socijalizma

Citat
Suludo je porediti francusku i srbiju. Francuska, npr, ima metro vise od 150 godina, oni su kolonijalna sila, pokretac danasnje EU

Pa pricamo o farmerima a ti skaces na metro

Citat
Od srpskog seljaka se ne ocekuje isto sto i od francuskog, ne ocekuje se isti ucinak, nemaju istu startnu poziciju itd itd.

Pa pitas srpskog seljaka sta ocekuju od njega i kolike on subvencije dobije  Smile

Citat
Cini mi se da smo vec konstatovali da je besmisleno porediti srbiju i francusku.
Ne znam zasto ste se uhvatili za taj broj? Pa da je i svaki 10, zar to nije problem i zar to ne govori nesto?
Stopa samoubistava medju farmerima je veca nego medju ostalom populacijom

Pa sam ti si naveo taj broj  Smile
I stopa samoubistava u Madjarskoj je tradicionalno velika i opet?

Citat
zar je normalno da se zbog propalog "biznisa" neko ubije?

Nije, a sad sto ima svakakvih budala pa se roknu, opet njihova stvar  Smile

Citat
Sto se mene tice, fasizam jeste sinonim za sve negativno.

E, ovo je tvoja definicija, vidis, za nekog drugog je to komunizam, staljinizam, maoizam, ima ljudi koji sve sto im se ne svidja tako nazivaju, sto opet nije pravilno...

Citat
Drugo, socijalizam je samo varijacija kapitalizma. Ne upravlja drzava kapitalom, vec kapital drzavom!

Koliko ja znam, u socijalizmu je bila centralna, planska privreda, koja se nije temeljila mnogo na ekonomskim strukturama koje vladaju u kapitalizmu. Po tome je socijalizam bio blizi fasizmu nego kapitalizmu

Citat
Netacno. Resursi se obnavljaju, ali mi trosimo brze nego sto se oni obnove.

Pa dobro, sumu mozes da posadis pa za nekih dvadesetak godina imas stabla, ali izvor nafte, rudnik i slicno se ne obnavljaju...

Citat
Da li sada znas zasto je sistem fasisticki?

Objasnio si:

Citat
Sto se mene tice, fasizam jeste sinonim za sve negativno.

A po takvim poredjenjima mozes usporediti i feudalizam sa kineskim uredjenjem, jesu udaljni, ali ces naci par slicnosti, samo opet, vecina nese reci kako je to jedno te isto...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Pa u takvom kontekstu mozes uzeti i Kastrovu izjavu...
Apsolutno. U cemu je problem?

Citat
Reci tom Dzrordzu da se vrati u skolu, jer u Nemackoj nije nikad bilo fasizma, vec nacional-socijalizma
: )) Heh, da je on isao u skolu, ne bi izjavio ovako genijalnu i svevremensku stvar!

To sto ti kazes je kao kada bi rekao da u sljiviku raste i po koja jabuka. Da li je sljivik zbog toga manje sljivik? Nacizam se prirodno nadogradjuje na fasizam. To je jasno kao dan.

Citat
Pa pricamo o farmerima a ti skaces na metro
Cisto zbog pojasnjenja, nastavicemo nije problem.

Citat
Pa pitas srpskog seljaka sta ocekuju od njega i kolike on subvencije dobije  Smile
Zbog ovoga sam spomenuo metro. Prvo, seljak iz srbije zadovoljava potrebe daleko manjeg trzista, sa dalko zastarelijom tehnologijom. Kolike god subvencije da dobije, dok dodje sezona otkupa, cene skoce toliko da nema racunicu. Zbog cega je to tako? Hajde da malo razmislimo...

Citat
Pa sam ti si naveo taj broj  Smile
I stopa samoubistava u Madjarskoj je tradicionalno velika i opet?
Poenta tog broja je bila da pokaze realno stanje u EU. JNe zanm za stopu samoubistava u madjraskoj i kakva je to "tradicija" u pitanju ali i Madjarska je deo EU ekonomije i tzv "slobodnog trzista".

Citat
Nije, a sad sto ima svakakvih budala pa se roknu, opet njihova stvar  Smile
E pa sad...nije to samo "cin budale" i nije to "njihova stvar". Neko je te ljude doveo u to stanje svesti, direktno ili indirektno. Nasilje je proces, stvara se, to nije izolovani, naprasni cin!

Citat
E, ovo je tvoja definicija, vidis, za nekog drugog je to komunizam, staljinizam, maoizam, ima ljudi koji sve sto im se ne svidja tako nazivaju, sto opet nije pravilno...
Ne, ja tu definiciju nisam skovao, moze se naci na netu : )
Ko kaze da komunizam nema elemenata fasizma?

Citat
Koliko ja znam, u socijalizmu je bila centralna, planska privreda, koja se nije temeljila mnogo na ekonomskim strukturama koje vladaju u kapitalizmu. Po tome je socijalizam bio blizi fasizmu nego kapitalizmu
Ne znam kako si dosao do ovog zakljucka?  : )) "Svi smo jednaki, ali su neki jednakiji".
A koja to privreda pa nije planska? : )) Sta su radili...u fazonu ravnopravna raspodela, a onda cepnu poreze i uvode nove.
Sasvim je sigurno da je planska privreda (znam na sta mislis ali si nesrecno pobrkao) obezbedjivala nesto pravedniju raspodelu plodova rada, medjutim i dalje je kapital (sta god ili ko god on bio) vladao i objedinjvao sve u jednu celinu.

Kapitalizam je kontrolisao plansku privredu. Iste metode, samo kada upadne u krizu, onda usisava sve kako bi pokrio gubitke.

Citat
Pa dobro, sumu mozes da posadis pa za nekih dvadesetak godina imas stabla, ali izvor nafte, rudnik i slicno se ne obnavljaju...
Zasto bi u 21. veku koristili naftu (u ovom obimu) i rudnike (u ovom obimu)? : )

Citat
Objasnio si:
A po takvim poredjenjima mozes usporediti i feudalizam sa kineskim uredjenjem, jesu udaljni, ali ces naci par slicnosti, samo opet, vecina nese reci kako je to jedno te isto...
Jos uvek me nisi demantovao: Zbog cega EU nije fasisticka tvorevina? : )) Vrlo jednostavno pitanje, zar ne?

Vecina je u 90% slucajeva u krivu. Pogledaj samo kako banke rade i drze raju u blazenom neznanju : )

Malo si se zaigrao recima, pa si prevideo (nadam se slucajno ;  ) ).

Mislim da bi ovo bila prelepa knjiga za tebe, pravo otreznjenje: "Wallstreet and Bolsevik revolution"

Ne psotoji kapitalziam, postoji feudalizam, aristokrate sa privilegijama, koji na bazi kamata otimaju od citavog sveta.

p.s.
Citat
A sta recimo ako neko tebe proglasi za "prekobrojnog" ili ti kaze "ti nemas svrhu, kad ti ja kazem!"!?
Nisi odgovorio ni na ovo pitanje, krajnje logicno ako mene pitas : )
Ako tvoja konstatacija nie odraz fasizma, odnosno kapitalizma, ne znam sta jeste  : ) Iz te tvoje jedne, jedine izjave se moze videti sva priroda kapitalizma (fasizma).
« Poslednja izmena: 04. Dec 2013, 19:52:36 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Vidi ga mandara pravda fasizam i nacizam  Smile Smile Smile Smile

U ogromna razlika  Smile Jedni velicaju drzavu a drugi svoj narod koji je iznad drugih naroda.

Ubijeno je ljudi , palili ih po pecnicama,gusili vodiili po logore..ALI JE BITNIJE DA ZNAMO RAZLIKU  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Cini mi se da smo vec konstatovali da je besmisleno porediti srbiju i francusku.
Ne znam zasto ste se uhvatili za taj broj? Pa da je i svaki 10, zar to nije problem i zar to ne govori nesto?
Stopa samoubistava medju farmerima je veca nego medju ostalom populacijom. The suicide rate among French farmers is more than 20% higher than that of the general populous, which is an even greater concern when one considers that France already has an alarmingly high suicide rate compared to its European neighbors)

Prvo, biznis (trka za profitom je samoubilacki cin), kao pojam je sam po sebi problem, dovesce ljudsku rasu na ivicu ponora, podrzava ovu (anti)ekonomiju, no drugom priliko m otome...zar je normalno da se zbog propalog "biznisa" neko ubije? Sta to govori o poretku stvari?

Drugo, mozes uraditi istrazivanje ako te zanima, procitaj dovoljno clanaka na ovu temu i videces da se brojke krece od 480-500 ljudi.

Сад ми није јасно...да ли се сваки четврти француски фармер убије или не?  Smile

Причати да се сваки четврти убије и да се убије 500 у три године није ни приближно исто...

Сад које је од то двоје?

« Poslednja izmena: 04. Dec 2013, 20:14:55 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Сад које је од то двоје?

Koje se tebi licno vise svidja? U sta vise verujes? Da sam rekao "svaki 10. ili 15.", to bi se prihvatilo, jer to zvuci "racionalnije". Kakav mazohizam...

Skrenuo sam paznju i drago mi je.

Zar nije logicnije da se pita zasto toliki procenat samoubistava? Sta je uzrok tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Koje se tebi licno vise svidja? U sta vise verujes? Da sam rekao "svaki 10. ili 15.", to bi se prihvatilo, jer to zvuci "racionalnije". Kakav mazohizam...

Реци оно што је истина што су истраживања показала а не да лупеташ безвезе.

Skrenuo sam paznju i drago mi je.

Скрећеш пажњу лажима и обмањивањима, свака част.

Zar nije logicnije da se pita zasto toliki procenat samoubistava? Sta je uzrok tome?

Па што ниси одмах споменуо проценте него ноторну лаж о томе да се сваки четврти француски фармер убио?

Логично је и то да не лажеш и не преувеличаваш ствари ради своје пропаганде али опет...теби логика није јача страна...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Реци оно што је истина што су истраживања показала а не да лупеташ безвезе.
Zar nisam? : )

Citat
Скрећеш пажњу лажима и обмањивањима, свака част.
Kad gledas TV i koka kola je najzdravije pice : ) Kad gledas TV i citas novine i banke su tu da bi pomogle ljudima : )) Onda se to ne zove "laz i obmana", vec "marketing".
Nisu to lazi i obmane, ja nemam skrivene namere, niti koristi iz ovoga sto pisem, samo sam nasao nacin da skrenem paznju.

Citat
Логично је и то да не лажеш и не преувеличаваш ствари ради своје пропаганде али опет...теби логика није јача страна..

"Moje propagande"? Koja je to moja propaganda? Sad ti lazes, zar ne? : ) Pusti moju logiku, objasni ovako visok procenat samoubistava!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
Dakle da cujemo...samoubistva....to mi je omiljena tema...

Ko nije hteo bar jednom da se ubije taj nije ni ziveo... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Zar nisam? : )

Ниси. Лупаш безвезе.

Kad gledas TV i koka kola je najzdravije pice : ) Kad gledas TV i citas novine i banke su tu da bi pomogle ljudima : )) Onda se to ne zove "laz i obmana", vec "marketing".
Nisu to lazi i obmane, ja nemam skrivene namere, niti koristi iz ovoga sto pisem, samo sam nasao nacin da skrenem paznju.

Да, скрећеш пажњу лажима и обмањивањем. То смо већ утврдили.

"Moje propagande"? Koja je to moja propaganda? Sad ti lazes, zar ne? : ) Pusti moju logiku, objasni ovako visok procenat samoubistava!?

Ти још ниси дао извор да сваки четврти француски фармер изврши самоубиство... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
E ovi ukrajinci su takvi olosi da je to nevidjeno...opet ce medvedev da im pusta gas kao humanitarnu pomoc....

Jednom gadan narod...otkacili ih rusi sa sise...i sad ce sa evropom da se ujedinjiju...

A grme ruski mediji kako ce da ih izmuzu nemci za resurse....

Kreteni... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 984
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.