Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 01:47:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 513636 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Булшит.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
nemo' da se praviš englez
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
mob
Samsung S10 +
Mani se ti nasih problema, Narod zivi kako zivi, niko nije gladan, narod ovdje zivi bolje nego 80-tih ili 90-tih.

Dnevna politika koji odredjeni krugovi plasiraju je da se narod zabavi da ima o cemu pricat uz kafu  Smile

Drustveno smo svi na dnu, jbga al ceo svet je na dnu ili bar veci dio sveta.

A sad ti meni reci a cija ekonomija nije razorena? Koja to drzava nema tajkune?

Nego poslusaj ti mene, batali internet i drustvene mreze , zasuci rukave i radi nesto . Kad te tajkun upregne manje ces misliti o politici  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
brate što me tajkun više upreže više mislim o politici. politika ga je tu postavila, politika će ga i skinuti (ako ga išta skine)

i nisi ti baš shvatio šta sam napisao. ili to ili podržavaš vlast... nešto jeste
« Poslednja izmena: 19. Feb 2018, 13:49:26 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
mob
Samsung S10 +
Ti ne razumijes sta ja tebi pricam. mene politika ne interesuje i bilo ko da je na vlasti meni ce biti isto  Smile

znam samo da srpske slave , svadbe, sahrane , na zapadu prave samo milioneri. Znam da se kod nas za 1. Maj vrte prasici i janjci na raznju dok se na zapadu protestvuje.

Znam da su sad kod nas pune kafane, u pola radnog dana.

Znaci ima se moze se   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
a cija ekonomija nije razorena?

Ekonomije onih država koje su sadistički razarale našu tokom 90ih i nadalje.

Koja to drzava nema tajkune?

Malo koja ima toliko primitivne tajkune koji sa takvim zadovoljstvom satiru narod koji jašu kao naša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Чуркину поклоњено парче земље у Републици Српској

Некадашњи стални представник Русије у Уједињеним нацијама Виталиј Чуркин дао је огроман допринос у обезбеђивању права Републике Српске, где су му чак поклонили и парче земље, испричао је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров у филму Сергеја Бриљева „Чуркин“, који је приказан на телевизији „Русија 1“.

„Он је дао огроман допринос решавању кризе на Балкану и обезбеђивању легитимних права Републике Српске“, рекао је Лавров.

„Чак су му поклонили комад земље у Републици Српској, мислим да он тамо никад није био“, истакао је министар.

Пријатељ руског дипломате, глумац Борис Токарев, испричао је да је Чуркинов рад имао много преломних тренутака из којих је он увек излазио као победник. „Да узмемо српску историју, када је отишао на место које су могли да бомбардују и тамо одржао конференцију за штампу. Он је, једноставно, собом штитио то место“, рекао је Токарев.

Чуркин је изненада преминуо 20. фебруара 2017, дан пре свог 65. рођендана. Од 8. априла 2006. године био је стални представник Русије у Уједињеним нацијама у Њујорку, био је представник Русије у Савету безбедности УН. Филм о Чуркину објављен је уочи годишњице смрти овог дипломате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Предсједник Републике Српске обишао радове на реконструкцији и изградњи нових полигона Центра за обуку Специјалне јединице полиције у бившој касарни Залужани

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да структура безбједности Републике Српске није ничији полтрон нити нечија експозитура, већ је експозитура народа Српске који је жели безбједност и хоће да зна да је има.

„Грађани Републике Српске биће безбједни и с тим разлогом се опрема ова зграда и полиција“, рекао је предсједник Додик, додавши да су Српској „отели војску, али се неће дозволити да јој буде отета и полиција иако су и то покушали“.

Предсједник Републике је поручио грађанима Републике Српске да власт чини све да буду безбједни и да је то и уставна обавеза. „Наша уставна обавеза је да имамо једнинице од повјерења, а Специјална јединица полиције, посебна једница полиције и полиција у цјелини има највећу подршку народа“, нагласио је предсједник Додик.

Након обиласка радова на реконструкцији и изградњи нових полигона Центра за обуку Специјалне јединице полиције у бившој касарни Залужани код Бањалуке, предсједник Додик је нагласио да у овој касарни нема ни руских ни америчких ракета и да у њу неће слијетати ни „боинзи ни руски авиони“.

„Специјала је до сада била била специјала, односно Специјална једница полиције која је формиран у складу са Уставом и законом Републике Српске, а до сада је била смјештена у неусловим просторима и ми сада само радимо на томе да побољшамо услове смјештаја и рада те једнице“, истакао је предсједник Републике.

Предсједник Додик је подсјетио да се Република Српска промовисала као дио анитерористичке коалиције и у том смислу она појачава свој аниттерористички капацитет.

„Не видим зашто би било коме сметало то што појачавамо наш антитерористички капацитет. Према Уставу и Дејтонском споразуму Српска има надлежност у области безбједности и не чини ништа нелегално и противуставно, нити у овоме има било шта против закона“, нагласио је предсједник Додик.

Предсједник Републике је нагласио да Република Српска не жели и неће се одрећи своје полиције, чији капацитети ће се и надаље развијати и која ће се и даље опремати у складу са регионалним и европским стандардима и законском процедуром.

„Нећемо престати са набавком опреме, оружја, наоружања за специјалце у складу са стандардима каје имају најбоље западне земље. Имамо влатити програм обуке и понекад у наше програме долазе структуре са којима сарађујемо“, рекао је предсједник Додик.

Предсједник Републике је навео да су у тој сарадњи добродошли и Американци, као и Европљани, Руси, Кинези и сви који то желе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
covjek kad ih slusa pomislio bi da je stvarno sve tako jednostavno i bajno...
nista nije tako...
cinjenica je da para nema...
evo priznali su da nemaju pare ni za radare pa prave nekakvo javno -privatno partnerstvo sa turcima ..po pitanju odrzavanja i nabavke video-nadzora i radara...
mos mislit ni manje ni vise nego sa turcima..i to turska firma sa sjedistem u sarajevu
ce imati kompletan video -nadzor nad citavom republikom srpskom ...
imace ako se u skupstini to ludilo ne zaustavi ...a evo dva dana se raspravlja o tom ludilu...

sta ce nama toliki centar....odakle nama tolika policija....
i kako ce se to odrzavati....

pa nisu srbija i hrvatska... budale ..
sa razlogom ovoliki centar nemaju ni srbija a ni hrvatska...

naravno...ovaj centar je pozitivna stvar...i meni je drago....kao i svima ..niko nema nista protiv policije...
ali tesko je nesto tog obima odrzavati...
obzirom u kakvom su stanju ostale baze i kampovi...
ako se  tako bude odrzavao i ovaj centar....bojim se da ce to biti promasena investicija...

republika srpska jos uvijek ima jasno odredjen broj koliko moze da ima pripadnika i policije i specijalnih snaga...
odredjen je broj koliko dugih cijevi mozemo imati...
i na koje nacine i kada mozemo  da vrsimo modernizaciju naoruzanja...

prica oko tih 2500 pusaka je sasvim drugacija od one u javnosti...
to je potreba...policija nosi puske stare po 40 g...
i to ce biti rasporedjeno po policijskim upravama i po pol.stanicama da se zamjeni staro naoruzanje...

i mup ima saglasnost sve tri nadlezna ministarstva na drzavnom nivou... za nabavku oruzja...
i bice radjeno onako kako je propisano zakonom..
na svakih 10 policajaca dolazi jedna duga cijev...
i to je sva prica...
nema nikakvog dodatnog naoruzavanja i formiranja nekakvih dodatnih jedinica i sl,....

kako ljudi budu odlazili u penziju -tako ce se skolovati novi kadar....
i to je jedina istina...
trenutno na 'lageru' je 40 specijalaca skolovanih prosle godine...
rasporedjeni su po potrebi u saj i u jedinice za podrsku i cekaju daljnu obuku...

a ovo oko ruske obuke...
to je porpilicno suplja prica...
ja koliko znam...nikad rusi nisu obucavali nase mupovce na teritoriju bosne i hercegovine...
i cak sta vise siguran sam da bi sada u ovo vrijeme
kad se vodi hajka na ruse ..u citavoj eu ...i kad ih amerika optuzuje za mjesanje u izbore u sad-e...
to bi bio poguban momenat za takve radnje...
i mislim da bi i opstanak mupa bio doveden u pitanje....

2015 je potpisan sporazum...ali nije realizovan...
dolazili rusi jesu....ima jos nekih sporazuma...pricalo se ....
ali takvi spozarumi postoje sa citavom eu i sire itd...
to su samo protokoli o saradnji....po pitanju bezbjednosti...
da li ce biti ikad realizovani..ko to zna...

obuke takve vrste nisu nimalo jeftine ...
i ko god da se ponudi da to radi besplatno..u vidu nekakve pomoci....a da nam to ne steti u odnosima sa suprotnom stranom....
to je odlicno....

da li ce rusi da obucavaju nasu policiju...ne znam..nije ni vazno....
ali u buducnosti nekoj...ja  se nadam da hoce...
i to samo iz jednog razloga...
rusi uz amere  i izraelce imaju najvise iskustva i u borbi protiv terorizma i uopste po pitanju javne bezbjednosti...

ali ameri su dominantni i sa njima se non-stop radi...
i u skorije vreme ja tu ne vidim ruse...

....

....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
To je i Lukač potvrdio
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 01:47:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.