Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 22:23:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 511640 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Kaд потурице из СДС-а буду већи исламофоби од Додика и када буду под санкцијама запада, а у исто време буду сарађивали са Русијом и десничарским опозиционим странкама са запада, као и са српском дијаспором са запада, онда нека се јаве, до тада СДС отворено ради за интересе фБиХ.

Надам се да народ РС није полудео и да неће подржати Бакирову странку СДС и његову рају.

За то време председник Додик иде у посету српској заједници у Македонији.

Иван Стоилковић је са корисником Срби Македоније и још 2 особа.
Јуче у 08:28 ·
У петак 13.октобра у посету општини Старо Нагоричане долази председник Републике Српске Милорад Додик. О сатници и другим детаљима након прецизирања протоколарних детаља!
Добро нам дошао Председниче!
П.С. Дођите на општинском тргу да дочекамо Председника по старом добром обичају.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
samo ti nastavi....imas i podrsku...
ja te molim da nastavis...

ne znas ti ni sam ko si....ne znas da li si ustasa ili cetnik...
a kamoli da znas sta je sds....

ti si jedini 'srbin' kojeg sam bilo gdje vidio... koji je spojio  cetnike i ustase u jedno..
to samo govori koliko si neuk...
a govori i neke druge stvari...ali o tome cemo nekom drugom prilikom.

i smard sopstvenog  govneta ...ne podmeci drugom i ne govori da neko drugi smrdi zato sto ti smrdis na ustasu....
i ne opravdavaj tu svoju umobolnu  devijaciju
sa time sto ces prozivati bilo koga da je poturica....

..................................................

Citat
????-???: ???????????? ??? ???? ? ?????????? ??? ?? ?????????? ?????? (?????)

????? ????????: ?????????, 09 ??????? 2017 18:22

????????
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
??????????? ????????? ?????? ??????? ????? ??????? ?? ????? ?? ?? ?????????? ????? ?????? ?? ??? ??????????? ??? ???? ? ?????????? ??? ?? ?????????? ????????? ??????.

"? ??? ??????? ???? ??????????? ?? ???? ??????? ?????????? ??????????????. ??? ?? ???? ????????? ????? ??????? ???????????? ??????? ???? ??? ?????????? ????????? ?????? ??? ? ?????????? ?????? ?????", ????? ?? ????? ?????????? ?? ?????????.

??????????? ?????? ??????? ?? ?? ??? ? ??? ???? ???? ??????? ? ??????? ??????.

jednostavno je....
dodik kao nadlezni organ moze uvijek da sazove skupstinu...po ovoj tacci dnevnog reda...
skupstina je odredila dvojicu srpskih sudija ustavnog suda....i imenovala ih za sudije ustavnog suda bih...
skupstina  moze da ih razresi duznosti ili da ih povuce iz ustavnog suda...u svakom trenutku...

a oni sami mogu da odstupe ..da podnesu ostavke ...samo u slucaju bolesti i nemogucnosti obavljanja duznosti..
ili u slucaju nekog krivicnog djela koje bi im se eventualno stavilo na teret...

i nikako drugacije...

i resen problem....

samo sto je dodik muljator...lazov...i manipulator...
a njegovo glasacko tijelo je uglavnom poluucen svet i interesna glasacka masa....(ljudi koji ovise o vladajucoij bulumenti ..ili zbog straha ili zbog interesa)
i nemaju pojma na koji nacin se imenuju sudije za predstavnike srpskog kora u institucijama bih...

a zasto to dodik ne uradi...zasto ne sazove skupstinu i ne povuce sudije i tuioce...iz bih pravosudja...
pa jasno je ..zato sto je politicka kukavica
 i zato sto svoj strah krije u busanju u prsa kao i vecina onih koji ni ne znaju sta je srpstvo..a kamoli sta je patriotizam i rat i sl......

srbin nijedan ne mora da dokazuje da je srbin...
nijedan ucesnik rata i stvaraoc republike srpske ne mora  toda  dokazuje...
pa cak ni onaj mladi vojnik ... iz pretposlednje i poslednje ratne klase sa 4 mjeseca ucesca u ratu...ne mora da dokazuje bilo sta...
jer za razliku od njih i takvi su ucestvovali u stvaranju republike srpske..
 za razliku od dodika i njegovih dezertera...i rpofitera...

to moraju da dokazuju dezerteri....i oni koji su sami izjavljivali da su ih srpstvu ucila rodjena djeca...
kao sto je to milorad dodik svojevremeno izjavio...
samo takvi imaju potrebu da svima stave do znanja da su patrioti i srbi i sta ja znam...

a naravno..kada se doda i to ko je pomogao da se prenese nadleznost suda sa republickog nivoa na drzavni .a to je uradio milorad dodik.
.isti ovaj milorad dodik koji danas zagovara ukidanje neustavnog bih suda...jasno je da se
radi o klasicnim dodikovim licemjerjima...

pre nekog vremena..kad su mu stranci naredili da se formira sud na nivou bih...
on  nas je uvjeravao kako je dobro za nas da sud na drzavnom nivou postoji..
jedan od ragumenata mu je bio i taj..
da posle muslimani i hrvati ne mogu da kazu da su ih srbi osudili za zlocine...
bolje je da to rade muslimani i hrvati ...sami sebi..

samo nije objasnio ni dan danas... zasto nema osudjenih muslimana i hrvata...
i zasto taj isti sud..za koji nas je on uvjeravao da je dobro da postoji...
 samo srbima  presudjuje i izrice zatvorske kazne srbima...

eh..toga se ne sjecaju mnogi..
ali sjecam se ja..kao i jos mnogo onih koji imaju malo duze pamcenje od dva dana... Smile

tako da....dodik ima mehanizam i ovalsti i da raspise referendum i da povuce srpske predstavnike iz bih sudova..
ima nadleznost da progleasi nevazecim sve presude srbima za ratne zlocinre te da oslobodi iste sa izdrzavanja visegodisnjih zatvorskih kazni
te onda da uspostavi nadlezan sud koji ce im pravedno suditi...
i to su cinjenice...

zasto nista od toga ne uradi milorad dodik...
zasto samo prica i prica i zamajava narod..glupostima i nebulozama...

sve  sto dodik trtlja je obicno politikanstvo i pricica za neuk svet... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Одјеби босанац, не коментаришем тебе, већ данашњи СДС (издајничко руководство, не њихово бирачко тело), е сад што те истина боли то је други проблем.

Четника и усташа одавно више нема, а чак ни сам Младић није био прочетнички настројен. Е сад што теби смета исламофобија код неких људи, па измишљаш неке етикете и све стављаш у исти кош то је друга ствар, то те погађа из неког разлога.

Нека буду СДС-овци већи родољуби односно исламофоби од Додика, па ће и наш однос према њима бити другачији.
А не да нападају српску дијаспору и српске пријатеље широм света.

Cвим средствима ћемo бранити институције Републике Српске

Датум креирања: понедељак, 09 октобар 2017 18:37

ПОДИЈЕЛИ
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас на Мраковици да ће свим средствима бити брањене институције Републике Српске и њихов несметан рад.

"Против смо блокаде Народне скупштине Републике Српске и насиља као начина политичког дјеловања. У Републици Српској постоји скупштинска већина која жели да ради, што по сваку цијену мора бити омогућено", рекао је новинарима Додик након заједничке сједнице предсједништава СНСД-а и ДНС-а.

Он је изразио задовољство заједничким радом коалиције СНСД-ДНС у посљедњих 20 година.

"ДНС и СНСД су се показали као стабилни коалициони партнери. Дјеловање које смо имали у посљедњих 20 година је добра гаранција за рад у будућности, а сличан састанак ћемо имати и са Социјалистичком партијом", рекао је Додик и подсјетио да је коалиција ове двије партије најдуготрајнија на Балкану.

Он је најавио да ће у наредних 30 дана у свим локалним заједницама у Републици Српској бити анализирани међусобни односи СНСД-а и ДНС-а да би било постигнуто јединство.

"Потврђујемо одлуку и о заједничком наступу на изборима наредне године са Социјалистичком партијом и осталим странкама и социјалним групама, о чему ћемо се договарати", навео је Додик.

Говорећи о данашњој ослобађајућој пресуди Суда БиХ команданту муслиманских снага у Сребреници Насеру Орићу, Додик је рекао да СНСД и ДНС сматрају да су Суд и Тужилаштво БиХ потврдили да не могу имати системску подршку из Републике Српске.

"Два предсједиштва данас су се сагласила да је неопходно одржати хитан састанак у Српској са свим политичким представницима да би се договорили о спречавању негативних одлука Суда и Тужилаштва на простору Српске", рекао је Додик и поновио да ове институције служе за политичку осуду српског народа.

Монографија 20 година за Српску

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sprema se otcepljenje...

pisali smo o tome davno...

pripremiti namensku za predstojeci rat u evropi...

pre svega municiju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
vi ko da ste na nekim drogama...matere mi moje...
kakvo otcjepljenje...jeste li vi normalni..
je l vidite vi sta se desava.. Smile

spremaju se britanci da posalju lorda  za visokog predstavnika u bih...i spremaju se da pojacaju svoje vojno prisustvo...
oni vise nisu dio eu...
a njihov interes i uticaj u bih je ogroman..
oni su vazda vodili glavnu rijec u bih...od dejtona pa na ovamo...
i hoce da zastite svoju prciju od eventualnog mjesanja njemacke..i ostatka eu...
dom lordova je raspravljao o bosni i o republici i o dodiku...

i sprema se promjena ustava bosne i hercegovine ...to se sprema...a to se ne moze uciniti bez raspakivanja dejtonskog sporazuma..
taj sporazum je predvidjen da ima rok trajanja od 15 g...
a on traje i vise nego sto mu je rok trajanja...
jasno je  da bosna i hercegovina ne funkcionise...

samo treba napraviti atmosferu da gadovi imaju povod za reakciju...i da imaju opravdanje da nam jebnu mater...
a nema bolje atmosfere od price o referendumima i otcjepljenju...
kakvo otcjepljenje...bog te jebo...

ovamo zlikovaca  orica ne mogu osuditi pored hiljadu dokaza i 30 svjedoka...
nato i amerika i britanija ne dozvoljavaju da bude osudjen...
a oni trabunjaju o otcjepljenju...

samo zaludjuju narod zbog minornih politickih poena..

u republici srpskoj nemas pametnog i ozbiljnog i odgovornog covjeka koji izgovara takve reci..
sve i jedan pametan i normalan covjek zna da je to suplja prica...
i nesreca po republiku srpsku veca nego sto je bio rat...

u ratu smo pored 72 posto teritorija koji smo drzali...
jedva nekako dobili 49 posto...
znaci da bi dobili entitet morali smo da se odreknemo preko 20 posto teritorija...
pa je dodik posle prodao i brcko...
i jos malo posle je prodao i 150 metara srpske...tj  teritorija na granicnim razdvajanjima...duz granice rs sa federacijom..

pa je i tih 49 posto teritorija vec odavno naruseno... i nemamo vise od 43 ...najvise 45  posto teritorija...

u najboljim uslovima sve id a citav svet pristane da se srpska pripoji srbiji...ili da postane nezavisna..
za nezavisnost bi nam hrvati trazili dio teritorija..njima treba srpska posavina...
i naravno muslimani ne bi pristali na tako nesto za dz...
a oni bi najvjerovatnije trazili srebrenicku i dobojsku regiju...

tako da i iz tog ugla nezavisnost nije moguca...
da je to bilo moguce mi bi odavno bili samostalni ili dio srbije...
jos odma posle dejtona...

a kada tome svemu ...dodamo i finnsijsku nestabilnost...i prezaduzenost..na sta  nam odlazi vise od pola realnog budzeta na zaduzenja...
i kada tome dodamo da nemamo podrsku nijedne znacajne sile na svetu... pa ni rusije...
putin je 5 puta do sada pricao o bosni i hercegovini i svaki put je jasno rekao da podrzava cjelovitu bih..
voli republiku ...ali podrzava cjelovitu bih...
bas kao i srbija...

nemamo podrsku nijedne zemlje ni u regiji pa cak ni od srbije...

jasno je da su price o otcjepljenju obicna budalastina..
ali da bi covjek shvatio takve stvari ...mora nesto i da zna...

svi mi bi voljeli da se srpska pripoji srbiji....i svi u srbiji bi to voljeli...
to bi milosevic uradio jos odma posle dejtona da je bilo moguce...
zbog toga smo i ratovali...4 jbn godine...zbog toga smo polozili 30 000 zivota...

ali jedna stvar je zelja i subjektivni osjecaj ...a sasvim nesto drugo su mogucnosti i realnost...

mi sami ne mozemo da  odlucujemo o svojoj sudbini...
nedozvoljavaju nam veliki... jer smo mi jako mali...a veliki uvijek tlace male..
i mali moraju da rade ono sto   im veliki kazu ......i to je realnost...

..........................................................................................

Zašto je danas Dodik na Palama?

Predsjednik Republike Srpske nažalost cesto se ponaša kao malo dijete i nedorasli balavac, i pokazuje da nimalo nije dostojan odgovorne visoke funkcije koju nažalost obavlja.

Vijesti
    Republika Srpska

Srijeda, 11.10.2017. | 22:56

To potvrduje i cinjenica da je baš danas, kada je opozicija zakazala Skupštinu naroda na Palama, i on odlucio da posjeti ratnu prijestonicu Srpske i Jahorinu, te da nakon obilaska tunela tobože šeta razgovara sa narodom na Palama.

Pokušaji da se sabotira skup raznim opstrukcijama i nastojanje da se ne izdaju objekti za održavanje skupa je propao, pa Dodik ocito želi da na ovaj nacin zastraši gradane kako bi što manje ljudi smjelo javno da se dode na skupove opozicije.

Jasno je da Dodik na sve nacine pokušava da izazove bilo kakav incident, a potom optuži opoziciju da izaziva nerede, nasilje, ruši Republiku Srpsku i njene institucije.

Više su nego providni pokušaji manipulacije gradanima, jer je u najmanju ruku bezobrazno da baš danas, kada je Savez za promjene zakazao Skupštinu naroda, Dodik organizuje šetnju i drušenje sa Paljanima.

Ocito da je svojim stranackim pulenima dao zadatak da okupe što više ljudi na trgu koji ce ga pratiti dok bude šetao, i pokaže kako tobože ima vecu podršku i više pristalica od opozicije.

I dok sa jedne strane pokušava da uguši svaki otpor i zgazi neistomišljenike, Dodik sa druge strane licemjerno poziva opoziciju na saradnju, jedinstvo i napuštanje institucija u Sarajevu, jer je svjestan da opozicija gubi ako pristane na bilo kakvu saradnju i sastanak sa unutrašnjim okupatorima.

Paljani bi trebali da se prisjete šta je Dodik o njima govorio krajem 90-ih, kada je tokom susreta sa Medilin Olbrajt i Svenom Alkalajom u Vašingtonu rekao da ne se ne boji ekipe sa Pala, da ce je razbiti i pohapsiti sve one koji su optuženi za ratne zlocine.

Dodik je nakon prvog premijerskog mandata sistematski otjerao sve institucije sa Pala i radio na slabljenju centra iz koga se tokom rata stvarala Republika Srpska, i Pale su posljednje mjesto na kome bi on trebao da prosipa svoj lažni patriotizam.

nebojsa vukanovic

zasto je  dosao u pale...dosao da opstruise sds....... 
jbg vidi se iz aviona da mu je frka..panika...paranoja... Smile
ali ko ga jebe... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2017, 09:32:24 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Медији представили као да се копа нов тунел а не реконструише стари.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
kaze mile dodik... na jahorini se radi ko 80tih... pred olimpijadu... Smile 
msm ono ...na cemu je..na kakvoj terapiji to  ne znam... Smile
ali mozda je mislio da kaze ...da se prvi put  nesto legalno radi i gradi .... jos od 80tih ... Smile

sad sta rade ne znam..vidio sam nesto na teveu....
a necu ici u istocno u ovom mjesecu ...sigurno...
ali cu ici par puta do kraja godine..
pa ako se sjetim oticicu i gore..... da vidim sta  to  rade i grade...

znam da su ovi iz srbije ...u koje su se uzdali...odbili da im budu partneri...
navodno zbog nekih nezakonitosti oko citavog centra...
ne znam bas tacno zbog cega...
sad odakle im pare..pojma nemam... Smile

mozda onaj klirinski ruski dug...  Smile

ali ne sumnjam da je citava prica oko tunela i prilaznih puteva vezana sa pricom oko akciza..
eto da pokaze..da nije u nista potrosio 3 milijarde maraka od akciza...
da pokaze  svima da on nesto gradi... Smile  Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2017, 11:51:42 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Циљ коалицијe - апсолутна побједа на општим изборима

понедељак, 09 октобар 2017 18:28

Предсједништва СНСД-а и ДНС-а закључила су данас да је циљ ове коалиције апсолутна побједа на општим изборима 2018. године.

Лидери СНСД-а Милорад Додик и ДНС-а Марко Павић рекли су новинарима након сједнице да би апсолутна побједа значила тријумф кандидата ових странака за предсједника Републике Српске, члана Предсједништва БиХ из Српске, већину у Народној скупштини и избор 10 посланика у Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

На заједничкој сједници предсједништава СНСД-а и ДНС-а на Мраковици наглашено је да ће институције Републике Српске и њихов рад бити брањени свим средствима.

Сједница је одржана поводом 20 година коалиционог дјеловања СНСД-а и ДНС-а.

http://www.snsd.org/index.php/aktuelno-sp-2091289941/4069-cilj-lici-e-ps-lu-n-p-b-d-n-psh-i-izb-ri#
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
mob
Samsung S10 +
sta bi sa bobaK_bl? Da nijeMilorad dobio status admina na forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Milorad Dodik 1996. godine: Karadžic i Mladic moraju u Hag

Magazin Slobodna Bosna je 22. marta 1996. godine objavio opširniji intervju sa Miloradom Dodikom, predsjednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata. U tom intervjuu koji je vodio novinar Aleksandar Cotric iz Beograda, sadašnji predsjednik Republike Srpske govori o Haškom tribunalu, Radovanu Karadžicu, Ratku Mladicu i drugim temama.

Dodik je ove sedmice boravio u Haškom tribunalu gdje je bio svjedok odbrane na sudenju Ratku Mladicu, optuženom za ratne zlocine. Iako predsjednik Republike Srpske danas brani Mladica i osporava rad Haškog tribunala, to 1996. godine nije bio slucaj.
Kakav je stav Vaše stranke prema Haškom tribunalu. Saradivati ili ne?

Sve naše odnose prema medunarodnim institucijama izvlacimo iz sporazuma koji je postignut u Dejtonu. Samim tim, mislimo da je neophodna saradnja sa Haškim tribunalom. Potrebno je da se svi koji su pocinili konkretan ratni zlocin izvedu pred sud.
I Karadžic i Mladic?

I njih dvojica. Neka sud utvrdi da li su krivi ili ne, a ne da svoju odgovornost svaljuju na leda cijelog srpskog naroda. Krivica je individualna stvar, pa neka svako ispašta zbog zlocina koje je pocinio.
Da li Vi Bosnu i Hercegovinu smatrate svojom domovinom?

Da!

srbenda srbe n da mi le srrrrrbenda
pecednik pecednik   Smile  Smile

e kad se sjetim jos onomad davno kad je dodik predao balijama i ustasama  nasu slavnu i hrabru vojsku republike srpske
koju nisu uspjeli pokoriti ni armija bih.. ni hrvatska vojska  ..nit teroristcicke ustaske organizacije u bih
 kao sto su hos i hvo i slicna ustaska gamad..i al kaida i ostala arpska gamad... Smile
pa ni jbn nato.... Smile
nikom oruzje nismo polozili.... i sve smo ih zaustavili ..ni mm republike srpske uzet nisu mogli...iako su bili mnogo jaci iako ih je bilo mnogo vise....nista nam nisu mogli...
a i ono sto su uzimali - brzo smo vracali... Smile

ali eto...dodik izadajnik najveci u srpskom rodu...najveci izdajnik u istoriji srpskog naroda... predade nasu slavnu i hrabru vojsku..predade je nasim  smrtnim neprijateljima ...zlikovcima..ustasama i  balijama...i natou...
bez metka ispaljenog... Smile

vojnici iz srpskog kora koji su bili utopljeni u armiju bih ...suocavali su se sa nevidjenim kritikama i prozivkama
zbog grba bosne i hercegovine koji su nosili na grudima i na rukavu...
u prvoj godini pomenute dodikove izdaje...mnogo ih je i napustilo tu casnu profesiju zbog toga..
vec posle dve tri godine svi sus e navikli..i prihvatili tu izdaju kao nesto nuzno i normalno...

govorim zbog toga da shvatite kakva je rmznja bila prema bosni i hercegovini i uopste prema balijama i ustasama i mrznja je bila na sve tri strane...
i tada u najvecoj mrznji ...ljute i i bolne i nikad ne zarasle rane... dok su jos bile otvorene... ovaj lazov...preverant ..dezerter i ratni i mirnodboski profiter...
prohrvatski covjek i nato i zapadna ulizica i poltron...
tada je ovo sve govorio o generalu mladicu i predsjedniku karadzicu....

a sta je pricao o sds-u ..i sta je sve radio da razbije srpsko jedinstvo u to vrijeme..i da oslabi snagu institucija republike srpske...
pa to je bilo ravno najvecim izdajama...
 od tada datira njegova mrznja prema sds-u...
oduvijek je zelio da ga narod voli kao sto su u to vrijeme  voljeli sds...
tada  je narod goloruk za njih skakao pred  transportere i na naoruzane dodikove saveznike ..okupatore republike srpske - ajforovce...

ali nikad se to nece desiti..

milorade... vole te lazno..vole te zbog interesa...zzbog posla..i matrijalne koristi koje si im pruzio...
vole te iz straha ..od tvojih batinasa i kriminalaca ...
a u sustini oni tebe ni ne vole...
oni tebe mrze...

i kada padnes..to ce im biti najsretniji dan u zivotu...
prvi ce se radovatoi oni koji su ti najblizi....
radovat ce se... jer ce njihov visegodisnji strah prestati i  nestati...

u to vrijeme kad je pravio te silne izdaje srpskih interesa...
tada mu je seselj pretio da ce ga licno objesiti...
da ce zaplivati ledjnim stilom po nekoj bari...
da ce zaprljat jarak...i tako tome slicno..
jer dodik je u to vrijeme bio najveci izdajnik za kojeg je srpski rod ikad cuo...

a vidi ga danas....srbenda..on cuva srpsku republiku... Smile

e jadna li nam majka republicka ....kad nas on cuva... Smile

sve ce to narod pozlatiti...uvijek tako bude...

ili po modernom - sve ce to narod izlemati  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2017, 19:01:06 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 22:23:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.27 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.