Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Mar 2026, 21:58:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 511332 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A sto se nerviras kad ti kaze da si balija?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Ајде балијо отвори душу, имали смо ми на овом форуму и раније твојих балија.
Причај нам јеси ли носио беле траке у Приједору и како си преживео геноцид ?
Јеси се обукао и нашминкао као нека курва, пошто наши нису убијали жене, видео си да је Ђенерал пустио пуне аутобусе жена и деце. Гледам сада снимак, једна балијска курва личи на тебе, сакривен међу женама, то си ти 100% !

Проваљен си балијо и ти си једини смрад на овом форуму који пљује по највећем Србину данашњице који чини неку власт, а то је Додик, борац против исламизације.
Трн у оку и теби, пошто си балија, као и свим домаћим издајницима.

Имамо ми још много исламофоба, није Додик сам, а није ни најгори.

Иванић "спава" свој мандат у корист политичког Сарајева

Датум креирања: петак, 22 септембар 2017 18:29

ПОДИЈЕЛИ
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић никада није био дио ниједне снажне одлуке у корист Српске и да су све његове одлуке биле штетне по државу и народ, те би било добро да бар јавно не моралише, јер у Српској живе људи који добро памте.

"Три године на мјесту српског члана Предсједништва Иванић је потрошио за ухљебљење партијског кадра, а главна улога му је да чува празно мјесто српског члана Предсједништва и на тај начин помаже Сарајеву, исто као што је не дајући подршку референдуму о Суду и Тужилаштву БиХ директно помогао Сарајеву да профитира на овом питању", истакао је Додик у изјави Срни, коментаришући Иванићеве посљедње иступе у јавности.

Додик је рекао да би се можда нешто и могло конкретније коментарисати да је Иванић било шта урадио суштински битно са мјеста члана Предсједништва из Републике Српске, али да овако не преостаје ништа друго него ићи за њим и говорити шта све није урадио да заштити интересе Српске.

"Стари политички калкулант, спекулант и кукавица данас некоме држи слово о кукавичлуку након што су листом сви, на челу с њим, побјегли и од одлуке о референдуму о Суду и Тужилаштву и од помисли да се изјаснимо о будућности Српске, након што су сви, опет на челу са њим, дали све од себе да пропадне референдум о Дану Републике, што на њихову жалост народ није дозволио", истакао је предсједник Српске.

Колико је успјешан и колико води рачуна о Републици Српској, каже Додик, видјело се и јуче када је опет "преспавао" сједницу Предсједништва БиХ и пропустио да у платформи која се нашла пред Генералном скупштином УН буде наведено да у БиХ нема консензуса о НАТО-у.

"Ако није преспавао онда се поставља питање да ли је Иванић, познати калкулант, војно неутралан у Бањалуци, а у Сарајеву и Бриселу и те како агилан на убрзавању пута БиХ у НАТО", навео је Додик.

http://www.snsd.org/index.php/aktuelno-sp-2091289941/3988-iv-nic-sp-v-sv-nd-u-ris-p-li-ic-g-s-r-v

A sto se nerviras kad ti kaze da si balija?
Истина боли, све потурице и мелезаре као што је он, зато се нервира. Погледај само тај склон реченица и јасно је чак и теби, да се ради о типичном умно поремећеном лику, кога још и куран трује додатно и мржња према Србима родољубима.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2017, 22:44:10 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija

dabisa...ma kakav balija..sta ce me to nervirat...
ne moze mene nista iznervirati sto je meni licno upuceno ...posebno ne od takvih likova kao sto je on....
posebno ne nesto tako retardirano...

nego nerviram se zbog ovih nebuloza i lazi o generalu ...i pljuvanju po nekim ljudima koje znam ..
koji su krv svoju proljevali dok je on cuclu sisao...a sada on nesto pljuje...
i zbog toga sto idiot fasisticki...misli da je to nesto pozitivno sto kaci generalu...
a nema predstavu sta je taj covjek doizivio i on i njegova porodica i svi njegovi  ljudi i vojnici
koji znaju sta je i ko je ratko mladic....

fasisti i isprdci kao on...nemaju predstavu kakav je to covek ....

budaletina misli da je covjek imao nesto s tim..
a zbog takvih majmuna kao on sto je
koji su te nebuloze i lazi sirili ...general  je i dospio tu gdje jeste...

e onda mi na kraju kazee balijo..kad sam se ja vec  iznervirao..
pa kad to procitam...onda  se ja sjetim s kim imam posla...i vidim da je covjek ograniceni debil...

pa se onda pitam sto se nerviram zbog debila...
kad on nista od toga ne  moze da razumije
pa sve  da zivi jos sto godina svog tupavog zivota... Smile

balavac rata vidio nije nigdje sem  na  slikama...i na filmu i na igricama...nalozio se...ne zna sta pise...
i pasivno  dobio  razne sindrome ..i mozak mu sprzen ko da je ratovao...pizada mu materina nenormalna.. Smile

"Ivanić predsjednik Srpske, Bosić ili Šarović u Predsjedništvo BiH"

Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović smatra da Mladen Ivanić treba da bude kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske na narednim izborima.

“Prema svim istraživanjima, Mladen Ivanić je u ovom momentu najpopularniji političar. Ima funkciju kao član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, ima taj autoritet i prema svim istraživanjima njegova pobjeda je sigurna.

Što se tiče člana Predsjedništva BiH, moj prijedlog je da to budu Mladen Bosić ili Mirko Šarović”, rekao je Krsmanović.

Krsmanović je najavio da će na Palama biti održana sljedeća u nizu Skupština naroda, koje organizuje Savez za promjene.

“Mi hoćemo da svoj mandat koji su nam građani dali damo tim ljudima, da oni kažu šta misle o ovom režimu, jer ovo stanje, jednostavno, prelazi liniju. Dolazimo u fazu da se igraju i sa ustavom i sa zakonom, da imamo vlast jednog čovjeka.

Mi sa režimom ne možemo drugačije da razgovaramo – taj režim treba da se ruši. Neće revizorski izvještaj da stave na Skupštinu da se o njemu raspravlja, neće da se raspravlja o propasti `Bobar banke`. Vi tražite i prikupite potpise, oni to skinu sa dnevnog reda”, tvrdi Krsmanović.

Vlast Srpske se, nakon kupovine “papaka” i političke prostitucije, ponaša kao da ima apsolutnu moć, čemu ćemo stati na kraj, zaključio je Krsmanović.

(BN televizija)

ivanic predsjednik...bosic ili cavic premijer .....pukovnik matijasevic ministar mupa...
a ovamo krsmanovica u sipu....govedaricu u predsjdnistvo...
crnatka gdje i jeste i mektu gdje i jeste...borenovica gdje hoce...
i nagazit tu bagru lopovsku i kriminalnu...izglasat zakon o nelegalno stecenoj imovini..
i oduzet sve sto su pokrali...

...
« Poslednja izmena: 29. Sep 2017, 22:51:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Chavic premijer
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
dobar je on strucnjak...bas strucnjak...ekonomija...i sl..to je njemu u malom prstu...dugo se on bavio i biznisom i to uspjesno..jos pre rata...
ali to kazem...onako...
ali posto on zvanicno nije u sds-u sumnjam da bi ga ta pozicija zapala...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Циљ СДС-а није само да сруше Додика, већ и да отерају све српске пријатеље који подржавају одвајање РС.
Зато они користе исте термине као и муслимани као и овај болесник на форуму.
Циљ СДС-а је да заједно са Бакиром Изетбеговићем створе унитарну БиХ, где би они били њихова раја.
Издајничка копилад, која би после Слободарске партије, напала и Русију и све оне који подржавају Србе.

За нас српске родољубе, Слободарска партија Аустрије ће увек бити пријатељска партија и наш циљ је да таквих партија на западу буде све више, наравно захваљујући Путину који нам то омогућава.

Балијо, погледај аустријске фашисте у Кремљу и плачи.

Штрахе за РТРС: У БиХ једино функционише Република Српска (ВИДЕО)
"Републици Срспкој требало би да буде омогућено право на самоопредјељење и не разумијем зашто међународна заједница инсистира на мултиетничкој БиХ", каже лидер Слободарске партије Аустрије Хајнц-Кристијан Штрахе у ексклузивном интервјуу за наш спољнополитики магазин Протокол. Јасно је, каже, да БиХ као таква, не може да функционише.

Штрахе - Фото: РТРС
ШтрахеФото: РТРС
Штрахе каже да је недопустиво да међународна заједница користи силу да би очувала једну вјештачки креирану државну заједницу, супротно вољи њених народа. Истичући да би Срби и Хрвати у БиХ требало да добију право да сами одлучују о својој судбини.
- Једина структура која у Босни и Херцеговини функционише јесте Република Српска и због тога и не видим сјајну будућност за Босну и Херцеговину. Из тог разлога требало би да размислимо да Републици Српској омогућимо да има право на самоопредјељење - каже Штрахе.

БиХ се суочава са великом пријетњом да постане будућа база екстремиста, након извјесног пораза Исламске државе у Сирији и Ираку, каже Штрахе и упозорава да БиХ није у стању сама да изађе на крај са овом пријетњом.
- Није сваки муслиман терориста, али иза свих терористичких напада почињених посљедњих неколико година у Европи, стоје муслимани. Опасност је велика - каже Штрахе.
Штрахе каже и да је Европска унија погријешила када је увела санкције Русији и да би било потребно заузети чвршћи став према Турској. У Аустрији је у току предизборна кампања за парламентарне изборе заказане за 15. октобар. Према посљедњим анкетама, Слободарска партија је на другој позицији са око 25 одсто подршке.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=271608
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
ИДЕ ПУТИН ПРЕКО РОМАНИЈЕ: Градиће се руска база у Српској

септембар 28, 20172327

Да ли је могуће да се у близини Бањалуке изгради још један руски хуманитарни центар, после свих контроверзи које је изазвао Центар у Нишу? Додик игра на руску карту и не демантује такве најаве, али их и не потврђује званично. О томе да се спрема војна база, говоре само извјештаји ЦИА

Пише: Андреј Млакар, Наташа Анђелковић (Експрес)

Пријатељство двојице предсједника, Милорада Додика и Владимира Путина, могло би да се оваплоти, односно материјализује у формирању руског хуманитарног центра у близини Бањалуке, судећи по најавама које се све чешће појављују.

Иако је првобитна замисао била да кључни дио тог центра буде смјештен на бањалучки аеродром у Маховљанима, постоји опција да се направи и други дио, и то на Романији. Тамо би, како тврде упућени, требало да буду смјештени хеликоптери за гашење пожара. Али ништа поуздано се о томе не зна.

Док једни тврде да је то „параван” за руску војну базу, други сматрају да је „најнормалнија ствар на свету” имати центре у којима ће, попут оног у Нишу, бити смештени руски специјалци чији је посао да помажу становништву за време временских непогода.

Једино се о томе не оглашава кључни актер – Милорад Додик, кога само покушали да добијемо на неколико бројева телефона и преко десетак сарадника, али безуспјешно.

Остали смо ускраћени за одговоре да ли су тачни извештаји обавештајаца  ЦИА који су се појавили у медијима и који тврде да Русија озбиљно намерава да направи велику војну базу код аеродрома у Маховљанима, недалеко од Бањалуке. Такав војни комплекс би, према извештају ЦИА, представљао директну противтежу америчкој бази „Бондстил” на Косову, а Русији би омогућио контролу читавог европског континента из једне тачке.

Даље, сасвим је индикативна и најављена посјета руског министра одбране Сергеја Шојгуа Београду на Дан ослобођења Београда, 20. октобра. Прије њега, требало би да у Србију коначно стигну и обећани авиони „миг-29″ и војна техника из Русије. Тачни датуми посјете и допремања војне технике требало би да буду утаначени већ ове седмице јер је најављено да српски шеф дипломатије Ивица Дачић иде у Москву на састанак с руским колегом Сергејем Лавровом. Очекује се да двојица министара разговарају и о политичким питањима, као што су притисци на Србију да уведе санкције Русији, статусу Српско-руског центра у Нишу, као и плановима за изградњу „Турског тока”.

Ова снажна министарско-дипломатска активност отвара простор сумњама да Русија није задовољна напредовањем нишког центра и сталним одлагањем Београда да им омогући дипломатски статус, па да баш зато желе да се обезбеде формирањем центра у Српској.

Генерал-мајор у пензији Божо Новак, бивши начелник Штаба ваздухопловства и противваздушне одбране ВРС, каже да је теоретски могуће формирати центар на Романији.

Према његовим речима, засад једини аеродром А класификације у РС, одакле је могуће пружити брзу помоћ, јесте аеродром у Бањалуци.

– Да би постојало нешто као што је хуманитарни центар на Романији, мора да постоји и инфраструктура. Тамо постоји зараван коју смо ми планирали за аеродром Ц категорије, али није постојала цела позадинска структура за прихват летелица, смештај механичара, складиштење и допуну горива, посебно ако се ради о хеликоптерима. Када је реч о метео и климатским условима, никакве препреке не постоје да се летилиште користи, али је потребна инфраструктура за центар, а она је скупа. На Сокоцу би се то лако могло урадити. Лако је дати идеју, али је потребан пројекат, инфраструктура и онај ко би то све платио. Било би лепо да у РС буде таквог центра – истиче Божо Новак.

(novosti.sedmica)
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
HA HA HA HA
Samo sto nije, bas pored NATO
Oce to, oce 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
koliko slova....i koliko price...potpuno sulude... Smile
...nije ni cudo sto je ovaj mali nacista takav degenerik..
ako cita takve budalastine..i jos je zalosnije sto se lozi na takve pizdarije...
e toliko polemike i price ...a sastao se milolaz lupiga prohrvat..
sa jednim zamjenikom gradonacelnika beca i sa jednim nacistom... Smile  Smile

i njega cemo mi uhvatit zivog..samo neka dodje...majku li mu jebem nacisticku... Smile
nece vise naci noga stat u banjaluku...davno smo se zakleli....
nece vise srpske suze biti zbog nacista....fasista i ustasa...
samo njihove majke ce da ridaju u suzama...sjeme im nacisticko...

Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2017, 23:25:30 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米

Republik Srpska über alles !!!
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Mar 2026, 21:58:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.