Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:28:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507704 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
cini se to tebi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Сретан нам радни Дан Републике.

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ako se sjecas davno pre referenduma  sam ja rekao da ce biti radni dan...

......................................

rusko...nema se meni sta ciniti... ja to znam isto kao i dodik... Smile
i kao i svako ko ima pojma  o bilo cemu vezanom za teritorij republike srpske i bosne i hercegovine...i o dejtonu itd...

samo za razliku od dodika ja sam vec jednom prolio svoje  krvi za to srpsko sarajevo
a on je tada setao sa suprugom snjezom po knez mihajlovoj..
i moja rodbina je vec jednom iskopavala svoje najmilije iz vjekovnih pocivalista
i nosili su ih sa sobom u srpsko sarajevo i u doboj i u bijeljinu i u banjaluku...pa cak i u srbiju...

a ako ce dodik da pristane da se mjestani laktasa premjeste negdje drugo
i da sa sobom nose svoje mrtve a da mjestani sa kriznih podrucja koja bi morala pripasti muslimanima ili hrvatima...da se nastane na podrurucju laktasa i okolnih sela...
i da imaju gdje da zive i da imaju gdje  sahraniti svoje iskopane mrtve i najmilije...
mogli bi se dogovoriti....

sve su to ljudi bolesni ...i iza svih  njihovih supljih patriotskih i dusebriznickih prica se krije interes..tj novac...

dodik ima vise izgubiti u svojim poslovnim saradnjama sa sarajevom i sarajevskim biznisima nego ja....
on ima po sarajevu lokale i stanove ....i procente u firmama raznim...a ne ja..
ja u sarajevu imam teke  kvadrata ..za koje me svaki dan zove neko da ih kupi...
i u fedraciji vise nemam nista..niti imam rodbine niti bilo sta imam  sa federacijom..
i eto imam jos potrebne dve godine radnog staza a i to nema veze sa federacijom..nego sa drzavom...
i posle toga... neciu ni nogom vise stati u federaciju...

tako..da....meni nije problem...ako se dogovorimo da dodik iskopa svoje mrtve
da ih nosi gdje hoce i da se isseli iz svoje kuce...da dobojlije i ozrenci imaju gdje zivijeti i sahraniti svoje najmilije... kako vec rekoh nije problem... Smile

a u svakom drugom slucaju imace oruzanu  revoluciju koja ce izazvati drugi grdjanski rat u bosni... Smile

Smile

« Poslednja izmena: 28. Dec 2016, 12:29:36 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
niko nece smeti da pisne...

inace posalji goste u federaciju...nek se odmore tamo... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
ako se sjecas davno pre referenduma  sam ja rekao da ce biti radni dan...
Изаћи ће јајарски дан прије и рећи да је нерадни, исто као и за српску нову.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ma klasika..ali ajde makar ce ovaj 'prvi ' dan srpske biti proslavljen...spektakularno... Smile

rusko...pazi jednu stvar..dobojska regija je jako zajebano mjesto.... Smile

tu imas opstine doboj istok...doboj jug...i zenicko dobojski kanton..te onda imas tuzlansko-dobojsku regiju...
ona zvanicno nepostoji...jer nije upisana u dejtonskom sporazumu....
i usred toga svega se nalazi doboj...koji nema nikakve veze sa doboj -istokom i doboj -jugom i za zenicko -dobojskim kantonom niti sa fiktivnom tuzlansko-dobjojskom regijom...

doboj je u republici a ovo sve ostalo oko njega je u federaciji 
i samo im fali doboj da to sve lijepo povezu u jednu regiju  Smile

elem..nije poznato da je ijedna vlast republike srpske..pa cak ni ona u kojoj su bila dva premijera iz doboja ...
ulozila ijednu marku u dobojsku regiju...
a ta dva premijera su bila na vlasti ..u republici...ja mislim oko 6 godina..ne znam tacno zaboravio sam davno je to bilo... Smile
a ostalih 14 godina  je dodik na vlasti...
ne moram ti reci da za tih 14 godina nijednu marku nije ulozio u doboj..sem u predizborne kampanje...

elem u tom doboju je sds na vlasti od pocetka rata pa do dan danas
i ostace tako dok postoji doboj... Smile

dodik je potrosio milione i milione maraka za predizborne kampanje u doboju
da bi dobio makar jedne izbore..
nije ih dobio i nece ih nikad dobiti...

tu zivi neki cudan narod..kad vide da neko nesto silno zzeli i oce..e onda oni to ne daju i u ni u kakvom slucaju nece sto taj neko hoce ... Smile

ne znam koji im je kurac .. Smile niti to iko zna,.... Smile ali taki su kaki su ... Smile

e tu imas i te ozrence... to su sve ludjaci... Smile na ozrenu nema niko normalan i svi su cetnici  Smile
i svi su pjandure i jako su nezgodni i ratoborni... Smile

s njima su imali problema i turci i austrougari..i njemci.. i ustase... i partizani... i balije... i nato  Smile
nije poznato da je iko ikad osvojio ozren  Smile mada mnogi kazu da jesu ali lazu... Smile

komunisti su gore usli ja mislim..tek 60te godine  Smile  Smile
i to nisu skroz gore na vrh dosli  Smile

gore imas jos uvijek drazinih cetnika po sumama ... Smile
koji nemaju pojma da se zavrsio 2 svjetski rat  Smile

i i oni  ce pre  svi do jednog poginuti nego balijama dati doboj i ozren... Smile
i ne bi peporucio ni pecedniku da im stane na put  Smile  Smile

e sad...s velikim razlogom postoje i doboj istok i doboj jug i zenicko-dobojski kanton i fiktivna tuzlansko -dobojska regija
i s razlogom niko ni marku ne ulaze u doboj... Smile

a inace ameri su imali planove za doboj...samo sto im nije poslo za rukom da zajedno sa balijama osvoje doboj 95te  Smile

i taaa kooo  Smile

znam ja da je to tesko obajsniti danasnjim intelektualcima... koji su diplomirali i doktorirali na netu  Smile
ali jbg...trebaju samo otvorit oci i upalit mozak  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
gde postoji volja postoji i nacin...

nista se ti ne sekiraj... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
jock nema nacina...
dodik samo sere bezveze...
on po potrebi..kad ga stranci stegnu onda prica kako se pridrzava svakog slovca dejtona
i brblja da on nikad nije rekao da ne postuje bosnu i hercegovinu
kao drzavu... vec da ne postuje bih sa ovakvim  strancima u njoj....

a kad mu treba usluga stranaca ..(kao juce viza za ameriku) onda puzi i medi i hvali bih
ali onu dejtonsku..kao da neka druga postoji  Smile

a kad bas zapne i kad mu zaprete...e onda se sastaje i sa bakirom po kafanama  i radi iza ledja covicu.. Smile

kao sa onim jbn...ssp-om...sto federalcci nisu htjeli da produze ugovor sa mmf-m dok dodik ne potpise sporazum...

kritikovao je sporazum mjesec dana ..nisi mogao upaliti tv da ne pljuju po bosicu i sds-u u vezi tog sporazuma...
a kad su stranci zapretili da nema para bez potpisa...(iako su to sdsovci citavo vrijeme govorili)
odma je otrco i sastao se sa bakirom i sporazum je potpisan  Smile

a cim mu zapne za politicke poene.. odma je na tapetu bih i prica kako je to neodrziva zamisao kako ovo kako ono... Smile referendumi i bla lbla....

i najvise mi je smjesno kad kritikuje strane sudije..
a on je potpisao saglasnost 2002 g da se strane sudije instaliraju  u sudstvo...

cak je on potpisao tj njegov nebojsa radmanovic i spiric...dali su saglasnost za onu talijanku sto je
postala sudija...u ustavnom sudu...
kao ona je dobra bla bla..
a njen glas je presudio kada smo ostali bez grba  Smile

inace ...on je poseban slucaj...

a bar 10 x je izjavio da on ne bi mogao da bude lider srpske u slucaju neki oruzanih sukoba...
jer nije on za takvu politiku itd....

samo narod blentav i kratkog sjecanja i ne povezuju stvari i price...

i tako...

samo malouman covjek bi pomislio da bi rs sa skoro 1 300 000 stanovnika mogla da zadrzi 49 posto teritorija
a da 2 500 000 federalaca podjele teritorij od 51 posto... Smile
nema tu logike ni mrva...

a da zrtvujes 100 000  hiljada ljudi i njihovih domova... i njihovih  sudbina
za rad neke nezavisnosti...
to je.. ne znam...

a sem toga dodikovci nemaju para da uplate zdravstveno osiguranje ljekarima a kamoli da
sve te silne ljude smjeste na neki drugi teritorij..i da ih zbrinu i bla bla...

ili oni stvarno misle da ce srbi iz prodanih dijelova srpske
koje ce on prodati federalcima... ostati da zive tamo  Smile
onda stvarno nisu normalni  Smile

zeljeznice su vise duzne nego sto vrijede.
.banka srpske je propala....razvojna banka je pokradena...ukrali su stotine miliona iz nje...

privreda gotovo da i ne postoji....penzioneri nemaju sta da jedu...mladi ljudi bjeze na sve strane iz srpske...
dve trecine penzionera prima penziju manju od 300 maraka...
a minimalac..plata u realnom sektoru...  395 maraka  Smile

itd ... Smile

evo danas je bacio izjavu za ove direktore javnih preduzeca ..reko je da svaki direktor koji potpise negativan rezultat poslovanja bice smjenjen i on i upravni i nadzorni odbor....

drugim rijecima im je rekao..ako imate muda potpisite izvjestaj komisija da je stanje u javnim preduzecima uzas i tako pokazite da je samo jedno a kamoli svako  javno preduzece  na gubitku...
i najebat cete...

i nece nijedan izvjestaj biti potpisan kao negativan...
nego ce ih sve frizirati i prikazati kako uspjesno posluju javna preuzeca  Smile

mislim ono....imas komunizam i kimdzongizam..i treci najgori sistem je dodikovizam... Smile

calk sta vise on je kao predsjednik republike isao u kinu za nase pare...a potpisao je sprazum o saradnji u ime svoje stranke,...sa komunistickom partijom kine... Smile

e licne interese ganja za narodne pare  Smile

gdje su u tome ostali gradjani koji nisu komunisti i koji nisu u snsd-u i koji nisu ni simpatizeri komunistickog snsd-ea..
kakva je njihova korist od posjeta  kini... Smile

nikakva..a ja..sad sam se sjetio...to nisu ni ljudi ni gradjani...  oni su crvi...svi oni koji ne glasaju za njega oni su izdajnici i bakirovci i treba im navuc zute trake da se zna da nisu glasali za dodika i njegovu komunistcku partiju...  Smile  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2016, 15:29:24 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ma kakav dodik...

vise sile su se umesale... Smile

kakva stranica... Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2016, 03:33:09 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Kesić: Dodik ide na zakletvu!

Hrle: Idem samo ja!

Oprečne izjave predstavnika BiH i Srpske u Americi u današnjoj štampi u vezi sa navodnim pozivom Miloradu Dodiku za inauguraciju Donalda Trampa.

Ambasador BiH u Vašingtonu Haris Hrle tvrdi da je samo on dobio službenu pozivnicu za inauguraciju novog američkog predsjednika Donalda Trampa.

"Dobio sam poziv i to je jedini službeni poziv SAD-a. Države, šefove država ili vlada predstavljaće akreditovano ambasadori. Niko mimo njih neće biti službeno pozivan", rekao je Hrle za sarajevski "Dnevni avaz" i dodao da Dodik "nema službeni poziv".

S druge strane, šef Predstavništva RS u Vašingtonu Obrad Kesić za "Euroblic" tvrdi da je Dodik pozvan na ukupno četiri događaja u Vašingtonu, među kojima je i polaganje zakletve Donalda Trampa što je, kako ističe, zvanični dio programa.

"Planirano je da Dodik prisustvuje na nekoliko događaja od 17. do 20. januara. Na zakletvi su u velikoj mjeri prisutni ambasadori svih zemalja, ali iz Trampove kampanje i organizacije postoji odluka da se pozovu i neki ljudi iz međunarodne zajednice sa kojima žele da izgrade bolje odnose. Koliko znam, pozvano je do 20 stranih funkcionera, među njima i predsjednik RS, kao i Najdžel Faraž iz Londona", rekao je Kesić negirajući informacije da su ulaznice na prijeme skupo plaćene.

Konfuzija u vezi sa Dodikovim odlaskom u Ameriku nastala je još prije šest dana kada je agencija Srna objavila da je Dodik pozvan na prijem povodom inauguracije. U daljim medijskim i stručnim tumačenjima stvar se maksimalno zakomplikovala tako da ni dalje nikome nije jasno gdje ide Dodik, kao i da li će uopšte otići s obzirom na probleme koje ima sa dobijanjem američke vize.

Smile

ma sta nas biga idite obadvojica  Smile sta mi imamo od toga  Smile
potrosice 20 -30 hljada dolara ...i nista  Smile

...................................

Dodik: Samostalnost za pet godina  Smile

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Srpska u narednom periodu biti važan faktor u regionu i da je za pet godina vidi kao moćnu, jaku, demokratsku i samostalnu.
28.12.2016. | 17:26  >  17:28 0

"Vidim je moćnu, jaku, demokratsku, važan faktor u regionu i vidim je kao samostalnu", rekao je Dodik novinarima nakon prijema koji je organizovao u Banjaluci za predstavnike javnih medija povodom Dana Republike.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će Srpska 9. januara obilježiti svoj dan punim kapacitetom s ciljem da manifestuje snagu jedinstva, iako ima mnogo onih koji su to osporavali.

Dodik je rekao da narodu u Republici Srpskoj treba dozvoliti da proslavlja šta hoće, da voli ono što voli i misli da njemu pripada.

"Ne vrijeđamo nikoga time i pozivamo sve da se okupimo taj dan i da budemo jedinstveni", poručio je Dodik.

Dodik je dodao da će 9. januara na proslavu Dana Republike u Banjaluku doći neko iz najvišeg rukovodstva Srbije.

"Srbija je ozbiljna zemlja i rijetko kad se desi da na jednom mjestu budu i predsjednik i premijer. To ste mogli da vidite i tako će biti i ove godine", rekao je Dodik.

Odgovarajući na pitanje novinara Televizije N1 da li u narednoj godini očekuje socijalne nemire i pojačane tenzije, Dodik je rekao da je Televizija N1 "neprijateljska" i "da radi u interesu destabilizacije".

Dodik smatra da će ova televizija nastojati da se naredne godine u Srpskoj dese socijalni nemiri i tenzije, ali da joj to neće uspjeti.

"Nisam išao u Federaciju nego u američku Amabasadu"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je ispoštovao svu proceduru za dobijanje američke vize i da ne vidi razlog da njegov zahtjev bude odbijen.

"Otišao sam u Ambasadu SAD u Sarajevu veoma nevoljno. Bio sam na teritoriji SAD pošto je Ambasada eksteritorijalna, a da bi dospio tamo prošao sam kroz Federaciju BiH. Nisam išao u Federaciju nego sam išao u američku Amabasadu. Podnio sam formalni zahtjev, na njima je da o tome odluče, ja samo čekam da odgovore", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, ističući da ga ne bi iznenadilo i da ne dobije vizu.

On je naveo da će, ako dobije vizu, ići u SAD gdje treba da prisustvuje polaganju zakletve novoimenovanog predsjednika Donalda Trampa i inaugurativnom balu.

Dodik je rekao da ne želi da izaziva nove spekulacije u vezi sa dobijanjem vize i odlaskom u SAD.

mile mile mile  Smile

elem u repulici srpskoj vise nije krivicno djelo napad na novinara  Smile

sad nesto kontam kojeg prvo da napadnem  Smile sta ima veze to vise nisu sluzebena lica ...
cim neki bude pljuvo bilo sta sto mi se ne djasvi znaci mogu ga napast  Smile
bavo pecednice svaka ti cast  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:28:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.