Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:52:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507710 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ne vjerujem ja nikom a kamoli njemu  Smile

Dodik ipak išao u Sarajevo u Ambasadu SAD-a

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Ambasadi SAD u Sarajevu podnio zahtjev za redovnu vizu.

Utorak, 27.12.2016. | 14:09

"Iz proceduralnih razloga ranije sam podnio zahtjev za diplomatsku vizu, ali je moj zahtjev odbijen uz obrazloženje da ne predstavljam organe BiH i da mi zbog toga ne može biti izdata ta viza, koju sam, inače, ranije redovno dobijao", istakao je Dodik.

On je novinarima u Istočnom Sarajevu izjavio da se danas obratio sa zahtjevom za izdavanje redovne vize i izrazio uvjerenje da će je dobiti u narednih dan-dva kako bi mogao da otputuje u Vašington u drugoj polovini januara i učestvuje na određenim svečanostima povodom inauguracije novog predsjednika SAD Donalda Trampa.

"Spekulacije u vezi sa tim su počele i prije nego što je potvrđena bilo kakva vijest o tome. Oni koji to osporavaju, čine to iz nekih svojih razloga. U svakom slučaju, zahvalan sam mojim prijateljima koji se nalaze u bliskom okruženja američkog predsjednika Trampa što su mi uputili poziv", istakao je Dodik.

On je izrazio očekivanje da će dobiti vizu, jer smatra da je politika koju vodi bila usmjerena ka poštovanju slova Dejtonskog sporazuma.

"Kao čovjek koji predstavlja Republiku Srpsku, smatram da je politiku koju vodim bila usmjerena ka poštovanju slova Dejtonskog sporazuma i od toga nismo odustali", istakao je predsjednik Srpske.

Dodik se u Ambasadi zadržao gotovo sat vremena, nakon čega je napustio zgradu Ambasade.

Dodik je juče za RTRS izjavio da mu je Američka ambasada odbila zahtjev za diplomatsku vizu za odlazak u Vašington.

Njegova izjava je začuđujuća, jer je prije te tvrdnje najavio da će "zatražiti vizu".

Dodik je, prema policijskim izvorima, do Ambasade SAD-a stigao pod pratnjom Specijalne policije RS.

smije u sarajevo kad treba ici u ameriku..
a ne smije kad treba dati izjave u tuzilastvu..boji se ..ugrozena mu bezbjednost tada . Smile

eto lagane uvertire za ono sto ce uslediti..a usledice posjeta tuzilastvu i za bobar i pavovic banku ali i za referendum  Smile  Smile

zar nije kralj  Smile ja se njemu mogu smijat po citav dan  Smile

pecedni pecednik pecedni  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
mob
Samsung S10 +
Bobka za precedika  Smile
Pa nek onda Mile pise po bureku do mile volje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ne mogu ja ni u ni na vlast ... Smile
ja sam od malih nogu politicki opredjeljen...kao opozicija svakoj vlasti...
i hobi buntovnik i otpadnik svakog sistema   Smile

ali to ne znaci da ne bih  bio   medju prvih 100 banjalucana... koji bi i puckom branili ustavni poredak republkike srpske
i branili legalno izabrane predstavnike svih institucija srpske
od bilo kakvog nasilnog svrgavanja sa vlasti... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2016, 16:59:10 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51390
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Додик наводно добио позив од Трампа лично али га блокира абмасадорка САД у БиХ. Који је то лажов и муљатор.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2016, 18:30:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

E sta ste se okomili na coveka...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
meni su jos smjesniji ovi njegovi mentoli koji se kunu da je dobio pozivnicu...
pitam se da li su ikad dobili bilo kakvu pozivnicu ..pa eto i onu za necije vjencanje  ili bilo kakvu zabavu...
pa ako su dobili ...pitam se da li su primjetili da ni te pozivnice nisu stampane na obicnom papiru  Smile
a kamoli jedna zvanicna pozivnica za inauguraciju americkog predsjednika  Smile

poslali mu trampovi ljudi pozivnicu a kao u ambasadi mu nisu dali vizu..
pa sama ta pozivnica trebala bi biti direktan povod za dobijanja vize...

pitam se koji bi to ambasador amerike ili bilo koji sluzbenik ambasade americke...
imao muda da mu u tom slucaju ne da pozivnicu  Smile

plate srezo..a voza se helikopterom...i nabavljaju novi vozni park... Smile

20-30 maraka... nije nista i to se ostavi sedmicno konobarima.,..
ali ybog cega da i marku otima..neka uvedu mjere stednje i neka ne vozaju sluzbena auta posle radnog vremena
i neka ne koriste sluzbene telefone u privatne svrhe...

nego je to sve bahata bagra.... Smile

sve je preskupo...a eno sve zivo je jos poskupilo...a tek  od 2017..sta ce biti...
i sto je najgore da oovi rezovi hoce zaustaviti otpustanja radnika..eno danas cujem 300 radnika sa zeljeznice moraju otpustiti...
i to da hoce otpusititi beskorisni stranacki olos..nego nece...otpustit ce ljude koji nemaju hljeba jest...

a i ovi iz opozicije uzjebali se dal  je pozivnica fejk ili nije...
umjesto da ga napadnu sa svih strana...zbog ovih sranja sa mmfom i posledicama koje ce gradjanstvo osjetiti na sebi...

mmfu i ostalim potrazivacima 60  odsto prihoda godisnjih ide za dugove....
to nema nigdje na svetu..ja mislim da je i grcka u boljoj poziciji  Smile

nas narod je takav...moze svasta istrpit...ali kad predjes mjeru...tj kad ga udaris po frizideru...
ima da bude svasta..
bojim se da ne bude gore nego u federaciji 12-13 te.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ma dobro nije to toliko bitno dal je dobio ili ne...

mnogo je bitnije sta ce tramp da uradi... Smile

tome se treba radovati... Smile

ja se vec radujem... Smile

Smile

« Poslednja izmena: 28. Dec 2016, 02:31:24 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
sta moze uraditi...

ljudi ne razumeju jedn stvar..trabaju vise da brinu sta ce uraditi eu...
da bih nije zapocela proces pridruzivanja eu...pa mogli bi nesto i ocekivati...od ovoga sto dodik lupeta...
a ovako...sve sto bi uradio tramp sve i da moze da uradi bilo sta...bez odobrenja kongresa...i stalih nadleznih  institucija....uradio bi protiv eu...

upravo zbog eu..sve sto bi nastetilo tim pregovorima bih sa eu...eu ne bi prihvatila...

o sudbini bih ne odlucuju amerika i rusija..eu vodi glavnu rijec....
ameri se nisu puno bakcali ni kad je dejton stvaran...
i on je napravljen tako ..kako je napravljen...da zadovollji evropu...citaj njemacku i britaniju i francusku...

sta ja ocekujem od trampa..ocekujem da pruzi podrsku da se ukine portektorat...i da se ustavni sud raspusti....i da strane sudije ali i svi stranci...da odjebu iz bosne...
ocekujem i da izvrsi pritisak...na zvanicno sarajevo..citaj na bakira....da spusti loptu....i da gleda svoja posla u federaciji....
on nema nista sa republikom...

a sem toga i bakir je pod istragom i fbi-a ......
bice toga u 2017....
u svakom slucaju ovako ne moze da se nastavi....

dok se njih dvojica nadjebavaju mnoga socijalna pitanja se bacaju u zapecak....
i sve se losije zivi....

iz srpske je samo u ovoj godini otislo preko 30 000 mladi h ljudi...
a iy citave bih je preko 90 000 ljudi..
u srpskoj se svaki dan rodi oko 20toro djece a umre preko 40 ljudi...

nezaposlenost je ogromna..broj penzionera je premasio broj zaposlenih...itd...
to su porblemi koji mene brinu...
a ova dodikova i bakirova sranja....cetnik  i balija...to je inace tema za one koji barut nisu ni omirisali..
a nije ga omirisao ni dodik niti bakir....
nisu dobili ni po jednu sijedu u ratu....Smile

i takvi ako misle da ce neko pustiti svoje djete da ratuje za njihove debele i obogate guzice...
bogami zajebali su se..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
nikakve bih nece biti...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
mojne bit dijete...
nije da nece bit nista od ovih dodikovskih gluposti o nezavisnost
nego nema nista ni od treceg entiteta...

ljudi ne znaju neke stvari a previse gledaju tv propagandu i citaju istu takvu propagandu....

treci entitet nije moguc zbog toga sto se hrvatska odrekla prava hrvata na entitet u bosni
za rad ciste hrvatske.. bez srba ...u bilo kojem obliku sem u obliku nacionalne manjine...

a sam dejton je tako konstruisan da se ne moze dovesti u pitanje suverenitet i cjelovitost bosne..
i na to su pristali i karadzic i milosevic i tudjman ...

samo nekim novim geopolitickim prekrajanjima....(a to se radi ratovima i etnickim ciscenima..i pogromima i prisilnim migracijama stanovnistva  )..moze doci do nekih cijepanja bosne...

pa da republika pripadne srbiji...a unsko-sanski kanton i hercegovacko -neretvanski - hrvatima...itd..
s tim sto bi hrvati morali  ocistiti unsko -sanski i hercegovacko -neretvanski kanton od srba i  bosnjaka...
a srbi republiku od hrvata i od bosnjaka... Smile

a to su sulude ambicije...i ostvarive su samo u ratovima nekih vecih razmjera kao recimo neki novi svjetski rat....

i postoji solucija nekog mirnog dogovora sva tri naroda...
ali bosnje nikad nece pristati na neki dogovor....oni bosnu smatraju drzavom bosnjaka...
a turci i pakistan nece dozvoliti da ih se silom natjera...

bosna je jedna tacka ..i potpuno je nevazna za neke strateske ambicije velikih sila...
nikakav interes nijedna velika sila nema od cjepanja bosne...

ali ajd... Smile

kad dodik moze ubjediti siroke narodne mase sa komadom papira zlj kategorije da je pozivnica od americkog predsjednika
sto ih ne bi mogao ubjediti da vjeruju u bilo sta... Smile

i svako ko poznaje republiku i uopste bosnu... zna da je  nemoguce napraviti funkcionalnu liniju razdvajanja
po dejtonskim granicama izmedju republike i federacije...
...a sa pomjeranjem granica ...moras pomjerati i stanovnistvo...
i kako god okrenes trebinje bi pripalo hrvatim a doboj muslimanima...
a doboj ima oko 80 -90 000 stanovnika a trebinje oko 35 000

i postojali su takvi planovi pre potpisivanja dejtona

a recimo 95te pre dejtonskog sporazuma...nato i armija bih i hrvatske oruzane snage su imali ambiciju da se
preko ozrena...doboj zauzme...
i to nije samo u pitanju doboj....koji bi pri nekom cjepanju bosne...pripao muslianima
u pitanju je i citav ozren... jer bi on ostao okruzen sa svih strana federacijom..i ozren bi morao da pripadne federaciji...

kad bosna nije podjeljena 95te dejtonom...nema tog mirnog sporazuma koji je ostvariv...
a da ta podjela funkcionise..
pa istocno sarajevo i zapadno sarajevo dijeli ulica...s jedne strane ulice su srbi a sa druge muslimani... Smile
msm to je...ne znam... Smile

to su ludila ljudi koji nemaju tri ciste... Smile

jedna je stvar ljubav i zelja i htijenje ..a druga je stvar realnost i ostvarivost zelja i htijenja..

treba biti racionalan i realan...
sto se mene tice..mene ne zanimaju ni hrvati ni bosnjaci..niti njihova  federacija ...niti ja imam neke imovine u federavcije koje ne bih mogao da se odreknem...
i to sto imam ...samo mi trosak stvara... ja to mogu prodat danas do podne...
i  ja bi sad volio da se republika pripoji srbiji...ali koliko god da izgledam i djelujem blesavo
ipak znam i ja ponesto... Smile 

Smile

« Poslednja izmena: 28. Dec 2016, 09:47:59 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:52:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.