Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 22:05:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507454 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nema to veze....sa drzavnim nivoom...

ne mogu zaustaviti apelacije...i ne mogu spreciti skupstinu republike da donose zakone na nivou republike.....ma koliko stetni bili....
mogu samo dodika pritisnuti za kriminal i zloupotrebe polozaja i sve ostalo...

a ovaj manipulise skupstinom(tu ima vecinu)

raspise referendum...ali i prilagodi zakon o bilo cemu...prema odlukama ustavnog suda bih....
i u svemu tome samo gubi republika....

a on  po svaku cijenu zeli da se docepa vlasti na nivou...drzave..
zbog drugih stvari...

samo to je sad u drugom planu....

jasno je da se ovim referendumom sa jedne strane.... i postivanjem odluke ustavnog suda sa druge strane..
otvorila pandorina kutija.....

dala je punu slobodu muslimanima da podnose apelacija kakve god hoce....
dodik ce sa jeden strane srbovat....i vuci mentole za sobom...
a sa druge strane ...da bi sacuvao guzicu...ispostovat ce svaku odluku ustavnog suda...
i prilagoditi bilo sta okvirima ustava...

i imat cemo isti slijed dogadjaja kao i za dan rs....

sonja karadzic je plakala na sjednici  kad su donijeli zakon....

ljudi ne shvataju uopste sta se dogadja  i sta sve sledi  posle ovog ....sramotnog zakona..izdajnickog.... Smile

« Poslednja izmena: 27. Okt 2016, 10:33:39 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Pogrešna tema

I šta kažete usvojene izmene,pitah ja lepo pre Smile

Treća stvar,čovek pompezno dobije referendum i usred toga podnese izmene zakona o državnim praznicima po nalogo tog "zloglasnog" suda gde se briše deo člana 5 o obaveznosti praznika.

Nagradno pitanje,šta vi to podržavate i šta ste vi to glasali?Pomoći ću vam s odgovorom-Dodikovu pobedu na lokalnim izborima!Ako vas to čini srećnim nema nikakvih problema.
А власт је читаво вријеме трубила како је празник секуларан,  на крају испаде није.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
treci dan bozica i stefan dan...koji slavi x ljudi..

i bas kad je sve u vjerskom i nacionalnom znaku ...i atmosfera i jos traje euforija...
oni sekularan praznik napravili od dana republike Smile

nikad to nije bio sekularni praznik niti ce kada biti....

samo oni to jos ne znaju...

i sve sto ova dodikova bagra moze da uradi
to je da za svaki dan republike... pravi novi poseban zakon...i odluku kako ce ga slaviti...
a to ce morati i da urade...

tesko ti mozes objasniti srbendi... koji vise od  dve decenije slavi nesto na srpski i pravoslavni  nacin..
da on to vise ne moze tako da slavi... Smile

« Poslednja izmena: 27. Okt 2016, 16:30:33 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Odluka Narodne skupštine Republike Srpske (RS) da uruči "priznanja za zasluge" osuđenim ratnim zločincima, predstavlja ozbiljan udarac naporima za pomirenje u Bosni i Hercegovini i uvredu za brojne žrtve tih zločina traumatizirane nasilnom prošlošću.

Karadžić, Plavšić i Krajišnik
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
cuj ratni zlocinac momo krajisnik  Smile

kakvo pomirenje...da su oni htjeli pomirenje imali su 20 godina vremena da se pomire...
oni su ti koji su stalno atakovali na srbe i republiku i o su radili i u ratu...
srpski narod se samo branio i u ratu i 20 godina posle rata...i dan danas se branimo....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Odluka Narodne skupštine Republike Srpske (RS) da uruči "priznanja za zasluge" osuđenim ratnim zločincima, predstavlja ozbiljan udarac naporima za pomirenje u Bosni i Hercegovini i uvredu za brojne žrtve tih zločina traumatizirane nasilnom prošlošću.

хахаххахахах цркни од муке Smile

Мунира Субашић: Мајке Сребренице никада неће признати Додиковог начелника Сребренице

САРАЈЕВО - Мајке Сребренице одбиле да прихате отварање канцеларије при општини Сребреница и поручиле да никада неће признати начелника те општине који долази из странке актуелног председника РС Милорада Додика.

Представница тог удружења Мунира Субашић је бањалучким Независним новинама, коментаришући Додикову најаву да ће бити понуђено отварање посебне канцеларије у Скупштини општине Сребреница за представнике овог удружења, рекла:
"Мој председник Милорад Додик 21 годину својим изјавама сипа со по живој рани и од њега нама не треба никаква помоћ".

Додик, који је том приликом изразио поштовање према жртвама у Сребреници, рекао је да ће сада након локалних избора бити успостављена пуна координација републичких и локалних органа власти, додавши да је претходни начелник Ћамил Дураковић "имао селективан однос према развоју одређених дијелова ове локалне заједнице".

"Ми нећемо правити разлике и сепарацију, без обзира на то да ли је реч о српским или муслиманским селима", рекао је Додик.

Сафет Софтић (СДА), председавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ, рекао је да ће видети да ли ће остати само на речима или ће та канцеларија заиста бити отворена.

(Танјуг)

мајке сребренице  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Плавшићки су требали свилен гајтан да дају.

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71

хахаххахахах цркни од муке Smile
nisam ja u tom fazonu.

meni je zao idiota
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ljudi bili optuzeni..pa osudjeni...odlezalli su svoje..sad su potpuno slobodni ljudi....

a da ti kazem na kojem je osnovu momo krajisnik...ratni zlocinac..
recimo sad kad bi poceo rat..tebe neko uhapsi... Smile i prilozi tuziocu sve ovo sto si pisao protiv drzave i
srpskog naroda s cim si podrvao sistem i urusavao pravoslavne tekovine svetog srpskog naroda  Smile
i tebe sud osudi na 10 godina robije  Smile

msm glupost je porediti tebe i treceg najveceg srbina u novijoj istoriji..alli eto...priustio sam ti tu cast  Smile  jer sam nesto  dobro volje odjutros  Smile

e tako je on osudjen...zato sto je poznavao radovana karadzica i ratka mladica..i sto je  bio momo krajisnik  Smile

inace momo krajisnik je jedan divan covjek....koji nikome na ovom svetu zlo nije mislio ...niti ga misli....i velika postenjacina...i racionalan covjek ....kojem... vjera..nacija i ideal nijednog momenta nisu pomutili um...
i dan danas je takav....
a to sto je deminizovan od kojekakvog bjelosvjetskog sljama i njihovih satelita u bosni hercegovini..
poput milorada dodika( sa srpske strane) ....i o njemu je dodik svasta pricao...od sredine devedesetih pa do kraja devedesetih..

momo krajisnik je bio konkurencija miloradu dodiku....tj njegovom apetitu i planovima amera i ostalie djubradi...
kandidat amerikanaca i ostalih zlikovaca je bio dodik..
a kandidat srba je bio momo krajisnik..
i on je trebao i bio bi pa sve i do dan danas... predsjednik...
ali eto ...onda milorad dodik ne bi imao karijeru kakvu je ostvario...
pa je i to jedan od nekoliko razloga zasto je momo krajisnik sklonjen... Smile
ali to je neka druga stvar.... Smile

a sto se tice plavsicke...onaj ko je njoj dozvolio da udje u instituciju republicku...bilo koju...a kamoli u skupstinu treba da  ga bude... u najmanju ruku... mnogo sramota... Smile

ta gadura je poslala desetine nevinih ljudi na robije...pa cak i pomenutog momu krajisnika... Smile

a radovnova slika treba da visi na zidu skupstinske sale... Smile

a svim onim  kojim  se to ne svidja ...mogu da mi popuse kuvac ..sto ibi rekao vojvoda seselj  Smile

Smile

« Poslednja izmena: 28. Okt 2016, 08:54:30 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Putnički saobraćaj "Željeznica RS" pred gašenjem

Svjetska banka predložila je Vladi RS da od 2020. godine ukine putnički željeznički saobraćaj, a ukoliko to ne želi, da investira u modernizaciju lokomotiva i vagona da bi na glavnim linijama mogla da ponudi usluge na višem nivou.

S obzirom na ogromnu kreditnu zaduženost i neizmirene obaveze "Željeznica" i male šanse da iz budžeta RS bude izdvajano više novca za ovo javno preduzeće, prva opcija se čini mnogo realnijom.

Dva kolosijeka kojim mogu krenuti putnički vozovi definisana su u prijedlogu restruktuiranja "Željeznica RS" koji Svjetska banka radi u saradnji sa Vladom.

Stručnjaci Svjetske banke naglasili su da bi, ako bi Republika Srpska primijenila prvi model, odnosno ukinula željeznički putnički saobraćaj, izgubljeni prihod od karata bio minimalan, dok bi bile ostvarene značajne uštede u operativnim troškovima "Željeznica".

- RS ima dobro razvijen drumski saobraćaj i autobuski sektor, koji bi mogao bez problema prihvatiti mali obim putnika koji koriste željeznički saobraćaj - navedeno je u dokumentu Svjetske banke.

U slučaju da se Vlada RS odluči da investira u modernizaciju voznog parka i ponudi usluge na višem nivou na glavnim putničkim linijama, prema procjeni Svjetske banke došlo bi do ogromnog pritiska na budžet.

- Ulaganjem novca u modernizaciju od 2020. godine "Željeznice" bi više novca trošile nego uštedjele, jer su potrebna ogromna ulaganja da bi usluge bile bolje i atraktivnije, što bi privuklo putnike - navedeno je u dokumentu.

Stručnjaci Svjetske banke istakli su da je strateški imperativ "Željeznica RS" da zadrži obim teretnog saobraćaja, od kojeg trenutno ubire najveći dio prihoda i koji pokriva gubitke iz potpuno neisplativog posla sa prevozom putnika.

Restrukturiranjem "Željeznica" predviđeno je da u okviru njih budu osnovana dva zavisna preduzeća, odnosno jedno koje će se baviti operativnim, a drugo poslovima infrastrukture. U krovnom preduzeću bi bile smještene sve zajedničke službe, ali i sektori za opšte, ekonomske i pravne poslove.

Generalni direktor "Željeznica" Dragan Savanović u petak se nije javljao na telefon, a ranije je rekao da će svi prijedlozi Svjetske banke biti detaljno analizirani i razmotreni.

U Ministarstvu saobraćaja i veza RS kazali su da razmatraju prijedloge Svjetske banke i da su iznijeli svoje zahtjeve. Oni će biti uvršteni u konačan dokument o restrukturiranju "Željeznica", koji bi trebalo da bude završen u idućih mjesec ili dva.

Otpuštanje

Rebalansom plana poslovanja "Željeznica RS" za period od 2016. do 2018. godine planirano je smanjenje broja zaposlenih sa 3.115 na 2.800, a taj proces trebalo bi da počne 1. novembra i bude okončan do kraja godine.

Rebalans plana poslovanja prilagođen je novoj sistematizaciji radnih mjesta, koji je izradila uprava preduzeća.

....

mi le mile srbi ne mi le srbine  Smile 

meni nije jasno sto je on svoju stranku nazvao snsd(savez nezavisnih   socijal demokrata  Smile)
trebao je da je nazove spo...srpski pokret obnove  Smile
obnovio je republiku posve  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 22:05:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.