Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 20:10:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507310 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Pa ja ... to je svakako vredno jednog Jasenovca, Jadovna, decijilih logora itd Smile
ne bih rekao da je bila rec o trgovini bilo koje vrste.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Chrome 49.0.2623.112
Јбт о чему се полемише, јебеш екипне спортове!
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
Citat
Meni nikad nije bilo jasno zasto ne traze Hrvati i Srbi referendum na nivou cele BiH

Zato sto Hrvati ne vole 'Ercegovce...
Tj. 'Ercegovci koji cine vlast RH ne zele da se ujedine sa svojom bracom...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Dodik: Još ne znam da li ću u Sarajevo

Da li će predsednik Republike Srpske u Tužilaštvu BiH dati izjavu o referendumu o Danu RS? Pojedini mediji razradili putovanje helikopterom i blindiranim kolima

RAZMIŠLjAM o tome šta da uradim oko davanja izjave u Tužilaštvu BiH u Sarajevu, povodom referenduma. Još ne znam da li da idem - kaže, za "Novosti", Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. - Cirkus je najbolja reč za sve oko toga. Tužilaštvo BiH se ponaša po nalogu Bakira Izetbegovića i muslimanske bulumente koja misli da može samo silom da spreči Milorada Dodika da brani Srbe. Nemam nikakvog osećaja osim gađenja prema svemu tome. Nema države na taj način - kaže Dodik.

Iako su se pojavile informacije o tome da će predsednik Srpske otići u narednih nekoliko dana u Tužilaštvo BiH i dati izjavu u vezi s referendumom, te navode je demantovao i Goran Bubić, advokat predsednika Dodika. On kaže da njegov klijent nije dobio nikakav novi poziv za saslušanje u Tužilaštvu BiH.

Odlazak Milorada Dodika u Sarajevo, kako bi dao izjavu, tema je javnosti u BiH, od završetka referenduma 25. septembra. Tako se u medijima pojavila i konstrukcija o tome na koji bi način Dodik trebalo da dođe do Sarajeva, odnosno do zgrade Tužilaštva. Navodno, predsednik Dodik bi zbog sigurnosti trebalo da doleti helikopterom iz Banjaluke u Istočno Sarajevo, a odatle da se spusti prema federalnom Sarajevu u blindiranom automobilu.

Navodno, prema pojedinim medijima, na ovakvoj sigurnosti je insistirao ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač preko advokata predsednika Srpske.

Mediji su preneli i da bi Dodik u Tužilaštvo trebalo da uđe na sporedni ulaz u blindiranom vozilu, zbog bezbednosnih razloga, odnosno bojazni da bi mogao biti izložen snajperskoj vatri.

Predsednik Republike Srpske je u više navrata izjavljivao da ne želi da ide u Sarajevo da daje izjavu, jer se tamo ne oseća sigurno. On je predložio Tužilaštvu BiH da izjavu da u Republici Srpskoj, u nekoj od kancelarija SIPA, ili u institucijama Republike Srpske, gde bi došli tužioci iz Tužilaštva BiH.

SASLUŠANI ČLANOVI KOMISIJE

Zbog održavanja referenduma u Srpskoj, u vezi s Danom Republike Srpske 9. januarom, Tužilaštvo BiH je otvorilo istragu jer smatra da je održavanjem referenduma prekršen zakon i nije ispoštovana odluka Ustavnog suda BiH. U sklopu istrage u Tužilaštvu BiH su izjave već dala dva člana Komisije za održavanje referenduma.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51363
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
moci ce moci...jos kako ce moci...

nemoj mnogo da prica da i one ne bude deo te drzave...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 49.0.2623.112
Mnogo su ovi nesto istripovani a kanal nisu promenili skoro dve decenije. Ne mere tako bolan.... Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Dodik: Još ne znam da li ću u Sarajevo

ako ne odes ...u'apsit ce te mektic i stanic  Smile

utipovali se kao neko ce ga roknuti snajperom.... Smile

a lik potrosio milion i po maraka...na referendum...koji nije nadzirao niko sem republickih komisija...  Smile
i  koji niko na svetu ne priiznaje ..pa cak ni srbija... Smile

i to je jedva prebacio potrebnu kvotu da referendum bude uspjesan... Smile
a ko fol ovamo hoce da ga roknu u sarajevu... zbog referenduma  Smile

.brrr ....stanje je opasadno.... Smile Smile Smile Smile
svi i u republici i u federaciji samo pricaju o referendumu i izborima.... Smile
boli nekog kurac i za referendum i za izbore  Smile

samo bakir i dodik nesto pricaju po citav dan...
i ftv i rtrs vrte po citav dan neke gluposti koje ova dva idiota govore jedan drugom....
a narod (normalan) crkava od smjeha  Smile

a dezerteri  i seoski intelektualci ubise u pojam....o ratovima o otcjepljenjima...o nato bombarodvanju..
o sas-u i fokama ...masonima i svemircima...koji samo sto nisu zauzeli banjaluku  Smile
 i slicne pizdarije... Smile

i pored svega toga...dva dana posle referenduma posrao se po referendumu i pokrenuo proceduru u skupstini
o promjeni zakona o praznicima... Smile

i referendumsko pitanje 'da li podrzavate 9 januar kao dan rs'....
potpuno je obesmislio...  Smile

jer nece 9 januar vise  biti dan republike..nego ce mozda biti dan drzavnosti...mozda dan nastanka republike ..
dan srba republike srpske...ili dan bilo cega....samo nece biti  dan republike... Smile  Smile

bila je i neka prica da je korelone vec bio u tuzilastvu.... Smile
brujali su mediji ..sarajevski i neki nasi.... Smile

pricalo se o nekim kamarama specosa u civilu....naoruzanih do zuba(sto nema nikakvog smisla) o nekim kolonama oklopnih vozila i o nekim 'kordonskim zavjesama'... iispred sporednih ulaza....u  nadleznu instituciju..  Smile
naravno on i rtrs su to negirali.... Smile

a tuzilastvo je odbilo da komentarise bilo sta u vezi toga.... Smile

sto bi mozda moglo implicirati da je on vec bio u tuzilastvu....  Smile
jer da je to spekuacija.i medijska patka... tuzilastvo bi negiralo takvu pricu....
kao i uvijek dosada... Smile

mislim ...ta neka paranoja od nekog atentata....(u protektoratu..gdje valentin smrdicko moze suspendovati bilo ciji rad i  smjeniti... koga god hoce i kad hoce)  mi  je smijesna....

i nijedan atentat na bilo koga nije unapred najavljen..i nikada nije izvrsen u vrijeme kada je neki politicki zvanicnik ocekivao atentat... Smile

tako da je to smjesno..do suza smjesno... Smile

i nema tu nikakve razlike....dal bilo federalno sarajevo ili istocno sarajevo..ni u jednom...ni pod bilo kakvim okolnostima...atentat ne bi bio moguc....
ne samo atentat..nego i prilazak na vidno podrucje...da ga pogode paradajzom....... Smile

cuj plasi se otici u sarajevo da ga ne roknu...i treba mu obezbjedjenje kao kad je dolazio klinton... Smile
a u banjaluci sjedi u bastama  i pije kafe...s rajom..zajebava se i smije itd.... Smile
bez ikakvog 'suvisnog' obezbjedjenja...sem licnog obezbjedjenja naravno... Smile

a ni teroristi i atentatori ne mogu da predju nevidljivu entitetsku granicu....

na kojoj sem oznaka 'dobro dosli u republiku srpsku'.. nema vise nista....ni punkt ...niti bilo sta..pa cesto nema
ni redovne saobracajne kontrole...

neki dan sam iz mostara do banjaluke osam puta usao u republiku i u federaciju.....i nisam vidio nijednog saobracajca...a kamoli patrolnog policajca..ni naseg ni federalnog.... Smile

cak i 99 posto stanovnika bosne i hercegovine (bez tabli) ne bi ni znalo gdje je entitetska linija razdvajanja.... Smile

meni je to sve zivi cirkus...ne samo meni..mnogim ljudima.... Smile

bave se notornim glupostima....i izmisljaju krizne situacije..
dok se penzioneri vjesaju i skacu kroz prozore... jer nemaju sta da jedu  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
Konsternacija u glavama....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 20:10:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.