Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 10:35:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507235 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Chrome 49.0.2623.112
Ваљда ће избројати до Божића  Smile.
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
I sta sledi posle ovoga?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nista....

sledi to da je bih na nivou drzave...duzna 12 milijardi maraka..
a od tog duga...na republiku ide  6 i po...milijardi....

a recimo 2006 pre nego je dodik dosao na vlast srpska je imala 2 milijarde...zaliha u novcu..
a sada nakon 10 g dodikove vladavine pored te dve milijarde
koje smo imali ...duzni smo jos 6 i po..
sto znaci da je  dodik...za 10 godina... potrosio 8 i po milijardi maraka...

i vrijeme je da neko pita dodika gdje su te pare.... Smile

sto se tice ovih smradova .sto seru oko glasova u srebrenici...
ja ne znam sta bi trebalo da se desi pa da se istopi ta razlika u vodstvu...koju je imao grujicic nad camilom..
pa da grujicic izgubi.... Smile

inace srenrenica me uopste ne zanima....
i izbori (koji su prosli) me uopste ne zanimaju....

srpska ..pored par hiljada srebrenicana...ima jos  'milion i dvije stotine  stanovnika' gladnih i zednih....bolesnih...i na pragu totalnog siromstva...  Smile
a takvo je stanje i u federaciji...

ako im je(bakiru i dodiku)  najvaznija srebrenica... onda neka napuste sarajevo odnosno banjaluku
i neka idu da zive u srebrenici..
i neka upravljaju srebrenicom...
a drzavu i entitete neka prepuste nekim mladjim i sposobnijim i postenijim poiliticarima....
da spasu sto se spasiti moze....i neka nahrane ovu ovoliku sirotinju... Smile

picka im materina...20 g se natezu oko srebrenice i nekih nacionala...
a narod su doveli na rub smrti od gladi..

dok su se oni(svi..kompletna politicka elita)  pri tome enormno obogatili...
ne znaju sta ce ...pa kupuju mercedse od pola miliona evra....i vile od nekoliko miliona evra... Smile

i samo udaraju po nacionali..

kad god se potegne pitanje o nelegalno stecenoj imovini i potrosenih vise od 10 milijrdi maraka...
odma krenu referendumi i nacionale i pretnje ratovima...

a kad bakiri ne napadaju srpsku..onda dodici   napadaju federaciju...
i tako to traje 20 g....

a narod tupav ...neuk...i loze se na njihove seljacke fore... Smile

picka im materina...svima  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Palm 
nista....

sledi to da je bih na nivou drzave...duzna 12 milijardi maraka..
a od tog duga...na republiku ide  6 i po...milijardi....

a recimo 2006 pre nego je dodik dosao na vlast srpska je imala 2 milijarde...zaliha u novcu..
a sada nakon 10 g dodikove vladavine pored te dve milijarde
koje smo imali ...duzni smo jos 6 i po..
sto znaci da je  dodik...za 10 godina... potrosio 8 i po milijardi maraka...

i vrijeme je da neko pita dodika gdje su te pare.... Smile

sto se tice ovih smradova .sto seru oko glasova u srebrenici...
ja ne znam sta bi trebalo da se desi pa da se istopi ta razlika u vodstvu...koju je imao grujicic nad camilom..
pa da grujicic izgubi.... Smile

inace srenrenica me uopste ne zanima....
i izbori (koji su prosli) me uopste ne zanimaju....

srpska ..pored par hiljada srebrenicana...ima jos  'milion i dvije stotine  stanovnika' gladnih i zednih....bolesnih...i na pragu totalnog siromstva...  Smile
a takvo je stanje i u federaciji...

ako im je(bakiru i dodiku)  najvaznija srebrenica... onda neka napuste sarajevo odnosno banjaluku
i neka idu da zive u srebrenici..
 i neka upravljaju srebrenicom...
a drzavu i entitete neka prepuste nekim mladjim i sposobnijim i postenijim poiliticarima....
da spasu sto se spasiti moze....i neka nahrane ovu ovoliku sirotinju... Smile

picka im materina...20 g se natezu oko srebrenice i nekih nacionala...
a narod su doveli na rub smrti od gladi..

dok su se oni(svi..kompletna politicka elita)  pri tome enormno obogatili...
ne znaju sta ce ...pa kupuju mercedse od pola miliona evra....i vile od nekoliko miliona evra... Smile

i samo udaraju po nacionali..

kad god se potegne pitanje o nelegalno stecenoj imovini i potrosenih vise od 10 milijrdi maraka...
odma krenu referendumi i nacionale i pretnje ratovima...

a kad bakiri ne napadaju srpsku..onda dodici   napadaju federaciju...
i tako to traje 20 g....

a narod tupav ...neuk...i loze se na njihove seljacke fore... Smile

picka im materina...svima  Smile

Smile

Жалосно је да неки Србин из РС може писати овакве глупости.Никакав Додик не напада Федерацију, него муслиманска влада из Сарајева хоће да вам забрани да славите крсну славу Републике и њен датум оснивања.

Узели су вам грб и химну, сада хоће и Дан РС, то човек са бар мало достојанства не може истрпети.

Што се тиче новца и дуга, то су обичне лажи.Укупан дуг БиХ износи 12 милијарди евра и то је најмањи дуг у односу на тзв."регион" (у односу на БДП).Највећи део дуга отпада на спољни дуг целе БиХ а дугови ентитета чине много мањи део укупног дуга, дуг РС је око 1.5 милијарду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2993
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
mob
Samsung Galaxy S9+
Istina je da je Dodik bio pre xx godina Bosanski Ceda Jovanovic.Takodje istina je da je Dodik enormno bogat i da to nije stekao svojim radom.Takodje istina je da Dodik igra na kartu nacionalizma zato sto zna da to najbolje prolazi.Ali ono sto je cinjenica jeste to da Dodik u ovom sadasnjem trenutku je jedini vojnik koji brani Republiku Srpsku.Dodik je shvatio ono sto Putin radi u Rusiji.Nikada necete cuti Putina da pljuje Lenjina ili cara Nikolaja.

Zasto?Pa zato sto Putin zeli ujedinjen Ruski narod a ne da ih podeli.Od kako je Srbija nastala nas koce te podele.Onaj ko navija za Partizan mrzi navijaca Crvene Zvezde,Mi cak i posle 70 godina od zavrsetka 2 svetskog rata i dalje se delimo na partizane i cetnike.Mi i posle 70 godina ne shvatamo da smo bili jedini idioti koji su se borili medjusobno umesto sa nacistima.Tako da i pored svih mana ja necu nikada pljuvati Dodika sve dok on vodi ovakvu spoljnu politiku kao sada.Mi imamo situaciju u Srbiji obrnutu situaciju.

Imamo na vlasti coveka koji govori danas kao sve sto je pricao pre 10 godina je laz.Kada bi napravili suceljavanje Vucic protiv Vucica 2000 vs 2016 imali bi totalno 2 razlicite osobe.Tako da je danas u Srbiji mnogo losija situacija jer imamo coveka koji unistava zemlju i plus saradjuje se okorelim neprijateljima kao Klinton i Bler.Mada mogu da razumem i ljude iz RS.Mi iz Srbije gledamo spoljnu politiku Dodika.Oni koji zive u RS ipak moraju da kupe hleb u radnji i da ga zarade pa samim time ne mogu da zive od spoljne politike i Srbovanja.Ali u svakom slucaju smatram da je Dodik mnogo bolji politicar od Vucica jer vodi patriotsku spoljnu politiku i ne dozvoljava unistavanje RS.

Nemojte zaboraviti da Dodik nema apsolutno nikakvu podrsku nikoga.On sa Vucicem saradjuje cisto forme radi a nije dobio ni podrsku za referendum.Od Amera i EU normalno nema ni 1% podrske.Rusi mu pomazu ali sve je to kilavo i slabo.Da se Vucic pitao referenduma ne bi bilo.Tako da treba imati hrabrost Dodika da se boris za nesto a nemas podrsku ni brace preko Drine(mislim na vlast a ne Srpski narod).I postoji jos jedna jako tuzna i porazavajuca cinjenica.A to je da Srbi iz RS mnogo vise vole Srbiju nego sto Srbi iz Srbije vole RS.Za mene licno RS ce uvek biti u srcu i smatracu ih kao bracu koja nazalost ne mogu da se ujedine sa Srbijom.Al to nije vecinsko misljenje Srba u Srbiji i zato i jesmo u blatu.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2016, 14:29:11 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
Srpskom narodu...svuda u tekstu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51360
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Samsung Galaxy S24
Глорификујете Додика. Да ли је издаја народа када министар сигурности БиХ из реда српског народа  Мектић покрене истрагу о Додиковима криминалним аферама и ако јесте зашто би била? 
« Poslednja izmena: 11. Okt 2016, 22:17:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
Politika zaposlavanja u javnom sektoru je delom i koruptivne prirode...

Zato je to sve tako popularno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Citat
Istina je da je Dodik bio pre xx godina Bosanski Ceda Jovanovic.Takodje istina je da je Dodik enormno bogat i da to nije stekao svojim radom.Takodje istina je da Dodik igra na kartu nacionalizma zato sto zna da to najbolje prolazi.Ali ono sto je cinjenica jeste to da Dodik u ovom sadasnjem trenutku je jedini vojnik koji brani Republiku Srpsku.Dodik je shvatio ono sto Putin radi u Rusiji.Nikada necete cuti Putina da pljuje Lenjina ili cara Nikolaja.
Јадна земља коју Додик брани.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
jadna zemlja koju niko ne brani
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 10:35:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.