Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 14:55:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 506640 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
Kad počinje rat?I da li da ponesemo svoje oružje ili vi imate tamo?

evo samo sto nije poceo  Smile

Šalim se ja malo na račun Halilovića i medija koji mu daju prostor.Ljudi jednostavno nisu svesni činjenice da je RS realnost,da je to entitet koji razvija svoje institucije 21 godinu,tamo postoji neki društveni i politički život 21 godinu,tamo su se naselili i započeli život i oni koji su prognani iz federacije i oni koji su obnovili svoje posede i to traje već 21 godinu.Bilo kakva agresija,puška,jedan mrtav srpski čovek bi značio nestajanje Bosne i nezavisnost ili pripajanje RS Srbiji,i to Bošnjaci znaju(neki Bošnjaci,ne Sefer naravno on je samo senilan).Muslimani moraju da shvate da im RS nikad neće bliža nego recimo na današnji dan ili bilo koji sledeći,to su nezaustavljivi procesi.A ovaj nesrećni generalčić iz rata i sam verovatno zna,ali ga neko zloupotrebljava,da je '92 godine protiv sebe imao samoorganizovan,razbacan,paničan narod,2016,21 godinu nakon rata RS je država,kompaktna sa jasnom teritorijom i granicama koje treba braniti,a to je za muslimane ili bilo koga ko bi se uopšte i usudio da pokuša tako nešto nemoguća misija.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ma znam da se salis....
i ja sam skoro uvijek saljiv  Smile

pisao sam ja o halilovicu..on je 'ispusena mustikla' i njemu bosnje (one koji bi rat) ne vjeruju...
a on je osnovao i neku stranku..a ratno-husacko-referendumska retorika je u bosni najbolja predizborna roba...
i sam dodik je koristi ...pred svake izbore...pa i pred ove...
samo nije ocekivao da ce ovo sve otiici tako daleko...

pa tako i sefer....

sefer je suocen sa prosloscu..i njegov polozaj slobodnog ratnog komandanta nije bas toliko stabilan...
ima dosta materijala iz rata o njemu..
i snosi komandu odgovornost i za dobrovoljacku i za jos niz stravicnih zlocina....

a sem toga...poznati je alijin protivnik....a alijin sin vlada federacijom ...
tako da halilovic i nema bas neke objektivne sanse da napravi bilo kakav rezultat
koji bi uticao na politiku u bih...

..................................................................................

Vigemark, Ivanić: Svi bi trebalo da ostanu smireni

Banjaluka - Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark izjavio je danas u Banjaluci da bi svi u BiH trebalo da ostanu smireni i ponovio da je stav EU da je referendum o Danu Republike Srpske nepotreban.

Vigemark je nakon sastanka sa članom Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladenom Ivanićem istakao da je dosta bilo teške retorike u BiH i da je probleme u vezi sa obilježavanjem praznika potrebno rješavati konstruktivnim dijalogom.

"EU podržava dijalog kojim bi se riješili postojeći problemi. U BiH moraju biti riješena, ne samo prava većine, nego i manjine, što su evropski principi", rekao je Vigemark novinarima i napomenuo da nikakva simbolika ne smije ugroziti evropski put BiH.

Vigemark je ocijenio da oni koji daju izjave u kojima se pominje rat vrijeđaju građane BiH koji su ga preživjeli.

"Niko pri zdravoj svijesti ne bi razmišljao o takvim stvarima, a EU ih sigurno neće dozvoliti", kaže Vigemkark.

Ivanić je naglasio da 9. januar mora ostati praznik Republike Srpske i da o ratu u BiH pričaju avanturisti i neodgovorni ljudi.

"Očekujem da će se nakon referenduma o Danu Republike, odnosno 26. septembra znati da su građani Srpske rekli da 9. januar mora da ostane praznike Republike Srpske. Nakon toga je potrebno doći do imena praznika, a svoje prijedloge sam ranije iznosio", rekao je Ivanić, ocijenivši da su temu o referendumu važnom proglasili mnogi, a pogotovo međunarodna zajednica.

On očekuje da će bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović prestati da "ispaljuje rakete, kao o Danu Republike, jer bi mu se mogle kao rikošet vratiti".

Na sastanku je bilo riječi i o aplikaciji BiH za članstvo u EU koja je prihvaćena u utorak, 20. septembra.

Ivanić i Vigemark ocijenili su da je ovo pozitivna vijest za BiH koja je dobila aplikaciju nakon što je ispunila potrebne reforme.
........................

tako govori srpski politicar.... Smile

lijepo kaze bakiru da ce rakete koje ispali - rikosetirati i vratiti se bakiru  Smile
a ne ko dodik..imam mnogo prijatelja muslimana i hrvata a neke srbe ne mogu gledati ocma... Smile
gdje tako pica sbenda i veliki srpski vojskovodja i islamofob  Smile

salim se ja malo... Smile

inace nikad necu prezaliti sto se mladen ivanic nije kandidovao za predsjednika na proslim izborima... Smile
koliko bi samo narod u srpskoj imao manje muke i viise para i zivaca  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
Sve ima da bude ravno ko ovaj monitor... Smile

« Poslednja izmena: 23. Sep 2016, 18:01:22 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51337
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
Na tri mora...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51337
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Меџик, јел гласаш у недељу?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro

Nema nista od toga...

Vi ste sad slobodni... Smile

Ovi u terensku uniformu i u patike...cool...zajebana armada...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2016, 22:53:11 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
mob
Qtek 小米

MAРШ НА ДРИНУ !!!

САВЕЗНИЦИ :
Путин - Јединствена Русија
Ханс Кристијан Штрахе унд Хофер - Слободарска партија Аустрије
Алтернатива за Немачку
Национална демократска партија Немачке
Национални фронт М.Ле Пен
Швајцарска народна партија

НЕПРИЈАТЕЉИ :
С.А.Д.
фБиХ
ЕУ
Албанија
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Nokia 33-10
Mi smo već sa obe strane Drine, Grahovo, Livno, Drvar, Petrovac i Glamoč treba da se oslobode od terora FBIH  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 14:55:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.