Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Mar 2026, 20:02:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 506412 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ja bas mislim da bi se desilo nesto suprotno..
nacionalizam..koji je prisutan...i kod nas u republici i u srbiji... najvise je vezan za bosnu...i odnose izmedju tri naroda u njoj....
dosta stvari bi splasnulo na sve tri strane...kad bi se srpska pripojila srbiji...
cak sta vise mislim da bi u tom slucaju bili daleko bolji odnosi i sa hrvatskom i sa islamskom drzavom  Smile

ps..sto se tice ruskovih vjesti..ne sekirajte se ..kad se bude spremao rat..bicete obavjesteni iz prve ruke  i pre nego pocnu pripreme.... Smile
a ne preko informera ili kurira... Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2016, 15:53:24 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Курир  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
ja bas mislim da bi se desilo nesto suprotno..
nacionalizam..koji je prisutan...i kod nas u republici i u srbiji... najvise je vezan za bosnu...i odnose izmedju tri naroda u njoj....
dosta stvari bi splasnulo na sve tri strane...kad bi se srpska pripojila srbiji...
cak sta vise mislim da bi u tom slucaju bili daleko bolji odnosi i sa hrvatskom i sa islamskom drzavom  Smile

ps..sto se tice ruskovih vjesti..ne sekirajte se ..kad se bude spremao rat..bicete obavjesteni iz prve ruke  i pre nego pocnu pripreme.... Smile
a ne preko informera ili kurira... Smile

Smile Smile Smile

i imamo razlog za bazu... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ma uzivaj covjece  Smile  pusti rat..i dodika i bakira i vucica kraju... Smile

vidis da nisu normalni  Smile

neki dan se vucic svadjao s kamermanima u po emisije-intervjua  za neku televiziju... Smile

a halilovicevu izjavu je rtrs odma pretvorio kao da su zelene beretke i mudzahedini pred palatom predsjednika  Smile

ko jebe ha;lilovica..on je proslost.... Smile i bice uhapsen ako nastavi onakve izjave da pusta u javnost  Smile

budale takve zveckaju oruzjem ..i pricaju o ratovima...a zvizdic i crnadak......uzivaju u pohvalama eu...kako smo  i federacija  i republika...tj citav bih...napredovali po pitanju raznih bitnih stvari na putu ka eu...
i bih je dobila pozitivnu ocjenu.... Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2016, 16:05:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
 Smile

ce da preracunam jos koliko dana im je ostalo... Smile

992... Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2016, 16:06:47 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51329
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Samsung Galaxy S24
Dačić: Postoji namera da se ratom uništi RS

Beograd -- Šef srpske diplomatije Ivica Dačić smatra da izjava Sefera Halilovića o uništenju Republike Srpske predstavlja najveću pretnju miru i stabilnosti u regionu.

Dačić je naveo da Halilović nije samo bivši ratni muslimanski komandant, već je on nezvanični portparol Bakira Izetbegovića.

"Halilović govori ono što Izetbegović misli. Zato njegove pretnje treba shvatiti ozbiljno, jer pokazuju da postoje ratni planovi, koji se baziraju na proceni da Republika Srpska ne može izdržati više od 10-15 dana i da ni Srbija ne može da je odbrani. Svima je jasno da je referendum samo izgovor, a da iza svega stoji namera da se ratom uništi Republika Srpska. Da su hteli kompromis, Ustavni sud je mogao da promeni bar jedan zarez u svojoj odluci. Ali njima nije bio važan kompromis, već izgovor za ratne namere i planove, za šta se muslimani u BiH očigledno spremaju", navedeno je u saopštenju ministra spoljnih poslova.

"Srbija nesumnjivo želi mir i učiniće sve da se sačuva stabilnost, ali sigurno neće dozvoliti vojni napad i uništenje Republike Srpske. O tome niko ne bi trebalo čak ni da sanja", naglasio je Dačić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić koji se nalazi u poseti SAD "vidno je zabrinut" zbog izjave Sefera Halilovića o Republici Srpskoj, javlja RTS.

On je dodao da je "Srbija dovoljno jaka da odbrani sebe, a neće dozvoliti ni uništenje Republike Srpske ako bude napadnuta".

"Očekujemo hitnu reakciju međunarodne zajednice i međunarodnih predstavnika u BiH, ako im je zaista stalo do mira”, zaključio je Dačić.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da su najnovije pretnje Srbima u RS, koje je uputio ratni komandant Armije BiH Sefer Halilović, još jedna u nizu ratnohuškačkih izjava propalog generala. Opširnije u posebnoj vesti.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
Svima je jasno da je referendum samo izgovor, a da iza svega stoji namera da se ratom uništi Republika Srpska.

ne brale, tebi je to "jasno"

halilovic je u jebenoj penziji
boli ga dupe. on je sa svojim ratovanjem zavrsio.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
У праву је до пола. Референдум јесте изговор, изговор да се добију избори. Што на нашаој страни, што на њиховој.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ma ne mozes to objasniti ovim srbima u srbiji....
a to je sve posledica niskog-slabog  angazmana i ivanica i bosica i cavica u srbiji..

a onaj gad je non -stop u srbiji i samo sere....
a ljudi nemaju pojma kakav i je to foler i mufljuz i muljator... Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2016, 18:32:18 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Mar 2026, 20:02:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.