Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jan 2026, 12:29:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 503019 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
kakvo sarajevo  Smile sta pricas  Smile  sta stalno lupetas  Smile
sta ja imam sa sarajevom..ili bilo ko ko kaze da je milorad dodik lopov i smrad....patoloski lazov i licemjer  Smile

kad je to istina... Smile

zenska glavo de urazumi se....i ne diraj ljude koje ne poznajes u takve stvari..   Smile
jesi li normalna ti... Smile

ja sam mozda  krv prolio za republiku srpsku.... Smile mozda su  mi   5 clanova familije   ubile ustase i balije u ratu.... Smile
mozda mi je kamara  prijtelja..drugara...komsija..sugradjana s kojima sam zivio i  odrastao... pali  na braniku republike srpske...

mozda mi je granatom ubijena ljubav zivota ili milion stvari moze da bude...
zbog kojih bi nekome glavu otkinuo...ko mi dirne u to... Smile

mozda cetiri godine nisam spavao u krevteu mozda nisam vidio 4 godine civilku na sebi  Smile

znas koliko je takvih kojisu to sve prosli..a koji  jebu mater dodiku na svakom cosku... Smile

mnogo je takvih... Smile

mnogo je onih koji ni nakon 20 g posle demobilizacije nemaju nikakav posao... Smile
cija djece nisu znala sta je cokolada..i koja nisu imala knjige nove..i patike na nogama...kao djeca dezertera i sljama ostalog koji danas srbuje  Smile

mnogo je onih sakatih...koji zive od 120 maraka invalidnine i 160 maraka borackog dodatka na godisnjem nivou... Smile mnogo  Smile

nocima ne spavam...kad sretnem nekog iz tih ratnih dana..nekog rvi ili demobilisanog biorca..i cujem njihove muke..zubima bi klao smece oloskopoliticko... Smile

ti ljudi  nemaju sta da jedu..nemaju dovoljno novca ni za ljekove..od tih nekih bjednih dodataka koje im je dodik dao..
koji su duplo nizi nego u federaciji... Smile

ljudima svasta pada na pamet..hoce da ubijaju..pljackaju i otimaju... Smile malo malo ...pa skacu sa solitera..pucaju sebi u glavu ..vjesaju se... Smile
sve ih je pritislo sa svih strana..bolesni su...kljakavi...raspadaju se od bolovca..sindromi im jedu mozak...
a  krediti..rezije....djeca...skolili sa svih strana ...a  nemaju nista ..pa ni jebeni posao  Smile

mnogi odlikovani borci hoce da  vrate ordene... Smile

ali o tome neces cuti na rtrs-u i od  ustase mate dzakovica ...koji je popljuvao sve srpsko...
u proteklih 20 godina rada u medijima..

a ovaj smecar ga je doveo na srpsku televiziju... Smile

samo neke ustase skuplja oko sebe.... Smile

a nije  nasao za potrebno da ode u sarajevo i da vidi kako zivi ona saka srba...tamo....
nije otisao u tuzlu da vidi... jel tuzlanskim srbima treba nesto...
nije otisao u mostar kod srba... da vide kako oni zive..nego ide kod ustasa.... Smile

i on patriota... Smile i on brani srpsku... Smile
brani on svoju imperiju...koju je stvorio nezakonito... Smile
i to djeca znaju... a kamoli ljudi koji su u toj prici cijeli svoj zivot  Smile

zenska glavo on je komunjara....teska... Smile

eto neki dan je jeo bureke sa bakirom...u nekom cumezu...a danima je srao kako srpska nece pristatu na ucjene..
a bakir je samo jednom rekao..da se sastanu..
i ovaj mu je odma dotrcao pred obrezani kurac.... Smile
raja se cjelapala do smjeha nastalog od kolicine licemjerstva...
sta on misli da smo svi rasli na njivama i livadama..kao on i njegovi seljaci
da nas moze muljati kako on hoce... Smile

provalili smo mi njega davno davno  Smile

i bog  dragi zna sta je prodao od srpske... ..da ovi govnari potpisu sporazum...tj da daju saglasnost na aranzman mmf-a Smile

zadnja tri puta kad je dodik sjedao po kafanama sa sda -funkcionerima
srpsko sarejevo je izgubilo ono srpsko u imenu..i dobilo novo ime istocno sarajevo..
drugi piut kad je sjeo sa balijama ostali smo bez himne..
a treci put bez grba  Smile

svi sa klikerom u glavi  strepe i pitaju se sta je sad  prodao  Smile

ja nikako ne mogu da shvatim osobe poput tebe....
sta je to u tim vasim glavama ja nemam pojma... Smile...

odakle tebi hrabrsot da tako smrtno uvredis nekoga.. Smile
kako vec rekoh mozda sam krv prolio svoju i neprijateljsku za republiku.... Smile  .
kad takvog nekog uvredis...s tim vredjas citav srpski narod... Smile
zato se glava gubi ko dobar dan  Smile

to sto vi imate u sebi to nije patriotizam ..patriotizam je vezan najvise za narod..a ne za neke olose politicke...koji  se busaju u prsa i pricaju jedno a sasvim deseto rade.. Smile

gdje je taj toliki dodikov patrioptizam na djelu..sta je on to patriotski uradio za 20 godina  Smile

nije nista sem sto je zavio u crno boracku polulaciju i rvi i porodice i djecu palih junaka  Smile

vi takvi ne volite narod..i drzavu...vi ste opsjednuti sa tim nekim kurcevim liderima...i vi mislite da su oni i narod i drzava  Smile

nisu ...zenska glavo shvati...dodik je jedva za 1  i po posto viise glasova
pobjedio na izborima ...totalnog autsajdera ognjena tadica... Smile

dal ti mozes da shvati da je recimo malden ivanic bio kandidat za predsjednika... gdje bi sada milorad dodik bio... Smile

u zatvoru  Smile

shvatas li ti to... Smile

bilo koji uticajniji politicar da mu je izasao na crtu(umjesto totalnog autsajdera politickog )  potuko bi dodika do koljena...

i takav odnos prema tim nekim liderima koji vi gajite ...to je opsjednutos i najvjeovatnije nekakav psihicki  poremecaj... Smile

jebalo te i sarajevo i dodik i putin i sav taj olos....
dodok nije ni srbija ni republika srpska...kao sto ni putin nije rusija..oni su tek neko ko je debelo placen da predstavlja srbiju -srpsku odnosno rusiju... Smile

zenska glavo to je njima posao...rade ljudi... Smile

i ne vredjaj postene ljude i ne diraj ih u rane ljute ...i  svakakvih nas ima   Smile

takve stvari nisu zajebancija  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2016, 09:58:11 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Chrome 51.0.2704.103
kakvo sarajevo  Smile sta pricas  Smile  sta stalno lupetas  Smile
sta ja imam sa sarajevom..ili bilo ko ko kaze da je milorad dodik lopov i smrad....patoloski lazov i licemjer  Smile

kad je to istina... Smile

zenska glavo de urazumi se....i ne diraj ljude koje ne poznajes u takve stvari..   Smile
jesi li normalna ti... Smile

ja sam mozda  krv prolio za republiku srpsku.... Smile mozda su  mi   5 clanova familije   ubile ustase i balije u ratu.... Smile
mozda mi je kamara  prijtelja..drugara...komsija..sugradjana s kojima sam zivio i  odrastao... pali  na braniku republike srpske...

mozda mi je granatom ubijena ljubav zivota ili milion stvari moze da bude...
zbog kojih bi nekome glavu otkinuo...ko mi dirne u to... Smile

mozda cetiri godine nisam spavao u krevteu mozda nisam vidio 4 godine civilku na sebi  Smile

znas koliko je takvih kojisu to sve prosli..a koji  jebu mater dodiku na svakom cosku... Smile

mnogo je takvih... Smile

mnogo je onih koji ni nakon 20 g posle demobilizacije nemaju nikakav posao... Smile
cija djece nisu znala sta je cokolada..i koja nisu imala knjige nove..i patike na nogama...kao djeca dezertera i sljama ostalog koji danas srbuje  Smile

mnogo je onih sakatih...koji zive od 120 maraka invalidnine i 160 maraka borackog dodatka na godisnjem nivou... Smile mnogo  Smile

nocima ne spavam...kad sretnem nekog iz tih ratnih dana..nekog rvi ili demobilisanog biorca..i cujem njihove muke..zubima bi klao smece oloskopoliticko... Smile

ti ljudi  nemaju sta da jedu..nemaju dovoljno novca ni za ljekove..od tih nekih bjednih dodataka koje im je dodik dao..
koji su duplo nizi nego u federaciji... Smile

ljudima svasta pada na pamet..hoce da ubijaju..pljackaju i otimaju... Smile malo malo ...pa skacu sa solitera..pucaju sebi u glavu ..vjesaju se... Smile
sve ih je pritislo sa svih strana..bolesni su...kljakavi...raspadaju se od bolovca..sindromi im jedu mozak...
a  krediti..rezije....djeca...skolili sa svih strana ...a  nemaju nista ..pa ni jebeni posao  Smile

mnogi odlikovani borci hoce da  vrate ordene... Smile

ali o tome neces cuti na rtrs-u i od  ustase mate dzakovica ...koji je popljuvao sve srpsko...
u proteklih 20 godina rada u medijima..

a ovaj smecar ga je doveo na srpsku televiziju... Smile

samo neke ustase skuplja oko sebe.... Smile

a nije  nasao za potrebno da ode u sarajevo i da vidi kako zivi ona saka srba...tamo....
nije otisao u tuzlu da vidi... jel tuzlanskim srbima treba nesto...
nije otisao u mostar kod srba... da vide kako oni zive..nego ide kod ustasa.... Smile

i on patriota... Smile i on brani srpsku... Smile
brani on svoju imperiju...koju je stvorio nezakonito... Smile
i to djeca znaju... a kamoli ljudi koji su u toj prici cijeli svoj zivot  Smile

zenska glavo on je komunjara....teska... Smile

eto neki dan je jeo bureke sa bakirom...u nekom cumezu...a danima je srao kako srpska nece pristatu na ucjene..
a bakir je samo jednom rekao..da se sastanu..
i ovaj mu je odma dotrcao pred obrezani kurac.... Smile
raja se cjelapala do smjeha nastalog od kolicine licemjerstva...
sta on misli da smo svi rasli na njivama i livadama..kao on i njegovi seljaci
 da nas moze muljati kako on hoce... Smile

provalili smo mi njega davno davno  Smile

i bog  dragi zna sta je prodao od srpske... ..da ovi govnari potpisu sporazum...tj da daju saglasnost na aranzman mmf-a Smile

zadnja tri puta kad je dodik sjedao po kafanama sa sda -funkcionerima
srpsko sarejevo je izgubilo ono srpsko u imenu..i dobilo novo ime istocno sarajevo..
drugi piut kad je sjeo sa balijama ostali smo bez himne..
a treci put bez grba  Smile

svi sa klikerom u glavi  strepe i pitaju se sta je sad  prodao  Smile

ja nikako ne mogu da shvatim osobe poput tebe....
sta je to u tim vasim glavama ja nemam pojma... Smile...

odakle tebi hrabrsot da tako smrtno uvredis nekoga.. Smile
kako vec rekoh mozda sam krv prolio svoju i neprijateljsku za republiku.... Smile  .
kad takvog nekog uvredis...s tim vredjas citav srpski narod... Smile
zato se glava gubi ko dobar dan  Smile

to sto vi imate u sebi to nije patriotizam ..patriotizam je vezan najvise za narod..a ne za neke olose politicke...koji  se busaju u prsa i pricaju jedno a sasvim deseto rade.. Smile

gdje je taj toliki dodikov patrioptizam na djelu..sta je on to patriotski uradio za 20 godina  Smile

nije nista sem sto je zavio u crno boracku polulaciju i rvi i porodice i djecu palih junaka  Smile

vi takvi ne volite narod..i drzavu...vi ste opsjednuti sa tim nekim kurcevim liderima...i vi mislite da su oni i narod i drzava  Smile

nisu ...zenska glavo shvati...dodik je jedva za 1  i po posto viise glasova
pobjedio na izborima ...totalnog autsajdera ognjena tadica... Smile

dal ti mozes da shvati da je recimo malden ivanic bio kandidat za predsjednika... gdje bi sada milorad dodik bio... Smile

u zatvoru  Smile

shvatas li ti to... Smile

bilo koji uticajniji politicar da mu je izasao na crtu(umjesto totalnog autsajdera politickog )  potuko bi dodika do koljena...

i takav odnos prema tim nekim liderima koji vi gajite ...to je opsjednutos i najvjeovatnije nekakav psihicki  poremecaj... Smile

jebalo te i sarajevo i dodik i putin i sav taj olos....
dodok nije ni srbija ni republika srpska...kao sto ni putin nije rusija..oni su tek neko ko je debelo placen da predstavlja srbiju -srpsku odnosno rusiju... Smile

zenska glavo to je njima posao...rade ljudi... Smile

i ne vredjaj postene ljude i ne diraj ih u rane ljute ...i  svakakvih nas ima   Smile

takve stvari nisu zajebancija  Smile

Smile

Burazeru mani se ćorava posla..

Sendviče ne deli samo SNS. Internet "patriote" koje nisu bile ni na jednom ratištu a izginuše za srpstvo i majku Rusiju po opskurnim fejsbuk grupama i svim mogućim forumima. Ne može tvoja priča doći do takvih.

Jebe se njima da li je Dodik lopov ili svetac, oni ne žive u tvom komšiluku niti im se deca kupaju kraj Vrbasa. Bitno je jedino da li se neko uklapa u ideološki obrazac ili ne  Smile .Ovo je nekada bilo vrlo zanimljivo mesto. Razgovaralo se.  A sada imaš botine koje ti naspamaju 1000 vesti sa propagandnih portala jer su tako u mogućnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Lako je likovati Dodika iz Beograda kad te ne pljacka   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Danilobg mene fascinira ovo spamovanje vestima kao neobjasnjiva pojava. Jel I'm to stranacki angazman?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
To sve plaća EU  Smile

Ta vojska komentatora je tu još od 2008. kada je internet aktuelizovan u SRbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
dodik je vise u beogradu nego u republici  Smile

eto i neki dan na godisnjicu genocida nad hrvatskim srbima...otisao je u beograd da ga vide i slikaju kraj dacica i vucica...
a banjaluka je desetine hiljada krajiskih srba primila kao svoje najrodjenije...i tako ih tretirala od prvog dana i danas ne pravi razliku od rodjenih banjalucana i izbjeglica da l iz federalnog dijela bosne da l iz hrvatske..

a dodik i ostala bagra su zapalili za beograd  Smile

a o muzickom nektar  festivalu i sranjima oko njega ..necu ni da pricam...

sram ih bilo ...djubrad jedna  Smile

na sva usta seru kako ustase slave oluju..

pa sta je drugo nego slavlje kada na taj jedan od najcrnjih dana u srpskoj istoriji ..
ti kao  patriota....  hoces da  otvaras muzicki festival ...
i jos neke tupave izgovore bacaju... kako je muzicki festival vec unapred 'rezervisan' i kako bi kostalo puno novca da se odgodi.... Smile

pa majku jebem... oluja je bila 95 g...i nema tog srbina koji ne zna za taj najcrnji datum .... i kakav je to festival koji se mora bas na taj dan zakazati i ko ga je zakazao... Smile
zakazao ga je onaj ko je htio da desetine hiljada krajiskih srba cuju kako sa kastela  dreci muzika...na dan najvece srpske  tuge i zalosti...

i to je patriotizam... Smile

i kad me neko pita sto sam ljut i bjesan....i sto samo galamim...i jebem im mater na svakom koraku....
i sto toliko  zalim sto nisam odavde otisao... kad sam mogao....

eto zato...
sto sam konjina...i sto sam  ostao ovdje da ne bi moj narod morao ovako nesto da dozivljava...sto sada dozivljava...

a desava se bas ono ..zbog cega nisam otisao...

dezreteri i simulanti i ratni profiteri su heroji a heroji su izdajnici i ljubitelji balija i sarajeva...
iako se niko od tih' izadjica' ne sastaje sa bakirom i lagumdzijom i fahrom radoncicem..po cumezima i ne kroji sudbinu srba ....
nego dodik to radi... Smile

a ovi pukovnici i generali i clanovi ratnog predsjednistva i haski optuzenici ...i osudjenici...
i  ostali odlikovani borci i  junaci ..ranjavani i jebani non -stop od balija i ustasa...neprestano - 4 godine...
oni kao vole sarajevo...  Smile

a on patriota.. dodik... svercer i profier i jajara....glava kriminalne hobotnice u bosni..(njega i bakir i fahro i lagumdzija  zovu sefe) ...a vidio uniformu nije... Smile
setao po beogradu i mercedesom dolazio
u ratnu skupstinu da dize ruku protiv svake odluke ratnog predsjednistva... Smile

vojna policija je u ratnom i nekom posle ratnom periodu  ....zaplijenila desetine njegovih kamiona svercovane robe..najvise nafte i cigareta...

i to sto nije procesuirano..iz nekih precih drzavnih interesa i razloga... to ne znaci da to on nije uradio...

i on junak i patriota... Smile

ja junaka i patriote  Smile  Smile

on je  20 godina bio u institucijama drzavnim kao predstavnik iz  srpskog naroda..tj njegovi poltroni...i lopovi oko njega....
koji su bili tri -cetiri mandata i direktori sipe...i clanovi troclanog predsjednistva...i na svim najvaznijim funkcijam drzavnim....
i sve sto se prodalo muslimanima .... to su oni prodali...  Smile

a ovi sdsovci su ih skinuli sa drzavne vlasti  i par zadnjih godina su oni  tamo...
i od tada su izdajnici za javni servis milorada dodika rtrs i ostale tvornice nebuloza i najprljavijih gadosti.... Smile

i sta su to oni prodali ...ili koju su to nadleznost oni  prenijeli... Smile
de neka mi neko kaze sta... Smile oko cu sebi olovkom izvadit...ako nadje neko nesto... Smile

cak i ovaj mehanizam koordinacije je potpuno isti kao sto ej bio kad su ga sdsovci usvojili...
samo par znakova interpunkcije su dodani... Smile
nisu nista ni prodali ni prenijeli  ...i nijednu nadleznost nisu prenijeli - niti ce.... Smile

samo su pokrenuli lavinu.... i predocili hiljade dodikovih lopovluka i kriminalnih radnji..i uzdramli najveceg srbina i bosa regiona...i njegovu imperiju  Smile

i prijeti im svaki dan..
ljudi privatno obezbjedjenje unajmljuju... da sacuvaju zive glave ...od olosa kriminalnog dodikovog.... Smile

a svaka nadleznost koja je prenesena sa republickog nivoa na drzavni - prnijeo je dodik...

cak je i policiju pokusao da proda....
pa su je spasili dragan cavic tadasnji predsjednik i pukovnik matijasevic...cinimi se tadasnji direktor policije ili svih obavjestajnih agencija...
sa petljanjiama sa amerikancima...i ucestvovali su u tome i institucije srbije....bezbjednjaci i drzavna bezbjednost srbije... da sacuvaju mup srpske...
i prodali su neke ratne zlocince koji su se sakrivali po srbiji...
i spasili mup republike srpske ...od dodika i pedera esdauna i harisa silajdzica  i  ostale bagre....

ovaj je vec bio spreman da proda mup...samo da se docepa vlasti  Smile

i sta je to... ako nije izdaja...    Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Skoro sam imao zestoku raspravu sa jednim mojim ortakom koji je zestok nacionalista, npr Mladic mu stoji na profilnoj slici. Zastupao sam stavove koje ovde zastupa Bobak i malo je falilo da se potucemo Smile Jos je lik zajebana njuska, nije pickica ili slicno. On kaze da zna masu Srba koji su ratovali i koji su izrazito za Dodika. Kaze svesni su njegove proslosti ali trenutno je on jedini koji se zalaze za interese Srba.

Tako da Bobak, umalo da me prepricavanje tvoje verzije price kosta ozbiljnog problema Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Palm 
dodik je vise u beogradu nego u republici  Smile

eto i neki dan na godisnjicu genocida nad hrvatskim srbima...otisao je u beograd da ga vide i slikaju kraj dacica i vucica...
a banjaluka je desetine hiljada krajiskih srba primila kao svoje najrodjenije...i tako ih tretirala od prvog dana i danas ne pravi razliku od rodjenih banjalucana i izbjeglica da l iz federalnog dijela bosne da l iz hrvatske..

a dodik i ostala bagra su zapalili za beograd  Smile

a o muzickom nektar  festivalu i sranjima oko njega ..necu ni da pricam...

sram ih bilo ...djubrad jedna  Smile

na sva usta seru kako ustase slave oluju..

pa sta je drugo nego slavlje kada na taj jedan od najcrnjih dana u srpskoj istoriji ..
ti kao  patriota....  hoces da  otvaras muzicki festival ...
 i jos neke tupave izgovore bacaju... kako je muzicki festival vec unapred 'rezervisan' i kako bi kostalo puno novca da se odgodi.... Smile

pa majku jebem... oluja je bila 95 g...i nema tog srbina koji ne zna za taj najcrnji datum .... i kakav je to festival koji se mora bas na taj dan zakazati i ko ga je zakazao... Smile
zakazao ga je onaj ko je htio da desetine hiljada krajiskih srba cuju kako sa kastela  dreci muzika...na dan najvece srpske  tuge i zalosti...

i to je patriotizam... Smile

i kad me neko pita sto sam ljut i bjesan....i sto samo galamim...i jebem im mater na svakom koraku....
i sto toliko  zalim sto nisam odavde otisao... kad sam mogao....

eto zato...
sto sam konjina...i sto sam  ostao ovdje da ne bi moj narod morao ovako nesto da dozivljava...sto sada dozivljava...

a desava se bas ono ..zbog cega nisam otisao...

dezreteri i simulanti i ratni profiteri su heroji a heroji su izdajnici i ljubitelji balija i sarajeva...
iako se niko od tih' izadjica' ne sastaje sa bakirom i lagumdzijom i fahrom radoncicem..po cumezima i ne kroji sudbinu srba ....
nego dodik to radi... Smile

a ovi pukovnici i generali i clanovi ratnog predsjednistva i haski optuzenici ...i osudjenici...
i  ostali odlikovani borci i  junaci ..ranjavani i jebani non -stop od balija i ustasa...neprestano - 4 godine...
oni kao vole sarajevo...  Smile

a on patriota.. dodik... svercer i profier i jajara....glava kriminalne hobotnice u bosni..(njega i bakir i fahro i lagumdzija  zovu sefe) ...a vidio uniformu nije... Smile
setao po beogradu i mercedesom dolazio
u ratnu skupstinu da dize ruku protiv svake odluke ratnog predsjednistva... Smile

vojna policija je u ratnom i nekom posle ratnom periodu  ....zaplijenila desetine njegovih kamiona svercovane robe..najvise nafte i cigareta...

i to sto nije procesuirano..iz nekih precih drzavnih interesa i razloga... to ne znaci da to on nije uradio...

i on junak i patriota... Smile

ja junaka i patriote  Smile  Smile

on je  20 godina bio u institucijama drzavnim kao predstavnik iz  srpskog naroda..tj njegovi poltroni...i lopovi oko njega....
koji su bili tri -cetiri mandata i direktori sipe...i clanovi troclanog predsjednistva...i na svim najvaznijim funkcijam drzavnim....
i sve sto se prodalo muslimanima .... to su oni prodali...  Smile

a ovi sdsovci su ih skinuli sa drzavne vlasti  i par zadnjih godina su oni  tamo...
i od tada su izdajnici za javni servis milorada dodika rtrs i ostale tvornice nebuloza i najprljavijih gadosti.... Smile

i sta su to oni prodali ...ili koju su to nadleznost oni  prenijeli... Smile
de neka mi neko kaze sta... Smile oko cu sebi olovkom izvadit...ako nadje neko nesto... Smile

cak i ovaj mehanizam koordinacije je potpuno isti kao sto ej bio kad su ga sdsovci usvojili...
samo par znakova interpunkcije su dodani... Smile
nisu nista ni prodali ni prenijeli  ...i nijednu nadleznost nisu prenijeli - niti ce.... Smile

samo su pokrenuli lavinu.... i predocili hiljade dodikovih lopovluka i kriminalnih radnji..i uzdramli najveceg srbina i bosa regiona...i njegovu imperiju  Smile

i prijeti im svaki dan..
ljudi privatno obezbjedjenje unajmljuju... da sacuvaju zive glave ...od olosa kriminalnog dodikovog.... Smile

a svaka nadleznost koja je prenesena sa republickog nivoa na drzavni - prnijeo je dodik...

cak je i policiju pokusao da proda....
pa su je spasili dragan cavic tadasnji predsjednik i pukovnik matijasevic...cinimi se tadasnji direktor policije ili svih obavjestajnih agencija...
sa petljanjiama sa amerikancima...i ucestvovali su u tome i institucije srbije....bezbjednjaci i drzavna bezbjednost srbije... da sacuvaju mup srpske...
i prodali su neke ratne zlocince koji su se sakrivali po srbiji...
i spasili mup republike srpske ...od dodika i pedera esdauna i harisa silajdzica  i  ostale bagre....

ovaj je vec bio spreman da proda mup...samo da se docepa vlasti  Smile

i sta je to... ako nije izdaja...    Smile

Smile

Само тог Додика да склоните па ће да вам све процвета.Додик је на власти само на једном нивоу власти, док је Додик опозиција на највишем нивоу власти, на нивоу целе  БиХ .
На нивоу БиХ су најважније надлежности-економска политика, финансије, привредни систем ,монетарна политика итд.Уколико су толико способни и некорумпирани, Додикови противници из РС, су до сада могли значајно да унапреде  животни стандард у целој БиХ па и РС.Они су већ 2 године на власти на нивоу БиХ Но, они уместо да се баве својим послом у Сарајеву, покушавају да освоје власт на нижем нивоу у Р.Српској и да смене Додика, и у тој активности им је прошло скоро пола мандата.

Што се тиче оптужби за корупцију, РС формално има своје правосуђе, али сваки судија и јавни тужилац у РС се бира у Сарајеву, од основног суда до Врховног суда РС.Сигурно је да су све судије и тужиоци у РС независни од власти у РС и Додика, јер их бира, унапређује  и смењује орган из Сарајева, а не републичка власт.Да заиста постоје неки докази у вези Додикове корупције, он би већ неколико година био у затвору.

Lako je likovati Dodika iz Beograda kad te ne pljacka   Smile
Додик је прави избор за РС, бољег нема.Свим политичарима је на првом месту лично богатство, а Додику је на уму и интерес целине-опстанак РС.Његовим противницима је такође на уму лично богаћење, само што они хоће да због својих личних интереса униште РС, а Додик хоће због својих интереса да РС опстане.

Без Додика, народ у РС би био много више опљачкан него данас.Срби у Хрватској и Ц.Гори немају РС, и они су најсиромашнији делови популације тих држава.За Србе у тим државама  нема посла, нема економског просперитета, некима је узурпирана и имовина.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2016, 19:04:59 od milanb2014 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
Ne mozes to da objasnis ovima kojima se nesto ruzno desilo pa su izgubili objektivnost.

Da ne pomislim nesto mnogo gore.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0

На нивоу БиХ су најважније надлежности-економска политика, финансије, привредни систем ,монетарна политика итд.
To naravno uopšte nije tačno,evo ti najsvežiji primer dogovor Izetbegovića i Dodika,dakle potpuno zaobidjeno veće ministara kao da ne postoji,da ne govorimo da je to dogovorni organ gde premijer ne sastavlja kabinet već mu delegiraju ministre itd,a o monetarnoj politici da ne govorimo,za razliku od zemalja regije koje su "dobrovoljno" odustale od vodjenja monetarne politike,CBBIH ima i napismeno da ne može da vodi monetarnu politiku,koju naravno vode stranci.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jan 2026, 12:29:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.