Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:42:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 494507 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
mob
Samsung GT-S7580
Овај Додик сељак на нивоу напредњака и социјалиста заједно? Smiley
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
Pa, kako da ti kazem... u RS vise nema sta da se proda, jer su Dodik and Co. vec sve strpali sebi u dzep.  Smile

Treba da vidis Unu kako je cista i zelena... zato sto nijedna fabrika ne radi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Овај Додик сељак на нивоу напредњака и социјалиста заједно? Smiley
Веља Илић на стероидима.  Smile И као такав има неку харизму за разлику од Босића који је урадио немогуће, а то је да претекне Јосиповића у немању харизме.

Pa, kako da ti kazem... u RS vise nema sta da se proda, jer su Dodik and Co. vec sve strpali sebi u dzep.  Smile

Treba da vidis Unu kako je cista i zelena... zato sto nijedna fabrika ne radi...  Smile

Зато свецко првенство у кајаку свако мало, долазе туристи ко луди.  Smile

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
Jest'... a 'Rvati hoce da rknu nuklearni otpad na Petrovu goru i oko Dvora...

Zasto o tome Vucic ne drami?
To je bas ozbiljno pitanje, posto je to podrucje oduvek skoro potpuno enticki srpsko...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2016, 01:25:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94

Coming soon to Serbia!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Koliko sam ja razumeo opozicija je u RS za slabljenje i ukidanje državnosti , plus dobija neke pare iz budžeta. Kako se tamo deli lova iz budžeta ?

A ovi uz Dodika su neki sirotani bez posla koji brane interese RS i ne žele da prodaju svoja dupeta finasijerima sa zapada , u prevodu dobri momci.

Za našeg (Srbijanskog) vođu mi je jasno da su mu je cilj što slabija Republika Srpska u BiH.

Pazi prva,osnovna i nevidjena laž je da su ljudi koji su stvorili srpsku u ratu su izdajnici,a Dodik koji rat na mapi nije video kao brani srpsku od tih "izdajnika".

Njihove podele nemaju veze sa Sarajevom,nego imaju veze sa parama i nemaštinom.Da li iko može da pomisli da je na prošlim izborima na kojima je Dodik uzeo nešto iznad 300 hiljada glasova a Tadić bukvalno par hiljada manje znači bio foto finiš,da su ovi Dodikovi patriote,a ovih skoro 300 hiljada Tadićevih mudžahedini,pa neće biti.

Juče gledam Lazanskog priča kako su plate u policiji,zdravstvu i prosveti veće nego u Srbiji,a nema niko da mu objasni da su te plate čist trošak i da ako ga ne prati realni sektor to je sve sviranje q,jer njlakše je zadužiti se i kupovati socijalni mir platama u državnoj upravi,treba stvoriti nova radna mesta u privredi.Brojke o zaposlenosti su najbolji lakmus papir,Srbija na primer ima katastrofalan procenat zaposlenih pisao sam o tome oko 37% radno sposobnih(hkj je postavio recimo temu o Češkoj gde je taj procenat dostigao 80% radno sposobnih!),a čitam da je u RS taj procenat 23%,što je brate katastrofalno,kad na to dodaš da u državnoj upravi radi preko 70 hiljada ljudi što je četvrtina svih zaposlenih i da od 260 hiljada zaposlenih 180 hiljada ima platu ispod prosečne,onda dobijamo potpuniju sliku otkud SDS-u glasovi i zašto pola RS boli q za Dodikove priče o Sarajevu i muslimanima u trenutku kad ti ljudi nemaju leba da jedu.

Ove podatke sam baš iščitavao juče jer sam provalio kad Lazanski nešto priča,možeš biti prilično siguran da za par minuta guglanja možeš naći kontra podatke.

A posle onog mitinga juče da sam gradjanin RS glasao bih protiv njega da mi je brat,onakav ljander se retko vidja,malo psujem,malo pljujem Bosića,malo ajmo svi Srbija i na kraju zapevaj i za pojas zadeni,užas.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2016, 09:11:20 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
dodik toliko sere o bakiru da ponekad pomislim da imaju neku vezu..u vidu nekog protiv-prirodno-nacionalnog bluda  Smile

jbt na otvaranju ferhadije s bakirom se grli i tapse po ramenima....i sjedi 'tri metra' od bine... i slusa onog turskog premijera malog brkatog smrada...'vuglatoglua' kako siri proosmanljske ideje u po banjaluke  Smile
 i mirno slusa kako ovaj brkati smrad  pljuje po republici srpskoj ...i nista mile  ... Smile rijec nije rekao....  Smile

nije mi jasno kako on tako veliki patriota i onaj koji jedini brani republiku(koju doduse niko ni ne napada sem tako ponekog turcina i britanca..i ekonosmski je napada njegov klan..zvani snsd-e) ....da tako mirno sjedi i slusa kako turcin sere i pljuje republiku  Smile

nesto mu nije u drure sa patriotizmom  Smile zatajio je bio  Smile Smile Smile Smile

ali odma cim se zavrsio svecani rucak sa bakirom i vuglatogluom  Smile
odma je patriotizam proradio i  otrcao je  na svoju televiziju..
koju inace u federaciji i srbiji i hrvatskoj i u eu  zovu javni servis republike spske  Smile
 a inace je to javni srevis snsd-a i govornica milorada dodika sa koje plasira svoje nebuloze..lazi i budalastine   Smile

i opalio je odma po izdajanickoj - opoziciji..'ma kako to oni sute .. Smile majku im njihovu..  Smile
dok turcin onako vredja republiku srpsku '... Smile

a on 'tri metra' sjedio od vuglatoglua i pljeskao mu dok je ovaj pljuvao srpsku i srbiju i sve sto nije muslimansko  Smile  Smile

ali dobro... mile lopovik inace ima prijeku potrebu da se pojavljuje tamo gdje ga niko ni ne zove...  Smile .
kao recimo... kad neke visoki zvanicnici rusije...ili eu ili amerike dodju u srbiju..onda se on tu prislepa na jednu dvije fotkice,,,,  Smile
pa je tako bilo i sa 'vuglatogluom'.. Smile

a  i donio je cak i cilim za ferhadiju .. Smile dusa mamina  Smile  Smile

samo nije ocekivao takve rijeci... 'vuglatoglua'  Smile
ali brzo se snasao... Smile

cak je te rijeci iskoristio.. da turke prikaci opoziciji..kao sredstvo koje je finansiralo proteste... Smile
a protesti se potrazuju pa ajmo reci i planiraju vec tri i po- cetiri  godine...
jos odonda kad je mile lopovik napravio savez sa haretom siledjijom i fahrom radoncicem.. inace njegovim dobrim prijateljem....kojeg je izdajnik dragan mektic..preko produzene ruke izadjnickog sds-a -sipe....uhapsio..
 i sad mu se sudi...(a to ceka i mileta lopovika)
pa kad je mile patriota i cilim aga.... izbacio sds iz vlasti na drzavnom nivou a vlast dao fahri radoncicu  Smile
(balijetini i kriminalcu neopjevanom...koji je sa najvecim kriminalcom na balkanu naserom keljmendijem ubio 'pola sarajeva'  Smile)

od tada se protesti spremaju... i sprema se narod ....da najveceg izdajnika i lopova u istoriji srpskog naroda ... milorada dodika... skine sa vlasti....  Smile

i samo uz pomoc prisebnosti opozicije to nije uradjeno12 ili 13te...u masovnim protestima u bih....
nego su se cekali izbori..

koje je dodik pokrao..tj kupio....
i za 1.2 posto vise  glasova..na guzove je  pobjedio na predsjednickim izborima...
 totalnog politickog autsajdera  Smile
ognjena tadica...
koji nikad nije obavljao  nijednu visoku funkciju ...niti na entitetskom nivou.. niti na drzavnom...  Smile  Smile

i kupovinom dva papka...preletaca..(sdsova poslanika-sa liste sds-a ) uspio je da forimira i skupstinsku vecinu...
i sve to ga je kostalo 22 milona maraka  Smile

koje je uzeo (neko bi rekao ukrao)  iz el.privrede...pa sad imamo najskuplju struju po kilovatu u evropi...  Smile

i tako on optuzuje opoziciju da su ih vuglatoglui platili da protestuju...
a da nam pri tome nije rekao ni rijec o tome ko je finansirao njegov protest ili podrsku samom sebi...od 2 miliona maraka  Smile  Smile

sine.. znas sta bi vuglatogluu rekao..evo..neko ko nije tako vidjenija opozicija..recimo pukovnik matijasevic...
inace u borbi ranjeni bivsi oficir....i bivsi direktor mupa ili je bio ministar..ne mogu vise ni da se sjetim...
iz  radikala je ... Smile

sine...on onakav zajeban  i onakvo zestoko komandno lice  Smile ...
pa ne znam...znam samo da bi skandala  bilo i te kakvih.... Smile
presutio sigurno ne bi.... Smile
a on je mala maca za ove sdsove nacionalisticke i patriotske 'manijake i  azdaje'  Smile  Smile

onakve uvrede na racun citavog srpskog naroda...da presuti jedan pre svega predsjednik republike srpske..  Smile
pa to je u najmanju ruku sramota...i skandal  neoprostiv  Smile

posten covjek bi posle takvog skandala podnijeo neopozivu ostavku... Smile

ali eto..mile lopovik i njegov jedan (OD nekoliko )  mercedes(a) od pola miliona evra i postenje.. Smile
pa ne ide to bas zajedno... Smile slozit cemo se svi... bar oko toga..tj. valjda cemo   Smile

kakav je to  ludjak.. ja vama to ne mogu opisati :weirdface
 i  sa medicinske strane gledano..on  je neka vrsta bolesnika i pacijenta  Smile ..
jer on se lijeci...i ima neke  psihicke probleme... Smile i to vec godinu godinu ipo  Smile Smile Smile
vjestak sudski je ustanovio da mu je bosic uzrokovao te prihicke probleme  Smile

ali to ne moze da bude izgovor..za ova sva sranja koja je napravio u poslednjih 10 godina
a posebno ne.. za ova samo u poslednjih 10 dana.... Smile oko ovih protesta  Smile

samo lud covjek pravi protest protiv samog sebe  Smile i pjeva na tom protestu  Smile
dok ljudi sirom srpske mal te ne umiru od gladi...i od nemogucnosti da kupe sebi ljekove  Smile Smile Smile

i dok ljekarima mjesecima nije uplacena zdravstvena zastita..
dok invalidi nemaju invalidnine..
dok borcima nije isplacen boracki..
dok odlikovani veterani zele da vrate odlikovanja ...zbog nerodovnog izmirenja nadoknada za ista....

dok djeca poginulih boraca strajkuju gladju po parkovima...
dok majke nemaju 'materinski'

dok su primanja (plate i ostalo)  najniza u eu..
dok su penzije najnize u eu....
dok struja poskupljuje vrtoglavo...i skuplja je nego tamo gdje je izvozimo...

i dok jos milion dok i bla bla... koje on niti njegov poltronski zivalj ne osjete Smile

pa ja mislim da srbi takvu licemjercinu i  budaletinu i lopovcinu ...nijesu nikad imali u nekoj vlasti  Smile

to je najveci olos kojeg sam ja imao priliku da vidim na politickoj sceni  Smile
a vidio sam mnoge olose...i van i na politickoj sceni  Smile
i nemam s kim da ga uporedim..jer nisam jos uvijek ni nakon 23 godine susretanja sa olosima svih vrsta...
sreo tolikog i takvog  olosa... kao on sto je  Smile

taj covjek nema ni obraza..ni stida ...ni srama...niti duse... niti srca....niti ljudskosti niti bilo kakvog kodexa... ...ma gram jedan u sebi  on bilo cega od pomenutog - nema Smile
to je karakterni fenomen.... Smile i njega treba uvrrstiti u socio i psiho-udzbenike  Smile

i najveci je  lopov koji je ikad vladao... nekim dijelom balkana  Smile

sad sam detaljnije odgledao i neke njegove sizofrenije sa jucerasnjeg skupa poltrona placenih....i skinutih sa kolca i konopca....i izvucenih  iz svih pickimaterinih... i silom i parama  skupljenim oko njega na njegovom koncertu na trgu... Smile

ja sve sto mogu reci to je - sta je ono  Smile i boze svasta  Smile  Smile

i moram  i ja .zapjevati  Smile

mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve
mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve mi le lo po ve

uaaaa dodik
 uaaaaa dodik
uaaaa dodik
 uaaaaa dodik

zivjela slobodna republika srpska
zivjela majka srbija

uaaaa dodik
 uaaaaa dodik
uaaaa dodik
 uaaaaa dodik  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Vucic i Dodik dva brata rodjena  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
ma sijamski bliznaci
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro
jutros ja u nekoj prodavnici,kad tamo treba neki mejl da se stavi...da bi ti dali neki kupon na snizenje...

uzimao tamo nesto i svi mejlovi vec zauzeti...i setim se ja neki stari mejl...

odem tamo kad ono ovaj drugar iz detinjstva sto sad radi u bukenvaldu pisao...

kaze bata aco ja sam otisao u nemacku da radim... Smile Smile Smile

sad kad se javi ima da ga izujem od zajebanciju...

samo ga cekam da progleda... Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 15. Maj 2016, 12:31:58 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:42:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.