Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 12:18:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 506948 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
sta ce se roditi.... Smile
drzavna kasa je potpuno prazna...
sad ce lokal da iscrpe potpuno....

nije to neka velika pobjeda....
dodik je dobio 4 grada..sds i ostali tri....
u srpskom sarajevu (na gradskom nivou) nece imati 'vecinu u skupstini' tako da gradonacelnicka fotelja 'nista ne znaci'...

a tako je i u nekim 'crvenim' opstinama....

ako pri tome dodamo i focu  gdje je krsmanovic nastupio bez podrske pdp-a i sds-a...
nego u svi nastupili smostalno....i zbog toga su izgubili...

a u trebinju cavic je u poslednji tren raspustio gradski odor jer su ndpovcii htjeli dati podrsku onom dezerteru luki petorvicu....a ne vucurevicu i pdp-eu
i da je vucurevic ostao bez njihove podrske -zbog cega je izgubio gradonacelnicku fotelju....
jasne su neke stvari... Smile

inace pametan je potez opozicije...sto nisu poradili vise na kampanji...
dvije godine su sasvim dovoljne da i  najveci tupani  uvide neke stvari....
posebno oko ovog dodikovg preseravanja....oko referenduma....

jbt ja jos ne mogu da sebi dodjem od cinjenice da su debili doveli situaciju .. na ivicu rata..i to  zbog jbn praznika.... Smile koji niko ne moze da ospori niti da zabrani narodu da ga slavi...
a opet ..sustina je da je to  samo praznik.... Smile i da samo budala ne moze da shvati na sta su spremni
i dodik i bakir da bi opstali na vlasti....  Smile

sto se tice izbora i opozicije ....cim su podrzali referendum(a pitanje je jos uvijek zasto i cija je to krivica..nikako nisu smjeli da pristanu da se referendum odrzi 7 dana pre lokalnih izbora - nego samo posle izboora) )
jasno je blo da nemaju sta da traze na izborima....

inace u banjaluci do 12 h...glas na ulici je  kostao 50 maraka...od 12-17 100 maraka ...od 17 -19 je prelazio i preko 100 evra.... Smile

ljudima su slali sms poruke... pozivali na glasanje..nudili prevoz....
klinci iz gradskih odbora....dolazili su ljudima na vrata....i svasta nesto se desavalo...

bez sumnje....radojicic je dobar lik....banjalucanin...gradsko dijete...obrazovan..pametan i sposoban....karakteran....i jako postovan covjek u banjaluci....
i najbitnije je od svega - mnogo voli banjaluku...

stvar je u tome kakav ce biti odnos njega i dodika....

pre 8 mjeseci radojiic je bio na izlaznim vratma snsd-a....
bilo je prica svakakvih....i da su mu pretili...da je dobijao svakakve poruke....
naravno... carsija uvijek prica svasta...iako znam mnoge stvari i jako dobro pratim zbivanja sva .... Smile
ja licno u to ne vjerujem... Smile

ali da su igori i dodik bili u losim odnosima - to je bila istina....

sad ...kako ce dodikove muljaze ici uz igorov karakter....to ne znam....

siguran sam u jednu stvar....a to je da ce radojicic dati sve od sebe(koliko bude mogao) da uradi nesto
..a ima se mnogo toga za  uraditi....

nadam se da ce mu prvi potez biti zaista ..ono sto je rekao da ce biti.a to je da ce rascistiti bagru...
i otjerati gomile nesposobnih  parazita sa gradske kasike... Smile

cavic...pa cuj...na devet -deset glasova ...on je dobio 4,.... Smile

a ako uzmemo u obzir da je igor imao na raspolaganj citav drzavni aparat i nepresusne stranacke resurse...kao i resurse doikovih satelita....u funkciji predizborne kampanje...
pa da je cak i poziv na referendum bio na njegovim plakatima na bilbordima....
pravo cudo bi bilo da je cavic pobjedio..... Smile
cavic je napravio jako dobar rezultat.... Smile

sto se mene tice..glasao nisam....nisam mogao...nije mi dozvoljvao karakter.... Smile

ali...cestitam na pobjedi...posebno  igoru radojicicu na njegovoj pobjedi ... Smile  i zelim mu svu srecu (a trebat ce mu) da napravi od banjluke jos bolji grad.... Smile

sto se tice bijeljine i doboja....tu nisam ni ocekivao da dodikovci imaju sta da traze....

doduse za bijeljinu se jos ne zna....dodik je ulozio mnogo para u kampanju maksimovica....
i tesko ce porazom opravdati novac koji je dodik ulozio u njega...
i izgleda mi da je u stanju (maksimovic) i da ubije nekoga.... Smile
pa i sam sebe..ako se ustanovi da je zaista izgubio od mice micica... Smile

inace maksimovic je bio doskorasnji ugledni clan sds-a...i trazio je od sds-a kandidaturu za gradonacelnika bijeljine...naravno sds je to odbio....i dao kandidaturu mici micicu...
a ovog je dodik odma prigrlio....
jer bijeljinu i doboj ne moze uzeti nijedan snsdeovac...moze ga uzeti samo sdsovac.. pa makar i preletac  Smile

meni dragi teslic....drago m je sto je milicevic potukao onako onog minsitra zdravstva - bogdanica... Smile

jos samo ovo..msljenja sam da bosic treba da podnese ostavku a milicevic treba da se kandiduje za predsjednika sdsa.... Smile

to ce im bti dobitna kombinacija za parlamentarne i predsjednicke izbore  Smile

bosic i  tadci moraju da odu sa cela stranke....pod hitno

izbori prosli... idemo dalje.... Smile

pred dodikom su veliki izazovi.. Smile
ima nekoliko krivicnih istraga i poziva na sud..kao i ovaj poziv zbog referenduma... Smile

juce se nije odazvao na pozic...uskoro ce mu biti urucen i drugi..ako se oglusi  i na njega...
zna se sta sledi.... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
NAPETO U SREBRENICI Policija u zgradi gde se čuva izborni materijal

U CJB Bijeljina su pojasnili da se u zgradi opštine Srebrenica nalaze pripadnici Policijske stanice Srebrenica i Jedinice za podršku CJB Bijeljina, kako bi obezbedili izborni materijal dok ne bude prenesen u Centralnu izbornu komisiju BiH.

Materijal se, inače, obezbeđuje od kada je stigao u Srebrenicu.

- Policijski službenici su na licu mesta kako bi preventivno delovali ako bi eventualno ne bi došlo do incidenata ili narušavanja javnog reda i mira. Zahvaljujući policiji RS pre, tokom i nakon izbora u Srebrenici nije zabeležen nijedan incidet – istakla je za „EuroBlic“ portparolka CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Predsednik Skupštine opštine Srebrenica Miloš Milovanović rekao je za „EuroBlic“ da je situacija u Srebrenici mirna.

- Na poslu sam, Srbi su tu, ima i veliki broj Bošnjaka koji su na svojim radnim mestima. Nema nikakve drame u Srebrenici, kako to pokušavaju da prikažu pojedini mediji. Što se tiče i građana, sve je u najboljem redu. Nisam čak primetio ni toliko prisustvo policije – rekao je Milovanović.

Prethodno je član Centralne izborne komisije (CIK) BiH Suad Arnautović rekao da je reč o specijalnim jednicima.

- Želim da vas obavestim da sam upravo saznao da je Specijalna policija MUP-a RS ušla u prostorije Opštinske komisije u Sebrenici, da je pod njihovom kontrolom izborni materijal, da se od juče čudne stvari dešavaju i da je Opštinska izborna komisija pod pritiskom - kazao je Arnautović, prenela je reginalna N1TV.

Simojlović u izjavi za N1 je kazala da se pripadnici MUP-a nalaze u zgradi kako "ne bi došlo do narušavanja stanja sigurnosti".

- U Srebrenici je potpuno mirno. Federalni mediji pokušavaju da naduvaju situaciju. Mislim da je u pitanju policija iz Srebrenice, pojačana jedinicom za podršku, tako da nema reči o specijalcima - rekao je Mladen Grujičić, verovatni budući načelnik opštine, za "EuroBlic".

U Centralnoj izbornoj komisiji trebao bi početi sastanak članova CIK s članovima opštinske izborne komisije iz Stoca.

Sastanak je sazvan juče i zakazan je jutros za 10 sati, ali za sada se pojavio samo član komisije, Avdo Jaganjac.

Sastanak je sazvan s ciljem da se rasvetle dešavanja u Stocu, gde su u nedelju u popodnevnim satima zatvorena sva birališta, zbog niza incidenata.

Naime, novinarima se danas obratio član CIK, Suad Arnautović, i kazao da ima  informaciju da je specijalna policija RS ušla u Srebrenicu i da drži pod kontrolom izborni materijal i izborni proces u tom gradu.

On je ocenio da je to suprotno izbornom zakonu i da je trenutno u toku kolegij VIK, te da on istupa kao pojedinac, a ne u ime CIK.

Alivuković: Nismo u mogućnosti da završimo posao

Nermin Alivuković, predsednik opštinske izborne komisije Srebrenica rekao je za Avaz da su pripadnici Specijalne jedinice CJB Bijeljina došli u zgradu opštine Srebrenica još juče oko 15 časova, te da od tada članovi OIK nisu u mogućnosti da rade svoj posao.

- Specijalna policija je došla bez ikakvog obrazloženja i bilo kakvog sudskog naloga. Ono što smo mi saznali jeste da su oni tu zbog navodnog iznošenja izbornog materijala iz skupštinske sale u kojoj se nalazi sav izborni materijal. Nakon toga sam ja saslušan. Rekao sam da se to desilo u ponedjeljak u 13 časova, kada su po njega došla ovlaštena lica CIK, koja su uzela šest vreća. To je ustaljena procedura – rekao je Alivuković.

Nnakon toga, pojasnio je on, pojavila je vest da je sinoć oko 20 časova vreća sa izbornim materijalom pronađena u Srebrenici.

- Sinoć smo održali hitnu sednicu i zauzeli jedinstvenu stav da je ovo pritisak na naš rad. Da smo onemogućeni da završimo izborni proces u Srebrenici. Ukoliko pritisak ne prestane, mi nećemo raditi. Tražićemo da nas razreše – kaže Alivuković.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
to su zakomplikovali u vraziju mater..... Smile
muslimani su digli dreku zbog proslave pobjede na izborima srpskog kandidata grujicica....
neki radikalniji muslimani ...ali i srbi ...su izasli i na ulice
i moglo je doci i do fizickog obracuna...
cak su i specosi dole poslani....

a ovom grujicicu su i pretili....i njemu i njegovoj porodici....

al to sve ne moze da promjeni cinjenicu da je grujicic pobjedio na izborima.... Smile

...............

inace kako sam obavjesten...iako su dodikovci osvojili  nacelnicku fotelju na palama....
sto je nepojmljivo....bilo....i sa nevjericom sam to gledao  Smile
kako sada cujem ....sds sa koalicionim partijama.... ima skupstinsku vecinu    Smile

eto...i na palama su pusiona  Smile

ova pobjeda dodikovaca  ce se na kraju pretvoriti u svjetsko cudo....  Smile
imace gradonacelnicke i nacelnicke fotelje ali nece imati skupstinsku vecinu...u mnogim opstinama  Smile

i tu se postavlja  pitanje o regularnosti izbora za nacelnike i gradonacelnike... Smile
jer cisto sumnjam da je narod zaokruzivao snsd kandidate za nacelnike i gradonacelnike a da su podrsku davali sds odbornicima  Smile

defiitivno nesto nije u dure  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.101
Бошњаци хоће да пониште резултате избора у Сребреници

Ситуација у Сребреници је напета, али мере сигурности су појачане тако да не мислим да може да дође до веће напетости, каже председник Општинског одбора СНСД-а Сребренице др Радомир Павловић, који верује да Бошњаци покушавају да на сваки могући начин „лажирају ствари“. МУП Републике Српске послао је додатно полицијско обезбеђење испред зграде Општине Сребреница и у њеном холу, а повод за то је пријава кандидата коалиције Заједно за Сребреницу Младена Грујичића да је пронашао врећу са сумњивим изборним материјалом. ЦИК БиХ одобрио је захтев Општинске комисије у Сребреници да отвори вреће са гласачким листићима са пет бирачких места и да контролним бројањем утврди резултате избора. © AP PHOTO/ HIDAJET DELIC Сребреница опструкцијом референдума директно крши закон Председник Општинског одбора СДНС Сребренице др Радомир Павловић у изјави  за Спутњик  подсећа да је јуче на депонији за смеће нађен помоћни гласачки материјал који је стигао из Општине. Како наводи, посумњали су да се ту налазе и гласачки листићи, после чега је српски кандидат за председника Сребренице Младен Грујичћ то пријавио полицијској станици. Полиција је нашла на депонији тај помоћни гласачки материјал, и установили су да се у кутијама налазе гласачки листићи. „Кутије сада чувају специјалци МУП-а РС. Бошњачки чланови Општинске изборне комисије су послали допис у Централну изборну Комисију да је ометан рад ОИК-а, и они су наложили да се заустави рад до даљег". Ситуација у Сребреници је напета, али мере сигурности су појачане тако да не мислим да може да дође до неке веће напетости", верује он. Наш саговорник каже да ће српски чланови ОИК одржати конференцију на којој ће демантовати наводе бошњачких чланова ОИК-а да су ометани у раду. Павловић тврди да је пометњу изазвао председник Општинске изборне комисије који је на дан избора у 20 часова рекао да је за градоначелника гласало 6. 551 грађанин, обелоданивши да досадашњи начелник Сребренице Ћамил Дураковић има мање гласова од Младена Грујичића. Два дана касније изашао је са изјавом да недостаје хиљаду гласачких листића. Након тога постојала је сумња да ће они нестати, како би се прекројили изборни резултат. „Бошњаци покушавају да на сваки могући начин лажирају ствари. Од изборног дана до поноћи, није било ни једне примедбе на рад бирачких одбра током избора. Тек други дан, када су стигли изборни резултати почеле су примедбе са свих бирачких места како су Срби лажирали изборе и како су гласали са неважећим личним картама. Значи, ради се на томе да се пониште избори у Сребреници. Ето то је политика бошњачких структура у Сребреници", наводи др Павловић. Он каже да по резултатима на основу до сада пребројаних листића које је објавио ЦИК Младен Грујичић води за око две хиљаде гласова у Сребреници. Општинска изборна комисија (ОИК) Сребреница обуставила је рад због наводног притиска на чланове те комисије који, како тврди њен члан Нермин Аливуковић, не могу адекватно да обављају посао. Поручио је да ОИК Сребреница неће ништа даље да ради док не добије одговор од ЦИК-а. Наводи да је Општинска изборна комисија синоћ у 21 сат одржала хитну седницу на којој су присутвовали сви чланови, а телефонским путем је била укључена чланица Љиљана Стевановић која је одсутна. Аливуковић прецизира да је синоћ одржана седница након што су припадници Центра јавне безбедности Бијељина ушли у просторије Општине са образложењем да су дошли да чувају изборни материјал. Он каже да је припадницима ЦЈБ изговор био да је одређена количина изборног материјала изношена из скупштинске сале где је смештен. © TANJUG/ SLOBODAN MILJEVIC Неће Вучића јер руши бренд „Сребреница“ (видео) У међувремену, Централна изборна комисија БиХ одобрила је Општинској изборној комисији Сребреница да вреће са гласачким листићима са пет бирачких места отвори и контролним бројањем утврди резултате избора, потврђено је Срни у ЦИК-у. Младен Грујичић изјавио је да очекује да ће гласови из Сребренице бити пребројани до петка. „Не мислим да ће тај рок бити испоштован и за гласове који долазе изван Сребренице”, рекао је Грујичић. Према његовим речима, ситуација у Сребреници је најнормалнија, а непотребна прашина се диже у медијима. Кандидат коалиције Заједно за Сребреницу Младен Грујичић је по досадашњим резултатима освојио 3.879 гласова, све странке које су га подржале или су са кандидатима искључиво из српског народа за Скупштину општине (СО) Сребреница имају 3.334 гласа. Дураковић има 1.631 глас до сада, а све партије које су га подржале у трци за Скупштину општине Сребреница 1.711. Тренутно су за начелника те општине пребројана 23 од 27 бирачких места, док су за СО Сребреница пребројана два бирачка места мање, односно 21 од њих 27. Рок за доспеће гласова поштом из дијаспоре истекао је у поноћ. Право гласа, у одсуству оних који гласају поштом, има укупно око 3.300 грађана.

Даље: https://rs.sputniknews.com/regioni/20161005/1108364896/srebrenica-izbori-srbi-bosnjaci.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Мајке Сребренице: Тражићемо да начелник буде Бошњак

У ујдурму око пребројавања гласачких листића у Општини Сребреница, где је коначни резултат још крајње неизвестан, а српски кадидат Младен Грујичић је у предности у односу на актуелног начелника Ћамирала Дураковића, укључиле су се и Мајке Сребренице поручивши да су огорчене због "упада" полиције РС у зграду Општине, где се налази изборни материјал.

Иако су из Центра јавне безбедности Бијељина потврдили да су припадници у згради Општине Сребреница да би чували изборни материјал, јер се догодило да су се делови изборног материјала налазили на улици, председница тог удружења Хатиџа Мехмедовић сматра да то није у реду јер је, како каже, полиција РС та која је "починила највећа злодела".

"Полиција тог ентитета је починила највећа злодела. Полиција је била директан учесник у геноциду и имају крваве руке до лаката. Ово што данас раде је показатељ онога што су радили деведесетих година", каже Мехмедовић за сарајевски портал Аваз.

"Не знам само како је међународна заједница допустила да Сребреница, након свега, остане полигон за политичко поткусуривање. Нека им је на част! Дали су нас на клање 90-их, а данас нас муче. Нека их је срам!", додала је Мехмедовић.

Упркос позиву актуелног начелника Ћамила Дураковића на смиривање тензија, Мехмедовић је запитала и мора ли по сваку цену у Сребреници да победи српски кандидат Младен Грјујичић, кога описује као представника оних за које каже да су Бошњаке "завили у црно".

"Тражимо да начелник буде из народа који је најгоре прошао. Начелник Сребренице мора бити начелник оним нишанима у Поточарима. Ми још увек чекамо гласове из иностранства и надамо се да ће наши људи помоћи да се не деси најгоре", додала је Хатиџа Мехмедовић.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
demokratija to sam ja...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
jedino ako se glasovi umnoze ...u kovertama...onda mogu da uticu na rezultat izbora... Smile

na proslim izborima durakovic je osvojio onoliko glasova zbog toga sto je 'pola' federacije prijavilo mjesto boravka u srebrenici  Smile
i to uglavnom 10 dana prije izbora  Smile cak su i neke javne licnosti to uradile... Smile
pa i neki novinari  Smile

u srebrenici je bitno da bude srpski gradonacelnik i srpska vlast na lokalu... samo zbog jedne stvari...da se konacno cuje i za srpske zrtve u srebrenici...
i njima je to veca frka ...nego sve ove gluposti o preseljenju i paradranju i orgijanju  nekih seseljevaca  Smile

sta seselj ima sa srebrenicom... Smile ne zna ni gdje je srebrenica...
kao sto to ne zna ni 90 posto srba...i bosnjaka i hrvata... Smile

da odes u sarajevo i da ponudis 1000 evra bilo kojem gradjaninu.. na ulici ....da te odveze u srebrenicu..
od 100 ljudi.. mozda 10 bi znalo u kojem dijelu bosne se nalazi srebrenica... Smile
a tako je isto i sa banjalukom  Smile

srebrenica je jebena selendra u picki materinoj  Smile
i ne znam nikog ko bi imao bilo kakvu potrebu da ode u srebrenicu... Smile ne racnajuci ratna zbivanja... Smile

a i rata sto se tice...picka im materina...bosna je citava jedna velika srebrenica.... Smile
nema grada koji nije stradao....

jbn sarajevo je duplo vece stratiste i za muslimane i za srbe  Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2016, 08:09:25 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Муслимани и демократија.... Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Neverovatno je sta rade muslimani, ajde da je bilo gusto na izborima ali covek ima duplo vise glasova. Katastrofa.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Kako se Dodik razmahao u Teleringu sinoć osokoljen pobedom.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 12:18:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.