Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 23:25:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 506202 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
ovo je internet
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
znam...

kao sto znam da se mnogim korisnicima internet blagodeti
taj isti internet treba izdavati uz obavezan sistematski ljekarski pregled

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
super
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro

« Poslednja izmena: 14. Sep 2016, 22:08:33 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Nadežda Gaće: Srbija je matica RS, ali joj je BiH zavičaj

Direktorka i glavna i odgovorna urednica Novog Magazina Nadežda Gaće ocenila je u Novom danu televizije N1, da današnji susret premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika RS Milorada Dodika ima veze sa najavljenim referendumom u RS. Iako smatra da bi referendum trebalo otkazati, ona ne veruje da će Dodik odustati od njega.

Nadežda Gaće je gostujući u jutarnjem programu televizije N1, rekla da međunarodna zajednica od Srbije očekuje da uloži maksimalan napor da se referendum u RS ne održi, ali da ona lučno smatra da je teško da će Dodik odustati od te namere.

“To je njemu krajnja potvrda njegove politike. Smatram da u ovom trenutku ne bi trebalo da dođe do referenduma, ali će doći. Dodik bi odustajanjem sebe doveo u neprijatnu situaciju, a ne mislim da o sebi razmišlja tako da bude gubitnik. Političari ovde više razmišljaju o sebi i svojoj fotelji, nego o posledicima”, ocenila je Gaće.

Gošća Novog dana primetila je da političari na prostoru bivše Jugoslavije nikada ne mogu da priznaju svoje greške i ističe da bi se ona “bojala bezgrešnih ljudi”.

Srbija, prema njenim rečima, ima pravo da vodi računa o pripadnicima svog naroda u RS, ali da bi volela da idemo ka periodu u kojem će Dodiku biti važnije šta misli neko u Sarajevu, nego u Beogradu. “Jedna je priča šta je vaša matica, a šta je vaš zavičaj. Njihov zavičaj je tamo”, poručuje Gaće.

Kada je reč o odnosima Srbije i Hrvatske, Nadežda Gaće smatra da političari u obe zemlje zloupotrebljavaju istoriju. Odnosi u 21. veku, ne mogu se analizirati kroz prizmu 1945, kaže ona i ukazuje na primer Francuske koja je prošla kroz težak period za vreme nacističke okupacije.

“Francuska je imala sve – zgradu u centru Pariza u kojoj su ubijani građani i niko ti ne negira. Onda se pojavljuju ozbiljni intelektualci, politička elita učestvuje u takvim emisijama, kažu: 'da, to je bilo tako, ali ne možemo Francusku vraćati tamo'. Ovde to sve služi da bi se stvar dovela do usijanja, kao da se takmičimo ko je gori bio. Ako si bio loš, a NDH je bila lošam ne možeš da braniš loše, priznaj loše”, kaže Gaće.

Urednica Novog magazina ne veruje da će EU reagovati u konfliktu Beograda i Zagreba, naročito kada se ima u vidu da nije reagovala na pojave ekstremizma u svojim članicama, poput uspona desničarskog Jobika u Mađarskoj. Ona smatra da je Beograd imao idealniji trenutak da upozori EU na ponašanje Zagreba, a to je kada je Hrvatska prošle godine Beogradu uvela ekonomsku blokadu. “EU snažnije i bolje reaguje na takve teme, nego na teme iz prošlosti”, ističe Gaće.

Nadežda Gaće nekada je bila predsednica NUNS-a, a stanje u medijima u Srbiji ocenjuje kao veoma loše. Ona primećuje i da je vlast osetljiva na kritiku, i da je to greška, jer bi nosioci javnih funkcija trebalo da budu mnogo tolerantniji.

“Verujem da smo mi pluralističko društvo. Bilo bi skandalozno i da neko pravi izložbu ko hvali Vučića. Imaju pravo da vas kritikuju, a i da vas hvale. Od toga ne treba praviti performans”, poručuje ona.

Iz novog broja Novog magazina, Gaće preporučuje tekstove o odnosima između velikih sila i da li ih Islamska država može pomiriti, o jednoj sugrađanki iz Leskovca koja je nakon četiri godine mobinga podnela tužbu protiv direktora, kao i kolumnu o tome kako zaoštrena retorika Beograda i Zagreba negativno utiče na ekonomske odnose dve zemlje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
PUTIN POZVAO DODIKA NA SASTANAK, samo tri dana pre referenduma!

Smile

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik 22. septembra će otputovati u Moskvu na sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, javlja RTRS.

Kako se navodi, sastanak je potvrđen iz kabineta predsednika Ruske Federacije, rekao je šef Predstavništva RS u Moskvi Duško Perović.

“Reč je o sastanku u okviru redovnih konsultacija o raznim temama“, rekao je Perović.

On je naveo da će se predsednik Srpske tokom posete Moskvi sastati i sa ruskim privrednicima i investitorima.

Ova poseta dolazi svega tri dana pred najavljeni referendum u Republici Srpskoj o ustanovljenju Dana Republike Srpske.

(B92.net)

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
na toj
http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B0.652.html:625021-Vozuca-Bosnjak-spasao-manastirski-krst
stranici anketa
Да ли подржавате "Параду поноса", односно шетњу ЛГБТ особа центром Београда?

e bas su bosanci smesni.

sto nemaju anketu za gej paradu u sarajevu ili banja luci, u svojoj zamlji?

mi srbi ne pravimo ankete o gej paradama u zagrebu ili sofiji  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Mozda zato sto je novosti.rs srpski portal iz Srbije sto slova RS posle tacke suptilno naglasavaju? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
 Smile

И онда кажу Босанци глупи...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 23:25:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.