Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 19:47:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 506185 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
ja govorim o americkom planu 95te.
ameri su imali plan da sjebu krajinu i smanje republiku srpsku za odredjeni deo. Posao su im na terenu zavrsili hrvati i muslimani, po planu. Mogli su da uzmu vise, nisu im dali ameri.
Maaaa...ti nekad brate k'o Sonja Bserko-potpuno netačno,al zato zlurado i samouvereno.

Plan je očigledno bio dogovoren pre Dejtona,pravci kretanja napada i istovremeno izmeštanje glavnine snaga,prepuštanje nekih lokacija bez borbe svedoče o tom dogovoru.Ništa tu nisu završili muslimani i Hrvati,niti je bitna njihova pozicija u tom momentu,za teritoriju koju će dobiti,niti su mogli više ili manje,jer prosto dogovor je bio postignut.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
ja govorim o americkom planu 95te.
ameri su imali plan da sjebu krajinu i smanje republiku srpsku za odredjeni deo. Posao su im na terenu zavrsili hrvati i muslimani, po planu. Mogli su da uzmu vise, nisu im dali ameri.
Maaaa...ti nekad brate k'o Sonja Bserko-potpuno netačno,al zato zlurado i samouvereno.

Plan je očigledno bio dogovoren pre Dejtona,pravci kretanja napada i istovremeno izmeštanje glavnine snaga,prepuštanje nekih lokacija bez borbe svedoče o tom dogovoru.Ništa tu nisu završili muslimani i Hrvati,niti je bitna njihova pozicija u tom momentu,za teritoriju koju će dobiti,niti su mogli više ili manje,jer prosto dogovor je bio postignut.
da pre dejtona.
dogovor je sa slobom postignut a ne sa bosanskim srbima. njih je bilo neophodno prvo bombardovati a onda pobediti u kopnenim vojnim operacijama.
koliko sam shvatio natovci su bili donekle razocarani relativnom neefikasnoscu bombardovanja
« Poslednja izmena: 11. Sep 2016, 11:45:03 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Svejedno, ratom smo zasluzili 50% teritorije. Imali smo i vise al za stolom vazda negde mora da se kompenzuje.

Sto kaze Orf, to je bolje nego 0% svakako.

Inace, po prici oficira, nije bombardovanje imalo nekog preteranog ucinka ni 99 na Kosovu. Mi smo se sporazumno sami povukli. Opet za stolom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
nije mi samo jasno sta znaci imati 0% bosne. Jesmo li imali toliko za vreme jugoslavije?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
Za vremw jugoslavije smo imali jugoslaviju gde smo bili dominantan narod i tri glasa.  U novonastaloj bosni po muslimanima bi bili manjina koja je uvek preglasana.  Ovako imamo svoju drzavu u drzavi u kojoj mozemo sami da odlucujemo.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
dogovor je sa slobom postignut a ne sa bosanskim srbima. njih je bilo neophodno prvo bombardovati a onda pobediti u kopnenim vojnim operacijama.
А ко их је то победио у копненим операцијама? 
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
cuj ko  Smile  pa one specijalne kopnene snage...za brza dejstva...njih oko 1 500...poFatanih za po sata...razoruzanih ..zarobljenih...i povezanih po svim civilnim cljevima ( NE legitmnim ciljevima avijacije) koji su i inace zasticeni raznim konvencijama  Smile

ali jebes to... Smile
nek dodju opet... Smile

mile dodik otvorio 30 i nesto kolometara autoputa...prnjavor-doboj  Smile
a pemijer viuucic nam je svima objasno zasto je izgradnja te dionice autoputa ... toliko trajala..
kazu -18 godina  Smile

veli vucic...'samo oni koji su gradili autoputeve... znaju... koliko je tesko sagraditi 30 i nesto kilometara autoputa....'
drugim rijecima...ko nije nikad gradio autoput ...on ni ne zna kako je tesko graditi autoput  Smile
i u pravu je covjek... Smile

jel iko ikad od vas gradio autoput  Smile naravno da nije..nisam ni ja kao ni jos 10 miliona srba  Smile
zato tisina.. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
Citat
18 godina

Jedino sovjeti mogu da obore taj rekord...

Oni zgradu iz modula rade 6 godina...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Za vremw jugoslavije smo imali jugoslaviju gde smo bili dominantan narod i tri glasa.  U novonastaloj bosni po muslimanima bi bili manjina koja je uvek preglasana.  Ovako imamo svoju drzavu u drzavi u kojoj mozemo sami da odlucujemo.

srbi su eventualno bili dominantan narod u kraljevoj jugoslaviji a i to ne kao narod i putem normalne demokratije, nego preko kraljevskog diktatorskog rezima posle uvodjenja diktature.
u komunistickoj jugoslaviji vladala je komunisticka partija. kad se partija izdelila, rasturena je i drzava.  upravo slobin pokusaj da dominira jugoslavijom je uz hrvatski separatizam glavni razlog raspada drzave.

u bosni nije bilo ni prilike da se zivi normalno i proveri kakav bi bio politicki zivot, jer je drzava odmah unistena. u svakom slucaju demokratska procedura ne podrazumeva da kao poslanik glasas kao pripadnik naroda nego pre kao pripadnik stranke, s tim da naravno stranke mogu biti etnicke, ali nema razloga da postoji samo jedna etnicka stranka.
srbi bi u bosni bili preglasavani samo ako bi se muslimani i hrvati ujedinili u nekom cilju. muslimani bi bili preglasani od srba i hrvata jer je muslimana bilo manje od 50 %
uz to da bi i u okviru naroda mogle postojati razlike  u misljenjima i podele po raznim pitanjima.
da su svi nastavili da zive izmesano a ne saterani u rezervate ko danas i politika bi nuzno bila drugacija pa bi moralo da se vodi racuna o svacijem misljenju i potrebama u etnicki tako izmesanoj sredini.
sada naravno to nije potrebno jer su stvari mnogo jednostavnije kad je populacija ovako razdvojena.

stvaranje republike srpske nije vredno zrtava rata, 100.000 mrtvih, celog miliona izbeglica, razorene zemlje, ratnih zlocina sve te patnje

bosna je unistena etnickim ciscenjima. nit je sarajevo vise sarajevo, nit je mostar mostar, nit je banja luka banja luka.
govno od drzave i govno od entiteta

ovo je unisteno i proces je bio uzasan

zao mi je sto nisam nasao ovakvu mapu za srbe

« Poslednja izmena: 12. Sep 2016, 19:07:44 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
to je zato sto su pod pritiskom i masa njih se izjasnjava da su hrvari slovenci bosanci...i sta ti ja znam...

to je uobicajeno u takvim sredinama...

i postoji od kad postoji covecanstvo...niko nece da bude crna ovca...

a i prostom aritmetikom ces doci do takvog zakljucka...

uporedi koliko je zivelo u jugi....koliko u pojedinacnim republikama...imas broj koliko je proterano...

elementarnom logikom ces doci do tog zakljucka...

zanimljivo da nisi recimo slicnu statistiku izvukao za jugosovene...

tu je situacija jos dramaticnija...

vi mislite da ste mnogo pametni...onda ispadne da to nije tako...

a onda se vi ljutite...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 19:47:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.