Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Apr 2026, 15:37:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 513286 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ko sns?
Možda na tvoj. Otkud znam.

Ali nije stvar u uticaju nego u vlasnistvu nad drzavom. Podanika neke države od gradjanina razlikuje nadzor nad time kako se porez troši i to u kojoj su meri zakoni jednaki za sve. Mi smo više podanici u ovoj državi nego vlasnici. Neke od vlasnika sam ti naveo
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Pa naravno. A ponajvise pripada bogatasima i sns-u. Nama ostalima slabo.

и ја сам у школи био врлодобарчетири али сам на време схватио...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ko sns?
Možda na tvoj. Otkud znam.

Ali nije stvar u uticaju nego u vlasnistvu nad drzavom. Podanika neke države od gradjanina razlikuje nadzor nad time kako se porez troši i to u kojoj su meri zakoni jednaki za sve. Mi smo više podanici u ovoj državi nego vlasnici. Neke od vlasnika sam ti naveo

Ja sam lično bio ugrožen za vreme vladavine bračnog para iz Požarevca. Tad sam recimo mogao da napišem takvu rečenicu i da budem iskren. E sad od 2000 do danas da sad ja radi mog političkog stava prosipam neku patetiku kako sam nešto mnogo ugrožen i kako sam gradjanin drugog reda ili šta već, kako mi  je mnogo loše, užasno i da sam progonjen bogami nisam baš tako vaspitan da bih toliko mogao da lažem.

O vladi gospodina na vlasti sam rekao sve time što sam konstantno protiv njega od kad se pojavio, tako da ne bih trošio reči oko pojedinosti tipa, rada institucija, korupcije i sličnih stvari. Ali svakako da je Srbija daleko od toga da bi bilo kojim parametrom mogao da okarakterišeš njene gradjane kao podanike, a da to ozbiljno argumentuješ.

Ne sumnjam da bi kao neka afrička zemlja sa ovakvim vlastima verovatno bili podanici, medjutim nije sve samo do nas, istorijske i geografske okolnosti nas čine verovatno mnogo boljom zemljom za život nego što bi to sami uspeli.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ti mozda nisi ali ja jesam gradjanin drugog reda. Svaka tebi cast, tvoja stvar.
Ja sam ti napisao sta je podanik.
Da dodam. Drzava u kojoj se u skupstuni ne raspravlja o budzetu kao ova nasa, je zemlja u kojoj su vecina stanovnika podanici. Ne moramo ici dalje
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Вучић са Додиком о унапређењу односа Србије и Републике Српске Smile

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са председником Републике Српске Милорадом Додиком, са којим је разговарао о даљем унапређењу односа између Србије и Српске, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

Двојица председника су разговарала о пројекту ауто-пута који би требало да споји Београд и Бањалуку, Херцеговину и источну Републику Српску са Србијом, наводи се у саопштењу.

Такође, разговарали су и о другим важним питањима од националног значаја, укључујући и Декларацију чији би предлог требало да буде утврђен до Сретења, 15. фебруара 2018. године, пише у саопштењу Службе за сарадњу са медијима председника Србије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
To je naravno tvoj subjektivni osećaj i poštujem, glupo bi bilo da te ubedjujem u suprotno.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To je naravno tvoj subjektivni osećaj i poštujem, glupo bi bilo da te ubedjujem u suprotno.
to nije subjektivni osećaj nego činjenica. razloge i kriterijume sam naveo a ti ih se nisi ni dotakao. nego umesto toga pričaš o osećaju ugroženosti devedesetih. Iz toga zaključujem da imaš problema sa značenjem reči. Biti podanik ne znači da si ugrožen. To ne mora da znači ni da si potlačen, naročito ne da si zlostavljan ili bilo šta slično. To ima veze sa političkim pravima i pravnim statusom.

moguće je biti vrlo sretan podanik

edit

Pa naravno. A ponajvise pripada bogatasima i sns-u. Nama ostalima slabo.

и ја сам у школи био врлодобарчетири али сам на време схватио...  Smile
oduševio me tvoj komentar.
sećam se kada sam prvi put video ovu scenu da sam pomislio: šta ovaj mrači
« Poslednja izmena: 18. Jan 2018, 16:50:42 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
imam jednu  napomenu

IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
САД упозориле грађане на тероризам и мине у БиХ Smile

ВАШИНГТОН – Амерички Стејт департмент упозорио је своје држављане на опрез приликом путовања у Босну и Херцеговину због опасности од тероризма и мина.

У тексту у којем је упозорење подигнуто на други ниво од максимално четири наводи се да терористичке групе и даље припремају планове о могућим нападима у БиХ.

Упозорење, које је објављено 10. јануара, наводи да „терористи могу да нападну уз мало или никакво упозорење туристичке локације, саобраћајна чворишта, пијаце, трговачке центре, локалне објекте, хотеле, клубове, ресторане, верске објекте, паркове, велике спортске и културне догађаје, образовне институције, аеродроме и остала јавна мјеста”.

Такође се додаје да широм БиХ постоје минска поља и мине од којих, упркос томе што су опасне области јасно означене, годишње погине или буде повређено више људи. (Танјуг)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

njima je bezbednije sa ovim teroristima u siriji nego u usa...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Apr 2026, 15:37:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.