Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 01:39:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 513366 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Još jedan od utisaka koji nama sa ove strane,a koji nemamo nikoga sa one strane Drine, može da opiše koliko je Srbija pod vučićevštinom potonula u kal :

https://twitter.com/djordjenspm/status/951239876669771776
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Nije tačno, javni servis RTRS je agresivno medijsko glasilo stranke na vlasti, što naš ipak nije, a to je recimo glavno merilo tih tzv medijskih sloboda.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
nikakvi nezavisni mediji nigde ne postoje...

mediji imaju gazdu...

oni rade sta gazda kaze...

to je svuda tako...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Полицајац из Доњег Вакуфа суспендован због шајкаче и четничке кокарде

ЗОВЕ СЕ ЊЕГОШ ТОМИЋИ, А ОПТУЖЕН ЈЕ ЗА „ТЕЖУ ПОВРЕДУ СЛУЖБЕНЕ ДУЖНОСТИ”

ПОЛИЦАЈАЦ из Доњег Вакуфа Њ. Т. суспендован је са дужности након што је на друштвеним мрежама објавио фотографије на којима носи четничка обележја.

Како преноси муслимански портал Клиx.ба, полицајац Његош Томић је на фотографији са шајкачом и кокардом испред плаката који најављује прославу „неуставног Дана РС”, са подигнута три прста, а случај је пријављен Уреду за притужбе  јавности.

„Против њега је покренут поступак јер је утврђено да постоје основи сумње да је починио тежу повреду службене дужности и да би останак у служби штетио интересима службе”, наведено је на порталу МУП-а БиХ.

„Наведени службеник је привремено суспендован јер је у току досадашњег поступка утврђено да постоје основи сумње да је починио тежу повреду службене дужности те да би останак у служби штетио интересима службе или спровођења интерног поступка”, рекао је Хасан Хоџић из МУП-а СБК.

и тако то крене,прво отпуштања па после...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
mob
Samsung S10 +
Da je mahao zastavom ISILA dobio bi povisicu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Citat
ЊЕГОШ ТОМИЋИ,

lebe mekani... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
jebem im mater nenormalnu...to uopste nije kokarda...

ali kad pripadnik pederalnog mupa mase sa ratnom zastavom u majici sa podrskom ratnom zlocincu naseru oricu onda je to u redu...i uopste ne steteti interesima i ugledu mupa...

...zna on da kao policajac ne smije da nosi obiljezja bilo koje strane sluzbe ili drzave ili vojske ili policije i slicno....
ali to se nije desilo u ovom slucaju...

ajde ti objasni budaletinama da je to grb nemanjicca a ne kokarda...isti onakav grb kakav na ramenu nose pripadnici armije bih iz republika srpska puka...
grb nemanjica je srpska svetinja....
i grb nemanjica i sajkaca su cak i folklor naroda kojem taj pomenuti nesrecni policajac -pripada...
to su legitimna i tradicionalna obiljezja jednog od tri konstitutivna naroda u bih...
a to sto su federalni  muslimani i hrvati i njihovi politicki gurui fasisti i sto zele da  zabrane  folklor i obicaje i tradiciju srbima
to je posebna prica...
jebem li vam mamu...al' trazite belaja...

........................
Dodika interesuje saradnja sa SDA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik veceras je rekao da kada SNSD dode u poziciju važno je da popuni mjesta u zajednickim institucijama BiH koja pripadaju Srbima. Kaže da ga ne interesuje ko je još u vlasti - SDA Bakira Izetbegovica ili SDP ili neko koga bošnjacki i hrvatski narod izabere.

"Kada dodemo u poziciju, a vjerujem da cemo imati veliku pobjedu na opštim izborima, nama je važno da popunimo kvote koje pripadaju Srbima i srpskom narodu i RS", kazao je veceras Dodik ,gostujuci u Dnevniku TV1.

Ko ce pobijediti i ko ce biti vlast u FBiH, to ce nas opredijeliti , kaže on, i za neko eventuelno, nije to nikakvo koaliranje, ali se, kako naglašava, mora uci u zajednicku vlast.

"Ako federalna javnost, narod u FBiH, Bošnjaci i Hrvati izaberu partije koje mogu uime njih da upravljaju društvom, oni su za mene legitimni i legalni. Nemam namjeru da govorim o tome je li neko pogriješio u tome. Ne", kazao je Dodik, dodajuci da ih ne zanima ko je sa druge strane.

"Može biti SDA, može biti SDP. Onaj ko je dobio vecinsku podršku naroda sa tog prostora, on je za nas legitiman,ako SDA dobije vlast i bude vlast, bude vladajuca partija u Federaciji, ja nemam razloga da kažem da sam gadljiv, da mi nešto smeta".kazao je Dodik.

Kazao je da se nece vratiti u Socijalisticku internacionalu, jer to, kako navodi, i ne postoji.

Otkriva i da se ponekad cuje i sa bošnjackim clanom u Predsjedništvu BiH i predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovicem.

N1

izdajnik..poturica..bakirovac.... Smile

a sta cemo sad....
kako ce se zvati dodikova koalicija sa bakirom kad dodik bude clan predsjednistva iz reda srpskog naroda...
to ce se zvati patriotizam..
jer je nuzno saradjivati sa balijama i ustasama..to je dobro za republiku srpsku...

a sada ne valja..kad pdp i sds koaliraju sa bakirom i covicem...to je najveca  izdaja...
idite vi svi u picku materinu...nema te vi ni obraza ni postenja niti casti..a kada toga nema- nema ni patriotizma...

danas pljuvati a sutra to lizati....to se ne zove patriotizam..nego  zove se ljigavost...

svi vi natjerat cete postenog srbina da ponovo ide u ajduke i da dolazi tiho ka sjenka i udara silno i bucno kao munja nebeska i nestaje u planini ....brzinom ocijeg treptaja... Smile

Smile

« Poslednja izmena: 13. Jan 2018, 11:52:47 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Srpska 2,5 puta zaduženija od FBiH

Republika Srpka,koja se svakodnevno zadužuje, 2,5 puta je zaduženija od Federacije BiH. Dug Republike Srpske se povecava i nema naznaka da ce stati i u ovoj godini, a  Fderacija BiH je uspjela da smanji dug u prošloj godini za cak 632 miliona KM.

Vijesti
    Republika Srpska

Cetvrtak, 11.01.2018. | 19:31

Republika Srpska se hvali da je ispunila sve uslove za kreditni aranžman s MMF-om.  Vlast Republike Srpske je spremna na sve što se traži iz Vašingtona kako bi dobila novac od MMF-a. Sve ono što nije uradila Federacija, jeste Srpska i to prije roka. Po principu - što brže do novog zaduženja. što se tumaci velikim uspjehom.

“Sama cinjenica da smo odavno ispunili sve uslove za tranše MMF-a govori da smo sposobni da vodimo politku, za razliku od FBiH koja nije usvojila budžet i to sada predstavlja razlog MMF-u da ne realizuje tranše koje je ranije trebao, kao i budžet BiH”, rijeci su predsjednika Republike Srpske i vodece stranke SNSD-a Milorada Dodika.

Nekada je ta politika, barem, prema medunarodnim kreditorima bila potpuno drugacija. Milorad Dodik je cesto bio žestoki kriticar MMF-a.

’’ Jadna je ona zemlja koja zavisi od MMF-a’’ – govorio je nekada Dodik.

Iz ofanzive u defanzivu. Ocigledno, MMF nije nešto što raduje, ali jeste nešto što se mora. Barem, ako je suditi prema izjavama predsjednika Republike Srpske.

Njegovo mišljenje ne djeli stranacki kolega i šef finasnija u Vladi Srpske.

’’Aranžman sa MMF-om nije kljucan sa stanovištva finansiranja’’ – izajvio je nedavno ministar finansija RS Zoran Tegeltija.

Dok se ceka nastavak aranžmana nedostatak novca u budžetu Vlada pokušava da obezbjedi do sada najvecim pojedinacnim zaduženjem na banjaluckoj berzi. Izvršna vlast ce narednih dana pokušati da proda obveznice Republike u iznosu od cak 100 miliona maraka.

’’Finansisjska situacija u Republici Srpskoj nije nimalo lagodna. Jer morati da platite 50 % inicijalnog budžeta na ime duga jako smajuje raspoloživa sredstva za bilo koje druge socijalne i razvoje potrebe’’ – kaže ekonomski analiticar Zoran Pavlovic.

RS je do sada imala 28 emisija dugorocnih obveznica javnom ponudom i zadužila se preko milijardu maraka. Ekonomisti porucuju da nece doci do smanjenja zaduživanja na berzi bez obzira na MMF, jer izborna je godina, a glasaci se moraju privuci,

patriotizam i sat na ruci od 30 000 evra ..to ne ida zajedno...nikako....
samo kod nas patrioti voze auta premijum modele od 100 000 evra i vise...
i zive u stambenim jedinicama od 300 m2
vrednim po 600 000 evra...

svugdje po svetu patrioti su politicki pritisnuti sa svih strana...ugusen im je svaki vid egzistencije i grcaju u bijedi...i bore se i zivotima protiv takvih koji nose satove od 30 000 evra na ruci...

patrioti se bore za narod a ne za one koji nose satove od 30 000 evra na svojim lopovskim rukama...

ali jbt ga ...ovo je 'region'.....ovdje je sve naopako...ovdje su izdajnici oni koji hljeba nemaju jest i koji nemaju novac da kupe djeci po jedne cipele i patike godisnje
i koji nemaju novac da kupe sirup za kasalj kad im se djeca razbole...
izdajnici su jer su se drznuli da kazu ono sto svojim ocima vide....
a srbende i patrioti su oni koji novcanicama od 500 evra brisu dupe i onda ih lijepe trubacima na celo po kafandzugama...dok im sviraju mars na drinu...

e moj srbine....sta si ti sebi dozvolio...
i trebas bit gladan i zedan i poderan i zeljan svega a najvise zivota normalnog...
kad si glup ko kurac...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Ambasada Izraela napustila Dodikovu vilu na Dedinju

Citat
http://vijesti.ba/storage/2018/01/12/thumbs/5a58b252-2c00-4659-b7c0-65400a0a0a7e-ambasada-izraela-dodik-700x402.jpg

Ambasada Izraela u Beogradu od 1. januara ove godine više ne koristi vilu na Dedinju, ciji je vlasnik Milorad Dodik.

Kako BN saznaje, izraelska ambasada u Beogradu od 1. januara ove godine zvanicno više ne koristi Dodikovu vilu na Dedinju.

Prema tvrdnjama izvora BN-a, izraelska vlada je odlucila da od 1. januara ove godine više ne koristi Dodikovu vilu za potrebe ambasade te zemlje u Beogradu upravo zbog toga što je on kompromitovan u javnosti i što je nepoželjna licnost za mnoge zemlje.

Dodik je vilu kupio kada je bio premijer Republike Srpske 2007. godine od Komercijalne banke, iako je kredit za nju podigao 2008. godine pod sumnjivim okolnostima u Pavlovic banci što je bio predmet istrage Tužilaštva BiH.

Vila je  površine 341 m2, posjeduje garaže od 45 m2 i pomocne prostorije od 63 m2 te zemljište uz objekt preko 350 kvadratnih metara.

Nalazi se u ulici Vaska Pope na broju 16 u Beogradu.

Kako su mediji tvrdili, sudski vještak gradevinske struke Aleksandar Petrovic u svom izvještaju je napisao da se prizemlje sastoji od hodnika, dnevnog boravka, spavacih soba, kuhinje, mokrog cvora i ostave.

Sprat se sastoji od hodnika sa dnevnim boravkom, kuhinje sa trpezarijom, spavacih soba, mokrog cvora i posebnim dijelom u kojem je smješten WC. U dijelu sprata se nalaze spavace sobe razlicitih velicina.

Vilu koja je izgradena 2005. godine vještak je procijenio na 1.260.000 evra.

Još ranije Dodik je kazao da je vilu na Dedinju kupio od Komerijalne banke i da je iznajmio izraelskoj ambasadi u Beogradu za iznos oko 55 hiljada evra na godišnjem nivou.

„Kirija ide na otplatu kredita za kucu koja je i pod bankarskom hipotekom na period od deset godina", rekao je Dodik još 2010. godine, kada je priznao da ima vilu u Beogradu.

Ambasada Izraela u Beogradu nikada nije zvanicno potvrdila da se nalazi u vili, ciji vlasnik je bio pod istragom zbog kredita podignutog na sumnjiv nacin u Pavlovic banci.

I vlasnik Pavlovic banke i službenici koji su dali kredit bili su predmet istrage Tužilaštva BiH koja je okoncana, takode pod sumnjivim okolnostima.
Postavlja se pitanje kako ce sada Dodik otplacivati kredit cija rata je veca od njegove predsjednicke plate u Republici Srpskoj.

cuj to...kupio vilu na kredit koji je dobio od banke godinu dana posle kupovine vile...
jel se to meni cini da tu nesto nije u dure ili mi se to samo cini...jer je sve po zakonu i sve je u dure...
more biti svasta ..more biti da ja ne vidim dobro....
i ne znam koliko su dva plus dva...naravno da znam..dva plus dva su sest...
dva tebi..dva meni i plusu dva...to je sest...
a ko je taj plus...pojma nemam...

jooojjj...piski  mi se od silnog patriotizma...odo bacit jedan pis -sis  Smile

Smile

ne daj se mile......

lazu oni dokazima lazu...
znamo mi da si ti posten....
ti si nas spasiioc....
spasio si nas mnogih brga....
sta bi mi sad da recimo imamo u realnom sektoru plate od 1500 maraka
a u javnom resoru od 2-3000..
znas li ti mile kakih problema bi mi svi imali..
pa jbt kurac...po citav dan bi razmisljali di cemo potrosit tolike pare...
 Smile
a ovako ovi u pivredi dobiju 420 maraka a u javnom sektoru 750....
i nemama nikakvih biga...
podiges platu i odes platis kredite i zaduzenja koja si uzo da imas za slavu...i ostale praznike i da kupis djeci scipele....i knjige i sveske i zeni gace....da joj picka ne landara po ovom'mrazu'
da se ne smrzne ko u poslovici..znas mile onu narodnu...'smrzo se ko picka'....

ostane dva tri dana para za malo rane i rezije....i vec desetog u mjesecu idemo da podigemo novi kedit ili da se zaduzimo gdje nadjemo da se zaduzimo...

i boli nas kurac...zivimo bez ikakvih briga i poblema....
malo para malo poblema..puno para puno poblema ...to je odvajkada tako bilo...
i hvala ti mile srbendooooo sto si nas spasio svih problema..
jer ipak na kraju krajeva osatvio si nam nam nase  zivote..i moremo bez ikakve akcize da disemo tvoj  vazduh...

ti si nas posve spasio...

e srbine srbine..moj srbine....jebem li te u glavu ludu da te jebem...
nista bolje ni zasluzio nisi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija

Dodik formira paravojne jedinice

Predsjednik „Srbske casti“ iz Republike Srpske Igor Bilbija vrši regrutaciju osoba iz krim miljea koji ce ciniti okosnicu buduce paravojne formacije. Specijalci ruskog „humanitarnog kampa“ u Nišu marširali ulicama Banjaluke. Direktna podrška stigla iz Moskve.

Vijesti
   Republika Srpska

Petak, 12.01.2018. | 10:45

Za sebe vole reci da su humanisti. Ali ako na bilo kojoj društvenoj mreži upišete „Srbska cast“ , ukazace vam se nabildani ljudi sa fantomkama na glavama, muškarci u maskirnim uniformama sa automatskim oružjem u rukama, fotografije iz teretane, vojne obuke i postrojavanja.

Pojavice se i poneke fotografije na kojima se vidi da se pripadnici „Srbske casti“ brinu za sigurnost Arkanove udovice Cece Ražnatovic, da su nerijetko u Moskvi i još mnogo toga. Ove novije fotografije uglavnom su nastale u Banjaluci. Ona od 12. 12. 2017. godine ipak je najupecatljivija. „Humanisti“ Srbske casti, u crnim majicama i maskirnim uniformama, fotografisani su u sali za sjednice Narodne Skupštine Republike Srpske.

U prvom sjedili su Igor Bilbija iz Prijedora i Bojan Stojkovic iz Niša. Oni su vode „Srbske casti“. Igor Bilbija poznato je ime iz rubrike crna hronika. Hapšen je zbog prostitucije, lihvarstva i organizovanog kriminala. Bojan Stojkovic iz Niša slovi za „najjaceg Srbina“. Nosilac je ordena kojeg mu je urucio ruski general Valerij Vjecesljavevic Kaljakin. Zajedno sa svojim kolegama iz Srbske casti prošao je obuku u kampu 63. padobranske brigade u Nišu što je ovjekovjecio i prigodnom fotografijom.

Tokom 2007. godine boravio je u u vojnoj bazi „Ševatske Livade“ u Preševu. Dio obuke je, prema izvorima Žurnala, zahvaljujuci vezama sa ruskim ratnim veteranima okupljenim oko udruženja „Naslednici pobede“, prošao i u Moskvi, a formu održava u ruskom Humanitarnom centru u Nišu.

„Za ovakvog predsednika vredi umreti“, napisao je Stojkovic na svom Instagram profilu ispod fotografije Vladimira Putina.

Ispod fotografije sa Miloradom Dodikom napisao je: „Ne može nam niko ništa, jaci smo od sudbine“.

Stihove tog narodnjaka Milorad Dodik zapjevao je u maju 2016. godine, na skupu organizovanom kao kontramiting opoziciji koja je tražila njegovu smjenu. O Dodikovoj sigurnosti tada su brinuli pripadnici „Srbske casti“.

Od tada su oni cesti gosti Banjaluke, narocito onda kada predsjednik Republike Srpske iznosi ili provodi svoje separatisticke ideje. Njihov pojacan boravak u BiH sigurnosne službe registrovale su u decembru prošle i u januaru ove godine.

„Srbska cast i podmladak Veterana RS Powers održale su u Narodnoj Skupštini RS sastanak na kojem se govorilo o formiranju jedinice sastavljene od ova dva udruženja , koji ce ucestvovati u svecanom postrojavanju i defileu povodom 9. januara, dana Republike Srpske“, piše u dokumentima sigurnosnih agencija koje još navode da se na sastanku „razgovaralo i o eventualnim intervencijama ukoliko opozicija bude preduzimala opstrukcije rada vlasti“.

Skupštinski prostor za djelovanje „Srbske casti“, prema istim izvorima obezbijedio je Nenad Stevandic, potpredsjednik Narodne skupštine RS.

On, medutim, na pitanja Žurnala, odgovara da nije primijetio boravak niškog specijalca sa ruskim odlikovanjima Bojana Stojkovica u prostorijama Narodne skupštine RS.

„Sa Veteranima Republike Srpske saradujem i saglasan sam da oni kao NGO mogu da koriste prostor Narodne skupštine“, kazao Stevandic, pa potom okoncao prepisku rijecima – „hajd, sad zdravo. I nastavite sa narucenim tekstom“.

Prije toga priznao je da je bio govornik na ovom skupu, na kojem su govorili predstavnici „udruženja“ Srbske casti, te predstavnici ruskog udruženja „Naslednici pobjede“. Konferenciji, na kojoj se govorilo o potrebi anti-NATO djelovanja, govorili su još i Rajko Latinovic iz Dervente kojeg su sigurnosne službe u BiH registrovale kao osobu obucavanu u vojnim kampovima u Rusiji.

Medu prisutnima je bio i Aleksandar Stanojevic iz Doboja, bivši pripadnik MUP-a Republike Srpske, dok su glavnu rijec, ipak, vodili predsjednici udruženja Srbske casti iz RS-a i Srbije, Bojan Stojkovic i Igor Bilbija.

„Predsjednik Srbske casti iz Republike Srpske Igor Bilbija vrši regrutaciju osoba iz krim miljea koji ce ciniti okosnicu buduce paravojne formacije, dok je omladinska organizacija Power baza za regrutovanje“, navedeno je u dokumentima sigurnosnih agencija BiH.

Prije tri dana, tokom obilježavanja dana RS pripadnici ove paravojne formacije su, takode, ucestvovali u defileu na ulicama Banja Luke. Medutim, njihovo prisustvo zabilježeno je i dva dana poslije, kada su automobili srbijanskih registarskih oznaka, sa grbom „Srbske casti“ bili parkirani na nekoliko mjesta u RS.

Da je vlast Milorad Dodika sklona angažovanju paravojnih i parapolicijskih jedinica pokazuje slucaj iz 2014. godine. Tada su, pred izbore, automobilima MUP-a RS-a u BiH ušli Donski Kozaci, paravojna formacija koja se nalazi na crnoj listi EU. Medu njima je bio i Nikolaj Ðakonov, Kozak koji je ucestvovao u proruskim operacijama u Ukrajini.

Nakon što su mediji razotkrili njihov ulazak, vlasti RS su saopštile da su Kozaci došli na ples u centru Banja Luke. Medutim, kada su u pitanju pripadnici paravojne formacije Srbska cast, režim Milorada Dodika više ne skriva svoje namjere.
......

slika nema.
ne treba ljude oznacavati posebno kada nisu nista protivzakonito uradili...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 01:39:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.