Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 21:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507909 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ne znaju ni oni sta su....
inace moj ... crna ovca... on  je tifi palio cvoke.... tamo nekad davno...

inace tifa je narkomancina i djubre nevidjeno....
njega niko nikad nije volio...i najebao je u sarajevu u ratu...ko zuti....i nek je....
nije htio da ide kad su ga htjeli izvuci....

ali da je rasturao u dugmetu - jasta je...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
svi su ti oni takvi...

to je tamo normalno... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Додик: Тражимо да се поштује Дејтон онако како је написан

11. јануара председник Републике Српске Милорад Додик је дао ексклузивни интервју за руску телевизију Царьград. „Руска реч“ објављује текст овог интервјуа.

Андреј Афанасјев, водитељ програма „Руски одговор“ на телевизији​ Царьград: Ваша недавна изјава је изазвала бурне дискусије и на Балкану, и на Запада и у Русији. Након четврт века Републике Српске, шта осећате и како је та ваша недавна изјава повезана са 25 годиан постојања РС?

Милорад Додик: Република Српска живи 25 година и показала је да може да се суочи са разним изазовима. Али 25 година је исто тако оспоравање Републике Српске у различитом обиму и на различитим начинима. Према Републици Српској је кршен Дејтонски мировни споразум, где је високи представник одузео низ овлашћења и пренео их на ниво Босне и Херцеговине без наше сагласности. Највећи криминал у протеклих 20 година је овде чинио високи представник који је кршио међународни мировни споразум тако што је њене веома јасне одредбе на други начин тумачио, чак и мењао законе у доносио Устав. Ми смо се у Републици Српској у континуитету супротставили таквој политици и ово данас није ништа ново. Ми тражимо да се поштује Дејтонски споразум онако како је он написан, а не да нам високи представници западних дипломата овде просипају причу о духу Дејтона и постављају то као фетиш који ми морамо да поштујемо. Ми то наравно не желимо. И зато је и данашњи наш одговор. 24 године република слави Дан републике, а онда интервенционизмом страних судија у Уставном суду Босне и Херцеговине са два гласа муслимана нама су укинули ту могућност да славимо 9. јануар, дан када је створена Република Српска. Наравно, народ је изашао на референдум и потврдио да је 9. јануар наш дан и ми ништа нисмо друго чинили. И овог 9. јануара смо се окупили да славимо Дан Републике. Дакле, Босна је неуспешна земља од самог почетка. И ако је неко мислио да ће направити Босну са истим народима који су разбили Југославију, онда се очигледно на почетку грдно варао и мислио да ће само међународним насиљем држати Босну и Херцеговину на окупу.

Милорад Додик: После сукоба и распада бивше Југославије БиХ живи на муслиманско-бошњачком идеализму и интервенционизмом међународне заједнице која прихвата те амбиције босанских муслимана. Срби нису желели да буду у Босни и Херцеговини. Прихватили су са резервом Дејтонски споразум јер су се бојали да ће он бити деградиран, што се наравно и дешава свих ових година. Свих ових 20 година је управо ревизија Дејтона од стране међународног представника који је требао да штити Дејтон. Босна је реализација једног америчког концепта који је требао да направи једну државу-нацију овде у БиХ, и наравно неуспешно јер овде има три конститутивна народа и још значајан број мањина. Све време  покушавају да одвоје Републику Српску од  нормалних и дозвољених Дејтонским споразумом односа са Србијом. И биле су то године рушења наших права и ми данас немамо преко 80 надлежности о којима у Уставу пише да их имамо. У континуитету међународни фактор је смењивао наше изабране људе. Чак је и представника републике раније сменио са дужности високи представник, зато што није одговарао њиховом концепту. Високи представник је затварао људе, избацивао полицајце, избацивао важне директоре фирми, сваког оног ко није хтео да буде део њихове политике. Високи представник је на нивоу БиХ формирао без права централистички суд и тужилаштво, и они се данас обрачунавају са свима нама у РС. И сада прогоне све виђеније Србе и у бизнису и у јавним медијима, јавним предузећима, нас политичаре, тврдећи како овде само проводе акције против криминала, корупције. И то све траје неколико година. И онда без икаквих објашњења то се заустави и на тај начин се прави атмосфера вршења притиска према било коме ко одлучује овде. И то држе неколико година, и онда одустану јер није било никаквих основа за то.

Царьград: Шта треба сад учинити да би се ујединили Срби који живе у БиХ са Републиком Србијом у јединствену земљу?

Милорад Додик: Чак и неки ауторитарнији извори са Запада говоре о томе да је могуће обезбедити дугорочну стабилност Балкана управо тиме да се према Србима који су најважнији народ на Балкану промени однос у погледу њиховог јединства и да им се дозволе права која имају и други народи у свету, а то је да живе заједно и да не могу да буду вештачки подељени. И данас видимо идентична политичка понашања странаца овде са старим концептом Запада који је још пре 100 година или више овде спроводила Аустроугарска. Хтели су да направе једну нацију, један језик, једну државу, све на штету етничких, националних интереса и права Републике Српске, односно Срба овде. Србе окупљају националне вредности, у томе је њихово јединство, иако смо сада подељени. Али у сваком случају данас љубав коју имамо за Србију је далеко већа него за Босну и Херцеговину у којој смо приморани да будемо. То је рационално, емотивно и нормално. Неки то не воле да чују и онда праве хистерију због тога.

https://www.youtube.com/watch?v=M0C_M585qMM
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
a ubavo ubavo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Додик: Трајно неприхватљива оцена Изетбеговића о настанку РС

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је за РС трајно неприхватљива оцена Бакира Изетбеговића и његових сарадника да је Српска "настала на геноциду". Изостала реакција на воз који је заустављен у Рашки, постоје различити аршини, истиче Додик.

"То показује амбицију Бакира Изетбеговића да је он Босна - наравно да он није БиХ. Нека му је срећно у тој Босни у којој он јесте Босна", рекао је Додик новинарима у Трну код Лакташа, преносе бањалучки медији.

Додик је истакао да Бакир Изетбеговић овде није БиХ, већ само бошњачки члан Председништва БиХ, како је то и речено и ништа више.

Говорећи о веб страници Председништва БиХ на којој се налази говор Бакира Изетбеговића са презентације пројекта "Геноцид над Бошњацима 1992-1995", у оквиру кога се, између осталог, наводи да је у Приједору почињен геноцид, што ниједна правосудна институција није потврдила, Додик је рекао да је овакав Изетбеговићев иступ велика злоупотреба, којом треба да се баве други.

Додик је оценио да је очигледно да је било злочина и нико не може то да порекне, али све ово време бавећи се тим питањем говори колико су неки разочарани или острашћени у том погледу.

Додик је рекао да би за сваки ратни сукоб, па и овај који се десио у БиХ, било довољно да они који су одговорни за страдање одговарају. Сматра да се и тај процес приводи крају.

Сада се, како је навео, чује и види нови политички процес који иде за тим да неке људе, односно читав један народ, доводе у позицију да га оптуже.

"Наравно да се није десио геноцид, без обзира на амбицију Бакира Изетбеговића којег сам видео тамо са Насером Орићем, јер он сматра да то има право и да то за Бошњаке не би требало да буде никакав проблем. Ја морам да кажем да су то чисте измишљотине и да се не може говорити о геноциду, али се може говорити о страдању којег је било на свим странама", нагласио је Додик.

Председник РС је рекао да је чињеница да у Сарајеву никада нису испитани Казани и други случајеви стрдања Срба. "То говори да постоји скривена намера са њихове стране и игнорисање страдања других, а фаворизовања сопствених жртава", закључио је Додик.

Случај "Казани" јавности је познат од 1993. када је још неутврђен број небошњака убијен у околини Сарајева. До сада је индентфиковано десетак жртава.

Локални командант Мушан Топаловић Цацо који је осумњичен за та убиства, страдао је 1994. године у обрачуну војног врха Армије БиХ, са како је тада наведено, "криминалом у сопственим редовима".

"Изостала реакција на воз, постоје различити аршини"

Милорад Додик упитао је, поводом заустављања воза који је из Београда после 18 година кренуо за Косовску Митровицу, да ли је могуће да слобода кретања за једне постоји, док за друге не постоји.

Додик је за Радио-телевизију Републике Српске рекао да је очигледно да постоје различити аршини.

"Да ли је могуће да у условима када дневно прође више од 50 аутобуса са Косова који иду у Западну Европу, неометани било чим, да је сад ођедном проблем воз који иде до Косовске Митровице. Мени су овде познати ти сценарији - да су покушали Албанци са Косова да то искористе како би се обрачунали са преосталим Србима тамо", истакао је Додик.

Навео је да из свог искуства може да каже да је спрега тих власти из Приштине и међународног фактора на тим питањима видљива.

"Пошто нисам видео ниједну оцену нити реакцију на то да је спречена слобода кретања за коју се они залажу и да воз није могао да уђе у Косовску Митровицу, показује да постоје различити аршини", нагласио је Додик.

Рекао је да је бивши амбасадор Велике Британије у Сарајеву Чарлс Крафорд, када је отишао у пензију, рекао да међународна заједица има различите критеријуме и да једне критеријуме на исту ситацију употребљава на потпуно различите начине.

"Па су рекли да у БиХ постоји сукоб међу народима и да они ратују и да има силовања у тим сукобима, да се не подносе, али има да ћуте и остану заједно. А, онда су на Косову рекли исто тако - ето Срби и Албанци се не подносе, ратују, силују између себе, али има да се разиђу, јер је неподношљиво, а онда направе од Срба тамо мањину и покушавају то да легализују", нагласио је Додик.

Председник РС је подсетио да је премијер Александар Вучић рекао да никада више Срби било где живели неће доживети "Олује".

"Уверен сам да неће доживети ни у овом делу четири општине Косова, где је претежно српско становништво", додао је Додик.

Додик: Јавно ћу се одрећи пасоша БиХ

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да су званичници одлазеће америчке администрације настојали да спрече његов одлазак у САД, јер он није желео да тргује интересима РС.

Такође је најавио да ће се јавно одрећи пасоша БиХ, јер има путну исправу Србије коју ће користити.

"Од мене је тражено да одустанем од иницијативе у вези са Уставним судом БиХ, да престану активности у вези са доношењем закона о Уставном суду БиХ и да се оградим од политике СНСД-а око нашег документа политичке процене, а што сам ја одбио", рекао је Додик новинарима у Трну код Лакташа, преноси Фена.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
i sta sad....

isprico se bakir isprico se dodik..i sta cemo sad... Smile

nista...

1 februara stize  rata kredita...para nema....
prevarili su opet poljoprivrednike...murija jos uvijek nije dobila naknade i dodatke...
zdravstvenim radnicima jos uvijek nije uplaceno zdravstveno...

priprema se podizanje novog kredita
da bi se mogle isplatit penzije...

i to je to...

nijedan srbin nije napunio tanjir od dodikovih srbovanja
a nijedan bosnjak takodje nije napunio tanjir od bakirovih sranja....

racuni za rezije svi stigli....120 maraka struje...50 vode i smeca....stmbeno i odrzavanje 20 maraka...telefon..internet..televizija 50 maraka...
mobilni telefoni ' pretpalta 50 maraka....pretplata na ovo pretplata na ono jos  50 maraka...
krediiti  250 marka...i ko zna kakvih jos kuraca ima.... Smile

povratak u realnost....ali onaj iz skoka pa u pleksuz koljenom  Smile

i tako svaki bozji mjesec...
a oni meni ko je veci srbin a  ko veci balija....
mrs bagro lopvska... Smile

i sto je najgore..da su i jedan i drugi bar nesto uradili...
nego nisu...sve je isto kao i pre ...i referenduma i pre spektaklarne proslave dana republike
koji se slavi vec 24g...samo oni nisu jos culi za to..
i slavice se dok god bude srba ...i ne moze niko da zabrani bilo kome da slavi bilo sta...

s tim sto u sluzbenom glasniku ne pise da je dan republike 9 januar....
i po svemu sudeci ....nece ni pisati....

znaci zvanicno postoiji dan republike ...samo ne znamo koji je datum...
posto je 9 januar neustavan ,..pa ga zato dodik nije ni metno u sluzbeni glasnik..
ali mi cemo slaviti 9 januar i mislit cemo da u sluzbenom glasniku ko fol pise da je 9 januar dan republike  Smile

steta samo sto nisam mladji....kako bi odjebao od ovih svih budaletina  Smile sine ne bi stao do australije... Smile a mozda ni tamo ne bi stao  Smile

pu mater im jebem u picku  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2017, 02:07:42 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
spavaj bosanac... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
cuj spavaj....
jebo li te dodik da te jebo....
naspavao sam se ja po sumama i po kanalima i rovovima i po palacama i strunjacama od slame ...i po devastiranim kucurinama....i po kisi i po snjijegu i po vjetru  i po blatu do koljena....
najvise 95te....nisam mater ni  vidio 95g...

dok su takvi kao on spavali po beogradu po vilama...

spavacete vi svi....
a nasa djeca ce nas trazit po kosturnicama...

traze djeca kosti svojih roditeljaj vec 20 g
ni to nisu bili sposobni da omoguce djeci stradalih...da nadju svoje najmilije mucki...ubijene...
a potroisli su desetine miliona na trazenje nestalih ....

gdje su pare ....gdje su rezultatii...

balije i hrvati su maltene sve svoje nasli.....
sta ova nasa bagra radi...drka kurac i uziva u vsokim primanjima...

ni za koji kurac nisu sposobni...a oni bi opet ratovali..
majku im jebem svima redom ...da im jebem....

nece dodik svog igora gurnut u rat..i nece njegovog sina mati zajaukat sigurno...
al zajaukat ce moja i jos desetine hiljada majki i supruga i sinova i kcerki...

njemu je do rata ....
nije sat vremena ... proveo bilo gdje gdje mu je ruta bila ugrozena a kamoli zivot....
nije cipele isprljao u ratu...sto rece pandurevicka...

jos citavu naciju pravi budalama...
gdje je 9 januar u sluzbenom glasniku..
dva dana posle referenduma je zakon promjenjen...
zasto postoji zakon o danu rs...i dan rs.... u sluzbenom glasniku
a ne postoji datum dana republike srpske...

nema ga nigdje... i to je prodao...
prodo je zastavu..grb....himnu..dan republike..sta je sledece....
i jos u svemu tome ispada  heroj...
alo... Smile

gledaj ti sta dodikov saveznik izjavljuje...

Treći entitet u BiH: Ili jesi ili nisi?!

Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH i lider HDZ-a BiH, u nedavnom intervjuu za jednu lokalnu TV-stanicu u Mostaru, po mnogima je po prvi put "iscrtao" granice trećeg, hrvatskog, entiteta u Bosni i Hercegovini.

i Hercegovine u kojoj će Hrvati biti definisani kao konstitutivan i suveren narod, biće i naša Posavina i naše Žepče i dio središnje Bosne, kao i dio Hercegovine. To je odgovor svima", poručio je Čović.

U intervjuu za Nezavisne novine u oktobru 2005. godine, Čović je bio striktno protiv trećeg entiteta.

"Ja apsolutno nisam za treći entitet. Treći entitet je opasnost. Ja sam za moderno uređenu, organiziovanu BiH", kazao je tada Čović za Nezavisne novine.

Da li ćete zagovarati moderni ustav BiH ili tri federalne jedinice?

"Ja ću zagovarati moderni ustav BiH. Ja nisam nikada govorio o tri federalne jedinice. To je više izvučeno iz konteksta na novinarsko pitanje, jer sam uvijek govorio da ako postoji Republika Srpska kao federalna jedinica, onda moramo i za druga dva naroda naći protivtežu.

Mislim da bi se država dala napraviti, samo je pitanje je li to realno, s četiri-pet multietničkih regiona, koji bi imali instrumente izvršne, zakonodavne i pravosudne vlasti, ali isto tako da obuhvate određene teritorije, kako bi se izbjeglo da nam se u narednih deset godina čitava država preseli u Sarajevo", govorio je tada lider HDZ-a.

dobices ti kurac moj.....a ne federalnu jedinicu od dijela republike...
davno sam ja govorio sta je vama namjera...

30 000 zivota je ugradjeno u  svaki milimetar republike...
pa i u tu posavinu ..

vi cete... bagra koja barut nije omirisala...niste culi granatu...
a  vi cete da djelite i rasparcavate....republiku...
mrsss bagro lopovska.... Smile

Smile

zamlacuje tu narod ....pricama za djecu....
on ce ratovat...a ne smije otic u jbn sarajevo u miru Smile

na sve su spremni samo da sacuvaju svjoje imperije stecene ko zna kako  Smile

ne bojim se za sebe...ako bude rat...
svakog dezertera kojeg uhvatim nece dobro proci...
jebem li im majku..sve dezerter do dezertera bi ratovao....
a bjezali su nisi ih mogo pofatat....

Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2017, 11:49:20 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ma gde bre...niko ne sme da pisne...

precenjujes ti to sve...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Члан Председништва БиХ и лидер СДА, Бакир Изетбеговић је рекао да Република Српска нема ни моралних, ни историјских, нити правних аргумената за отцепљење од БиХ. Smile

- Може то покушати остварити само новим циклусом насиља, а тад је питање како би се то завршило. Додик, а с њим и Николић, ће се морати помирити са заједничком реалношћу, нарочито имајући у виду какве све злочине као хипотеку носи ентитет Република Српска и њени ратни кумови – рекао је Изетбеговић за Фактор.ба.

На питање зашто није одбио примити Томислава Николића у предстојећу, најављену, званичну посјету Сарајеву он је рекао да то није урадио јер Никиолићу жели рећи све у лице.

-Могао сам, али нисам и нећу то урадити, јер мислим да би његова посета била прилика да му у лице кажем да све што ради и говори не доприноси изградњи добросуседских односа са државом БиХ на темељу међусобног уважавања и поштовања интереса и осјећања свих њених народа и грађана. Дакле, Николић је добро дошао у Сарајево кад год се одлучи да дође -поручио је Изетбеговић.

"Одоговор на провокације из РС и Србије је јединство бошњачког патриотског фронта и боља сарадња са Хрватима"

Он је рекао да се провокације из РС и Србије за њега могу бити схваћене озбиљно ако “не добију прави одговор”.

- А прави одговор није насједање на сваку провокацију. Прави одговор подразумева затварање свих других пукотина и фронтова, и оних унутар СДА, и унутар бошњачког, и унутар босанског патриотског фронта, и бољу сарадњу са хрватском компонентом, пре свега у БиХ, али и у Хрватској, затим и са српском компонентом оличеном кроз Савез за промене у БиХ, и са Александром Вучићем у Србији, агилнији наступ према међународном фактору, пре свега Бриселу и Вашингтону - додао је Изетбеговић.

(Фактор.ба)

море мрш у пм  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 21:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.