Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska nema pravo na otcepljenje?  (Pročitano 15422 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nece se nasa civilizacija istopit.
tek cemo sada sznati nase korijene kad se piramida iskopa  Smile Smile Smile Smile

pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
U svakom slucaju niti bosnjacka diktatura nad Srbima nece biti uvedena pokusajima ukidanja Republike Srpske, i proklamovanjem Srba kao manjine i nekoga ko zbog nekih toboze izmisljenih zlocina, treba da ispastaju, i da budu ti koji ce snuzditi glavu. Pa kud koji mili moji, ima dana za megdana.

U svakom slucaju sa pravim muslimanima, kojih nema u Bosni je lako ziveti, sa balijama nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nece se nasa civilizacija istopit.
tek cemo sada sznati nase korijene kad se piramida iskopa Smile Smile Smile Smile

pozdrav
Шта си овим мислио рећи Smile
Да погодим.. хоћеш рећи да ћете се почети другачије изјашњавати Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Costa
Pa sta cekas onda. Seli se za iran ili irak ako ti je tako fino sa pravim muslimanima. Siguran sam da ce ti se sarija svidjeti.

@boki
bas tako. to ce pokazati da je prije nas bila neka inteligentnija civilizacija, a ne ova danas sto vlada sa politicarima i ljudima koji sebe smatraju "intelektualcima".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a daj mi definiciju srbina matereti
ma ja najlakše neargumentovano poricati prošlost
pa daj mi reci šta bi bilo od sarajeva da se nije snabdijevalo municijom
bilo bi ono što bi ste vi htijeli,a to Bosanac nikad neće dati
a isto tako se ne može živiti sa četnicima,a srbi su rođeni u srbiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a srbi su rođeni u srbiji

Ако немате шта паметно писати, или ако нисте упућени у живот на балкану уопште, ја вас молим да се оставите овог форума, у супротном молим модераторе да реагују. На неколико страница се провлаче сличне бесмислице Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
bokiPFC
ja mislim da su 60% poruka u ovoj temi besmislice ukljucujuci i neke moje i sta sad da spalim temu. Necu nit mi pada napamet sve sto sam imao rekao sam stranu prije ove tako da bi bilo bolje svi da se dozovete pameti jer vise ovakva ponasanja necu da trpim ali uopste me ne zanima.
Znaci da sumiramo imate dve opcije da pricate normalno u miru i bez provokacija ili sa provokacijama koje cu ja da brisem a to brisanje lako moze da povuce jos neke mjere.
Ovo primjenjujem jer na balijskim forumima do ovakve price ni ne moze da se dodje bez bana. i ne pada mi napamet vise da ponavljam pricu.
Zbog cega pise sve ovdje
Toliko od mene! Hvala
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 22:42:25 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A bil' mog'o dobit malo gumaleze?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bosnia and Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
Eh ovako. Onima kome se Bosna i Hercegovina nesvidja, neka pokupe svoje prnje i put pod noge za njihove respektivne "matice". 
U Bosni i Hercegovini nije niko htjeo da pravi islamsku drzavu, jeli to nije moguce radi mjesavine naroda, sto se vec nemoze reci o srbima i njihovim iluzijama o velikoj Srbiji koji vec ekzistiraju od "nacrtanja", koji su isto tako nemoguci.
Za ove sto govore da zivot sa balijama nije moguc, to samo mogu biti ljudi koji su za vrijeme rata dobili sansu da izmjene drvenu kucicu i stalu na brdu sa stanom i garazom u centru Banjaluke.
Sta su to vama "balije" uradile? Zivli smo zajdeno svi prije, pili smo zajedno, jeli smo zajedno, plakali, smijali,i sada nemozemo da zivimo zajedno ? Takve argumenti mogu samo ljudi koji nikad nisu sreli "balije" da pisu.
Takve izjave su samo zablude i neznanje od pojedinaca na ovome forumu. 
Vi tamo iz drugog entiteta(rs) jedva cekate da ljeto pokuca na vrata i da vam balije iz dijaspore dodju na ferije. Jedva cekate da vam ostave koju markicu ekstra po vasim kaficima i prodavnicama a vamo ih mrzite. 
Inace mozete i da skupite 500.000 potpisa za referndum ali se nece nikada odrzat. Pustite vi dodikove iluzije, suverenitet jedne drzave kao BIH se nesmije dirati. Kad bi mi polali sve drzave na balkanu dobili bi 1000 manjih republika. 

@Janaa.
Poznajem ja takve tipove kao i ti. Dok nemas isto misljenje kao i ti odma se trebaju da "izbace", pa eto tako ti je i RS nastala.

pozdrav 

mah, super receno. nemoze bolje i ispravnije.

samo bih da dodam,
cini mi se da ovdje i internet malo zajebaje situaciju, jer garantujem da nebi bilo ove price kada bi se sreli negdje u gradu...nego ovdje svi misle "ko sam ja sam i moje se broji..."
IP sačuvana
social share
Mjenjam Fiću za dva manja auta.
Također prodajem kuću na klizištu koja nije puno prošla.
Mjenjao bih i Rubikovu kocku za jednu manju piramidu.

Pitali Egipcana zasto je dosao u Visoko, a on im odgovori:
- "Dosao sam da izvadim rodni list!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
Ma opasni ste VI!

pa normalno. Uspjeti odrzati Sarajevo od onolikih granatiranja i nije mala stvar. Ipak su tu bili Kalasnjikov protiv haubice.
Kad vam 7-ma Muslimanska zaurlice, serete vec usrane guze (samo nemoj nikom kazat da sam ti ja to kazo). Imali ste sve, to cu vam priznati, ali dzaba vam to sve kad smo mi opet uspjeli u odbrani. Yugoslavia za vrijeme rata pala za 11 dana Hitleru, i to je cudno, jer je Yugo imala opremljenu vojsku i sve to. A Bosna se borila 5 godina protiv sile puno vece od sebe. Jos kad smo se ujedinili sa burazerima Hrvatima, de oderali smo vam jaja odavde to Tokija. (E onda ste bas mogli da kazete "Srbija do Tokija."  Smile

Znam, istina vrijedja, ali tako ti je jarane.
Smile Smile
Inace ovakve price ne tolerisem jer kao sto Vi nama na vasim forumima za ovakvu pricu bi popili jedan veliki ban da bi bili na istom drugi put razmisli sta pricas i kome ste drali jaja.
Tj da citiram
Citat
Pravila foruma: Srpski Nacionalisticki forum

Dobrodosli, ovo je forum u kome se prate i komentarisu sva politicka i drustvena zbivanja koja direktno ili posredno uticu na sadasnjost i buducnost Srbije i srpskog naroda.

Ovaj forum ne sluzi za medjusobna prepucavanja i vredjanja medju nama samima i medju drugim narodima vec je tu ne bi li zajedno primetili i probali da ispravimo neke greske iz proslosti ili sadasnjosti.

Sve poruke koje budu sirile medjunacionalnu mrznju bice obrisane bez obzira na smer u kome su upucene.

Ovim zavrsavam svaku dalju pricu!

znam. istina boli, ali zao mi je.
ti mozda nisi bio tamo i nebi trebao da se osjecas uvrijedjenim...

to za pravila foruma. ti njih mozes macku o rep objesiti jer vidim da ih niko ovdje ne postuje. svi se vrijedjaju podjednako i nikom nista. svima dobro, zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
O granatirranju nemoj ni da pricas , ne moze se izbrojati koliko je granata iz breze i visokog palo na ilijas tokom rata i na desetina civila stradalo!
Tu je i rajlovac ciji je centar stalno granatiran minobacacima po samom centru grada
Tu je i pismo komadanta UNPOFORA Meknzija koje je upuceno savjetu UN kako muslimanske snage namjerno krse primjerje i pucaju iz pravca bolnice Jezero ! Tu je i vogosca konstantno su po njoj padale minobacacke mine! Tu su i dokazi da se Sarajevo snadbjevalo pored humanitarne pomoci muzdahedinima i municijom! Pa kako se Alija mogao usred rata sastati sa bin ladenom ako je bio u okruzenju, kako je tad bin laden usao!
I ostala mijesta u Republici Srpskoj koja su granatirana iz pravca Hrvatske iako je poznato sa vojska RS nije ulazila na prostor drzave hrvatske!
A naravno da ne spominjem krizu indetiteta , koju je babo alija pokusao da ispravi! Ali nista istopice se ta vasa civilizacija vrlo brzo!
A ovo je postena borba armije BiH
Edit by cg_ac: Slika je skinuta jer stvarno ovakve gadosti nisu za forum nebitno sa cije su strane

pa nisam ja reko da se nije granatiralo. ja sam reko da je tesko odbraniti onoliki grad od puno snaznijeg neprijatelja. a imali ste sve bogami...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.