Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska nema pravo na otcepljenje?  (Pročitano 15441 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Costa
Vidi se na sta ti pucas, ali nazalost to se nece nikada desit. taj referundem sebi mozes od guzu da otares jeli do toga nece nikada doci. referendum u RS nije moguc jeli ta republika je stvorena (c)etnickim ciscenjem i klanjem ne srbskog naroda. Ako imalo poznajes bosnu znaces da prije rata su muslimani i hrvati bila vecina na tom podruciju sto se zove RS. Sto znaci, ako hoces neki referendum o otcjepljivanju neka onda citava BIH glasa za to, pa da vidimo stace biti. 
Jos jedna stvar je, da su srbi za vrijeme rata bili 1/3 naroda, kako moze ta jedna trecina da dobije 49% posto jedne zemlje?
Ja nemogu da skontam kako mozes biti zaguljen pa da govoris kako je UN etnicko ocistijo kosovo i rusijo srpsku kulturu i zato srbija treba da cuva to, a nepriznajes tu cinjenicu da se ista stvar desavale u RS..rusenje fehradije,starog mosta itd otd tjeranje nesrpskog naroda itd itd. Muslimani nisu nikada htjeli da vladaju bosnom i hercegovinom, prije rata , alija, je reko da sva 3 naroda imaju pravo da zive u BIH a "brdjani" kao karadzic su dobili priliku da ostvare veliku srbiju. zaveli vas, moje komsije i sve ostale imbecile koji su vjerovali u tu ideju. Ja se nemogu sjetit da je iko od "muslimana" ista govorijo o velikoj "muslimaniji" ili muslimanskoj zemlji..samo smo htjeli da zivimo zajedno..svaka crkva, katedrala je ostala ocuvana u sarajevu, sto se nemoze reci za dzamije na porvisini RS, to samo govori sta ste vi htjeli da uradite od bosanaca i bosne. To sto govoris da je bosna nije nicija zemlja samo pokazuje tvoju inteligenciju. bosna je zmlja pravoslavaca, muslimana i katolika, ko to neprihvata neka se seli za srbiju ili hrvatsku. Costa moj procitaj malo knjiga pa ces vidjeti da je bosna kao drzava ekzistirala na stotine godina, krenuvsi od kralja tvrtka pa nadalje....otvori oci i za drugu stranu a ne samo da filozoviras iz tih cetnickih romana sto citas..hajde pozdrav   

@nbsn
znas ti ista sam napisat osim "ocekivano je" "do bro si reko" itd itd?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i jasam za da se kosovo neocijepi od srbije, to nebi bilo nimalo pravedno jer je ono stovrito sa etnickim ciscenjem kao i RS zar ne ?pitam vas ja to sviju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
A Bosna nije nastala etnickim ciscenjem? Samo mi ovo odgovori i zavrsavam pricu sa svim Bosancima za na vjek vjekova jer mi je dosta vaseg pljuvanja.
I koristi dugme izmeni!!!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
o kakvom etnickom ciscenju ti pricas kao prvo? jasam napiso 2 posta , jedan iza drugog, o kakvom "izmjeni" ti pricas ? a sad te kontam..nema problema..ko te jepljuvo bolan ? j a samo kazem istino, i kazem da ma mjesta za svakoga u BIH ali vi hocete nesto drugo, jel tak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa rekao si da je RS nastala etnickim ciscenjem nesrpskog naroda, a ja tebe pitam kako je bosna nastala, tjerali ste nas prackama i kamenjem.
Ja necu nista zabole me i za RS i ostale drzavice u okolini. Zelim svoju Srbiju i za sto bolji zivot u njoj.
I da znas li ti uopste sta je definicija "etnicko ciscenje" odnosno sta se podrazumeva pod tim, ko je napravio taj izraz mislim da ga svi uzimamo u usta a niko ne zna pravu definiciju. Sta znaci biti etnicki cist"
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
@SavoNaSavi

Pogledaj malo mapu BiH pre pocetka rata, pa onda sudi jesu li Hrvati i Muslimani bili vecinski deo na podruciju danasnje Republike Srpske!

Nije potrebno da pravdas Aliju, jer je poznata ona njegova: "Zrtvovacu mir samo za rad suverene BiH". I nije potpisao dogovor u Lisabonu po kome bi bio sprecen rat u BiH. A zasto? Zato to je hteo stvoriti prvu islamsku republiku u Evropi. To znaju i ptice na grani, inace sta je radilo tuce stranih placenika iz Arapskih zemalja? Hm kazes svaka je katedrala ostala sacuvana, dakako kada su i pored katedrale i pored pravoslavne crkve u centru Sarajeva dzamije...Inace bi bile porusene. Na Kosovu je poruseno i spaljeno preko 150 manastira i crkva, i dakako da je to medjunarodna zajednica i dozvolila i organizovala, jer niko do sad nije odgovaorao i nista jos nije obnovljeno. A o kakvom genocidu mi pricamo i etnickom ciscenju? Etnicko ciscenje u BiH je bilo na nivou gradova, koliko je u Banja Luci isterano Muslimana i Hrvata toliko je i Srba isterano iz Sarajeva, Zenice, Drvara i drugih gradova Federacije. Ubijanja je bilo na obe strane. Srbi su izvrsili masakr u Srberenici, ali toliko su i Muslimani prethodno izmasakrirali Srba na podruciju Srebrenice izmedju 1992-1993. Jedina je razlika sto su Srbe na vrbe stavili UN, SAD i Medjunarodna zajednica, a to je tebi legitimo meni nije. Ne trebaju mi ni knjige koje ce da pisu da su Srbi nastali od poturica. Istorija Bosne je jasna, u Bosni su do dolaska Turaka ziveli pravoslavni Srbi i katolicki Hrvati. Onda su neki Srbi i Hrvati na silu, a neki voljno primili islam i otuda postoje takozvani Bosnjaci. S Toga po istorijsko - etnickom principu Bosna kao drzava nije moguca. Moguce je samo razdvajanje naroda po politickom principu koji je posledica rata u BiH.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ethnic-composition-before-the-ware-1991.gif
(14.34 KB, 400x483)
« Poslednja izmena: 01. Jun 2006, 16:20:21 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@SavoNaSavi

ocigledno nisi bas aktivan na politickim temama kada si zakljucio to sto si napisao

samo cu da te pozdravim i da se nasmesim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ehehe e to je meni smijesno kod vas.."rs" se moze odvojit ..a Sandzak i Vojvodina nemoze...kako to ? dajte mi neko logicko objasnjenje za to..a ne trebunjanje od strane @tralalala. Treba se priznati da covjek samo gluposti lupa..

To sto neki nesto ne razumeju, pa im izgleda kao "lupanje" znaci samo da su mentalno hendikepirani -- nista drugo.

A i to sto ne umeju da prebroje koliko se puta pojavljuje "la" u "Tralalalala" je jos jedan dokaz istog -- not that it is needed, really, as their lack of mental faculties is quite obvious...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ja mislim da sam bio jasan po pitanju prozivanja moderatora. Gledaj da ti sledece poruke ne brisem!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A bil' mog'o dobit malo gumaleze?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bosnia and Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
auuuu...sto se ovdjek zasra... Smile

bilo kako bilo, moje misljenje je da se BiH vrati na prvobitno mesto - isto kao pre rata. Srbi nisu lose ziveli pre rata. Mislim da je gore sada nego pre. Nije nas niko dirao dok nisu ovi supci kao sto je Karadzic i Milosevic zasrali - i garantujem da nebi niko dirao opet. Budi fin prema svakome i suti...nemoj nositi kojekakve majice sa 4C ili Ljiljanima koje bi vredjale druge...

Mislim da je to tolko iskomplikovano da je narod zaboravio koliko je prosto.
IP sačuvana
social share
Mjenjam Fiću za dva manja auta.
Također prodajem kuću na klizištu koja nije puno prošla.
Mjenjao bih i Rubikovu kocku za jednu manju piramidu.

Pitali Egipcana zasto je dosao u Visoko, a on im odgovori:
- "Dosao sam da izvadim rodni list!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.